ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. “ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ” ΩΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ !

Στους πιο σέξι ηγέτες του κόσμου ο Αλέξης Τσίπρας (φωτο)

Κασσελάκης στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ιδού η Ρόδος, δώστε λύση τώρα ή κάνω δημοψήφισμα
Φώναζαν  «αίσχος» στην ομιλία του

«Ας μην κοροϊδευόμαστε: Η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εδώ και χρόνια, λύση τώρα»

«Όσο είμαι πρόεδρος, είναι η τελευταία φορά που τα εσωκομματικά απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ» «Άλλο η κουλτούρα της δημοκρατίας και άλλο της αυτοκτονίας»

LIVE η ομιλία Κασσελάκη – Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Όπως προανήγγειλε την Παρασκευή σε μήνυμα που ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης θα ζητήσει από την Κεντρική Επιτροπή να εγκρίνει δημοψήφισμα προκειμένου τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να αποφασίσουν για τις διαγραφές των τεσσάρων στελεχών που έχει παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα.

****

Στέφανε Κασσελάκη,

Είναι άρρωστοι με την εξουσία . Λέξη δεν πιστεύουν  από τους πύρινους λόγους τους  περί Αριστεράς  και λαϊκού…πόνου.  Καιροσκόποι αριβίστες και   λαϊκιστές είναι.  Εξόντωσαν  τον Αλέξη Τσίπρα. Θα σε  φάνε και σένα   ζωντανό.

Υπ΄ αυτές τις  συνθήκες δεν υπάρχουν περιθώρια να συνεχίζεις  να κάθεσαι πάνω σε μια καρέκλα,  ζωσμένη με  απασφαλισμένες μπόμπες, έτοιμες να εκραγούν. Θα  σε κάνουν  κομμάτια.

Μοναδική  λύση και  ως τεκμήριο εντιμότητας και ειλικρίνειας, είναι  τούτη:  ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.   Παράδωσέ τους τη σφραγίδα.   Ανάγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος. Ολοκαίνουργιου ,να σφύζει από ζωή   Από το χάλασμα της Κουμουνδούρου  τίναξε τη σκόνη των υποδημάτων σου και αναχώρησε, όσο είναι καιρός.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΖΗΤΗΣΕ  ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ  ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ  ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ  ΣΥΝΑΡΧΗΓΙΑΣ. ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ.

Νέο κρασί στο  σάπιο   ασκί του Φίλη, του Τσακαλώτου και της Αχτσιόγλου   δεν μπαίνει.  Αν μείνουν οι   κομματικοί Λεβιάθαν δίπλα σου  και   δεν τολμήσεις  να απο-χωρήσεις και  προ-χωρήσεις ΤΩΡΑ σε τέτοια  λύση, η  συντριβή σου , αργά ή γρήγορα, θα είναι η μόνη σίγουρη πορεία στον…κατήφορο.!

‘ Αλλες επιλογές δεν έχεις.