Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον θα απαντήσει σε ερωτηματολόγιο της αστυνομίας για τα κορονοπάρτι

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στο Λονδίνο - CNN.gr

orban_mesa_new123

Αν δεν είσαι δεξιός ,αγαπητέ επισκέπτη, αλλά ένας νουνεχής , συνειδητοποιημένος πολίτης και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, θα συμφωνήσεις πως για  τα εγκλήματα που γίνονται σήμερα στην Ουκρανία, θα ήταν απλοϊκό και ανιστόρητο να πούμε πως ο παρανοϊκός Τσάρος ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο.  Αυτό έσπευσαν αλλόφρονες κα πανικόβλητοι τις τελευταίες ημέρες να δηλώσουν  το ανόητο και τυφλωμένος πλήθος της Δεξιάς παράταξης με τους αρχηγούς τους. Αλλά εμείς ξέρουμε καλά  πως δεν είναι αλήθεια.

Ουδείς λογικός και ορθοφρονών πιστεύει πως ο Πουτινισμός ,αυτό το κράμα Εθνικισμού και Ορθοδοξίας, είναι παρθενογένεση. Ξαφνικά, ξύπνησε ένα πρωί ο δικτάτορας της Ρωσίας και ως εξ άνωθεν φώτισης, ανακάλυψε την έννοια του έθνους, της πατρίδας και της θρησκείας;

Πριν τον  ψυχοπαθή Πούτιν… μας τα είπαν άλλοι και πιο ηχηρά εγκληματικά.

Στη χώρα μας, τουλάχιστον, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά για παράδειγμα σε εκείνο το ανεκδιήγητο τηλεοπτικό σκουπίδι με ήρωα τον Παϊσιο, που τόλμησαν μάλιστα οι δράστες του εγκλήματος    να το χαρακτηρίσουν ιστορία(!), για να αντιληφθεί κανείς  το μέγεθος και την εμβέλεια του Πουτινισμού και στην Ελλάδα. ΄Ενα ιδεολόγημα που το ασπάζονται  1.500.000 θεατές της τηλεοπτικής αυτής ιστορικής απάτης στη χώρα μας.Να μην ξεχνάμε πως ο εθνικιστής αυτός γέροντας στις προφητείες του διακαώς επιθυμεί τη σφαγή του 1/3 των Τούρκων . Είναι η πληρωμή του εχθρού μας για τη μεγάλη Ελλάδα που θα φτάσει πάλι στην…κόκκινη μηλιά ,προφητεύει ο ίδιος.

                                           ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Ποιος άραγε ορκίζεται σε τέτοιο τρίπτυχο ; Εγώ μήπως; ΄Η  ο ελεύθερος και συνειδητοποιημένος πολίτης που δε μολύνει τη συνείδηση του με τέτοιου είδους φληναφήματα;  Ασφαλώς όχι. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΙΔΕΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Ο Πούτιν για την πατρίδα και την ορθοδοξία του πολεμάει. Το καθόρισε στα διαγγέλματα του.  ΄Ολο το ρωσικό ορθόδοξο παπαδαριό ,άλλωστε, με επικεφαλής ένα θερμοκέφαλο  πατριάρχη, ευλόγησαν τα όπλα που δολοφονούν σήμερα παιδιά στην Ουκρανία!

Ας σταματήσουν, λοιπόν,  να το παίζουν αγανακτισμένοι τάχα,  διαρρηγνύοντες τα ιμάτιά τους στα βρώμικα γκεμπελικά  Μέσα της Δεξιάς. Οπαδός και συναγωνιστής του Πούτιν είναι ο Ράπτης. Τα γκεμπελούδια του  τα ίδια   προπαγανδίζουν καθημερινά, για να βγάζουν το ψωμάκι τους. Και φυσικά, πρώτος και καλύτερος, ο της αλήστου ιστορικής μνήμης , γόνος της φαμίλιας Μητσοτάκη, ο αρχηγός και πρωθυπουργός τους.   Η αντιπαράθεση τους στον εγκληματία πολέμου Τσάρο , είναι ΜΟΝΟ στάχτη στα μάτια. Πουτινιστής  μέγας είναι και ο Κυριάκος. Απλώς δεν έτυχε να το (απο)δείξει στην πράξη.

Ξαφνικά,  δηλαδή, θέλουν να πιστέψουμε πως ο Τραμπ, ο Τζόνσον, η Λεπέν, ο Σαλβίνι,  ο Ορμπαν  της Ουγγαρίας και της Ελλάδας  απεκδύθηκαν τον Πουτινικό μανδύα και την  πίστη στην πατρίδα και τη θρησκεία και ήρθαν από τη δική μας μεριά των απάτριδων  και άθρησκων,  που   ‘ Εθνος και Πατρίδα έχουμε  ολόκληρο τον κόσμο; Αστείο!

Η Δεξιά και οι αφύσικοι-ανήθικοι  ιδεασμοί  της, τα παρανοϊκά τρίπτυχά   της, σκοτώνουν  σήμερα παιδιά στην Ουκρανία δια χειρός του πατριώτη και ορθοδόξου χριστιανού Πούτιν.  Δε  θεωρούμε  τούτον μόνο ένοχο.

Ένοχοι και υπόδικοι είναι όλοι όσοι ομνύουν  σε έθνη, πατρίδες και  θρησκείες. Τούτοι σκοτώνουν.  Οι όψιμες και υποκριτικές  τώρα  φωνές και οι διαμαρτυρίες της εγκληματικής Δεξιάς παράταξης, δεν  πείθουν κανέναν, πέρα από τους ίδιους τους φονιάδες.