ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ MEDIA

1. α. Το προεκλογικό 10λεπτο της Χρυσής Αυγής

Το προεκλογικό 10λεπτο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για τις Ευρωεκλογές 2014 

Όπως προκύπτει από την με αριθμό 8059/30-4-2014 Κ.Υ.Α., με την οποία ορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των πολιτικών κομμάτων από τους δημόσιους,  ιδιωτικούς ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς για τις εκλογές της 25/5/2014, όλα τα ΜΜΕ που περιγράφονται, υποχρεούνται να παραχωρήσουν τον παρακάτω χρόνο στον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή:

Η ΔΤ και στη συνέχεια μετά την έναρξη εκπομπής ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος η ΝΕΡΙΤ Α.Ε., καθώς και οι νομίμως λειτουργούντες ενημερωτικοί ιδιωτικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί εθνικής, περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας, καθώς και οι φορείς συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών κάθε μορφής έχουν υποχρέωση να διαθέσουν δωρεάν ένα δεκάλεπτο την εβδομάδα από 7:00 έως 22.00 σε καθένα από τα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων για την παρουσίαση των προγραμμάτων τους ή όποια άλλη πολιτική δραστηριότητα επιλεγεί από τα αντίστοιχα κόμματα.

 

β. Καταγγελία Χρυσής Αυγής: To MEGA έκοψε το δεκάλεπτο της Χ.Α. 

Κόντρα μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του Mega ξέσπασε με αφορμή τη μετάδοση του δεκάλεπτος του κόμματος από το κανάλι. 

Η Χρυσή Αυγή μιλά στην ανακοίνωση της για «άθλια λογοκρισία σταλινικού τύπου», αφού όπως αναφέρει «λίγο μετά το μέσο της προβολής του το επίμαχο σποτ κόπηκε, ως διά μαγείας, και στη θέση του παίχτηκαν διαφημίσεις…»

Να συγχαρούμε, κατ΄αρχήν, το MEGA, το μόνο κανάλι,  απ΄όσο ξέρουμε, που  “έριξε μαύρο” την ώρα που μετέδιδε το υποχρεωτικό δεκάλεπτο των Ναζί. Φυσικά ,η ενέργειά του αυτή  δε διέσωσε την υπόληψη  των υπόλοιπων ελληνικών καναλιών, αφού όλα έπαιξαν κανονικά το σποτάκι της εγκληματικής οργάνωσης .

Επί των ημερών μας,  διεπράχθη ένα από τα μεγαλύτερα (ασυγχώρητα)  εγκλήματα στην ιστορία της χώρας από  συστάσεως ελληνικού κράτους . Ουδέποτε άλλοτε η Ιστορία κατέγραψε εν ειρήνη άλλο ειδεχθέστερο έγκλημα.  Εμείς οι σύγχρονοι ΄Ελληνες ,αλλά και ο κόσμος ολόκληρος γινόμαστε μάρτυρες σήμερα του ανοσιουργήματος  της    ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΤΗΣ (ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ) )  ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Αλλά το πλέον ανήκουστο και ανήθικο  είναι πως το έγκλημα αυτό έχει από κοινού δράστες (συναυτουργία) δύο από τις αποκαλούμενες  “εξουσίες” του πολιτεύματος: Τη δικαιοσύνη και τον ” Τύπο”. Η πρώτη έδωσε το “πράσινο φως” στην εγκληματική οργάνωση του Μιχαλολιάκου να “αλώσει” τη Βουλή και τα media της παραχώρησαν  “βήμα”  προπαγάνδας και εξιέλωσης του  κατάπτυστου  ναζισμού, που εκπροσωπεί.

Οι Ναζί του Μιχαλολιάκου στη χώρα μας είναι οι μόνοι από όλους τους ΄Ελληνες που επικροτούν, αποδέχονται  και θαυμάζουν τα  παρανοϊκά εγκλήματα του Χίτλερ. Τα πρωτοκλασάτα μέλη του μορφώματος της Χ.Α έχουν  και  επίσημα αναγνωρίσει πως είναι  φορείς της ναζιστικής παράνοιας .

 Κι ενώ σε όλες τις χώρες  της  Ε.Ε απαγορεύονται δια νόμου και η εξύμνηση-εκθείαση των ναζιστικών θηριωδιών, αλλά και η νομιμοποίηση ναζιστικών οργανώσεων , μόνο στην Ελλάδα και την Ιταλία δε φρόντισαν οι κυβερνήσεις τους να θωρακίσουν τις δημοκρατίες τους από την  πρόσβαση – παρουσία Ναζιστών στη Βουλή . Οι ΄Ελληνες δικαστές που αναγνώρισαν και χορήγησαν νομιμότητα στους υμνητές των  τερατουργημάτων του Χίτλερ , διέπραξαν  ΄Υβριν και παράλληλα επέτρεψαν σε ασεβείς και μικρόνοες   να ασελγούν επί της Ιστορίας.   Τουλάχιστον, στην Ιταλία (ακόμα) οι δικαστές και ο Τύπος δεν επέτρεψαν να συμβεί τέτοιο “κακό” που έγινε στην Ελλάδα.

Οι  παράφρονες, όμως,  της σύστασης εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης  στη χώρα και οι οπαδοί της  δε βαρύνονται μόνο με το μέγα έγκλημα της αναγνώρισης-αποδοχής  και ωραιοποίησης   της ναζιστικής θηριωδίας του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Από μόνο του, βέβαια, αυτό είναι έγκλημα “καθοσίωσης”. Την ίδια στιγμή  είναι ένοχοι  και για  τη διαπραξη   60 δολοφονιών  και 3.500 επιθέσεων και κακοποιήσεων συνανθρώπων μας. Τα τέρατα-οπαδοί της εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκου είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί τους.

Μόνο τα θύματα ,που μαρτύρησαν  στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα κρεματόρια και τα υπόλοιπα κολαστήρια  του Χίτλερ ,σύμφωνα με νεότερες ιστορικές έρευνες, φτάνουν (ίσως και να ξεπερνούν)  τα 20.000.000!  ΄Ανθρωποι   που έχασαν τη ζωή τους   με  βασανιστικό και αναξιοπρεπή θάνατο . Και η ελληνική δικαιοσύνη, ασελγώντας και στη μνήμη των νεκρών αυτών και στην Ιστορία έσπευσε , η αθλιότατη, να  προσφέρει εξιλέωση και νομιμότητα στους νέους σφαγείς αθώων θυμάτων, ώστε να τους οδηγήσει ως και στα έδρανα του ελληνικού  κοινοβουλίου. Υπάρχει τόπος να κρυφτούν οι ανιστόρητοι  και ασεβείς αυτοί ΄Ελληνες  δικαστές;

 Στο ίδιο δρόμο με τους παραπάνω ανάλγητους  θεσμικούς φορείς της δικαιοσύνης πορεύτηκαν και οι εκπρόσωποι -επιχειρηματίες της βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Παραχώρησαν  “βήμα”  στους…συναγωνιστές του Κασιδιάρη να ασεβούν, να υβρίζουν, να προπηλακίζουν, να προκαλούν, να προπαγανδίζουν. Απίστευτος ο διασυρμός. Ολοκληρωτικός και μη αναστρέψιμος ο εκτροχιασμός  της ελληνικής δικαιοσύνης , των  ελληνικών  media, της ελληνικής δημοκρατίας, της χώρας ολόκληρης.

Η Ιστορία  δεν αφήνει φυσικά ατιμώρητα τέτοιου είδους εγκλήματα.  Κατατάσσει  και αναγράφει στις “μαύρες δέλτους” της τους επίορκους αυτούς δικαστές και τους επιχειρηματίες της εμπορικής δημοσιογραφίας, ως ενόχους  για “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”  και  “εσχάτης προδοσίας” .

Καλεί επίσης τους διεθνείς οργανισμούς και όλους όσοι έχουν αρμοδιότητα και ευθύνη να προασπίζονται  την παγκόσμια δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια των ατόμων και των λαών,  να κατα-δικάσουν και να τιμωρήσουν  την  ΥΒΡΙΝ που διεπράχθη    στην Ελλάδα  κατά της έννοιας ΄Ανθρωπος, αλλά και κατά της Ιστορίας. Αλλιώς, ο ρόλος τους ειναι διακοσμητικός και ως τέτοιος δεν μορεί να τύχει σεβασμού από κανέναν.

 Η παγκόσμια κοινότητα θα είναι ένοχη των ίδιων εγκλημάτων που διέπραξαν οι ΄Ελληνες δικαστές και οι έμποροι της δημοσιογραφίας, αν δεν σπεύσουν να αποκαταστήσουν το βάναυσα τρωθέν κύρος  των άγραφων και γαρπτών νόμων στον κόσμο. Αν δεν το κάνουν, οι γενιές που έρχονται δε θα τη συγχωρήσουν.