“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ… ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ

 

 

Ορκωμοσία και ξανά στο κελί

Ειδική άδεια από τον εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να ορκιστούν ως δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, έλαβαν οι προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτη Ηλιόπουλος και Νίκο Κούζηλος.

Την Παρασκευή θα ορκιστούν, ο Ηλίας Κασιδιάρης δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, ο Π. Ηλιόπουλος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και την Κυριακή, 31 Αυγούστου, ο Νίκος Κούζηλος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά.

Παράλληλα, την Κυριακή 31 Αυγούστου, η κίνηση ενάντια στον «ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» διοργανώνει συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Κοραή.

Σε σχεδόν 10.000.000 ΄Ελληνες ψηοφόρους βρέθηκαν  και 450.000  (η συντριπτική πλειοψηφία τους λούμπεν στοιχεία (αναβολικάκηδες, “ντουλάπες”, εκβιαστές της νύχτας, παλιάνθρωποι γενικώς) και έστειλαν στη Βουλή των Ελλήνων (ελέω “υπογραφής” ΄Ελληνα δικαστή) τους Μιχαλολιάκους, Κασιδιάρηδες, Κούζηλους και λοιπά τέρατα του Ναζισμού.  Κι αυτό το λένε κάποιοι Δημοκρατία.  Ανάπηρη, αστεία, ναι. Δημοκρατία υγιής και σοβαρή όχι.

 Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ,κύριοι,αν θέλετε να σας παίρνουμε στα σοβαρά. Δεν επιτρέπεις για κανέναν λόγο σε μέλη εγκληματικής οργάνωσης με κάλυμμα την πολιτική να μπαίνουν σε κοινοβούλιο. Πάει,τελείωσε! Πόσο μάλλον, αν αυτοί είναι Ναζί, που θαυμάζουν  την εξόντωση 20.000.000 αθώων ανθρώπων σε φούρνους – στρατόπεδα συγκέντρωσης και ΗΔΥΝΟΝΤΑΙ  σ΄αυτό. Και όχι μόνο ποτέ  τα παραπάνω θηρία, που θα πάνε να…ορκιστούν(!) ως  εκλεγμένοι σύμβουλοι σε Δήμους και Περιφέρειες, δεν καταδίκασαν έστω και “για τα μάτια” αυτά τα εγκλήματα, αλλά υποκλίνονται στα πορτρέτα και τις σημαίες εκείνων που τα προξένησαν.

 

Τι γελοίες φιέστες είναι αυτές να περιφέρετε τα τέρατα  του Ναζισμού με χειροπέδες και να τους χορηγείτε προσωρινές άδειες;  Συνεχίζετε να παίζετε με τις αρχές και της αξίες της ανθρώπινης ζωής, του ανθρωπισμού, της δημοκρατίας.  Καταδικάζετε το Ολοκαύτωμα και την ίδια στιγμή συνομιλείτε στους διαδρόμους της Βουλής ή των δικαστηρίων με εκείνους που θα το ξανάκαναν!

Είστε εκπρόσωποι  μιας φαιδρής δημοκρατίας σε μια φαιδρή χώρα!