ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: “Στο 27,8% η ανεργία” (Διάβαζε Αεργια)

 

                                      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ:

“Στο 27,8% η ανεργία – Πάνω από 71% η μακροχρόνια άνεργοι

Στο 27,8% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα το α΄ τρίμηνο εφέτος (έναντι 27,6% το α΄ τρίμηνο 2013 και 27,8% το δ΄ τρίμηνο πέρυσι), με τον αριθμό των ανέργων να ανέρχεται σε 1.342.299 άτομα.Ιδιαιτέρως ανησυχητικό είναι το το γεγονός ότι το 71,% του συνόλου των ανέργων (958.401) είναι μακροχρόνια άνεργοι, δηλαδή ψάχνουν για δουλειά για περισσότερο από 12 μήνες.”

 

Ψεύτες! Οι περισσότεροι απ΄αυτούς τους…άνεργους είναι άεργοι, ρεμπεσκέδες, τεμπέληδες. Δεν καταδέχονται να κάνουν “παρακατιανές” δουλειές  και παρασιτοζωούν σε βάρος μας. Κλέβουν τα λεφτά και το μεροκάματο του μικρο-συνταξιούχου-μισθωτού-εργάτη.

Ο ΟΑΕΔ (η κυβέρνηση)  διαπράττει εθνικό έγκλημα στην ελληνική οικονομία. Παράλληλα, καλλιεργεί τις κομματικές, πελατειακές σχέσεις, τη λαμογιά και τη διαπλοκή.

΄Οταν σαπίζουν οι καρποί στα δέντρα, όταν εκατομμύρια στρέμματα μένουν ακαλλιέργητα σε μια κατ΄εξοχήν γεωργική χώρα, όταν αυτή την εποχή οι καφετέριες και τα “μπιτσόμπαρα” είναι τίγκα στους ταβλαδόρους και τα “καμάκια” που  αράζουν ολημερίς και ξεζουμίζουν τη σύνταξη των παππούδων και το επίδομα του ΟΑΕΔ, αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον. Δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να πορεύεται έτσι. ΄Η θα αλλάξει ο λαός  νοοτροπία  ή θα μας αναγκάσουν εκείνοι που τρώμε τα λεφτά τους, να την αποβάλουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση.