“ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ” ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΄Η… ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ;

Είδε τη διάσπαση ως ημέρα ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ UPD

Ολοκληρώθηκε με εκρηκτικό τρόπο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ • Ο Στέφανος Κασσελάκης «μάζεψε» τα περί δημοψηφίσματος • Ζήτησε τις έδρες Τσακαλώτου και Πέρκα • Στο στόχαστρο σκληρής κριτικής ο πρόεδρος του κόμματος.

 

Στη σύντομη παρέμβασή του μετά τις δραματικές εξελίξεις και την αποχώρηση και της Ομπρέλας, ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκε με το γνωστό αυταρχικό του ύφος στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία ολοκλήρωσε τις διαδικασίες της με εκρηκτικό τρόπο και, πλέον, αναμένεται το κείμενο της πολιτικής απόφασης.

Σε μια προσπάθειά του να εμφανιστεί ενωτικός έκανε μισό βήμα πίσω σχετικά με τα περί δημοψηφισμάτων, διαβάζοντας ένα κομμάτι από το κείμενο της πολιτικής απόφασης και δηλώνοντας ότι τον βρίσκει πλήρως σύμφωνο.

 

iefimerida.gr”

Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασελάκης

Η Μαύρη Κυριακή του ΣΥΡΙΖΑ»: Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τη διάσπαση στην αξιωματική αντιπολίτευση

 

****

“Μαύρη Κυριακή» για το ΣΥΡΙΖΑ, όπως  θα επιθυμούσαν  τα καλόπαιδα της  φυλλάδας  του Χρήστου Ράπτη και  εκείνης των «Παππά» και λοιπών Γκεμπελίσκων της  αριστεροφροσύνης  ή Ανάσταση;  Πάσχα των Ελλήνων Πάσχα και μάλιστα κοντά… Χριστούγεννα;

Η απόδειξη εξόφθαλμη. Η πρεμούρα όλη της μεγάλης συμμορίας   με λογής αχυράνθρωπους και πεμπτοφαλλαγγίτες που ρίχνουν νερό στο Μύλο του καθεστώτος Μητσοτάκη, μιλάει από μόνη της.

. Το ξέρουν κατά  βάθος  πως αν υπήρξε μια “Μαύρη Κυριακή” για κάποιους  χτες,  αυτή ήταν για το καθεστώς που τώρα πια έχει λόγους να τρίζει  συθέμελα. Το πράγμα ξεκαθάρισε , τα βαρίδια που, όπως χρόνια  λέμε  εδώ, έπρεπε από καιρό να αποκοπούν, έστω και αργά,  πετάχτηκαν  στον Καιάδα . Το  καράβι  είναι έτοιμο να  ταξιδέψει σε τόπους “πρωτοϊδωμένους”  και  με  καιρό μπουνάτσα!

Ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του και ποιος…προφητεύει  κατά πώς  λαχταράει  η ψυχούλα του,  θα φανεί  σύντομα. Οι  Κασσάνδρες θα   φάνε  τα μούτρα τους. Το νέο κόμμα,  τώρα μόνο έχει τα εχέγγυα να  γίνει διεκδικητής εξουσίας. Ο Κασσελάκης, με όσα απέδειξε ως σήμερα , είναι εκείνος που μπορεί να ξεδοντιάσει  τους λύκους που ρήμαξαν τον τόπο κοντά πέντε χρόνια τώρα.

Επιτέλους! Υπάρχει ελπίδα , ΜΕΛΛΟΝ  στον τόπο!

 Η «Μαύρη  Κυριακή» ήταν καταδικιά τους  .  Ανάσταση και πανηγύρι για όλους τους άλλους. Η  απεντόμωση για τον οριστική εξαφάνιση  της   γαλάζιας ακρίδας, ξεκίνησε  ΧΤΕΣ.  Σύντομα τα   αποτελέσματα θα είναι ορατά και σε όσους ή δεν μπορούν , ή δε θέλουν να βλέπουν…πέρα από τη μύτη τους.