Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ …ΝΑΙΜΕΝΑΛΛΑΚΗΔΕΣ

 

  1. Ρωσική πρεσβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο : Απαντώντας σε σχόλιο χρήστη που έγραψε «Μα αυτή η γυναίκα είναι έγκυος!», απάντησε: «Πράγματι είναι. Και φοράει πολύ ρεαλιστικό μέηκ απ. Συνεχίζει να γράφει στο beauty μπλογκ της. Επιπλέον, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο μαιευτήριο καθώς αυτό το έχουν καταλάβει ο νεοναζί Αζόφ που είχαν πει σε όλο το προσωπικό να φύγει».

egkyos-oukrania3

2. Αντιδήμαρχος Μαριούπολης: 1.207 πτώματα περισυλλέγονται από τους δρόμους
Σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος της πολιορκούμενης Μαριούπολης λέει ότι δεν γνωρίζει πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί συνολικά στην πόλη, αλλά ο πιο πρόσφατος αριθμός είναι 1.207.

Αυτά είναι «απλώς πτώματα που μαζέψαμε από το δρόμο», είπε ο Σερχέι Ορλόφ στο BBC και πρόσθεσε ότι 47 άνθρωποι είχαν ταφεί σε έναν ομαδικό τάφο καθώς δεν ήταν δυνατό να φτάσουν σε χώρους ταφής έξω από την πόλη. «Δεν ταυτοποιήθηκαν όλοι», σημείωσε

Φωτογραφία σοκ από ομαδικό τάφο στην Ουκρανία

****

Προπαγάνδα Ουκρανική και Δυτική όλα τούτα ,  διότι:

  1. Τι δουλειά είχε μια έγκυος στο Μαιευτήριο;
  2. Πώς είναι δυνατόν να περισυλλέξεις 1207 πτώματα από τους δρόμους την ώρα που η ουκρανική προπαγάνδα ισχυρίζεται πως η Μαριούπολη σφυροκοπείται ανηλεώς  επί 24ωρου βάσεως;
  3. Για τον ίδο παραπάνω λόγο πώς μπόρεσαν υπό βροχή σφαιρών να σκάψουν οι Ουκρανοί τάφους  ( 25 διάβασα  μετρα μήκος και 2  βάθος) και να πετάξουν 47 πτώματα μέσα; Και μετά να κάτσουν κιόλας να  ρίχνουν  από πάνω μπάζα.

Απίστευτη η προπαγάνδα των Ουκρανών. Δεν έχει την ελάχιστη  λογική ,ούτε  όρια  Από δω και πέρα, όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά  για την αλήθεια θα ρωτάει:

      1 Το Σεργκέι Λαβρόφ και τη  Μαρία Ζαχάροβα

       2.Το μεγάλο αμερικανό … ιστορικό και θαυμαστή  του Νέου Χίτλερ Πούτιν,  ΄Ολιβερ Στόουν

       3.Τον στρατόκαυλο  με τις ένδοξες, ρωσσικές  ένοπλες  δυνάμεις, Σέρβο σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα

       4.Το ….Ρώσο πια ηθοποιό και παρακοιμώμενο του Τσαρου, Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

      5. Το ελληνικό,  δημοσιογραφικό αληταριό (μετά συχωρήσεως κιάλας) στο Ντοκουμέντο, Εφημερίδα  Συντακτών και   ΑΥΓΗ. (Ριζοσπάτη δε διαβάζουμε πια, οπότε  αγνοούμε από κει πώς τη βρίσκουν  και τί παίρνουν για να φτιάχνουν κεφάλι και να τα βλέπουν  όλα, διπλά και τρίδιπλα)