Η ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΑΝ

1. IEFIMERIDA.GR

α. Λίγο μετά τις 11:00 ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σήμερα απόγευμα με την ψηφοφορία για το σχέδιο πολιτικής απόφασης. Το κλίμα είναι και σήμερα εκρηκτικό.

Η δεύτερη ημέρα εργασιών ξεκίνησε χωρίς την ομάδα Αχτσιόγλου, Τεμπονέρα και την «Ομπρέλα».

«Το πρόβλημα ειναι σοβαρό, ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ακέφαλο σώμα, χωρίς ηγεσία, πηγαίνει από ήττα σε ήττα. Μέχρι τις ευρωεκλογές για να μην πω νωρίτερα θα έχει κλείσει το πολιτικό κεφάλαιο του Στέφανου Κασσελάκη» δήλωσε εξερχόμενος ο Στέφανος Τζουμάκας ο οποίος παραιτήθηκε από μέλος του κόμματος και από μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνταγή ίασης και θεραπεία σοκ

Από τις «σάλτσες» των τεράστιων πολιτικών κειμένων, την «πολιτική του pumaro» της εσωκομματικής αντιπολίτευσης μέχρι την τιμή της «φέτας», που εμπλούτισαν τη ρητορική του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης πέρασε σε ολομέτωπη επίθεση στην Ομπρέλα του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον οποίο χρέωσε όλη την αρρώστια του κόμματος, μιλώντας για πεμπτοφαλαγγίτες που τώρα μπερδεύουν την «κουλτούρα της Δημοκρατίας με την κουλτούρα της αυτοκτονίας».

Το ρήγμα αμβλύνθηκε στο εσωκομματικό πεδίο με το διχασμό πλέον να παίρνει ασυμφιλίωτο χαρακτήρα, καθώς το αίτ,ημα της Έφης Αχτσιόγλου, που υποστηρίχτηκε σθεναρά από τις ομάδες Τσακαλώτου και Τεμπονέρα, για να μπει σε ψηφοφορία η πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα, βρήκε τοίχο, με αποτέλεσμα να μην μένει άλλος δρόμος πέρα από την αποχώρηση από τη συνεδρίαση. Συνοδευόμενη από την καταγγελία στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη ότι ακυρώνει όλα τα όργανα του κόμματος και μάλιστα δυο κορυφαία, όπως η Κεντρική Επιτροπή και η επιτροπή δεοντολογίας.

β. Κούλογλου για ομιλία Κασσελάκη: «Καταστροφικές οι αποφάσεις βοναπαρτικού χαρακτήρα»

Ο Στέλιος Κούλογλου

γ. Το απίστευτο κολάζ που έκανε ο Πολάκης σε ανάρτηση -Χαρές οι προεδρικοί, έξαλλοι οι αντίπαλοι<

Από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

δ. Προς αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Πέτη Πέρκα -Σκληρή επίθεση σε Κασσελάκη: Ομερτά, ρεβανσισμός, εκκαθαρίσεις

Η Πέτη Πέρκα είναι βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ/Φωτό Eurokinissi

iefimerida.gr”

2. ΕΦ, ΣΥΝ

Λύση ή διάλυση;

Όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ από την ημέρα της εκλογής του νέου προέδρου οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε κατάσταση διάλυσης – αν δεν έχουν ήδη οδηγήσει. Γι’ αυτή την κατάσταση, ουδείς αναμάρτητος. Ουδείς αθώος του αίματος που χύνεται. Γιατί αίμα χύνεται. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αιμορραγεί συνεχώς. Αιμορραγεί σε μέλη, σε στελέχη, σε φίλους, σε υποστηρικτές και ψηφοφόρους. Αιμορραγεί σε πολιτική αξιοπιστία.

****

Αν σε στηρίζει    ο εχθρός  σου… κάποιο   λάκκο έχει   η φάβα.  Κυρίως, συμβαίνει  γιατί έχετε κοινούς αντιπάλους   προς εξόντωση και η  λυκοφιλία είναι αποτελεσματική  μέθοδος για όσο κρατήσει.

Ακόμα κι αν  περιδιαβάζει κανείς  τα γκεμπελικά Μέσα  προπαγάνδας του Μητσοτακικού καθεστώτος  από την ημέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις πεμπτοφαλαγγίτικες φυλλάδες που αυτοπροσδιορίζονται (χωρίς να είναι)   αριστερές  (Θου, Κύριε!), θα καταλάβει εύκολα και από μια πρόχειρη ματιά, γιατί  σκίζονται  Δεξιά και αριστερίζουσα  εμπορική δημοσιογραφία,  να βγάλουν νοκ άουτ το νέο αρχηγό και να προωθήσουν τα σχήματα και τις ομαδούλες τύπου …ομπρελίνο και 6+6(6)!   Τους βολεύει αφάνταστα στο Μητσοτακικό στρατόπεδο, αλλά και στους επαγγελματίες   αναμεταδότες  (ζουν από τις αντιπολιτευτικές κορώνες κατά της κυβέρνησης)  να παραμείνει ως έχει η μπόχα από το σεσηπός  πλέον πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ.

΄Εχουν, λοιπόν,  αμφότερες οι πλευρές,  οι μέχρι χτες κονταροχτυπώμενες   κοινό συμφέρον και το παλεύουν με όλους τους τρόπους να γονατίσουν το Κασσελάκη. Η  προσφιλή τους, πάντως,   μέθοδος  παραμένει μία και η ίδια από καταβολής κόσμου .  Η πασίγνωστη συνταγή: Παραγωγή  και  εκτόξευση μπουγέλων   λάσπης με  συντονισμό και συχνότητα.   ΄Όπως, ακριβώς, το  δίδαξε  ο … δάσκαλός τους   Γκέμπελς:  “Λασπολογείτε, λασπολογείτε στο τέλος…γυρίζει η λάσπη στα μούτρα σας (αυτό το τελευταίο ,αλλιώς το έλεγε, βέβαια, ο πρώτος διδάξας αυτά τα κόλπα  που  εφαρμόζουν ευλαβικώς   και  οι επίγονοι).

Κατά την  αφελή  πολιτικάντικη άποψη των ορκισμένων εχθρών Κασσελάκη    και τη γνωστή  ομοφοβική    συμπεριφορά τους  (κρυμμένη, νομίζουν,  κάτω από τις διακηρύξεις τους πως «ο καθένας ό,τι θέλει κάνει στο κρεβάτι του πλην,  Στέφανου Κασσελάκη!),  ως  αχίλλειο  πτέρνα του θεωρούν : α. Την έλλειψη πολιτικής εμπειρίας, μια και «ήρθε από το πουθενά»  και β. Τις σεξουαλικές τους επιλογές. Αλλού, δεν έχουν να πατήσουν.

Δεν  κάνουμε το λάθος   να αντιταχθούμε με επιχειρήματα στις έωλες  αυτές κατηγορίες. Να πούμε, τί  δηλαδή;  Πως δεν έχει πολιτική συγκρότηση ο Στέφανος Κασσελάκης και έχει ο Φίλης  και η Ομπρέλα  με τις…παρλαπίπες, κάθε φορά που παρουσιάζουν  ως..μεστά-στιβαρά  κείμενα αριστερού λόγου; (Θού, Κύριε ,πάλι!) ΄ Η να επιχειρηματολογήσουμε πως όντως ,αλλά στην πράξη και όχι  όταν μας βολεύει, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και στο κρεβάτι και στο… παγκάκι  του,ακόμα; Κανείς δεν του το απαγορεύει και   δεν πέφτει σε κανένα λόγος πώς τη βρίσκει  με την ή τον σύντροφο ο άλλος.  Τελεία και παύλα.

Θα μείνουμε ,όμως,  να σχολιάσουμε επί τροχάδην το σημαντικότερο συμπέρασμα που προκύπτει  από αυτή  τη λυκοφιλία των φαινομενικά ανόμοιων, στην ουσία ίδιας σύστασης πρωταγωνιστών .     Των αποστατών του   ΣΥΡΙΖΑ  και του θιάσου του  Μητσοτακικού καθεστώτος.

Είδαμε  πόσο και με ποια υπευθυνότητα   ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ  ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ! ΩΣ ΚΟΡΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!  Μιλάνε για Δημοκρατία, αυτή,  ακριβώς, που τη θάβουν σε κάθε τους βήμα και ενέργεια.

Είναι ή δεν είναι εκλεγμένος από τη βάση και συντριπτικά, μάλιστα,   ο Κασσελάκης; Τί σόι σεβασμός στις κομματικές σας διαδικασίες και τα καταστατικά σας  είναι αυτός, να βγαίνετε  μετά και να φτύνεται εκεί που σιτιζόσαστε; Τόσο δημοκράτες πια;

Αστείοι με τα   καραγκιοζιλίκια τους.  Και πεθαμένοι ,ευτυχώς .  Είναι αυτός ο λόγος που  «διασκεδάζουμε όλοι στην κηδεία τους»,κατα πώς  επιτάσσει ο ποιητής.

Υ.Γ  Στέφανε Κασσελάκη,  δώσε τους ακόμα ένα μάθημα. Προχώρησε στο Δημοψήφισμα  για τις διαγραφές.  Θα είναι και τούτη τη φορά  ,άλλη μια κατάβαση στην  κολυμβήθρα Σιλωάμ  με τη βέβαιη  καινούρια επιβεβαίωση πως ο παλιός ΣΥΡΖΑ πέθανε.   Η  Αντιδεξιά κοινωνία περιμένει το νέο κομματικό σχηματισμό .  Ελπίδα και ταυτόχρονα λαϊκή εντολή, που δε σεβάστηκαν οι θαμμένοι  πια κάτω από τα  χαλάσματα  μετά το σεισμό που χτύπησε  το ερείπιο της  Κουμουνδούρου.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ  ΚΡΑΣΙ ΣΕ  ΝΕΑ     ΒΑΡΕΛΙΑ!