ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΑΖΕΙ. ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ. ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ LOCKDOWN ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟYΣ

                                ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης είπε ψέματα για τα Rafale

Μιλώντας στο militaire.gr ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει «όσο ανήσυχος είμαι σχετικά με το ενδεχόμενο η διπλωματική ήττα των Βρυξελλών την προηγούμενη εβδομάδα να μετατραπεί το ’21 και σε εθνική ήττα, άλλο τόσο ανήσυχος είμαι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα ξέφρενη κούρσα εξοπλισμών με δικαιολογία τις ήττες που δεχόμαστε σε διπλωματικό επίπεδο, ελπίζω όχι και σε εθνικό».

***

Από την ώρα που ανέλαβε η κυβέρνηση τούτη της απάτης και της καταστροφής, αποκαλύψαμε εδώ με στοιχεία, γιατί η ορντινάντσα  ο Παναγιωτόπουλος  στα καλά καθούμενα βγήκε  από την πρώτη στιγμή, ως υπουργός  ΄Αμυνας, να απειλεί  θεούς και δαίμονες στην Τουρκία και να ζητάει την κεφαλήν Ερντογάν επί πίνακι.  Είχαν σχέδιο  να φτιάξουν την πολεμική ατμόσφαιρα που ήθελαν,  για να αγοράσουν όπλα και να κονομήσουν μίζες δέκα γενιών. Και έγινε ακριβώς,  όπως το είπαμε.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόσο καιρό,  όχι μόνο  δε μιλούσε για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο (όπως σύντομα θα το αποκαλούν σε όλους τους τόνους) , αλλά υπερθεμάτιζε στα ελληνοτουρκικά.  Πατριωταράς κι αυτός …του κερατά! Από τους λίγους.   Να δείχνει  “νάνος”  ο Κούλης μπροστά του στα εθνικά.

Σήμερα,  με τη νέα φούσκα του τάχα μου σκανδάλου  της Folli Follie,που πάνε να εμπλέξουν και τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας ξαφνικά θυμήθηκε  τη μεγάλη κομπίνα με τις μίζες για  τις  φρεγάτες και τα Rafale.   Τόσο καιρό …άκρα του τάφου σιωπή!

Ντροπή στη αντιπολίτευση!  ΄Εγιναν τόσα εγκλήματα  το λίγο αυτό διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από  την  μαφιόζικη αυτή συμμορία  και η Αντιπολίτευση είναι  απούσα. ΄Εχουν  “μπαζούκας”  στα χέρια τους και πυροβολούν  με στρακαστρούκες.

Καλά να πάθουν.  Σήμερα η διαφορά  τους με τη Ν.Δ ,θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 20 μονάδες υπέρ ΣΥΡΙΖΑ. Και ναι, μεν,  αυτή την ώρα ο Μητσοτάκης  βρίσκεται μπροστά μόνο  στις  κατάπτυστες δημοσκοπήσεις , που αγοράζει ο ίδιος στο σωρό (στην ουσία η Ν.Δ έχει καταβαραθρωθεί), αλλά ο  ΣΥΡΙΖΑ   δεν κατάφερε να καρπωθεί αυτή την τεράστια λαϊκή δυσαρέσκεια, εξαιτίας  της  προκλητικής  αδυναμίας της Αντιπολίτευσης.

Να το πάρετε είδηση καμιά φορά εκεί στην Κουμουνδούρου.  Ο κόσμος “βράζει”.  ΄Εχει τρελαθεί  μέσα. Πέρα από τη φτώχεια που  τον δέρνει. Και ξέρει πως πρέπει  να περιμένει χειρότερες ημέρες.

Ζητάει εκτόνωση. Και δεν είναι μόνο οι Συριζαίοι.  Πολίτες, που δε σας ψηφίζουν, οι περισσότεροι από τη τεράστια δεξαμενή της ΑΠΟΧΗΣ, θέλουν να ξεσπάσουν.

Κάντε γενικό κάλεσμα, κατεβάστε, αμέσως μετά η λήξη του lockdown  τον αγανακτισμένο  αυτό κόσμο  στις πλατείες. Μόνο αυτά τρέμουν  οι πάσης φύσεως νοικοκυραίοι.  Και φυσικά  το  μαφιόζικο αληταριό που κυβερνά θα… τα κάνει πάνω του!

Να πάρει τα πάνω της η συντριπτική πλειοψηφία  των καταπιεσμένων. Χρειάζεται δυνατή, τονωτική  ένεση. Φόρτιση.  Είναι οι περισσότεροι που νιώθουν τη δικτατορική “μπότα” Μητσοτάκη ασφυκτικά στο  στήθος . Δώστε τους την ευκαιρία να ανασάνουν.  Μόνο στις πλατείες μπορεί να γίνει αυτό.

Κι ακόμα , με τέτοιο ξέσπασμα το κόσμου, θα   ξεβρακωθούν οι  κοντυλοφόροι και τα  λαμόγα των εταιριών των  δημοσκοπικών τερατουργημάτων      που παρουσιάζουν κάθε τόσο,  αφού  τρώνε με χρυσά κουτάλια.   Τρέμουν, γατί σύντομα θα χάσουν το  τρελό φαγοπότι που τους  παράθεσε  η μαφιόζικη συμμορία Μαρινάκη, Αλαφούζου  και λοιπών εφοπλιστών ,για να κρατήσουν με γκεμπελικές μεθόδους στην εξουσία τη  συμμορία που κυβερνά σήμερα τον τόπο.

Τις εκλογές θα τις κερδίσετε, Συριζαίοι.  ΄Ομως , η νίκη σας θα περάσει μέσα από τα “πεζοδρόμια” ΄Οχι από τις  οθόνες των  εφοπλιστών,  που έκαναν τον αχυράνθρωπό τους Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Εσείς αποφασίζετε.  Σε εμάς δεν πέφτει λόγος.  Δεν είμαστε δικοί σας. Κι αν  θα προτιμούσαμε στην εξουσία εσάς  και όχι αυτούς, είναι επειδή σας θεωρούμε  στο Σύστημα το “βέλτιστο του μη χείρονος” . Και αυτό  είναι όντως  σημαντικό για όσους   αγωνίζονται να ανατείλουν άλλοι καιροί και κοινωνίες.

2. Ο Τραμπ έδωσε χάρη σε εγκληματίες πολέμου, απατεώνες και πρώην συνεργάτες του

Ο Τραμπ έδωσε χάρη σε εγκληματίες πολέμου, απατεώνες και πρώην συνεργάτες του

“Ακόμη και τις τελευταίες του ημέρες ως ένοικος του Λευκού Οίκου, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ φροντίζει να προκαλεί αντιδράσεις, αυτή τη φορά με τις «παραδοσιακές» χάρες που απένειμε σε 15 άτομα λόγω Χριστουγέννων.

Σε αυτή τη λίστα βρίσκουμε τέσσερα στελέχη της  Blackwater που καταδικάστηκαν για εγκλήματα πολέμου στο Ιράκ, ένας πρώην συνεργάτης του που είχε εμπλακεί στην έρευνα για τη Ρωσία, αλλά και Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές που είχαν καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα”.

***

O Τραμπ δεν είναι   χειρότερος από τον  Τζον Μπους  για παράδειγμα. Ούτε από δεκάδες άλλους Αμερικανούς προέδρους. Τα έχουμε ξαναπεί.

Μάλιστα, κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό Παρ΄ ολίγο να κόψει αυτός το νήμα στις τελευταίες εκλογές.  Ο  Τζο Μπάιντεν  τις κέρδισε με ελάχιστη διαφορά. Κι αυτό  το πέτυχε ο Τραμπ, έχοντας την πλειοψηφία  του βρώμικου Τύπου (παγκόσμια) εναντίον του!

Πρωτοφανές, απίστευτη επιτυχία  στην παγκόσμια  ιστορία. Και μόνο οι κοντυλοφόροι δεν το…θυμήθηκαν να το αναφέρουν.

΄Εδωσε γερές  σφαλιάρες ως τώρα  στον γκεμπελικό, αμερικάνικο  Τύπο.  Και είναι γνωστό πως αυτή η Μαφία της παραπληροφόρησης ,είναι απείρως εγκληματικότερη   κι απ΄ αυτούς στους οποίους έδωσε  ο Τραμπ χάρη παραπάνω.

΄Ομως, θα μπορούσε  να πετύχει κάτι πολύ σημαντικό για την υστεροφημία του, αν τολμούσε να δώσει  χάρη  στον αδίκως ταλαιπωρημένο ακτιβιστή μπλόγκερ Τζούλιαν ΄Ασανζ.   Αν προχωρήσει  σε μια τέτοια ενέργεια, θα είναι επίσης μια άλλη διάσταση του πολέμου που ξεκίνησε εδώ και χρόνια, ως πρόεδρος  με τη βιομηχανία παραπληροφόρησης. Και ο  Τζούλιαν  ΄Ασανζ αυτούς πολέμησε περισσότερο με όσα έκανε.

Τολμάς Ντόναλντ  Τραμπ  να  δώσεις εδώ και τώρα χάρη στον αγωνιστή Τζούλιαν  ΄Ασανζ;  Η Ιστορία θα σε αποζημιώσει πλουσιοπάροχα.

Στο κάτω -κάτω , ξέρουμε. ΄Ανθρωπος  του  συστήματος εξουσίας  είσαι κι εσύ.  Καμιά σχέση δεν έχει με τις κοινωνίες που  θα γεννηθούν.  Μέσα σε αυτό το Σύστημα σήμερα, απλώς  δοκιμάζονται ποιοι δεν είναι οι χείριστοι .

Να θυμάσαι. ΄Οταν σε άλλες εποχές κανείς δε θα ξέρει  τί ήταν  το διεφθαρμένο  CNN και πόσο βρώμικα ασελγούσε  στην είδηση και την κριτική για κερδοσκοπία, η Ιστορία θα ζει και θα  βασιλεύει..

Ντόναλντ Τραμπ.  Δώσε εδώ και τώρα  χάρη στον  Τζούλιαν ΄Ασανζ.  Γράψε το όνομά σου στις καλές σελίδες της Ιστορίας.

3.α. Η πολύχρονη σχέση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με την οικογένεια Κουτσολιούτσου

“Εγκαίνια καταστήματος της Folli Follie στο Πεκίνο, διασκέδαση σε δείπνο – πάρτι με μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και γκαλά με συμμετοχή στελεχών του κυβερνώντος κόμματος είναι κάποια στοιχεία που αποκρύβονται από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ καθώς στη δεινή θέση που έχει βρεθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πλήρη αποτυχία των πολιτικών της στο υγειονομικό, στο οικονομικό και στη εξωτερική πολιτική αναζητεί απεγνωσμένα τρόπο να ξεφύγει ανακαλύπτοντας «σκάνδαλα» της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”.

β. Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στο δίκτυο Endeavor της Μαρέβα

Documento

Κωστάκη Βαξεβάνη, να μας διαβάζεις πιο συχνά . Αν το έκανες,  θα ήξερες πιο μπροστά   ποια η σχέση της  οικογένειας Κουτσολιούτσου με Μητοστάκη- Κυριακού-τ. βασιλιά Κωνσταντίνου-Σαββόπουλου και Γαλάνη.

΄Ολα τα… καλά παιδιά επί σκηνής. Χεράκι-χεράκι  περιμένουν τους χειροκροτητές Χαχόλους τους να πιστέψουν πως ο… “πνιγμένος δεν πιάνεται από τα μαλλιά” του.΄Οπως κάνει τώρα ο Πικραμένος και ο Λοβέρδος μήπως και διασωθούν. Φτιάχνουν ιστορίες για αγρίους, όπως το νέο …σκάνδαλο με τους Κουτσολιούτσους!

Πυροτεχνήματα πετάνε. Δεν  έχουν όπλα. Πάρτε τους στο κατόπι εκεί στο  ΣΥΡΙΖΑ.  Κανένα έλεος στη διεφθαρμένη εγκληματική  κλίκα που κυβερνά.

4. Άρθρο – «χαστούκι» του Bloomberg για τις κυβερνητικές παλινωδίες: Ουραγός της Ευρώπης η Ελλάδα στη διαχείριση της πανδημίας

Στα τάρταρα βρίσκεται η Ελλάδα στη σχετική λίστα του Bloomberg για τη διαχείριση της πανδημίας. Όσο και αν προσπαθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να πείσει για το αντίθετο, επιστρατεύοντας όλο το «οπλοστάσιό» της μέσω των ΜΜΕ, η πραγματικότητα τη διαψεύδει. Αυτή τη φορά μέσω του Bloomberg.

Καθ’ εκάστη οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι φροντίζουν να διατυμπανίζουν πόσο… ιδανική διαχείριση έχουν επιτύχει στον τομέα του κορονοϊού και πόσο… άσχημα είναι τα πράγματα στην Ευρώπη, προκειμένου να πείσουν για την ορθότητα των χειρισμών τους, επιχειρώντας παράλληλα να φιμώσουν τις φωνές που υποστηρίζουν το αντίθετο. Ωστόσο, εν τοιαύτη περιπτώσει ένα δημοσίευμα – ράπισμα του Bloomberg φροντίζει να τους προσγειώσει. Ανώμαλα.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό πρακτορείο, με αφορμή την έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και την πολυαναμενόμενη διάθεση των εμβολίων, παρουσιάζει την ανανεομένη λίστα Covid Resilience Ranking, στην οποία διαπιστώνεται πως η Ελλάδα έχει κάνει «βουτιά» 19 θέσεων(!) ευρισκόμενη στην 53η θέση παγκοσμίως, «παρέα» με το Περού, την Αργεντινή και το Μεξικό. Την ίδια ώρα, είναι η χώρα με τα πιο σκληρά μέτρα καθώς στο lockdown severity έχει το μεγαλύτερο ποσοστό (84), μπροστά από το Μπαγκλαντες (80), την Κίνα (78), τη Γερμανία (82), τη Μαλαισία (80) αλλά και την Ιταλία (79). Την ίδια ώρα, έχει το υψηλότερο ποσοστό ποσοστό θνησιμότητας (6,3%) και από τις 53 χώρες!

Τι εξετάζουν οι πίνακες

Αναλυτικότερα, οι πίνακες του Bloomberg αξιολογούν την κατάσταση του δεύτερου κύματος κορονοϊού σε κάθε χώρα αλλά και την ποιότητα ζωής. Τι προσμετράται;  Όσον αφορά την κατάσταση Covid19 υπολογίζονται: τα κρούσματα ανά μήνα, η θνησιμότητα, οι συνολικοί θάνατοι ανά ένα εκατομμύριο πολίτες, τα ποσοστά των θετικών τεστ και η πρόσβαση στα εμβόλια.

Όσον αφορά την ποιότητα ζωής, προσμετράται η αυστηρότητα του lockdown, η ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών, η πρόβλεψη για το μέλλον της οικονομίας, η ανταπόκριση του συστήματος υγείας, αλλά και πόσο άλλαξε η ζωή των πολιτών.

Συνολικά, όμως, η Ελλάδα έχει τρεις αρνητικές πρωτιές από τις 53 χώρες της λίστας. Πρώτον, τη μεγαλύτερη θνησιμότητα, το χειρότερο lockdown με τη μικρότερη κινητικότητα των πολιτών.

Όσον αφορά το πεδίο της οικονομίας, η πρόβλεψη του Bloomberg κατατάσσει την Ελλάδα στην 10η θέση για το 2021.

 

Πηγή: Bloomberg

***

Σκότωσαν κόσμο.΄Εφαγαν δισ.  Μαζί με τη μαφία του Τύπου. ΄Εκαναν μπίζνα, αλλά κα τάφο μαζί , την πανδημία.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ  “αγρόν ηγόραζε” .Τώρα, ξαφνικά,  τα είδε όλα.
Θα τους στείλεις φυλακή, Αλέξη Τσίπρα, σε λιγότερο από ένα χρόνο  που θα είσαι πάλι  πρωθυπουργός;    ΄Η θα κανονίσεις  πάλι καμιά νέα “ομερτά”, όπως έκανες με τον  Κώστα Καραμανλή;
Περιμένουμε να δούμε. Και θα σου …φάμε  τις σάρκες , αν  τολμήσεις να κάνεις τα ίδια. Να τους δώσεις νέο συχωροχάρτι.
Ειδικό δικαστήριο αύριο που θα αναλάβεις κυβέρνηση.  Δολοφόνησαν κόσμο με τις παλινωδίες, τις  αστοχίες  και την ανικανότητά τους.  Τίναξαν την οικονομία στον αέρα. Κατάντησαν  τους ‘ Ελληνες, τον πιο αισιόδοξο και… τραλαλά  λαό, ψυχοπαθείς.  Τι άλλο θέλεις περισσότερο, για  να αφήσεις τους δικαστές να τους στείλουν φυλακή;
Απλώς, διάλεξε έντιμους δικαστές .Στο χέρι σου θα είναι να βάλεις επιτέλους ένα σοβαρό ΄Ανθρωπο,  ως πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Και να προεδρεύσει αυτός στο ειδικό δικαστήριο που θα στείλει  την κυβερνητική  αυτή μαφία στον Κορυδαλλό.  Και ειδικά στο κελί το …32  τον διεφθαρμένο  γιο του πλέον διεφθαρμένου πολιτικού στη σύγχρονη πολιτική  Ιστορία του τόπο!