ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΙΑΣ…ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 

Δούρου: “Ανάπηρη η δημοκρατία”.

Για ανάπηρη δημοκρατία έκανε λόγο η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, τονίζοντας – με αφορμή τον ένα χρόνο από το κλείσιμο της ΕΡΤ – πως η συγκεκριμένη απόφαση συμπυκνώνει τον αυταρχισμό και την οπισθοδρομικότητα των πολιτικών λιτότητας.

Αναλυτικά η δήλωση της Ρένας Δούρου:

«Το έγκλημα διαρκείας που ξεκίνησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο, συνεχίζεται. Δώδεκα μήνες χωρίς τη φωνή της Ελλάδας. Δώδεκα μήνες χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση άξια αυτού του ονόματος. Δώδεκα μήνες ανάπηρη Δημοκρατία.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ συμπυκνώνει τον αυταρχισμό και την οπισθοδρομικότητα των πολιτικών λιτότητας. Αποκρυσταλλώνει το κοινωνικά επώδυνο και οικονομικά άστοχο αδιέξοδο, που εξακολουθούν να βιώνουν σήμερα, όχι μόνο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αλλά και οι χιλιάδες «διαθέσιμοι» του δημοσίου τομέα όπως και οι χιλιάδες άνεργοι του ιδιωτικού».

Ασφαλώς, όπως το λες. Είναι “ανάπηρη η δημοκρατία” στην Ελλάδα. Αλλιώς, σε μια υγιή δημοκρατία, ούτε εσύ θα μπορούσες  ποτέ να κατέχεις τη δημόσια θέση που σε διορίσανε οι ψηφοφόροι-πελάτες σου, ούτε ένα “μόρφωμα”,σαν τον δικό σου,  ΣΥΡΙΖΑ (με στελέχη του συνομιλητές-συνοδοιπόρους των Ναζί),θα  μπορούσε να σταθεί στη Βουλή των Ελλήνων και τις ΗΠΕ.

΄Ομως, να θυμάσαι πως η “υγιής”  Δημοκρατία που περιμένουμε και χτίζουμε εμείς για  τα παιδιά μας, θα σας εκβράσει  (“καταστηματάρχες” και “πελάτες” της σημερινής “ανάπηρης”), όπως ακριβώς  το ορμητικό ποτάμι  τη σαβούρα .

Και μια και μιλάμε για τρεχούμενο ποτάμι (και όχι   για το ψεύτικο, εκείνο που “ζωγράφισε” στη μέση της ερήμου για να… ξεδιψάνε οι οδοιπόροι, ο  άλλος Μαυρογυαλούρος-εκπρόσωπος της  εμπορικής δημοσιογραφίας) , τέτοιο ποτάμι  “δε γυρίζει πίσω”, σε καμιά περίπτωση, κυρία  Ρένα μας!