“ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΕΣΥ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ;”

ΓΡΑΜΜΑΤΑ…ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΥΡΑΚΤΩMENA !

 

Μας γράφουν:

1. Ο “ΚΑΙΣΑΡ” (!) :

“Να υποθέσουμε πως όλες οι δημοσκοπήσεις είναι , όπως τις λες, πέτσινες.  Στη δική σου δημοσκόπηση  στην ερώτηση ” Θα ψηφίζατε σήμερα  την παράταξη της Δεξιάς-Ακροδεξιάς  ,όπως εκφράζεται από  τους κομματικούς της, εκλογικούς  σχηματισμούς”   η Ν.Δ  παίρνει 751 μόνο  ψήφους, έναντι 2120 των άλλων :  Πώς γίνεται αυτό;  Για πέτσινο μου φαίνεται.

***

“Με το καλημέρα σας” έκανες  (εσκεμμένα;)  λάθη. ΄Η δεν   κατανόησες  τη ερώτηση.   Συγκεκριμένα :  Δεξιά δε είναι μόνο η Ν.Δ. Η ερώτησή μας αφορά, όλη την παράταξη ,ως και την  Ακροδεξιά.

Οπότε , η Ν.Δ στη δημοσκόπησή μας,  κανονικά πήρε λιγότερα  από 751  ΝΑΙ.  Μέσα σε αυτό το νούμερο είναι και τα ποσοστά   της  Ακροδεξιάς, που  στις εκλογές είτε κατέβη με τον Τράγκα  ή με άλλον, θα κόψε  σοβαρό  ποσοστό ψήφων  από το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα.  Αντίπαλος της Ν.Δ  δε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία αλλά οι ακροδεξιοί που θα της αφαιρέσουν σοβαρό ποσοστό ψήφων. (Το ίδιο ισχύει και για το ΣΥΡΙΖΑ.Ο… Βαρουφάκης είναι ο πραγματικός αντίπαλος  του Τσίπρα!).

Και για να καταλάβεις  πώς  τα 751 ΝΑΙ που έλαβε η ΔΕΞΙΑ  διευρυμένη  και προς τα άκρα της, είναι  ευνοημένα  ποσοστά, μπορείς να κάνεις τη σύγκριση με τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών. Να μείνουμε στη Ν.Δ.  Στα 10 εκατομμύρια που είναι οι ΄Ελληνες ψηφοφόροι, έλαβε περίπου 2.200.000 ψήφους. Δηλαδή , λιγότερο  ακόμα κι  από το   25%!  Κι αν έκανε κυβέρνηση, αυτό το χρωστάει στον εκλογικό νόμο-έκτρωμα.

Επομένως , στη δική μας δημοσκόπηση   είπαν  ΝΑΙ στη Ν.Δ και την Ακροδεξιά της 751 οπαδοί της,  που είναι επίσης κάτω από το 25%  του 3.000 ! Και μάλιστα ,επαναλαμβάνουμε, μέσα σε αυτό το ποσοστό είναι κι εκείνο της Ακροδεξιάς. Που σημαίνει η  Ν.Δ στις  εκλογές  που σύντομα θα αναγκαστεί ο Κούλης σας να κάνει,  θα πέσει  πολύ πιο κάτω από 20% του εκλογικού σώματος. Κι αυτό με τη σειρά του σημαίνει με μια αποχή όπως πάντα που θα πλησιάζει τα  4  εκατομμύρια, η Ν. Δ θα πέσει  πιθανότατα  στο 25% των ψηφισάντων και κάτω.

Οπότε, “Καίσαρ”, μάλλον ψάχνεις για μελλοθάνατους αλλού,  για να σας  χαιρετούν.  Αλλά,  θα τους βρεις στην παράταξή σου τώρα πια. ΄Ετσι, όπως την κατάντησε ο αρχηγός σας.

2. “Στατικολόγος”:

“… Με ποια άδεια και ποια ιδιότητα  τα μέλη της ομάδας των συνεργατών σου  γίνονται δημοσκόποι ; Δε έχουν ονόματα όπως οι εργαζόμενοι στις εταιρίες δημοσκοπήσεων,  για να τα γνωρίζουμε; Και γιατί τα δικά σας αποτελέσματα δεν είναι πέτσινα, αλλά τα δικά μας είναι…;”

****

Γράφεις πολλά και ανόητα. Χάνεις το ψωμί σου με όσα  εμείς στηρίζουμε και γίνεσαι  ύαινα. Δεν ξέρεις τί λες. Ευτυχώς, λέμε εμείς που το χάνεις. Κερδίζει η αλήθεια έτσι.

Και πρώτα-πρώτα, κάτω τα χέρια από τη δική μας ομάδα εδώ.  Σου “τα κόβουμε  …σύριζα”!  Σιγά που θα σου ανεβάσω …διευθύνσεις και ονόματα των συνεργατών μας.  Με αυτό το πλευρό να κοιμόσαστε, όσοι αυτό  επιθυμείτε διακώς.   Ουδέποτε θα εκθέσουμε σε οποιονδήποτε κίνδυνο όσοι  είναι αλληλέγγυοι και  συνεργάτες.  Τα ίδιο  και τους  μάρτυρες που μας έχουν εμπιστευτεί    στοιχεία-φωτιά για  τα αρχιλαμόγια της  Νovartis.

Οι φίλοι έχουν την απόλυτη  κάλυψή μας ,όταν διεξάγουν τις δημοσκοπήσεις. Είναι συνεργάτες μας, Τους αναθέτουμε έργο με την ιδιότητα του Ιστορικού.  Εγώ  έχω ονοματεπώνυμο και είμαι διδάκτορας Ιστορίας.  οι “Παναγόπουλοι”  τι σκ@ατά είναι και με ποια ιδιότητα  λαθροεισβάλλουν στα δικά μας “χωράφια”;  Η έρευνα, η δημοσκόπηση είναι από τα βασικά εργαλεία της Ιστορίας ,όχι  των εταιριών, που απευθύνονται σε πελάτες  για να  τους  χορηγήσουν έναντι αμοιβής …σφραγισμένα ψεύδη (χρηματισμός λέγεται αυτό στην κοινή, αλλά και την ποινική γλώσσα).

Απλά, καθαρά, ξάστερα. Έχουμε θεσμική ιδιότητα, να διεξάγουμε δημοσκοπήσεις, εσείς όχι. Είστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ .”Νόμιμοι” είστε ΜΟΝΟ σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της   Μπανανίας. Σε αυτή που  αρχιαπατεώνες  σαν τον Πικραμένο και  το    Γεωργιάδη, αντί να είναι φυλακή,  διορίζονται …νόμιμοι (!) αντιπρόεδροι και υπουργοί κυβέρνησης .  Να τη χαίρεσθε τέτοια χώρα με τέτοιους αισχρούς  θεσμούς και  αρχές εξουσίας.

Και όχι. Οι δικές μας δημοσκοπήσεις δεν είναι πέτσινες, όπως οι δικές σας για έναν βασικό  (κι από άλλους   πολλούς), λόγους. Ουδείς μας αναθέτει έναντι αμοιβής  να βάλουμε τη σφραγίδα μας κάτω από  αποτελέσματα και γνωματεύσεις  που θα το ευνοούν. Που θα κατασκευάζουμε ποσοστά ,ανάλογα της  αμοιβής.   Δε χρηματιζόμαστε, δε δωροδοκούμαστε . Είναι το ίδιο   σαν να λαδώσεις το δικαστή να σε αθωώσει ή τον  καθηγητή να σε περάσει στο μάθημα. Ο  διεφθαρμένος γόνος της φαμίλιας, ο  Κούλης σας,   μέσω Μαρινάκη  εξαγοράζει τον “Φαναρά” -“πλυντήριο”  να  του  “ξεπλύνει” ποσοστά διαφοράς  της τάξης  του 10 και 15%.  Αν δεν του τα  χώσει κάτω από το τραπέζι,  το “πλυντήριο” σταματά να λειτουργεί στη στιγμή.  Τι πιο απλό κατανοητό, λογικό,  πασιφανές;

Αλητήριοι είστε και κατάπτυστοι. Τίποτα άλλο. Ζείτε  από κομπίνες και παλιανθρωπιές.  Σαν τον υπόκοσμο.΄Οπως οι μαφιόζοι. Προστασία πουλάτε . Δε διαφέρετε.

Ας είσαστε στη Γερμανία και ας τολμούσατε όλη αυτή τη προεκλογική περίοδο εκεί  να δημοσιεύετε τέτοιες  ελληνικές “δημοσκοπήσεις” .  Τσουβαλιδόν  θα σας είχαν μπουζουριάσει.  Το γνωρίζετε.   Ακριβώς,  επειδή η Γερμανία  δεν είναι  Ελληνική Μπανανία.

3. “Σάτυρος”:

“…Μας τα έχεις πρήξει συνέχεια με την άφυλη κοινωνία . Τί σκατά κοινωνία είναι αυτή που καταργούνται οι νόμοι  της φύσης και που τα δυο φύλα γίνονται μόνο ένα;     Ασφαλώς ιδανική  τέτοια κοινωνία για σένα που προφανώς  είσαι πούστης και τους ομοίους σου,. ΄Οχι για μας που  επιμένουμε να μείνουμε , όπως μας έπλασε ο θεός,  άντρες.

Τα βάζεις και με τη μονογαμία και το θεσμό του γάμου. Δηλαδή, εσύ αφήνεις τη γυναίκα σου να σου τα φοράει, επειδή λες πως άντρες και γυναίκες είμαστε  από τη φύση μας  πολυγαμικοί και η μονογαμία είναι η αφύσικη κατάσταση;”

***

Κούλαρε,  τράγο μου, πάρε κανένα χάπι  να σου ρίξει την τεστοστερόνη.  Ζέχνεις, θα σκάσεις από τη… βαρβατίλα .

 Να σου δηλώσω  εξ αρχής πως  δε με προσβάλεις που με προσφωνείς… πούστη και όχι άντρα.  Ναι, όντως,  δε νιώθω  σαν άντρας, άνθρωπος αισθάνομαι πως είμαι.  ΄Οσο για “πούστης”, συμβαίνει να μην είμαι. Αλλά δε θα σου ζήταγα και την άδεια, αν ήθελα να  είμαι .Ούτε θα  ντρεπόμουν. Α ήμουν σαν ελόγου σου, τότε όντως,  να ” άνοιγε η γης να με καταπιεί”.

Παλουκώσου ,λοιπόν, στην αντρειά σου και άκου.

  1.  3 σειρές έγραψες και  οι 3  σεξιστικές. ΄Οταν λέμε άφυλες κοινωνίες, δε αναφερόμαστε  μόνο στο σεξ, ούτε στη ανατομική  κατάργηση των φύλων.  Από τα ίδια, όπως τώρα ,όργανα θα κάνουν και τότε σεξ και θα κατουράνε. Οι  ρόλοι, όμως,  δε θα είναι αποκλειστικά, όπως τώρα,  αντρικοί και γυναικείοι.  Θα μείνουν εκείνοι μόνο, που  είναι ορισμένοι από τη Φύση. Π.χ να γεννάει η γυναίκα και όχι ο άντρας, αφού δε έχει μήτρα (εκτός ,αν τότε του βάλουν).  Εν ολίγοις, για να σου  μιλήσω στα “κυβικά” σου, μπας και το καταλάβεις,   δε θα μεγαλώνουν τέρατα σαν και σένα. Οι γονείς τότε  θα ντρέπονται  και θα τρομάζουν  να μεγαλώνουν ένα αγόρι, όπως σε μεγάλωσαν  εσένα. Και σε  κατάντησαν, φυσικά, μια  καρικατούρα  του αληθινού Ανθρώπου.
  2.  Ρωτάς ” θα άφηνες τη γυναίκα σου να τα σου τα φοράει;”.  Δεν είναι υποχρεωμένη η γυναίκα μου να μου ζητάει την άδεια για να …μου τα φοράει.  Αν το θέλει,    θα το  κάνει,  με την άδειά μου ή όχι. Η διαφορά είναι πως αν κάνει κάτι εν γνώσει μου, γλυτώνει την υποκρισία και το φόβο.  Το  ίδιο ισχύει και για μένα.΄Ενα αυτό.  Δεύτερο.  Σε μια σχέση, δε είναι όλα σεξ. Υπάρχουν άλλα …99 πράγματα που ακολουθούν ή προηγούνται  του σεξ.  Τα κουβεντιάζετε οι σύντροφοι ανοιχτά  και τα βρίσκετε  όμορφα και ωραία, αν έχετε  μυαλό και γουστάρετε να είστε  μαζί. Αλλιώς , διαλύστε το, πριν γίνει η ζωή σας ποδήλατο και κάνετε κόλαση και τη ζωή  των γύρω σας.   Ούτε ψυχολόγους, ούτε  συμβούλους γάμου και τέτοιους  ειδικούς  θέλετε. Οι άνθρωποι που έχουν γνώση κα λογική ,είναι μπροστά από τα προβλήματα. Πριν προκύψουν.