ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Πούτιν καλεί εθελοντές στρατιώτες από Μέση Ανατολή

EL - ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή Πούτιν στους Ευρωπαίους: «Θα συρθείτε σε έναν πόλεμο όπου δεν θα υπάρξει νικητής» - ΑΛΑΛΟΣ ο Μακρόν! - ΒΙΝΤΕΑΡΑ

 Διέταξε τον στρατό του να διευκολύνει την αποστολή «εθελοντών» μαχητών στην Ουκρανία ως απάντηση στην έλευση των  «μισθοφόρων» της Δύσης.

******

Χρόνια υποδεικνύαμε εδώ τον δικτάτορα της Ρωσίας ως έναν από τους πατέρες της Ισλαμικής τρομοκρατίας,  Οι Αμερικανοί χρόνια πριν  κατηγόρησαν τον Σαντάμ Χουσεϊν ,ανάμεσα στα άλλα και ως έναν από εκείνους που   στηρίζουν   τους  ακραίους Ισλαμιστές.  Και  δέχτηκε την εγκληματική εισβολή που διέταξε ο επίσης εγκληματίας πολέμου Τζον Μπους, εντελώς άδικα , αφού, όπως έχουμε αναλύσει, ούτε χημικά διέθετε ,  ούτε καμιά σχέση είχε με τρομοκράτες. Πάνω σε αυτόν τον εγκληματικό μύθο που έφτιαξαν τα γεράκια της Αμερικής, πάτησε ο επίσης   υπερφίαλος  Τζον Μπους  και διέπραξε το έγκλημα της εισβολής στο Ιράκ, αφήνοντας πίσω του αίμα και ερείπια. Κι ως τώρα,  αν και εγκληματίας  πολέμου, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ  ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ.

Σήμερα, οι μάσκες πέφτουν.  ΄Ενας από εκείνους που στήριξαν  την Ισλαμική τρομοκρατία, αν όχι την προκάλεσαν, είναι και ο  από παλιά  ορκισμένος εχθρός της Δύσης, “Τσάρος” της Ρωσίας,. Κάλεσε  επίσημα τους λογής εξτρεμιστές από τη Μ. Ανατολή να ενισχύσουν τη σφαγή στην Ουκρανία και την Ευρώπη:  “Να τους βοηθήσουμε να φτάσουν στη ζώνη μάχης»,  δήλωσε  σε συνεδρίαση του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Παλιότερα, είχαμε θέσει σοβαρά ερωτήματα για το ρόλο του δικτάτορα της Ρωσίας  στις εγκληματικές επιθέσεις των ακραίων Ισλαμιστών στην Ευρώπη. Παραθέτουμε ένα  απόσπασμα από  κείμενό μας το Σεπτέμβρη του  2017.

Η “ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Να προσέξουμε  τώρα το ακόλουθο: Οι χώρες που δέχονται  αυτές τις επιθέσεις και η στιγμή που πραγματοποιούνται έχουν ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.  Ας το εντοπίσουμε:
1. Στη Γαλλία, τα  φοβερά χτυπήματα  έρχονται την ώρα που η ακροδεξιά Λεπέν φαίνεται να έχει φοβερό ρεύμα και κατά τις διαβεβαιώσεις του Τύπου στις παραμονές των γαλλικών εκλογών, θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στη διεκδίκηση της  Γαλλικής προεδρίας.  ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ,  Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε  και η ανάπτυξη ειδικών σχέσεων με τη Ρωσία, όπως δήλωσε προεκλογικά   η ίδια στην  επίσκεψη της στη Μόσχα και την προκλητική  της  συνάντηση με τον Πούτιν.
 1. Στην Αγγλία τα χτυπήματα των τρομοκρατών πραγματοποιούνται την «παραμονή» των εκλογών, τη στιγμή που η Βρεταννή πρωθυπουργός Μέι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μέσα σε λίγους μήνες μέσα, χάνει 11 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες και οι εργατικοί δείχνουν ικανοί να κόψουν το νήμα. ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ BREXIT ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ε.Ε
 2. Το Βέλγιο είναι η καρδιά της Ευρώπης .Η πρωτεύουσα της Ε.Ε είναι η Βρυξέλλες. Το μήνυμα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιό της, είναι εναργέστατο. Χτυπάμε το σύμβολο της Ε.Ε, της ένωσης των λαών της Ευρώπης και την ανάγκη νέας στροφής των ευρωπαϊκών χωρών στον εθνικισμό και το αυτόνομο, ανεξάρτητο, κυρίαρχο κράτος.
 3. Η πρόσφατη επίθεση στη Βαρκελώνη έρχεται ακριβώς την ώρα που είναι έτοιμο το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας.  Η έξαρση του Καταλανικού εθνικισμού έφτασε στο φόρτε του μετά τη  οικονομική κρίση (2009) που έπληξε δεινά και την Ισπανία. Η περιοχή της Καταλονίας είναι η πιο πλούσια στη χώρα και οι κάτοικοι βγαίνουν εδώ και χρόνια   στους δρόμους με σύνθημα εθνικιστικό  «Απόσχιση της περιοχής.  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. Να μην πληρώσουμε εμείς τα χρέη της Μαδρίτης στην Ε.Ε.»
 4. Στη Ρωσία τώρα,  που όπως  αντιλαμβάνονται   όλοι,   θα έπρεπε να είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ των ακραίων Ισλαμιστών, ως  βασική και πραγματική  απειλή  των εχθρών του ΄Ασαντ, μεταξύ των οποίων και οι Τζιχαντιστές  και  η οποία Ρωσία  συνεχίζει ανενόχλητη από τρομοκρατικές ενέργειες να διεξάγει  τον πόλεμο στη Συρία ( φυσικά και εναντίον  του ISIS),  γίνεται μια και μοναδική  τρομοκρατική ενέργεια στο μετρό της  Αγ. Πετρούπολη, με εντελώς άγνωστο  ακόμα  δράστη, έστω κι αν επίσημα υπέδειξαν ένα άτομο, που πιθανότατα  ήταν και ο ίδιος, ανύποπτο  θύμα της έκρηξης. Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ  ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΠΟΜΕΝΗ»  ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ   ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΙΑ .  Ο ίδιος   σε  δριμύτατες δηλώσεις του  εναντίον της αντιπολίτευσης,  είχε …προβλέψει  πως  αυτές οι    απεργίες,  το χάος, η έλλειψη τάξης   καθιστούν εύκολο στόχο τη χώρα στην Ισλαμική  Τρομοκρατία!  Ακριβώς λίγο, μετά ακολούθησε ΤΟ ΕΝΑ  ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ  τρομοκρατικό χτύπημα στην Αγ. Πετρούπολη.  Να σημειώσουμε και τούτο το βασικό:   Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΗΚΕΙ.
Θα αφήσουμε τον καθένα να βγάλει  από μόνος του τα συμπεράσματά του, αφού υπενθυμίσουμε ακόμα και τα εξής:
      1. Ο  «Τσάρος»  της Ρωσίας  με την κατάληψη της Α. Ουκρανίας, «έλυσε» (διάβαζε «άνοιξε τον ασκό του Αιόλου»  ) το περίφημο «Ανατολικό ζήτημα»  αιώνων της Ρωσίας για διέξοδο σε Αιγαίο, Μεσόγειο, Βαλκάνια
 1. Επόμενος στόχος του «Τσάρου» είναι η Μολδαβία  .Θα τον καλέσει κι εδώ ,όπως και στην Ουκρανία, η αποσχισμένη περιοχή της Υπερδνειστερίας, για να βάλει ο κι εδώ  τη ρώσικη εθνικιστική-φυλετική τάξη! Μάλιστα, απώτερος , ιστορικός στόχος των Ρώσων είναι και η κυριαρχία επί της Ρουμανίας, ιστορικό έδαφος της οποίας είναι η Μολδαβία.  Είναι  η άλλη πτυχή του Ανατολικού ζητήματος, που λέγαμε,  ο έλεγχος των Βαλκανίων.
 2. Μόνο με τη διάλυση της Ε.Ε (ειδικά στην πορεία του οράματος για μια ουσιαστική ένωση λαών ,χωρίς έθνη και πατρίδες) και την αυτόνομη πορεία των «εθνών» της Ευρώπης,  που σημαίνει νέο μοίρασμα του κόσμου, θα μπορούσε το σχέδιο Πούτιν για οριστική λύση του «Ανατολικού ζητήματος» να πραγματοποιηθεί.  Είναι κι αυτός ο λόγος,  που μοναδικός στόχος του «Τσάρου» ανέκαθεν και σήμερα  είναι
 3. α.  Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και ως εκ τούτου  η ανάπτυξη του εθνικισμού στη γηραιά  ήπειρο , όπως ακριβώς προσπαθεί  να επιβάλει και  στον ίδιο ο λαό της  Ρωσίας
  β.  Η άνοδος της ακροδεξιάς και των ναζιστικών μορφωμάτων στην  Ευρώπη.
  γ. Η ενίσχυση ακόμα και οικονομικά  φιλορωσικών  και αντιευρωπαϊκών κομματικών σχηματισμών σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως στην Ιταλία του «κινήματος των πέντε αστέρων» στην Ισπανία των Podemos  και στην Ελλάδα  των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ.
  δ. Προσάρτιση στη ρώσικη  επιρροή  χωρών με ακροδεξιές και εθνικιστικές  κυβερνήσεις, όπως της Ουγγαρίας, της Σλοβακίας, της Σερβίας,  των Σκοπίων, της Αλβανίας.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

 

1. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙΖΛΙΑΡ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ
 Φονική επίθεση τζιχαντιστή έξω από ορθόδοξο ναό στη νότια Ρωσία

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη φονική επίθεση του τζιχαντιστή του «Ισλαμικού Κράτους» έξω από ορθόδοξο ναό στη νότια Ρωσία, Διακρίνεται ο γενειοφόρος νεαρός με μαύρο γιλέκο και φόρμα παραλλαγής να διασχίζει το δρόμο στην πόλη Κιζλιάρ στο βόρειο Νταγκεστάν και να ανοίγει πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον δύο γυναικών που μόλις είχαν βγει από το ναό μετά το τέλος του εσπερινού χθες το απόγευμα.

Ο δράστης, ο 22χρονος Χαλίλ Χαλίλοφ, κάτοικος του Κιζλιάρ, πλησίασε τα θύματα και φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τα εκτέλεσε εν ψυχρώ, ενώ μια γυναίκα διακρίνεται στις εικόνες να απομακρύνεται έντρομη από το σημείο.

Ο δράστης εκτελέστηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας.

ΜANCHESTER ARENA. ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ  «ΛΑΧΕΙΟ»  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ  ΜΕΙ.
Λένε πως από αλλεπάλληλες  συμπτώσεις, τυχαίες προσμίξεις στοιχείων και αδέσποτα μπαμ- μπουμ στο συμπαντικό χάος,  έγινε ο κόσμος.  Κι αν η γη, υποστηρίζουν,  στεκόταν μια… ίντσα πιο μακριά ή πιο κοντά στον ήλιο, δε θα υπήρχε ζωή στον πλανήτη μας, είτε γιατί θα ήταν  Σιβηρία στην πρώτη περίπτωση και Σαχάρα στη δεύτερη.
Στις 4/4/2017,στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης  σε μια τυφλή, ισλαμική, όπως είπαν, τρομοκρατική επίθεση , σκοτώνονται 14 άνθρωπο και τραυματίζονται πολλοί.  Γράφαμε τότε εδώ για εκείνο το χτύπημα. 
ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. ΜΙΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!
Δεν είναι πρωτόγνωρη για τη Ρωσία η Ισλαμική (αν είναι τέτοια)  τρομοκρατική αυτή ενέργεια. Οι Τσετσένοι έχουν επανειλημμένα ξαναχτυπήσει εδώ σκληρά με τυφλές βομβιστικές επιθέσεις , με την κατάληψη του θεάτρου της Μόσχας («Μαύρες Χήρες») και τη σφαγή στο δημοτικό σχολείο του Μπεσλάν (385 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 186 παιδιά, το Σεπτέμβριο του 2004).
 Το περίεργο μέχρι χτες  ήταν ότι  άργησαν   οι τρομοκράτες να χτυπήσουν πάλι  τη Ρωσία.  Μέχρι τώρα το θέατρο των επιχειρήσεων είχε μεταφερθεί  στην  Ευρώπη και λιγότερο στην Αμερική. Κι αυτό, όπως εξηγούμε στη συνέχεια,  είναι από τα πιο ιστορικά περίεργα.
 Ο ρώσικος, αλλά και ο παγκόσμιος Τύπος, λοιπόν, δέχονται πως πρόκειται για μια  νέα δολοφονική   επίθεση του ακραίου Ισλάμ στην Αγ. Πετρούπολη . Κι αυτό ως συνέπεια  της στήριξης  του  Πούτιν στον ΄Ασαντ και τις πρόσφατες πολεμικές επιχειρήσεις  των Ρώσων στη Συρία. Αν συμβαίνει αυτό, τότε πιθανόν να  κορυφωθούν οι επιθέσεις στη Ρωσία, όσο το φανατικό Ισλάμ συρρικνώνεται, το ISIS  πνέει τα λοίσθια  και  η τρομοκρατία του πολεμιέται από παντού και  δυναμικά.
Πάντως, παρ΄όλες τις ρωσικές κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, αλλά και τα συμπεράσματα του Τύπου,  οφείλουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να προσέξουμε κάποιες λεπτομέρειες, που ακόμα σήμερα, δεν είναι απόλυτα ορατές . Ο χρόνος, όμως, αν επαληθευτούν οι παρακάτω συλλογισμοί, θα αποδείξει πως μπορεί  να υπάρχει  κάτι πολύ βρώμικο πίσω απ΄αυτή τη χτεσινή τρομοκρατική ενέργεια στην Αγ. Πετρούπολη:
 1. Δεν χτύπησαν στη Ρωσία εδώ και πολλά χρόνια δυναμικά  οι Ισλαμιστές τρομοκράτες.  Είναι πολύ περίεργο. Ο Πούτιν πουλάει χρόνια όπλα στον ΄Ασαντ και έχει  στείλει πολλούς ειδικούς στρατιωτικούς  συμβούλους από την αρχή  του πολέμου στη Συρία. Η δυναμική στρατιωτική παρουσία των Ρώσων τελευταία, είναι απλά το αποκορύφωμα της ρώσικης συμμετοχής στο πλευρό του ΄Ασαντ και έγινε για λόγους εντυπωσιασμού περισσότερο.
 2. Η αντιπολίτευση, μαχόμενη και μη, στη Συρία και φυσικά οι Τζιχαντιστές ,και όχι μόνο στη Συρία, είχαν-έχουν δεκάδες περισσότερους λόγους να χτυπήσουν  τρομοκρατικά τη Ρωσία παρά την Ευρώπη. Οι ευρωπαϊκές χώρες που δέχτηκαν και το μεγαλύτερο βάρος του ισλαμικού ξεσπάσματος και του μένους του ISIS,   έχουν από μικρομεσαίο έως ανύπαρκτο μερίδιο συμμετοχής και πάντα ως ΝΑΤΟ στις πολεμικές επιχειρήσεις της Συρίας.  Η Ρωσία είχε αποκλειστικά την ευθύνη του πολέμου, περισσότερο κι από την ίδια την  Αμερική. Ο ΄Ασαντ, αν δεν είχε την αμέριστη συμπαράσταση του Πούτιν, που ,όπως είπαμε, πήρε σάρκα και οστά με τον τεράστιο όγκο του ρώσικο οπλισμού που προμηθεύτηκε ο Σύριος πρόεδρος από τη Μόσχα,  αλλά και με την παρουσία στρατιωτικών ειδικών και στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας, είναι σίγουρο πως δε θα γονάτιζε ούτε τη μαχόμενη συριακή αντιπολίτευση ούτε τους Τζιχαντιστές. Το ερώτημα, επομένως, παραμένει. Γιατί δε χτύπησαν ΠΟΤΕ ως σήμερα τη Ρωσία οι ακραίοι Ισλαμιστές από την έναρξη του πολέμου στη Συρία μέχρι χτες; Η εξήγηση που θα σπεύσουν κάποιοι να στηρίξουν πως στην  Ευρώπη ζουν πολλοί ριζοσπαστικοί Ισλαμιστές, δε στέκει, αφού: α. Η Τσετσενία στο υπογάστριο της Ρωσίας, είναι Ισλαμική και μάλιστα του απολύτως ριζοστικοποιημένου  Ισλάμ και έχει δώσει εκατοντάδες «μάρτυρες» ως σήμερα. Μάλιστα  η Τσετσενία είναι μια Ισλαμική χώρα, που τροφοδοτεί με μεγάλο αριθμό πολεμιστών τους Τζιχαντιστές κυρίως στη Συρία. β. Στην Αμερική ο ισλαμικός πληθυσμός (σ.σ ριζοστικοποιημένοι) είναι μη συγκρίσιμος αριθμητικά με  τον πολύ λιγότερο, που ζει στην Ευρώπη.
 3. Να προσέξουμε τα εξής αποσπάσματα από την εφημερίδας RBK του αναλυτή Αμπάς Γκαλιάμοφ, αλλά και από την  εφημερίδα  Vedomosti: «Για πολλές εφημερίδες, αυτή η τρομοκρατική ενέργεια αλλάζει επίσης το εσωτερικό πολιτικό πλαίσιο στη Ρωσία, όπου εκατοντάδες οπαδοί του αντιπολιτευόμενου Αλεξέι Ναβάλνι συνελήφθησαν στα τέλη Μαρτίου στη διάρκεια διαδηλώσεων κατά της διαφθοράς.
  Η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, καθώς προεδρικές εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2018 και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς η Ρωσία θα υποδεχθεί το ποδοσφαιρικό Μουντιάλ.
  «
  Το να επωφεληθείς από μια τρομοκρατική ενέργεια για να σφίξεις τα λουριά αποτελεί εθνική παράδοση»,
  «
  Με πρόσχημα τη μάχη εναντίον του εξτρεμισμού, την ενίσχυση των μυστικών υπηρεσιών και τον έλεγχο των κοινωνικών δικτύων, η εξουσία μπορεί να αυξήσει την πίεσή της» επί των αντιπολιτευομένων» εκτιμά η εφημερίδα Vedomosti.
Αυτές οι παρατηρήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, διότι  : α. Αν δεν αποδειχτεί ποιος ή ποιοί ήταν οι πραγματικοί δράστες  της επίθεσης. β. Αν συνεχιστούν όμοιες  τυφλές βομβιστικές ή άλλες ενέργειες σε  ρώσικες περιοχές (ανεξάρτητα από το αν υπάρξει ανάληψη ευθύνης από κάποια ισλαμική ομάδα ή το ίδιο το ISIS. Δεν υπάρχει καμιά αξιοπιστία σ΄αυτές της ανακοινώσεις) .γ. Αν (το σπουδαιότερο, σε συνδυασμό με τα παραπάνω)   η τρομοκρατική αυτή ενέργεια στην Αγ. Πετρούπολη και άλλες που πιθανόν να ακολουθήσουν, σηματοδοτήσουν επιπλέον πίεση του δικτάτορα Πούτιν επί της αντιπολίτευσης  με νέες δολοφονίες, συλλήψεις, φυλακίσεις και εξαφανίσεις αντιπάλων. Τότε,  όλοι θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί ήρθε  ΤΩΡΑ  σε αυτή τη συγκυρία η τρομοκρατική ενέργεια στην πρωτεύουσα της αυτοκρατορικής Ρωσίας και όχι τόσο καιρό που την περιμέναμε;
 Δεν πέρασαν πολλά 24ωρα που ο ίδιος ο Πούτιν δήλωνε, μετά τις μαζικές διαδηλώσεις  της αντιπολίτευσης στο τέλος Μάρτη  σε όλη τη Ρωσία πως τέτοιες  εκδηλώσεις «μυρίζουν» …Αραβική ΄Ανοιξη(!!). Τί δουλειά έχει τώρα η  Αραβική ΄Ανοιξη και τί κοινό υπάρχει με  αυτές  οι διαδηλώσεις, μόνο ο πρώην πράκτορας της ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ γνωρίζει.
Αλλά το περίεργο είναι αλλού. «Πριν αλέκτορα φωνήσαι» ,νά΄τη η επαλήθευση  του δικτάτορα! Χτες στην Αγ. Πετρούπολη ξεκίνησε η Αραβική ΄Ανοιξη που πρόβλεψε ο  απίστευτα…οξυδερκής Πούτιν!

Σε λίγες μόνο εβδομάδες (18 Μάρτη), έχουμε εκλογές (ο θεός να τις κάνει τέτοιες!) στη Ρωσία. Ο Πούτιν κατεβαίνει μεν,  χωρίς αντίπαλο, αφού ο αρχηγός της αντιπολίτευσης μπαινοβαγαίνει φυλακή με στημένες κατηγορίες ,οπότε ο δικτάτορας θεωρείται  φαβορί να  τις κερδίσει,  ο φόβος του, όμως,  είναι η ΑΠΟΧΗ. ΄Ετσι και  αποδειχτεί μεγάλη, σίγουρα θα  “μαγειρέψουν” το νούμερο (το κάνουν πάντα). Κι αν τελικά καταλήξουν να την δώσουν στο 40%, είναι σίγουρο πως τουλάχιστον το 60% των ψηφοφόρων δεν πήγε να ψηφίσει. Κι αυτό είναι γερό χαστούκι  για το δικτάτορα, γιατί  γνωρίζει,  όπως και εμείς οι άλλοι επίσης, πως η  λαϊκή αποδοχή του δεν είναι τόσο μεγάλη, όπως η προπαγάνδα του διαδίδει.  Συμπτωματικά ,  λοιπόν τώρα,  πάλι λίγο πριν τις εκλογές, έχουμε  ένα τρομοκρατικό χτύπημα σε μια εκκλησία ,όπου τζιχαντιστής σκότωσε δύο και κατά άλλα δημοσιεύματα πέντε , γυναίκες. ΄Ιδια ακριβώς  ιστορία με τη βομβιστική επίθεση στο μετρό της Πετρούπολης ,που ήρθε ΑΜΕΣΩΣ  μετά τη μεγαλειώδη διαδήλωση της αντιπολίτευσης εναντίον του δικτάτορα

Στο μεταξύ, πάλι …συμπτωματικά

 1. Δεν έγινε καμιά άλλη τρομοκρατική επίθεση στν Ρωσία, όλα αυτά τα χρόνια , πλην αυτών των δύο και μάλιστα τις επίμαχες χρονικές στιγμές που καθορίσαμε (τεράστια  διαδήλωση-εκλογές με πρόβλεψη για σημαντική αποχή).

 2. Και στις δυο περιπτώσεις των χτυπημάτων  οι δράστες σκοτώθηκαν και ποτέ δε μάθαμε την πραγματική τους ταυτότητα. Μάλιστα, στην πρόσφατη επίθεση, βρέθηκαν την ίδια στιγμή να…εκκλησιάζονται στον εσπερινό και οι ειδικές ρώσικες δυνάμεις, που εκτέλεσαν αμέσως το δράστη! Πώς και γιατί βρέθηκαν σ΄αυτό το σημείο, σαν να περίμεναν το φονιά να χτυπήσει για να τον εξοντώσουν, αυτό το ερώτημα ας μας επιτρέψει  ο πρώην πράκτορας της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ να το επεξεργαστούμε εμείς, όσοι τον θεωρούμε σκοτεινό, απάνθρωπο, αδίστακτο και  εγκληματία.

 3. Λέγαμε παραπάνω πως μετά το χτύπημα στην Αγ. Πετρούπολη θα έπρεπε το επόμενο διάστημα να ακολουθήσουν κι άλλα,  να μετράμε πολλές τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία. Αλλά  όχι μόνο δεν κορυφώθηκαν, δε μετρήσαμε καμιά άλλη, αντίθετα ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές, έχουμε αυτή την εντελώς παράξενη τρομοκρατική επίθεση στην εκκλησία. Και είναι σίγουρο , όπως και στην Πετρούπολη,  πως το ανεξήγητο  αυτό έγκλημα, θα δώσει την ευκαιρία στο δικτάτορα να επισημάνει  για πολλοστή φορά  πόσο…απαραίτητη  είναι η παρουσία του στον προεδρικό θώκο  της Ρωσίας, για να  διαφυλάξει τη χώρα από την… τρομοκρατία.

Τα συμπεράσματα δικά σας.