Ανακριβή και άνευ σοβαρότητας τα λεχθέντα από τη Χρυσή Αυγή

 

“Διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής «αποδίδει ως δήθεν λεχθέντα, τόσον από εμέ, όσο και από την ανακρίτρια της σχετικής υπόθεσης», η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), αρεοπαγίτης, Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, με δήλωσή της.

Ανακριβή και άνευ σοβαρότητας τα λεχθέντα από τη Χρυσή Αυγή

Τα λεχθέντα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής είναι «απολύτως ανακριβή και στερούνται σοβαρότητας» τονίζει η πρόεδρος της ΕΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε στη Βουλή ότι η κ. Θάνου έλεγε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, και συγκεκριμένο δικαστικό επιτελείο ετοιμάζουν τη δίκη της ΧΑ, που θα είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός, ενώ έκανε λόγο και για «μυστικές συναντήσεις Σαμαρά- δικαστικών».

Εξάλλου, ο κ. Κασιδιάρης, επικαλούμενος ανώνυμη επιστολή δικαστή, ανέφερε ότι η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, δέκα ημέρες πριν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, «χοροπηδούσε από χαρά και ούρλιαζε: ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της ΧΑ και θα τους χώσω όλους μέσα».

Καλά ο Κασιδιάρης. Κασιδιάρης είναι, τέτοια λέει. Η δικαστικός, όμως, που είναι και πρόεδρος της ΕΔΕ κάθεται και απολογείται στον εγκληματικό συρφετό της Χ.Α;

Περιφρόνηση  και αηδία είναι η μόνη ενδεδειγμένη στάση κάθε εχέφρονος  ανθρώπου. Και η σκληρή τιμωρία, η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι Ναζί.

Καιρός να τελειώνουμε ως λαός με αυτό το καρκίνωμα, αυτή την κατάρα.