Επίσημη καταγγελία. Ιατροδικαστές επιζητούν δημοσιότητα και κατασκευάζουν ενόχους!

Καταπέλτης η ιατροδικαστής Τσιόλα  κατα των  συναδέλφων της.  Καρακούσης και Καλόγρηας αξιοποίησαν τάχα και γνωμάτευσαν με μεταθανάτιο υλικό, που, όμως,  άλλοι, μη εμπλεκόμενοι επιστήμονες ,συμφωνούν με την πρώτη  ιατροδικαστή Τσιόλα και επιβεβαιώνουν την άποψη  πως  ούτε και ελάχιστες ώρες μετά το θάνατο ,τέτοια στοιχεία  δεν είναι  αξιοποιήσιμα.

Είναι φανερό τί επιζητούν οι ιατροδικαστές…κατόπιν εορτής .Το καταγγέλλει η ίδια ,η πρώτη Ιατροδικαστής:   Δημοσιότητα!  Αυτή η  άτιμη αρρώστια που τη είδαμε πάλι  σε όλη την αισχρότητα και την εγκληματική της συνέπεια  στη διάρκεια της πανδημίας με γιατρούς και λοιμωξιολόγους.  Για να βγουν ένα λεπτό στο γυαλί, έλεγαν τόσες και τέτοιες ανοησίες που  έφριτταν  όχι μόνο οι ειδικοί επιστήμονες, αλλά και ο απλός άνθρωπος, που  διαισθανόταν το  ψώνιο και την αρρώστια της αναγνωρισιμότητας που έδερναν  τέτοιους τύπους.

Εξαιτίας τους    στην πανδημία, πέθαναν πάνω από 30.000 από το αλαλούμ ,την προχειρότητα ,την  ανευθυνότητα και το ξιπασμό όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και   κάποιων  …αναρμόδιων   αρμοδίων.  Τον  ζήσαμε κι αυτό τον εφιάλτη.

Σήμερα, πάλι,  άλλοι …αρμόδιοι, το ίδιο ξιπασμένοι και νεροκουβαλητές  της Νικολούλη(ς) για να  τους μνημονεύει στην εμπορική  επιχείρηση  της…ερευνητικής  δημοσιογραφίας-ανθρωποφαγίας  που ασκεί, κατασκεύασαν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ,ένοχη μια μάνα.  Και  μάλιστα την χαρακτήρισαν Τέρας και Βρικόλακα (!) , σε   επιστημικοφανείς γνωματεύσεις  ψυχολόγων της πλάκας και της συμφοράς!   Ζητούμενο κι εδώ , η   άγρα   δημοσιότητας με κάθε τρόπο.   Το ” πεντάλεπτο  στον αέρα”   που σκοτώνουν πολλοί για δαύτο.

 

 Δείτε τη σφαλιάρα Τσιόλα στους Καρακούση και Καλόγρηα:

“Θάνατος Ιριδας: Η ιατροδικαστής Τσιόλα αμφισβητεί τους Καρακούκη, Καλόγρηα

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα και η μικρή Ίριδα

6ον Η διοχέτευση στα Μ.Μ.Ε. αναληθών στοιχείων, δεν υποβοηθά, σίγουρα, την ανεύρεση της Αλήθειας, αλλ’ αντιθέτως ενισχύει την Ψυχολογία της Μάζας, στην οποία η Ιατροδικαστής ουδέποτε συμμετείχε, γνωρίζοντας ότι τα επιστημονικά δεδομένα και η επιστημονική αλήθεια κρίνεται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια, τα οποία είναι τα μόνα αρμόδια να αξιολογούν τα στοιχεία της δικογραφίας και να αποφαίνονται κυριαρχικά, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.

7ον Η αδιανόητη διοχέτευση στα Μ.Μ.Ε. ότι διενεργείται ή θα διενεργηθεί πειθαρχική ή/και εισαγγελική έρευνα, σε βάρος των Ιατροδικαστών, που είχαν την ευθύνη της ιατροδικαστικής διερεύνησης των δύο πρώτων θανάτων, η οποία, μάλιστα, φέρεται να ανατέθηκε σε συνάδελφό τους με ήδη εκπεφρασμένη επιστημονική άποψη, με ό,τι αυτό σημαίνει, κι εφόσον πάντοτε ισχύει, προσβάλλει το Κράτος Δικαίου και καταλήγει να υιοθετεί απόψεις περί επιστημονικού Μεσαίωνα, αφού ουδείς Ιατροδικαστής, ή/και Εισαγγελικός / Δικαστικός Λειτουργός δύναται να είναι πειθαρχικά ελεγκτέος για την επιστημονική του γνώμη, η οποία προνομιακά υιοθετείται από τις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, εκτός κι εάν η επιστημονική γνώμη του είναι συνειδητά ψευδής. Η Ιατροδικαστής Πατρών, εν αντιθέσει με άλλους συναδέλφους της, ουδέποτε έχει ελεγχθεί έστω για αναληθείς γνωματεύσεις της, που είχαν ως αποτέλεσμα την συγκάλυψη πολύ σοβαρών εγκλημάτων. Γι’αυτό και πάντοτε ήταν και παραμένει στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών, για την ανάδειξη της Αλήθειας. Ουδόλως, δε, επιλέγει τον δρόμο της δημόσιας αντιπαράθεσης με συναδέλφους της, αφού κάτι τέτοιο θα έθιγε σοβαρά το Κύρος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πλην όμως δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί στο μέλλον διαρροές που θίγουν την Αλήθεια και την Προσωπικότητά της, είτε άτυπες, είτε δίκην περιφερόμενων ιατροδικαστών, που επιζητούν δημοσιότητα και καταξίωση, μέσω της απαξίωσης των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών του Κράτους.-