Εισβολή μπράβων Μαρινάκη- Κουρτάκη σε παράσταση του Χρ. Ζαραλίκου . Αναλυτικό ρεπορτάζ στα… ΝΕΑ, Παραπολιτικά και iefimerida.gr!

                                 ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Κατήγγειλε αστυνομική βία, τον πάνε για απέλαση

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Χ.Μπ.Ρ. μεταφέρθηκε στις 3 Νοεμβρίου από το ΑΤ Ομόνοιας στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας άρρωστος. Δυσκολευόταν να βγει από το περιπολικό και δέχτηκε τις άγριες φωνές αστυνομικού, ενώ όταν αργότερα βρέθηκε σε κοντέινερ της αστυνομίας, μπήκε αστυνομικός και άρχισε να τον κλοτσάει με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω, ενώ συνέχισε να τον χτυπάει όσο ήταν πεσμένος.

****

Η γνωστή   εμβληματική φράση  της φαμίλιας Μητσοτάκη:  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ. Την  ξεστόμισε για τους αστυνομικούς , ο εκτός από διεφθαρμένος  και αστοιχείωτος  Κων. Μητσοτάκης. Προπαντός ανιστόρητος.

“Σόι πάει το βασίλειο”.

2. Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Alpha Bank: Συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και την Εθνική Λυρική Σκηνή

O σεβασμός μας στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία είναι υποχρέωση  και καθήκον της κοινωνίας και  της πολιτείας ,Αυτό, ακριβώς, που δε  βλέπουμε  στην Ελλάδα.

______________________________________________

1. Εισβολή μπράβων σε παράσταση του Χρ. Ζαραλίκου

“Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναφέρθηκε, σατιρικά, στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τότε, πετάχτηκε η Σάσα Σταμάτη (των Παραπολιτικών) που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και άρχισε να διαμαρτύρεται.

Μαζί της ήταν άλλα τρία άτομα, είχαν αγοραστεί συνολικά τέσσερα εισιτήρια στο ίδιο όνομα (όχι στο όνομα της Σταμάτη). Η Σάσα Σταμάτη κατέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλους δύο, όπως βλέπουμε και στα βίντεο, ενώ ο τέταρτος της παρέας, ένας κουστουμαρισμένος, τραβούσε από την αρχή βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Λες και το είχαν σκηνοθετήσει.

«Ντροπή σου που αναφέρθηκες στον Μαρινάκη, είμαι από τη Μάντρα και ξέρω πως βοηθάει πολύ κόσμο» άρχισε να του λέει η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να μην καταλαβαίνει τι γίνεται και, φυσικά, να μην την αναγνωρίζει. Αργότερα πληροφορήθηκε ποια είναι. Και γιατί να τη γνωρίζει άλλωστε…

Την ίδια ώρα, δύο άλλα άτομα από το κοινό, από τα ορεινά, άρχιζαν να φωνάζουν ότι «έχει δίκιο η κυρία». Ο ένας από τους δύο, μετά το επεισόδιο, πήγε στην τουαλέτα και δεν… επέστρεψε ποτέ.

Το κοινό άρχισε να τον αποθεώνει, «μπράβο Ζάρα μη μασάς» φώναξε κάποιος και όλοι χειροκροτούσαν για δύο-τρία λεπτά, συνεχόμενα. Μέχρι που ο ηθοποιός τους παρακάλεσε, γελώντας, να σταματήσουν γιατί αλλιώς δεν θα έβλεπαν καν παράσταση.

Μετά το τέλος, πολύ κόσμος από τους θεατές περίμενε έξω από το θέατρο τον Χριστόφορο προκειμένου να του μιλήσει κατ’ ιδίαν και να του πει κάποια λόγια συμπαράστασης”.

****

Φτηνά τη γλύτωσες,  Ζαραλίκο.  Ούτε του παππά. Θα μπορούσε ο Ευάγγελος αντί για τη Σταμάτη να σου στείλει μια νύχτα που θά βγαινες από το θέατρο τα “παιδιά με τα Καλάσνικοφ” και σήμερα να λέγαμε … τί κρίμα και  τι καλό παιδί ο μακαρίτης!

Δηλαδή, μεταξύ μας, δεν ξέρεις ακόμα αν έχεις  διαφύγει  εντελώς τον κίνδυνο. 10 μάρτυρες έφαγε ο …καθ΄ου. Κοίτα κι εσύ μη βρεθείς σε κανένα ρέμα  της Αττικής  που πήγες να ψαρέψεις… πέστροφες, γλίστρησες  και έπεσες  μέσα. Ατύχημα καραμπινάτο.  Κάπως έτσι φύγανε όλοι οι προηγούμενοι.  Κωλώνει, λες , ο  ανθρωπόμορφος Κύκλωπας;

Στο μεταξύ, ο Ράπτης , ο Κουρτάκης , ο Πρετεντέρης ,ο Παπαχρήστος   και σύμπας ο  Πετσοτραφής συρφετός,  δίνουν ρεσιτάλ ελεύθερης και σφαιρικής ενημέρωσης-πληροφόρησης . Δηλαδή… υπεύθυνης δημοσιογραφίας .  Ειδικά σε θέματα που  αφορούν  τις πομπές  της φαμίλιας και των μελών  της εγκληματικής οργάνωσης Κούλη-Ευάγγελου-Ισίδωρου και λοιπών λουλουδιών του υπόκοσμου  του λευκού κολάρου.

Για του λόγου το αληθές, κάντε  και τούτο το   απλό τεστάκι.  Αν έχετε νταραβέρι με τίποτα Δεξιούς , ρωτήστε τους, αν γνωρίζουν  δύο κορυφαίες  ειδήσεις των τελευταίων ημερών. 1. Το κατηγορητήριο της εισαγγελέως  για το σκάνδαλο Novartis  και 2. Την εισβολή των τραμπούκων Γκεμπελανθρώπων  από τα Παραπολιτικά στο θέατρο. Θα διαπιστώσετε πως έχουν άγρια μεσάνυχτα,  Τρέφονται αποκλειστικά με σκουπίδια  από  τις χωματερές  Αλαφούζου-Μαρινάκη-Ράπτη-Κουρτάκη.

Καλή  χώνεψη!

2.Θεμιστοκλέους: Χθες κλείστηκαν 30.000 ραντεβού πρώτης δόσης

Ο Μ. Θεμιστοκλέους έκανε γνωστό ότι χθες κλείστηκαν 30.000 ραντεβού πρώτης δόσης. Τα 17.000 νέα ραντεβού για πρώτη δόση στους 60 ετών και άνω. Συνολικά, από την ανακοίνωση της υποχρεωτικότητας έχουν κλειστεί 45.000 ραντεβού.

***

Τύποι για φτύσιμο. Και για χοντρό μάλιστα,. Φοβήθηκαν το 1οοευρω και τρέχουν 45.000 ζόμπι να εμβολιαστούν τώρα. Το πρόστιμο τους  τσούζει. Και  ο σεβασμό του δικαιώματος  της ζωής του διπλανού τους; Χέστηκαν!

Μιλάμε για τέρατα.    Aχθος αρούρης!

 

3. α. Σε δίκη για 4 βιασμούς ανηλίκων ο Δ. Λιγνάδης

β. Ο Γιάννης Λιγνάδης απαντά στον Σωτήρη Χατζάκη

Σωτήρης Χατζάκης: Η απάντηση στην επιστολή του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη (video)

***
Πέσαμε κι εμείς θύματα της παραπλάνησης από τους Γκέμπελς της Ελλάδας που είναι πρωτοφανής και τερατώδης, ως γνωστό. Συνήθως, αποφεύγουμε να διαβάζουμε θέματά τους  που βρωμάνε “σπέρμα”. (Αυτωνών,  η καλύτερή τους) . Τηλεόραση δε βάζουμε.
΄Ετσι, όταν  έσκασε  η είδηση  για το Λιγνάδη, το περάσαμε σχεδόν ντούκου.  Αλλά, καταλάβαμε, έτσι  όπως περιγράφανε την υπόθεση  ΟΛΕΣ οι ελληνικές πατσαβούρες,  πως ο τύπος βίαζε παιδάκια.    Αυτό άφηναν οι κοντυλοφόροι να βγει. Και πέσαμε κι εμείς στην παγίδα . Τον  περάσαμε το Λιγνάδη  “γενεές δεκατέσσερις” για…παιδεραστία.
Χτες διαβάσαμε  το γράμμα του αδερφού του (μπράβο, φίλε, για τη  σύνταξη, το χτίσιμο του λόγου   και το  ύφος σου. Να, ένας άνθρωπος που  γνωρίζει γράμματα!) και τελικά μαθαίνουμε πως τα 10χρονα παιδάκια ήταν… 18χρονοι  και 26χρονοι νταγλαράδες.  Και  το πιθανότερο   τους έβαλε κάτω   ο χεροδύναμος …βιαστή τους.
Επανορθώνουμε. Εντελώς άλλο πράγμα να είσαι παιδεραστής και άλλο να “βγάζεις τα μάτια”  σου με όποιον- όποια πάνω από 17-18 χρόνων.  Μέρα-νύχτα. Και οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη, που πέσαμε κι εμείς  θύματα  της μαφίας της παραπλάνησης.

4. “Απίστευτα πράγματα: Η Σακελλαροπούλου είπε σε παιδιά δημοτικού για αρκουδάκια που δεν έχουν φύλο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

Σακελλαροπούλου

Βαθιά θλίψη και οργή προκαλούν τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον Winnie ένα αρκουδάκι από κάποιο παιδικό παραμύθι και τους είπε ότι… δεν είναι ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό, αλλά κάτι… άλλο. Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, παραμύθι καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

Και το ερώτημα που γεννάται είναι: Με ποιο δικαίωμα η ΠτΔ προωθεί συγκεκριμένη προπαγάνδα περί σεξουαλικών ταυτοτήτων σε ανήλικα παιδιά του δημοτικού, προκαλώντας σύγχυση ότι υπάρχει και τρίτο, άφυλο φύλο;

Γιατί η κυρία Πρόεδρος καίγεται να ενημερώσει ανήλικα παιδιά ότι εκτός από το he, το she, υπάρχει και το it για ανθρώπους; Αν θέλει η κυρία Σακελλαροπούλου να συζητά για ασαφείς ταυτότητες φύλου μπορεί να καλεί στο προεδρικό Μέγαρο συνομήλικους της και ομοϊδεάτες της και να κουβεντιάζουν όσες ώρες θέλουν. Μπορούν αν θέλουν να ξημεροβραδιάζονται και να κάνουν διαλέξεις περί έμφυλων συμπεριφορών.

Όμως με τα παιδιά του ελληνικού λαού δεν μπορεί να παίζει καμία Σακελλαροπούλου”

***

΄Οταν λέει  κάτι  σωστό η Κατερiνα Σακελλαροπούλου βγαίνει το ακροδεξιό,  φασιστικό  αληταριό  και την κράζουν. Καληώρα με τις άφυλες κοινότητες. Μπράβο της αυτή τη φορά!  Πάντα τέτοια.   ΄Οταν ,όμως, “πατάει “προσοχές” στο τείχους του αίσχους, την  βάζουν  πρωτοσέλιδα με  εύγε  και εθνικιστικορατσιτικούς   επαίνους .

Newsbomb.gr. Τα σπάει σε όλα τα επίπεδα του Γκεμπελισμού. Να μην ξεχνάμε. Από τις χειρότερες χωματερές στον  τόπο.   

5.α. Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Δημήτρη Κουφοντίνα -Στη φυλακή ως τον Σεπτέμβριο του 2027

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

β.Αρνήθηκε τις κατηγορίες η 34χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 11χρονης.Κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών,

Αρνείται τις κατηγορίες της ασέλγειας αλλά και της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών η 34χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 11χρονης από τη Θεσσαλονίκη, στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, τον Ιούνιο του 2020.
Η ποινή που της επιβλήθηκε είναι  κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών, με εκτιτέα τα 20 έτη.
***
Η παράνοια της  ελληνικής δικαιοσύνης στα…καλύτερά της.
α. Ο  ΝεοΝαζί   Πατέλης έξω και ο Κουφοντίνας ,  ως το 2027, μέσα, Την ώρα ,μάλιστα, που δικαιούται να αποφυλακιστεί και με το νόμο. Αυτόν ακριβώς που καταστρατηγούν οι  κέρβεροι του Νόμου και της Τάξης.
β. 20 χρόνια φυλακή σε μια  χρήστη ναρκωτικών και πρώην “ιερόδουλη”! ΄Ηταν αυτές, ακριβώς, οι ιδιότητες της κατηγορούμενης, που οι κριτές  της  ξέσπασaν  έτσι πάνω της.
Στο μεταξύ ,με 60 δολοφονίες και 3.500 κακοποιήσεις  φορτωμένα  τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. έφαγαν μόνο 13 χρόνια. Και ο ένας. ως …κύριος, είπαμε, ήδη είναι έξω.
Ελλάς, Ελλάς ,  της  σχιζοφρένειας!

6. Αφγανιστάν: Νέο διάταγμα των Ταλιμπάν προβλέπει ότι οι γυναίκες δεν θα θεωρούνται πλέον «ιδιοκτησία»

afganistan-woman
΄Οπα! Φοβερή πρόοδος μιλάμε. Να  στείλουν στους Ταλιμπανάδες   εκεί πάνω οι κυβερνήσεις και συγχαρητήριο τηλεγράφημα.
Αποφάσισαν, λοιπόν, τα  φαλλοκρατικά τέρατα, πως η γυναίκα δεν είναι σαν την κατσίκα  και το βόδι τους. Ρε, μπράβο!
  Ωστόσο,  θα συνεχίζουν να  σκίζονται  σε αυτή τη ζωή ,ακόμα και το πανάθλιο τομάρι τους να χαραμίζουν ,  ζωσμένοι τα  γιλέκα με τα φυσεκλίκια    για τα υψηλά ιδανικά  ενός Ταλιμπάν.  Να ανταμώσουν, δηλαδή,   ιδιοκτησιακώ δικιώματι , τα ουρί του Ισλαμικού  Παράδεισου  και να ξεκοιλιαστούν   στο πιλάφι.
Που φτάνει η παράνοια του ανθρώπου!  Αλλά. μια στιγμή. Είναι άνθρωποι τούτοι,  μόνο και μόνο επειδή στέκονται στα δυο τους πόδια;