“ΑΛΕΣΤΕ” ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ “ΑΛΕΣΤΙΚΑ” ΜΗ ΔΩΣΤΕ!

“Ας ξεπληρώσει η Ελλάδα τα δανεικά και μετά επιστρέφουμε τα Μάρμαρα κα Κλούνεϊ!

Χολή κατά της Αμάλ Αλαμουντίν στάζει το βρετανικό περιοδικό Spectator που θα βάζει με τη σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ γιατί θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα να πάρει πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Ούτε δικά τους να ήταν τα Μάρμαρα δεν θα έκαναν έτσι! Είναι τέτοια η τσαντίλα των Βρετανών που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν τον Αμάλ Κλούνεϊ πως έχει μετατρέψει το όλο θέμα σε ταινία του Χόλιγουντ!

«Κυρία Κλούνεϊ, θα σας πω κάτι: όταν οι Έλληνες ξεπληρώσουν τα δάνειά τους, τότε κι εμείς θα επιστρέψουμε τα Μάρμαρα» είναι ο τίτλος του περιοδικού και στο κείμενο ο συντάκτης όχι μόνο επιτίθεται στην Αμάλ Αλαμουντίν αλλά τονίζει πως η καταχρεωμένη Ελλάδα θα πρέπει να λέει και ευχαριστώ που έχουν εκείνοι τα Μάρμαρα!”

 

“Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα”! Τα δάνεια της Ελλάδας έχουν σχέση με την επιστροφή των μαρμάρων όση …”ο Φάντης με το ρεστινόλαδο». Αν ήταν έτσι και όλα μπαίναν και αλέθονταν στο ίδιο μύλο, τότε να ήξερε ο λαϊκιστής συντάκτης του εγγλέζικου ταμπλόιντ πόσα δανεικά χρωστάει το…Ηνωμένο βασίλειο σε όλο τον κόσμο (από Αμερική, Ινδία, Κίνα κι από κει στην Κύπρο. Μέχρι…Μογγολία μιλάμε! ) ,θα πάθαινε έμφραγμα, αν είχε τσίπα. ΄Η τουλάχιστον θα τηρούσε “αιδήμονα σιωπή”.

Οι ανιστόρητοι έχουν το άλλοθι της άγνοιας και της βλακείας. Το ένα χειρότερο από το άλλο.Γι΄αυτό είναι και…κουφιοκεφαλάκηδες. Το κακό είναι πως το συγκεκριμένο είδος δεν ενδημεί μόνο στη γηραιά Αλβιώνα. Εδώ σε μας να δείτε …συνωστισμός!