ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ “ΕΒΡΑΙΟΙ”. ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!

Ισραήλ -Ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος: ΄Ηχησαν οι σειρήνες -Παρέλυσαν όλα για δύο λεπτά

Πώς άφησαν οι γενιές εκείνες  και έγινε τέτοιο έγκλημα; Η Ιστορία ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ “ΕΒΡΑΙΟΙ”. ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ  ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!

___________________________________

                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Ο Καραμανλής απαντά στον Σημίτη: Η Συμφωνία του Ελσίνκι αμφισβητούσε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας

Κώστας Καραμανλής

“Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι” οι Καραμανλήδες!

Α, ρε Αλέξη , τί έγκλημα έκανες.  Δε  σε ξεπλένει  ιστορικά ,ούτε της (αρχαίας)  Καλλιρρόης το ποτάμι  με την “Ομερτά”, που υπέγραψες.   Είσαι χρεωμένος πατόκορφα στην Ιστορία .

2. Οι πωλήσεις των Rafale βυθίζονται στα σκάνδαλα… πάλι

Οι πωλήσεις των Rafale

Ο τελευταίος κρίκος στη μακρά αλυσίδα των καταγγελιών αφορά την πώληση 36 μαχητικών αεροσκαφών τύπου

Ο τελευταίος κρίκος στη μακρά αλυσίδα των καταγγελιών αφορά την πώληση 36 μαχητικών αεροσκαφών τύπου Rafale στην Ινδία.
Όπως αποκάλυψε η γαλλική ενημερωτική ιστοσελίδα Mediapart, η εταιρεία δέχθηκε να προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ινδό επιχειρηματία που μεσολάβησε για την προμήθεια των Rafale.

την Ινδία.

Όπως αποκάλυψε η γαλλική ενημερωτική ιστοσελίδα Mediapart, η εταιρεία δέχθηκε να προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ινδό επιχειρηματία που μεσολάβησε για την προμήθεια των Rafale.
***
Στην Ελλάδα της φαμίλιας Μητσοτάκη  να δεις μίζες, που πέσανε από τη νέα αγορά του αιώνα. Μόνο από τα Rafale  θα  τρώνε 10 γενιές τους .
Το αληταριό της παραπληροφόρησης στο μεταξύ, τσιμουδιά όλο αυτό τον καιρό. Ούτε μια αράδα, ούτε μια αναφορά.  “΄Ακρα του τάφου σιωπή”  για ένα θέμα που σε λίγους μήνες , όταν η κυβέρνηση της απάτης θα ξηλωθεί, θα έχει την αποκλειστικότητα.
 Είμαστε οι μόνοι εδώ  που  επί μήνες φωνάζουμε  εισαγγελέα.  Μάλλον,  οι εισαγγελείς στην Ελλάδα ή δεν ακούνε ή ακούνε όλοι στο όνομα  …Ντογιάκος!

3. Foreign Affairs για Πούτιν: Να γιατί τρίζει η καρέκλα του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας

Πούτιν: “Έμπειρος πολιτικός” ο Μπάιντεν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κυριαρχεί για πάνω από δύο δεκαετίες στην πολιτική σκηνή της Ρωσίας με χειραγώγηση της κοινής γνώμης, ωμή καταστολή αντιφρονούντων και επίδειξη ισχύος με κυβερνοεπιθέσεις και κατασκοπευτικές αποστολές κατά εχθρών της χώρας του στο εξωτερικό.

Δυτικοί αναλυτές χαρακτηρίζουν τον Πούτιν αδίστακτο, αφού έχει στείλει στην φυλακή τον σφοδρότερο επικριτή του και μείζονα πολιτικό του αντίπαλο, Αλεξέι Ναβάλνι, συνέτριψε ένα κύμα διαδηλώσεων υπέρ του τελευταίου, οι ΗΠΑ κατηγορούν υπηρεσίες του για κυβερνοεπιθέσεις ευρείας κλίμακας, ενώ ρωσικές – ή φιλορωσικές – δυνάμεις διαβρώνουν την αμερικανική επιρροή από τη Συρία και τη Λιβύη μέχρι την Ουκρανία. Αλλά όπως σημειώνει ο καθηγητής Μετασοβιετικής Εξωτερικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Columbia Τίμοθι Φράι στο Foreign Affairs ο Ρώσος πρόεδρος δεν είναι τόσο πανίσχυρος, όσο θέλουν να πιστεύουν πολλοί – και το Κρεμλίνο κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει αυτή την άποψη –, αφού όπως όλοι οι αυταρχικοί ηγέτες αντιμετωπίζει από τη μία την απειλή να τον ξεσηκωθούν εναντίον του οι ελίτ που τον στηρίζουν και από την άλλη την απειλή μιας λαϊκής εξέγερσης, ενώ τα εργαλεία που διαθέτει γίνονται ολοένα και λιγότερο αποτελεσματικά λόγω των συμβιβασμών που αναγκάστηκε να κάνει για να διατηρήσει τον έλεγχο του κράτους εξισορροπώντας τα αντικρουόμενα συμφέροντα των ελίτ – που θα στασίαζαν σε αντίθετη περίπτωση εναντίον του – και χειραγωγώντας την κοινή γνώμη στη χώρα του.

***

Αμήν και πότε.

 

4. ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν κατά Πολάκη στο Πολιτικό Συμβούλιο

polakis

“Η συνεδρίαση κράτησε περισσότερο από έξι ώρες, με τους Νίκο Φίλη, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νίκο Μπίστη να βάζουν το ζήτημα του βουλευτή Χανίων και να υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά του και τα όσα κατά καιρούς δηλώνει δεν βοηθούν την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ”.

***

Φίλης, Τσακαλώτος,  Μπίστης. Τα…βαριά ονόματα στο ΣΥΡΙΖΑ! Και  “θα χάσει η Βενετιά βελόνι’,  αν φάνε κλωτσιά από την Κουμουνδούρου (που τη δικαιούνται να την εισπράξουν,  άλλωστε , για ένα σωρό λόγους από παλιά).

Αλέξη, βαρίδι είναι ο Τσακαλώτος.  Και ως όνομα. ΄Οφειλες να τον έχεις σουτάρει καιρό.  Σε έχουμε ξαναρωτήσει. Αν αύριο σου έρθει μετανοημένος και ανανήψας ο γιος του  δικτάτορα Παπαδόπουλου  θα τον βάλεις στο κόμμα;  Τον εγγονό Τσκαλώτο γιατί τον πήρες; Χάθηκαν οι οικονομολόγοι και καλύτεροι και χωρίς “αμαρτίες γονέων”;    Γνωρίζεις ( ρητορική ερώτηση)  τί όνομα αισχύνης και  ατιμίας κουβαλάει αυτός ο “γόνος”;

΄Οσο για Μπίστη και Φίλη ,εν τάξει.  Σιγά τα …προσώπατα.  Και η  δημαγωγία  με τα  ίδια ονόματα  κυκλοφορεί.

5. Από τον όμιλο Μαρινάκη στο γραφείο της Σοφίας Νικολάου ο Βασίλης Κανέλλης

ψηφιακό

Λουλούδι!   Ξεκοκάλισε  τα ναρκοδολάρια του Μαρινάκη και τώρα έβαλε πλώρη να πάρει μερτικό κι από τις  “απ΄ ευθείας  αναθέσεις”  του νέου του αφεντικού. Της εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης  …Νικολάου.

Και σε ανώτερα, Κανέλλη μας!

6. Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης, αδελφός της Αλίκης

Αλέκος Αλεξανδράκης, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Νόνηκα Γαληνέα, Τάκης Βουγιουκλάκης.

Κι αν δεν ευθύνονται  τα παλικάρια της φωτογραφίας παραπάνω (και όχι αυτά μόνο)  για το κατάντημα της χώρας, τότε και τώρα.  ΄Ανοιξαν δρόμο, σχολές υποκρισίας, απάτης, ψεύτικων αξιών ,εγωισμού ,κερδοσκοπίας.

Η Ιστορία δε  συγχωρεί  το αισχρό έργο τους.  Αποπροσανατόλισαν, εκμαύλισαν, εκμεταλλεύτηκαν  έναν ολόκληρο λαό.

΄Αξιζε καλύτερης τύχης.   Είχε πανάθλιους  δασκάλους. Και όχι μόνο στην  κατ΄ ευφημισμό Τέχνη που υπηρέτησαν ο Βουγιουκλάκης και η αδερφή του, η εθνική μας σταρ  “γατούλα”

7. Είναι επίσημο: Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση -Η ανακοίνωση του Mega

Ελένη Μενεγάκη

Αυτή πάλι;  Αντί να την πάρει το σκουπιδιάρικο  (εδώ και χρόνια μάλιστα)  για τη χωματερή , τη βγάζουν  πάλι στο  γυαλί;  Πόσο πια σκουπίδι  να αντέξει αυτή η τηλεόραση ;