Επίσκεψη – πρόκληση της Χρυσής Αυγής σε αστυνομικό τμήμα

 (Κάποιοι -ποιοι άραγε;- κλειδώνουν το θέμα. 2η φορά που το ξαναβάζουμε μετά την 1η δημοσίευση. Καλά,γνωστά αυτά, βαρεθήκαμε να το λέμε).

Διοικητική έρευνα, για επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, διατάχθηκε χτες από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή φωτογραφίας: Εviazoom.blogspot.gr

Πηγή φωτογραφίας: Εviazoom.blogspot.gr

Αφορμή για την έρευνα έδωσε δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Εύβοιας, σύμφωνα με το οποίο, το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματος, Απόστολο Γκλέτσο, έγινε δεκτό από αξιωματικό σε θερμό κλίμα, την ώρα που είναι σε εξέλιξη έρευνες για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής.

***

  • Εντελώς “αμαρτωλή”  αυτη η π.αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας στν Χαλκίδα. “Ναζιστοφωλιά”. ΄Εχω προσωπική εμπειρία  της κατάστασης που εικρατείς εκεί από  τη συμπεριφορά που μου επεφύλαξε μια ομάδα χρυσαυγιτών  στο τμήμα διαβατηρίων,όταν πήγα να εκδώσω διαβατήριο στο γιο μου.Το προηγούμενο διαβατήριο  μάς το είχαν κλέψει στο αεροδρόμιο του Ε.Βενιζέλου  και επειδή   φεύγαμε σε 5-6 μέρες  στο εξωτερικό, σπεύσαμε ,ως κάτοικοι Εύβοιας, να βγάλουμε καινούριο.

΄Ενας  αστυνομικός που με ήξερε από τις  έρευνες για τη “χαμένη  Οιχαλία”  που είχα ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια στα Καμπιά  της Στενής, καλό παδί και δημοκρατικό, με χαιρέτησε, συζητήσαμε για την πορεία εκείνης τις έρευνας,με σύστησε σε κάποιους συναδέλφους τους, τους είπε και για το Homo-Naturalis. gr  και λίγ μετά  πήγα στο γραφείο διαβατηρίων με το γιο μου να υποβάλω τα δικαολογητικά. Στο μεταξύ,  κάποιος χρυσαυγίτης, που ήταν παρών στη συζητηση, μπαίνει στο γραφείο την ώρα που δίναμε τα δικαιοληγιτικά στον υπεύθυνο και ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως σε καμιά εβδομάδα θα ήταν έτοιμο το διαβατήριο, μας διακόπτει,του λέει τάχα πως τον ζητά κάποιος επειγόντως έξω ,βγαίνουν  και όταν μετά από κανένα 5λεπτο μπαίνει ο αρμόδιος στο γραφείο είναι  άλλος άνθρωπος” . Τον    ενημέρωσε  ο χρυσαυγίτης  πως ήρθε στο τμήμα ο … χρυσαυγιτοφάγος  ιστορικός του Homo και έτσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου.

Να μη λέω πολλά, ο τύπος  στο τμήμα των διαβατηρίων και στην Ασφάλεια Χαλκίδας, μας “άλλαξαν τα φώτα”.     8  χρόνων παδάκι ο γιος μου  και αντί ως παιδί, όπως ορίζουν οι νόμοι κάθε πολιτισμένης  χώρας για  παιδιά και πρόσωπα  με ειδικές ανάγκες,να  σκιστούν να κάνουν τη δουλειά τους, δοθέντος πως δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ να περιμένει στο γραφείο , για να πεις πως θα του παίρναμε τη σειρά, μας έφεραν 4 φορές(!) στη Χαλκίδα από Στενή στη 8 η ώρα το πρωί, για να περιμένουμε μέχρι τις 3 το απόγευμα , επινοώντας ένα σωρό δικαιολογίες και τελικά  όχι ,όνο δε μας έβγαλα(εντελώς) παράνομα το διαβατήριο, αλλά χάσαμε και την ημερομηνία του ταξιδιού μας και ήρθαν τα πάνω κάτω.

Κατάγγειλα αμέσως τα περιστατικά στον υποδειυθυντή της τότε Δεύθυνσης  (ο Διευθυντής έλειπε ),  Φλεβάρης το όνομά του, αν θυμάμαι καλά  ,ο οποίος προς τιμήν του παραδέχτηκε ΟΛΕΣ τις παρανομίες που έγιναν, ζήτησε συγγνώμη,με ενημέρωσε πως γνωρίζει τα ” πρόσωπα” και θα αναλάβει ο ίδιος να κάνει έρευνα για το συγκεκρομένο θέμα  και με παρακάλεσε ,οταν ξανααγυρίσω στη χαλκίδα να πάω να μου πει την εξέλιξη.. Δεν έμαθα μετά τί έγινε, γιατί  βαρέθηκα να πάω.

“Αμαρτωλοί”, λοιπόν, κάποιοι εκεί  μέσα και αμετανόητοι  Χρυσαυγίτες.. Δεν πήγαν τυχαία εκεί οι  Ναζί ” βουλευτές”.  Ας το έχουν  αυτό  υπόψη τους οι νέοι διευθυντές και προϊστάμενοι  στην τ.  αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας  στη Χαλκίδα .

Ας πάρει… ” λάστιχο”  και μάλιστα γρήγορα , για να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία που βρωμάει και ζέχνει κει μέσα.