ΕΦΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .

Αποφυλακίστηκε ο Α. Ματθαιόπουλος – “Κρατούνται παράνομα βουλευτές της ΧΑ”

“Το γεγονός της αποφυλάκισής μου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η πολιτική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει λάβει τέλος. Η ανθελληνική συγκυβέρνηση συνεχίζει να κρατά έγκλειστους τελείως παράνομα και αντισυνταγματικά βουλευτές και τον Αρχηγό του Κόμματος, κατόπιν ωμής παρέμβασης στους δικαστικούς κύκλους τους οποίους ελέγχει απόλυτα”, δήλωσε κατά την αποφυλάκισή του.

Και πρόσθεσε: “Ας αποτελέσει η αποφυλάκιση μου παράδειγμα προς μίμηση και για τους λοιπούς Συναγωνιστές μου, οι οποίοι, όπως εγώ έτσι κι αυτοί, είναι κατηγορούμενοι όχι για πράξεις, αλλά για Ιδέες. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος, για Πατρίδα, Εθνική Κυριαρχία και Λαϊκή Δικαιοσύνη!”.

Σχεδόν ένα μήνα αφού προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος βγήκε από τη φυλακή.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, είχε αρνηθεί την κατηγορία που του αποδίδεται κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη.

Ανακρίτριες και εισαγγελέας τον προφυλάκισαν με το σκεπτικό ότι εάν παρέμενε ελεύθερος θα συνέχιζε την εγκληματική δραστηριότητά του, καθώς εκτός από βουλευτής ήταν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, δηλαδή ανήκε στη στενή ηγετική ομάδα του κόμματος και με κάθε τρόπο προέτρεπε και προπαγάνδιζε την εγκληματική δράση της.

“Ας αποτελέσει η αποφυλάκιση μου παράδειγμα προς μίμηση και για τους λοιπούς Συναγωνιστές μου, οι οποίοι, όπως εγώ έτσι κι αυτοί, είναι κατηγορούμενοι όχι για πράξεις, αλλά για Ιδέες. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος, για Πατρίδα, Εθνική Κυριαρχία και Λαϊκή Δικαιοσύνη!”.

“Αποφυλακίστηκε σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών που λήφθηκε την περασμένη Παρασκευή.”

 

΄Οταν προπαγανδίζεις το ναζισμό και θαυμάζεις  τα ανοσιουργήματά του, διαπράττεις (εκτός των άλλων)  έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.Οι εφέτες που έβγαλαν έξω τον αμετανόητο Ναζιστή όφειλαν να τα γνωρίζουν αυτά.  Η αποφυλάκιση του μέλους της εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκου είναι  απόδειξη πως τα αγνοούν ή τα γνωρίζουν, αλλά αδιαφορούν.

΄Οπως και να έχει το πράγμα, οι συγκεκριμένοι εφέτες, είναι καταδικασμένοι από το αδέκαστο δικαστήριο της ιστορίας, γιατί ευρέθησαν, όχι μόνο νομικώς ανεπαρκείς, αλλά και σφόδρα ανιστόρητοι και επιλήσμονες του καθήκοντός τους.  Κι αφού έβγαλαν έξω τον ένα…συναγωνιστή, σύμφωνα με τη συνείδηση και το νομικό τους “βούλευμα”,  για ποιο λόγο κρατούν μέσα και τους άλλους που βαρύνονται με τα ίδια εγκλήματα;

Ντροπή!