Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

 

Κλινικά νεκρός ο οπαδός του Εθνικού

 

Τραγική κατάληξη είχαν τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, καθώς ο οπαδός του Εθνικού που δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από οπαδούς του Ηροδότου είναι κλινικά νεκρός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου από ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι!

Ο οπαδός του Εθνικού είναι κάτοικος Χανίων και είχε πάει στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στη Νέα Αλικαρνασσό για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας στην πρεμιέρα του Δ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής και η μοίρα του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι…

Ολα ξεκίνησαν στο 86ο λεπτό του αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό, όταν οι οπαδοί των δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια. Οι Κρητικοί έκαναν «ντου» στους οπαδούς των Πειραιωτών και το κακό δεν άρχισε να γενικευτεί.

Ο άτυχος οπαδός δέχτηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να φύγει αναίσθητος για το Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Τελικά λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι κλινικά νεκρός, καθώς τα χτυπήματα που έφερε του έχουν προκαλέσει σοβαρότατη ζημιά…

Ο Ναζισμός έχει χίλια πρόσωπα.΄Ενα απ΄αυτά είναι και ο  ποδοσφαιρικός. Και δε διαφέρει καθόλου μα καθόλου από εκείνον των Χρυσαυγιτών. Κανονικοί Ναζί και Χρυσαυγίτες είναι όσοι έστειλαν κλινικά νεκρό στο νοσοκομείο τον οπαδό της αντίπαλης ομάδας .

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.