ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

 

Ουκρανοί: Ξέρουμε 3 Ρώσους που χειρίστηκαν το πυραυλικό σύστημα

Η Ουκρανία διαθέτει «ακαταμάχητες αποδείξεις» σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάρριψη ενός αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών, προμηθεύοντας τους αντάρτες με πυραυλικά συστήματα και ένα πλήρωμα [χειριστών], δήλωσε σήμερα ο αρχηγός της αντικατασκοπείας της χώρας.

Ουκρανοί: Ξέρουμε 3 Ρώσους που χειρίστηκαν το πυραυλικό σύστημα

Ο Βιτάλι Νάιντα δήλωσε πως το Κίεβο έχει αποδείξεις πως τρία BUK-1 ή SA-11 καθοδηγούμενα πυραυλικά συστήματα ραντάρ εισήλθαν στην Ουκρανία από τη γειτονική Ρωσία μαζί με ένα τριμελές πλήρωμα.

“Έχουμε ακαταμάχητες αποδείξεις ότι αυτή η τρομοκρατική ενέργεια διαπράχθηκε με τη βοήθεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Γνωρίζουμε σαφώς πως το πλήρωμα του συστήματος αυτού ήταν ρώσοι πολίτες”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Καλώντας τη Ρωσία να δώσει στην Ουκρανία τα ονόματα και τα επίθετα του πληρώματος, έτσι ώστε το Κίεβο να μπορέσει να τα ανακρίνει, είπε πως τα τρία συστήματα έχουν τώρα επιστρέψει στη Ρωσία, δείχνοντας στους δημοσιογράφους φωτογραφίες των πυραυλικών συστημάτων σε διάφορες τοποθεσίες.

«Γνωρίζουμε για τους τρεις ανθρώπους που ήρθαν μαζί με αυτά τα συστήματα από την επικράτεια της Ρωσίας», είπε ο Νάιντα.

«Συνεχίζεται η είσοδος οπλικών συστημάτων»
Εκπρόσωπος του ουκρανικού συμβουλίου ασφαλείας δήλωσε πως 15 κομμάτια στρατιωτικού εξοπλισμού μεταφέρθηκαν διά μέσου των συνόρων από τη Ρωσία στην ανατολική επαρχία Λουχάνσκ κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, 15 κομμάτια στρατιωτικού εξοπλισμού μεταφέρθηκαν από τη Ρωσική Ομοσπονδία στο έδαφος του Λουχάνσκ», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Είπε επίσης πως οι φιλορώσοι αντάρτες μετέφεραν εξοπλισμό στο σημείο της συντριβής ενός μαλαισιανού αεροσκάφους προκειμένου να απομακρύνουν συντρίμμια.”

΄Οντως, “μυρίζει μπαρούτι”  για το δικτάτορα. Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, να συλληφθεί, δηλαδή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να οδηγηθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, φαίνεται πως οι ηγέτες της Δύσης το έχουν πλέον αποφασίσει και το σχεδιάζουν. Μετά και από την τελευταία μαζική δολοφονία 300 αθώων ανθρώπων (μεταξύ τους 80 παιδιά) με την κατάρριψη του αεροπλάνου στην Ουκρανία, το “σκοινί  τεντώθηκε” επικίνδυνα για τον παρανοϊκό “Χίτλερ” της Ρωσίας. Ο  Αμερικανός πρόεδρος, αλλά και οι ηγέτες της Ευρώπης,αντιλαμβάνονται πως είναι συνένοχοι στο έγκλημα της Ουκρανίας,με την αδιαφορία ή το δισταγμό τους να δώσουν ένα καλό μάθημα στος τέρας της Ρωσίας.

Αν ο Πούτιν είχε συλληφθεί ή τιμωρηθεί από την πρώτη στιγμή που τόλμησε να παραβεί τις διεθνείς αρχές και να προσαρτήσει με “τσαμπουκά” την Κριμαία, περιοχή κυρίαρχης και ανεξάρτητης χώρας, σήμερα  δε θα μετρούσαμε τα νέα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας.Το ΝΑΤΟ,αλλά και οι λοιποί ηγέτες του κόσμου, έχουν τεράστια ευθύνη γιατί άφησαν τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ.

΄Οσο η Δύση ακολουθεί τάχα τη διπλωματική οδό για τη λύση του “προβλήματος Πούτιν” και επιβάλει ανώδυνα στην ουσία οικονομικά μέτρα σε βάρος Ρώσων αξιωματούχων (!), ο Πούτιν θα αποθρασύνεται. Μια γλώσσα καταλαβαίνει ο επικεφαλής της ρώσικης μαφίας: Τη βία. Μόνο αυτή “σέβεται”.

Σύλληψη, λοιπόν, με αιφνιδιαστική επίθεση ή γοργή προετοιμασία  για την πτώση του δικτάτορα και εγκαθίδρυση στη χώρας ενός δημοκρατικού καθεστώτος  Δυτικού τύπου. Προς αυτή την κατεύθυνση νομίζουμε θα  μπορούσαν και πρέπει να αξιοποιηθούν προσωπικότητες της ρώσικης κοινωνίας, “άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών”, πολιτικοί και ακτιβιστές. Μεταξύ αυτών και ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής ΄Ενωσης Μιχαήλ Γκορμπατσώφ.

΄Οσο παραμένει ελεύθερος και ατιμώρητος ο δικτάτορας , μπορεί να φτάσει ακόμα και σε χρήση πυρηνικών. Είναι ο υπ΄αριθ. 1 κίνδυνος για την ανθρωπότητα.