Ο Μητσοτάκης και η “γαλάζια ακρίδα” του είναι το “όπλο” της δολοφονίας. Οι “Ανδρουλάκηδες” , οι “Κουτσούμπες” και οι ψηφοφόροι τους, οι δολοφόνοι!

Αυτή την Κυριακή ,τουλάχιστον,   μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως   οι  «Κουτσούμπες» , οι «Ανδρουλάκηδες» και συ,  ως ψηφοφόρος τους,  έχετε  την αποκλειστική ευθύνη για τη λαίλαπα που σαρώνει  τη χώρα;

Για να κατακτήσεις μια τέτοια δύσκολη, όσο και ξεκάθαρη ΑΛΗΘΕΙΑ, χρειάζεσαι υπέρβαση. ΄Αλμα…εις ύψος!    Να περάσεις πάνω από το τοίχος του φανατισμού,  της  εγωπάθειας της παραπληροφόρησης.  Της λοβοτομής, εν τέλει που έχεις υποστεί και σε κατέστησε «φυτό»,  σου άφησε ανάπηρα , λογική και συνείδηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η γαλάζια στρατιά της ακρίδας του   είναι τα «όπλα» που σκοτώνουν. Αλλά αυτή είναι η δουλειά του όπλου. Γι΄αυτό κατασκευάστηκε, ένα  κρύο  χωρίς  αισθήματα και συναίσθηση σιδερικό.  Ως εργαλείο θανάτου!  Ανέκαθεν η Δεξιά, Αρμαγεδώνες και Λεβιάθαν άφηνε να ξεσπούν και να κατασπαράζουν  τη χώρα, οσάκις είχε το πάνω χέρι.

Αλλά, ο δολοφόνος  είναι  όποιος  σηκώνει, σημαδεύει και τραβάει τη σκανδάλη.  Κανείς λογικός και σύννους δε ζητάει λογαριασμό και ευθύνη από ένα άψυχο  όπλο, αλλά από το φονιά που το χρησιμοποιεί.

Να κοιταχτούμε, κι  όχι υποκριτικά, όπως το λέει ο Κυριάκος,  ίσια  στα μάτια .  Να σε ρωτήσω και να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά. Να αφήσουμε τη λογική και τη σύνεση να έχουν το λόγο.

1.Μπορούν ο  Ανδρουλάκης, ο Κουτσούμπας, ο Χαρίτσης, η Ζωή και  ο Βαρουφάκης να διεκδικήσουν  κυβερνητική εξουσία; Να κάνουν ποτέ από μόνοι τους κυβέρνηση;   Ούτε… στον αιώνα τον άπαντα.

2.Διασπασμένο το   Αντιδεξιό Μέτωπο,  έχει ελπίδα διακυβέρνησης; Αδύνατον.   Συσπειρωμένο και σε συνεργασία, όμως,   η κατάκτηση της εξουσίας είναι εφικτή;  Απολύτως.  Και μάλιστα  εύκολη και  σίγουρη.  Το σμήνος της «ακρίδας» Μητσοτάκη, δεν  αριθμεί, παρά ένα 20-25% του εκλογικού σώματος. Το υπόλοιπο,τεράστιο ποσοστό   που μένει,  είναι Αντιδεξιό. Της ΑΠΟΧΗΣ συμπεριλαμβανομένης. Κι αυτό είναι μέγα πολιτικό και πολιτειακό   σκάνδαλο. ΄Υβρις  να κυβερνά η Δεξιά στην Ελλάδα, κυρίως λόγω αβελτηρίας και  κρετινισμού των οπαδών της Αντιδεξιάς και  αισχρής χρησιμοθηρίας και της δημαγωγίας   των  επικεφαλής.

3.΄Εχουμε   προηγούμενα τέτοιων συνεργασιών; ΄Απειρα, παλιότερα στην Ιστορία. Πρόσφατα στη Βραζιλία με το Λούλα και τους συμμάχους του στο Μέτωπο κατά του καθεστώτος  Μπολσονάρου  .  Και γκρέμισαν όλοι μαζί, εύκολα και εν μια νυκτί, έναν παρανοϊκό δικτάτορα. Στη χώρα μας, νωπή σε όσους θυμούνται, είναι ακόμα  η φράση του τότε Γραμματέα του ΚΚΕ, Χαρίλαου Φλωράκη για τη συνεργασία του με τον «Μητσοτάκη  κάθαρμα»,  το «βρώμικο 89»:   «Αν χρειαστεί, θα συνεργαστώ και με το Διάβολο»! Κι αυτό, μόνο και μόνο για να μοιραστεί η τότε «Αριστερά»  τις ψήφους του  Παπανδρέου, που δεν ήταν δα και σε καμιά περίπτωση  ο «Ανδρέας» ,  Μητσοτάκης (πατέρας και υιός).  Σήμερα, γιατί ο Κουτσούμπας  αρνείται με  επιχείρημα …”άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”,  να συνεργαστεί με το…Διάβολο Κασσελάκη; Είναι χειρότερος τούτος από τα “συνεταιράκια” του πατριάρχη της Αποστασίας;   “Δύο μέτρα και δύο σταθμά,” είναι λογική τακτική  και πρωτίστως ηθική;

4. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι σε θέση να διεκδικήσει με την υπόλοιπη Αντιδεξιά συμμαχία-συνεργασία, την εξουσία; Και  είναι το ζητούμενο αυτή την ώρα να σωθεί η χώρα;  Χρεοκοπία, κράτος δικαίου, πρωτοφανή οικονομικά σκάνδαλα , εγκλήματα καθοσίωσης και όσα ακολουθούν, αν δε σημάνει τώρα η «σάλπιγγα»   για επίθεση   με στόχο την  κατάρρευση του Μητσοτακικού Μετώπου, δε θα γόνονται, οσημέραι, χειρότερα;     Αυτό είναι το πραγματικό ζητούμενο τούτη την ώρα.  Κι όχι ,ασφαλώς , ποιος θα εξουσιοδοτηθεί από τον οπαδό-ψηφοφόρο  να  κάνει τη σκληρότερη αντιπολίτευση στο καθεστώς.  “Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!   Αυτά είναι η χαρά και το άλλοθι του Κυριάκου. Να υπάρχουν ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ  στο θέατρο  της Δημοκρατίας.  Και συνένοχοι  στα εγκλήματά του. Ούτε για   το  “πόθεν έσχες” Κασσελάκη  και τί βαθμούς δείχνει το  αριστερόμετρο του καθενός με τον τρόπο που το ρυθμίζει, είναι ώρα  για τέτοια συζητηση. Νερό κουβαλάνε στο μύλο του Κυριάκου, όσοι  το επιχειρούν.   Στο κάτω-κάτω, ας μπει ένα τέλος , εδώ και τώρα  στη λαίλαπα που σαρώνει τη χώρα κι ύστερα  «τα βρίσκουν». Τα ξεκαθαρίζουν» όλα,  ακόμα και στις λεπτομέρειες ,τα μέλη  μιας τέτοιας συμμαχίας.    Τώρα, προέχει η σωτηρία της χώρας.

5. Αύριο, αφού ρίξεις το φάκελο στην κάλπη, ξανακοίταξε ίσια στα μάτια, αλλά τώρα, τους γονιούς και τους παππούδες  των «κολασμένων της γης» στην Πύλο και των αθώων θυμάτων  τα Τέμπη.   Το αγέννητο Ελληνόπουλο και το σημερινό  εν ζωή,  της φτωχοποίησης της ανέχειας ,της μιζέριας, της περιθωριοποίησης. Το μικροσυνταξιούχο που δούλεψε 40 χρόνια  σα σκυλί, για να μην μπορεί σήμερα να αγοράσει τα χάπια του, κι ας είναι και γενόσημα.  Τον κόκκινο δανειολήπτη που έχασε το σπίτι του και θα ακολουθήσουν χιλιάδες άλλοι.

Κοίταξέ τους με ιδεολογική  εντιμότητα και αλληλεγγύη  στα μάτια και διαβεβαίωσέ τους. «΄Εκανα  αυτό που έπρεπε και μπορούσα. ΄Εχω ήσυχη τη συνείδηση  που δε σας πούλησα “κιμά”   στην κρεατομηχανή του Μητσοτάκη. Δεν έχω στα χέρια μου το αίμα το δικό σας και των παιδιών σας. Είμαι ελεύθερος και αθώος κάθε αίματος”!

Αν μπορείς να πεις αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ , είναι σίγουρο πως ο φάκελος που  θα ρίξεις αύριο στην κάλπη, δε θα  αφήσει  ΠΑΛΙ τους «Ανδρουλάκηδες» και τους «Κουτσούμπες»  να σηκώσουν το «όπλο Μητσοτάκη» να σημαδέψουν και να δολοφονήσουν τον ανήμπορο να αντιδράσει και να φυλαχτεί,  συνάνθρωπό  σου της διπλανής πόρτας. Χωρίς να ξεχνάς πως “αύριο” θα ερχόταν  και η δική  σου σειρά.

Μπράβο σου! Το ξαναλέμε.  Είσαι πια ελεύθερος! Πολίτης υπεύθυνος και συνειδητοποιημένος .  Το σπουδαιότερο, χωρίς ίχνος αίματος στα χέρια σου!