“ΤΟ ΜΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ”. ΑΛΛΑ … ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΝΔΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ! (1ο)

IEDIMERIDA.GR Η Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ είναι η γυναίκα που κατήγγειλε τον Γεωργούλη «για βαρύ ποινικό αδίκημα»

Πώς εξανάγκασαν τον Γεωργούλη σε παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -Τι αποκάλυψε ο Παπαδημούλης

Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Παπαδημούλης

DOCUMENTO  Ολιγωρία των Αρχών σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από άτομο σε άμεση σχέση με το περιβάλλον του πρωθυπουργού

“Προκλητική ολιγωρία των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, σε σχέση με τη διερεύνηση υπόθεσης που αφορά σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης και μάλιστα από τον ίδιο της τον πατέρα, καταγγέλθηκε στο Documento από τη μητέρα του παιδιού και τη δικηγόρο της.

***

Από τη μέρα που ο  Δημήτρης Λιγνάδης ,ως  επιλογή της Ν.Δ   για  Δ/ντής του Εθνικού Θεάτρου,  έπεσε  λαβωμένο αρπακτικό  στα πόδια του  Βαξεβάνη και της ΄Αντας .. .φωτιά στα παντζάκια του.   Τον σουβλίσανε ομοθυμαδόν  στο συνάφι με τους κοντυλοφόρους και  τις μυτερές τις πένες.  Του δώσανε και κατάλαβε.

Από τις πλέον κίτρινες,  δημαγωγικές  εκρήξεις της  Συριζιανής γκεμπελικής μαφίας , που θύμιζαν τον παλιό, κακό  εαυτό του κόμματος.   Είχαν προηγηθεί πάλι από τον ίδιο  χώρο παραπληροφόρησης,  άλλες  στρακαστρούκες με  θύμα  τότε το Νίκο  Γεωργιάδη, ως κολλητό του Κυριάκου.

Και ήρθε κι έδεσε το γλυκό,  με την 14χρονη…12χρονη από τον Κολωνό,  που έτυχε να έχει μαστροπό ένα επίσης στέλεχος της Δεξιάς, από τα μικρά μεν, αλλά κολλητάρι μεγαλόσχημων ΝεοΔημοκρατών.  Ντελίριο πραγματικό για το γκεμπελικό  αληταριό, της Αριστεροφροσύνης.

Με αυτό το νέο, πραγματικό λαχείο για τις συμμορίες παραπληροφόρησης,    το Ντοκουμέντο και η Εφημερίδα Συντακτών , έδωσαν ρεσιτάλ  κιτρινισμού, σεξισμού, κακοήθειας,  κομματικής μικρότητας και   όζουσας  σαπίλας. Μέχρι που ο γνωστός ,ως τότε όρος παιδεραστής, επειδή, ακριβώς, τους ακογόταν   χαμηλός,  άτονος , τον προήγαγε η ΄Αντα  στο… βαρβαρισμό του Παιδοβιαστή. Να γεμίζει το στόμα τους …σπέρμα και δυσωδία.

Τους γράφαμε τότε επανειλημμένα εδώ. Σταματήστε γκεμπελοαληταριό να κατεβάζετε παντελόνια και φούστες  στην κομματική αντιπαράθεση. Δεν κάνουν με τέτοια αντιπολίτευση. Σήμερα αυτοί,  αύριο εσείς.Ουδείς είναι στο απυρόβλητο με τέτοια.

Μάλιστα , μόλις λίγες ημέρες πριν, πάλι τον  στολίζαμε  το γνωστό  Σέρλοκ Χολμς της πιάτσας ,   που δεν έχει μάθει δυστυχώς, να σταματάει πουθενά.  Μαθητής κι αυτός της παλιάς σχολής της Ζούγκλας-  Τριανταφυλλόπουλου . Από τη μύγα ξύγκι και την τρίχα τριχιά.

Γράφαμε στις 13 Απρίλη 2023

“Ολιγωρία των Αρχών σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από άτομο σε άμεση σχέση με το περιβάλλον του πρωθυπουργού

“Προκλητική ολιγωρία των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, σε σχέση με τη διερεύνηση υπόθεσης που αφορά σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης και μάλιστα από τον ίδιο της τον πατέρα, καταγγέλθηκε στο Documento από τη μητέρα του παιδιού και τη δικηγόρο της.

****

Κώστα Βαξεβάνη, αν πάλι κατεβάσεις το επίπεδο της κομματικής (δε λέμε πολιτικής) αντιπαράθεσης πάλι στα γεννητικά όργανα, όπως κάνατε επανειλημμένα με το Νίκο Γεωργιάδη,το Λιγνάδη ,  τη 12χρονη  (που έγινε πια…14χρονη) από τον Κολωνό , καλύτερα να πάτε   να βάλετε θηλιά στο λαιμό σας.  Κι αν  οι νέες…συνταρακτικές σου  καταγγελίες που  ελαφρά τη καρδία έδωσες στη δημοσιότητα,  δεν ανταποκρίνονται 100%  στην αλήθεια, καλύτερα , λέμε, να  δέσεις  μια πέτρα ,να πέσεις στα βρώμικα πια νερά του Φαλήρου.

Τίποτα. Συνέχιζε  απτόητο το άλλο χαλκείο,    στην Κουμουνδούρου τούτο . Πρόσφεραν με αυτά τα  ξεβρακώματα  μεγίστη υπηρεσία στο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. ΄Ετσι νόμιζαν. ( Μέχρι κει φτάνει το γκεμπελικό τους  μυαλό).

Και… ήρθε και τους σήκωσε!  Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της.   ΄Ετσι γίνεται πάντα. ΄Οποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα.  Η λαϊκή  αγχίνεια  δίνει πάλι  εξετάσεις σοφίας και παίρνει  άριστα

Αυτά σε εισαγωγή. Θα επανέρθουμε στο θέμα. Είναι..καυτό και με   πολύ… ζουμί.  Μας αφορά όλους. Και όχι  μόνο τα κόμματα.