ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ. ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ “ΡΕΣΤΑ” ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗ “ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΚΟΤΑ”!

 

“Πορεία δημοσιογράφων για την μαύρη επέτειο από το κλείσιμο της ΕΡΤ

Πορεία δημοσιογράφων για την μαύρη επέτειο από το κλείσιμο της ΕΡΤ

 

Σε εξέλιξη η πορεία των δημοσιογράφων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΕΡΤ. Κλειστοί αυτή την ώρα οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

H πορεία των δημοσιογράφων ξεκίνησε από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην Ακαδημίας και θα καταλήξει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Στις 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η μάλλον της ΝΕΡΙΤ, στην Αγία Παρασκευή.”

“Πορευτείτε”  όσο θέλετε (μόνο δρόμους δεν έχετε δικαίωμα να κλείνετε) . Φωνάξτε,  διαμαρτυρηθείτε, γιατί χάσατε τη… χρυσοφόρα κότα. Δεν πείθετε, όμως, κανέναν πια. Κι εσείς οι ίδιοι πρώτοι απ΄όλους  γνωρίζετε πως δε σας έπιασε ξαφνικά ο “πόνος” για την…έκπτωση της δημοκρατίας από το κλείσιμο της  αμαρτωλής ΕΡΤ,αλλά για το μέλι που χάσατε μέσα από τα δάχτυλά σας.

Στο μεταξύ, τα λεφτά που φάγατε δεν τα φέρατε ποτέ πίσω. Εμείς, όμως, λέμε πως μια μέρα θα τα γυρίσετε στο ταμείο ως…αχρεωστήτως καταβληθέντα. Εδώ θα είμαστε!

Το έλεγε ο (κακός επίσης) συνάδελφός σας, Νίκος Κακαουνάκης: “Ο καλύτερος δημοσιογράφος έχει σκοτώσει τη μάνα του”. Εσείς επί συναπτά έτη    στραγγίζατε  μαζί με το γάλα και το αίμα  μιας ετοιμοθάνατης μάνας- χώρας.

Εμείς, όμως, δεν ξεχνάμε, όσο κι αν εσείς  θέλετε να πάρετε τους προβολείς από πάνω σας και να τους στρέψετε αλλού .Τα “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” και τα…  κόλπα περί …φασισμού, ελλείμματος δημοκρατίας, “μαύρη επέτειος” και άλλα τέτοια φληναφήματα που τσαμπουνάτε, δε φτουράνε πια . Να, η “ταμπακιέρα”, λοιπόν, όπως αποκαλύφτηκε  τότε που ανοίξανε  τα μυστικά κιτάπια της βιομηχανίας παραπληροφόρησης στην Αγ.Παρασκευή :

 

HOMO-NATURLIS.GR (ISTORIKI DIMOSIOGRAFIA)

                                                     13-6-2013

 

 

Λυριτζής

 Σόμπολος

 

 Χούκλη

«Καταγγελία: Δεν υπάρχει ακόμα πλατεία Αννα Παναγιωταρέα»... και άλλα tweets για τον πιθανό διορισμό της στο Εθνικό

Παναγιωταρέα

   (“ΕΡΤΟΒΙΟΙ”  ΓΙΑ ” ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ”, ΔΡΩΜΕΝΑ)

 

 Να, μερικά από τα…βαριά ονόματα και τα επίσης “ασήκωτα” βαλάντια που έκαναν από τη διασπάθιση της δημόσιας περιουσίας και του συλλογικού χρήματος στην ΕΡΤ (η λίστα με περισσότερα ονόματα στη συνέχεια “ETSI TA VLEPOUN ALLI):

ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  143.514
ΖΟΥΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ  ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΕΞΑΜΗΝΟ 113.51 ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΤΟΣ 94.286
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.956
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.800
ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.080
ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ 68.985
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 128.472,40 Ειδικός Σύμβουλος
ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 122.244,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 122.066,25  Ειδικός Σύμβουλος
ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 101.427,50 Ειδικός Σύμβουλος
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΧΡΥΣΑ 76.463,79  Δημοσιογράφοι Εξωτερ
ΦΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 68.305,59 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 65.529,79 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΛΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 63.848,06 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙ 60.224,53 Δημοσιογράφοι Εσωτε
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ)64.547
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ)63.072
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(ΕΞΑΜΗΝΟ) 63.000
ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ-ΡΙΑ 60.000
ΖΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 58.428″

Τέλος δεν έχει η λίστα των χαραμοφάηδων της ΕΡΤ που δημοσιεύουμε στη συνέχεια  με τα αστρονομικά ποσά που εισέπρατταν όλα αυτά τα χρόνια, “φυτεμένοι” στη χρυσοφόρα  (για δαύτους) επιχείρηση της ΕΡΤ από κόμματα, διασυνδέσεις, γκομενικές, συντεχνιακές  και συγγενικές σχέσεις και άλλα τέτοια κονέ και γνωριμίες. Ασήμαντοι άνθρωποι, χωρίς προσόντα,σπουδές, επιδόσεις. Μοναδικά τους “ατού”  η ανηθικότητα και το θράσος. Κοινοί κλέφτες, με αντισυνταγματικά, πλαστά στην ουσία “χαρτιά-συμβάσεις”, τσέπωναν τόσα χρόνια το δανεικό, δημόσιο χρήμα, χωρις να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Και  δεν έχουν τσίπα.  Μόλις τους πήραν το “μέλι από το στόμα” ,έγιναν λυσσασμένα θηρία, ξεσπάθωσαν κατά της …οικουμένης όλης.  Κάνουν πως κλαίνε και οδύρονται, οι πανάθλιοι για τη δημοκρατία που…τραυμάτισε ο Σαμαράς, κλείνοντας ένα από τα αισχρότερα δημόσια ιδρύματα-άντρα κλοπής και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, όπως ήταν η ΕΡΤ.  Καταγγελίες επί καταγγελιών, οι παλιάνθρωποι, κείμενα δακρύβρεκτα ή  φαρμάκι, εξάρσεις ξαφνικής δημοκρατικής ευαισθησίας, όλα αυτά για την…ελευθεροτυπία,την ελεύθερη έκφραση,τη δημοκρατία,που υπηρετούσαν αυτοί και τώρα πάει …”καλιά” της. Κουβέντα για τα ποσά που έκλεβαν. Μας προκαλούν κιόλας. Βγαίνουν με περισσό θράσσος  και μας λένε πως  θα ήταν (και θα είναι τώρα που έκλεισε  η επιχείρηση) πιο…ελλειμματική η δημοκρατία και η πληροφόρηση,αν έπαιρναν μισθούς κατώτερους!

Για δείτε μερικά από τα χρυσά…επώνυμα  “ονόματα”, τους αστέρες της δημόσιας πληροφόρησης-ψυχαγωγίας, που  κατάκλεψαν το δημόσιο χρήμα και όχι μόνο δεν είναι σήμερα φυλακή, αλλά  βγαίνουν λάβροι κατά πάντων και πασών . Αυτοί  που  κόπτονταν τόσο καιρό να πάνε οι …άλλοι κλέφτες “μέσα” (“φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης”). Μου λέτε ,παρακαλώ, ποια διαφορά έχουν οι παρακάτω κύριοι κύριοι   Λυριτζής,  Χούκλη,Ζούλας, Ρουμπάτης, Παναγιωταρέα, Ζόμπολος, Ζούλας, Αδαμοπούλου , Σιούμπουρας, Σκιαδόπουλος από όλους εκείνους, επώνυμους και μη, που κατηγορούνται και δικάζονται (ή βρίσκονται ήδη στη φυλακή) για διαφθορά, υπεξαιρέσεις δημόσιου χρήματος και τα συναφή;  Δεν ήξερε ο Λυριτζής, η Χούκλη, η Παναγιωταρέα, ο Σόμπολος, η Αδαμοπούλου πως τα χρήματα που εισέπρατταν τόσα χρόνια δεν ήταν στην πραγματικότητα μισθοδοσία ,αλλά καθαρή απάτη,δοσολοψία και διαπλοκή;

Αλλά,ποιοί δικαστές να τους δικάσουν; Ποιοί οικονομικοί εισαγγελείς να  τους καλέσουν, να τους απαγγείλουν  σοβαρές κατηγορίες και και να τους “χώσουν” φυλακή;  “Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει”; Και τούτοι 5 ,6 και 8 χιλιάρικα έπαιρναν μισθούς το μήνα από τον έρημο,δημόσιο κορβανά. “Βεντέτες” και οι δικαστές! (Επιτελούσαν, λέει,  ευαίσθητο έργο και για να μην είναι…επιρρεπής στη διαφθορά, έπρεπε να τσεπώνουν 5χίλιαρα ευρώ. Ελλάς το μεγαλείο σου!).

Μια ολόκληρη “χαβούζα” ήταν και είναι η χώρα. Και αντί   οι κλέφτες,οι παλιάνθρωποι,οι διαπλεκόμενοι να φέρουν πίσω όσα έκλεψαν ( με πρόστιμα ) και να πάνε φυλακή, έχουν μπροστάρηδες της υπεράσπισης του…δικαίου τους  (διάβαζε της απάτης τους) τους “Τσίπρες” , τις ” Αλέκες” και τους “οπαδούς”, που έχουν “πουλήσει την ψυχή τους στο διάολο” αντί πινακίου …ψήφων. Πανάθλιοι δημαγωγοί-Μαυρογυαλούροι, το ίδιο εγκληματίες με αυτούς που προστατεύουν.

Δανείζομαι ,για να κλείσω , μια παράγραφο από το μέηλ   που μας έστειλε ένας  καλό φίλος του σάιτ ,γιατρός:

“Μου έλεγε ένας παππούς χτες και κόντευε να βάλει τα κλάματα. “Παίρνω, παιδί μου,  510 ευρώ τώρα πια ,μετά πό 40 χρόνια δουλειάς. ΄Ολη μου τη ζωή αριστερός και στους δρόμους. Και βλέπω τους αργόμισθους στην ΕΡΤ να παίρνου διχίλιαρα το μήνα”.

Δεν κατάλαβες, παππού. Δεν παίρνουν 2χίλιαρα το μήνα, αλλά 10 και 30 χιλιάρικα. Δεν το πιστεύεις, ε; Ούτε,πιστεύεις, πως όσοι υποστηρίζουν αυτούς τους κλέφτες, υποκρίνονται τους αριστερούς . Είναι αλήθεια,όμως. Γι΄αυτό  σου λέω είναι για “φτύσιμο” και οι κλέφτες και οι αβανταδόροι τους “.

Για “φτύσμο”,αλλά  και για φυλακή!