ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ . “ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ” ΜΑ Ο.. ΠΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ  ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΧΩΡΙΣ  ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ  ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ  ΕΝΔΗΜΟΥΝ  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ  ΩΣ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΟΙ.

__________________________________________________
  1. Πόσο πιθανό είναι λοιπόν ένα τέτοιο ατύχημα να συνέβη και στο Ινστιτούτου Ιολογίας της Ουχάν;

Δρ. Milana Boukhman Trounce, καθηγήτρια και διευθύντρια βιοασφάλειας στο τμήμα έκτακτων αναγκών της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Στάντφορντ.

Η ανάμειξη των ΗΠΑ

«Το φθινόπωρο του 2019 υπήρξαν κάποιες σοβαρές ανησυχίες από μια ομάδα επιστημόνων και πολιτικών από τις ΗΠΑ που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις στη Γουχάν,σχετικά με το πόσο καλά είναι εκπαιδευμένο το προσωπικό και πόσο καλά τηρούν τους κανονισμούς. Συνέστησαν να δοθεί πρόσθετη χρηματοδότηση για περαιτέρω κατάρτιση και βελτίωση των εγκαταστάσεων, αλλά αυτά τα χρήματα δεν δόθηκαν ποτέ από την τρέχουσα διοίκηση των ΗΠΑ» επισημαίνει η Δρ. Trounce η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο SARS-CoV-2 να απελευθερώθηκε κατά λάθος από αυτό το εργαστήριο.

«Ίσως να έγινε λάθος, απλώς προσπαθώ να καταλάβω πόσο υλικό θα έπρεπε να απελευθερωθεί για να προκαλέσει όλο αυτό στην Γουχάν. Κανονικά, όταν οι επιστήμονες κάνουν τέτοιου είδους έρευνες, εργάζονται με την απόλυτη ελάχιστη ποσότητα υλικού που απαιτείται για τη διεξαγωγή μελετών και συνήθως δεν αφήνουν αχρησιμοποίητο υλικό. Ό,τι δεν χρησιμοποιείται συνήθως καταστρέφεται ή αποθηκεύεται στο τέλος κάθε βάρδιας. Ίσως κάποιος εργαζόμενος στην εγκατάσταση να μολύνθηκε και να ακολούθησε η μόλυνση του πληθυσμού» εξηγεί.

Διάφοροι ιοί μπορούν να κατασκευαστούν στα εργαστήρια προκειμένου να αποτελέσουν αντικείμενο επιστημονικής έρευνας, όπως για παράδειγμα προκειμένου να διερευνηθεί αν μπορούν να μεταλλαχθούν μελλοντικά, ωστόσο, η Δρ. Trounce αποκλείει τους ισχυρισμούς πως ο SARS-CoV-2 θα μπορούσε να έχει κατασκευαστεί στο εργαστήριο ως βιολογικό όπλο.

«Εάν κάποιος επιθυμούσε να χρησιμοποιήσει έναν τέτοιο οργανισμό ως βιολογικό όπλο, θα εργαζόταν εκτενώς για να αναπτύξει κι ένα εμβόλιο εναντίον του για να προστατεύσει το προσωπικό του. Επιπλέον, η επιλογή ενός ταχέως μεταλλαγμένου ιού RNA αποτελεί μια μη βέλτιστη επιλογή για βιολογικό όπλο επειδή μεταλλάσσεται συνεχώς και δεν μπορεί να ελεγχθεί μόλις απελευθερωθεί» καταλήγει η Δρ. Trounce καταρρίπτοντας μία από τις θεωρίες προέλευσης του ιού

***

“Το φθινόπωρο του 2019 υπήρξαν κάποιες σοβαρές ανησυχίες από μια ομάδα επιστημόνων και πολιτικών από τις ΗΠΑ που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις στη Γουχάν,σχετικά με το πόσο καλά είναι εκπαιδευμένο το προσωπικό και πόσο καλά τηρούν τους κανονισμούς”

Μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να είναι η επισήμανση της ακαταλληλότητας του εργαστηρίου στη Γουχάν. Οι ανησυχίες τελικά  έγιναν εφιάλτης. Οι περισσότεροι ειδικοί συγκλίνουν  στην άποψη πως ο ιός ξέφυγε  από το “υποτυπώδες”,χωρίς σοβαρές δικλείδες ασφάλειας ,  εργαστήριο της κινέζικης πόλης Γουχάν.

Οι Αμερικανοί το γνώριζαν. Τo  είχαν επισκεφτεί,συνεργάζονταν με τους Κινέζους.Οι ίδιοι το παραδέχονται πως είχαν επισκεφτεί  τις εγκαταστάσεις στη Γουχάν. Και έφριξαν από την αδιαφορία των υπεύθυνων εκεί να τηρήσουν στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας. ΄Ο τι ακριβώς είχε γίνει και με τον πυρηνικό αντιδραστήρα στο Τσερνομπίλ της Ουκρανίας.

Οι Αμερικανοί, όπως πάντα άλλωστε, όπου δεν έχουν συμφέροντα (ή έτσι νομίζουν), χαϊδεύουν ακόμα και τους πιο ειδεχθείς  εγκληματίες. Να μην ξεχνάμε πως ήταν  οι Αμερικανοί που  σύστησαν και εξόπλισαν τις πρώτες ομάδες των τεράτων Τζιχαντιστών του ISIS.

Και σήμερα η CIA γα το …καλό του κόσμου συνεργάζεται άνετα με λογής τρομοκράτες, εμπόρους όπλων και ναρκωτικών (αν δεν τα διακινεί η ίδια).  Πασίγνωστα όλα τούτα. Γιατί νομίζετε πως ο καλύτερος φίλος χωρών “δημοκρατικών” χωρών  και όχι μόνο της Αμερικής, είναι  τα συστημικά media (“Τέταρτη εξουσία”)  και εχθρός τους άσπονδος  ένας “Τζούλιαν ΄Ασανζ”;

Η επιτροπή που επισκέφτηκε τη Γουχάν δεν υποπτευόταν απλώς, αλλά γνώριζε πως μια μέρα θα ξέφευγε ο ιός από αυτό το εργαστήριο -επίσημη διαμονή του… Χάρου. Και δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να το κλείσουν Πρώτα γιατί νόμιζαν πως η Αμερική είναι πολύ μακριά από την Κίνα.Και ύστερα, γιατί δεν πρέπει να χαλάνε τις λυκοφιλίες με τος Κινέζους, δοθέντος πως  και τούτοι  γνωρίζουν  πολλές ΄όμοιες ή παρεμφερείς “πομπές” των Αμερικανών που δεν θα ήθελαν οι δεύτεροι να βγουν προς τα έξω. “Μεταξύ κατεργαρέων  ειλικρίνεια”.

Τα αποτελέσματα αυτής της “αλλαξοκωλιάς” γνωστά. Και πρώτη η Αμερική πλήρωσε την αφροσύνη του δικού της  Συστήματος. Μόνο που το κόστος έπεσε πάλι στα κεφάλια του απλού κόσμου. Και όχι στους δομικούς πυλώνες του συστήματος. Μήπως έχετε την αφέλεια πως και ο απλός Αμερικανός είναι στο  απυρόβλητο και δεν έχει και τούτος μερτικό στις  “παράπλευρες απώλειες”,αν κριθεί απαραίτητο;

Φυσικά,ο Τραμπ θα τηρήσει κι αυτός τα προσχήματα. ΄Οσο κι αν είναι αψίθυμος, θα εξαντλήσει …ευπρεπώς  τις απειλές .Και μάλιστα  ούτε καν σε επίπεδο μιας  αυστηρής διπλωματικής νότας. Δε θα τιμωρηθεί ούτε και γι αυτό το έγκλημα η Κίνα. Το παγκόσμιο  σύστημα διακυβέρνησης σε όποιο όνομα κι αν ακούει, αλληλοπροστατεύει τα μέλη του. Δεν τρώει τις σάρκες του.Είτε είναι αμερικάνικο,ρώσικο,κινέζικο, ιρανικό.

Και στην περίπτωση της ευθύνης της Κίνας στο πρόσφατο έγκλημα της πανδημία του κορόνα,  θα τηρηθεί το “πρωτόκολλο”,η  γνωστή τακτική  των Αμερικανών. “Γαβγίζουν”,αλλά “δαγκώνουν” μόνο,αν τολμήσεις και ρίξεις το φράκτη της  “αυλή” τους  . Αν μπεις έξυπνα και με “άσπρη σημαία” σηκωμένη μέσα,  όπως κάνουν κι αυτοί στους άλλους “κήπους”, αν μη τι άλλο,παριστάνουν  πως δε βλέπουν. Το πολύ -πολύ στον λάθρα εισελθόντα, να επιβάλουν  κανένα “πρόστιμο”,που ανάλογα το ονοματίζουν  διακοπή χρηματοδότησης, αυστηρούς φόρους σε εισαγωγές προϊόντων  ή διάφορες άλλες ,οικονομικές κυρίως,  κυρώσεις.

America-America! Μια ζωή μεταξύ “φθοράς και αφθαρσίας”.Καμιά φορά λες, ας ήταν Ρωσία ή Κίνα και η Αμερική .  Θα το  παλεύαμε καλύτερα το Σύστημα, χωρίς κανέναν  ενδοιασμό!

2. Δεν είναι όλες οι πλατείες ίδιες για την κυβέρνηση

Δεν είναι όλες οι πλατείες ίδιες για την κυβέρνηση

Οργή και αντιδράσεις από τη νέα επέμβαση των ΜΑΤ και το ξύλο κατά νεαρών, αυτή τη φορά στη Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.

Εξαιρετικά… επιλεκτική εμφανίζεται η ΕΛ.ΑΣ. στις «εκστρατείες νουθέτησης» για αποτροπή ενδεχόμενου συνωστισμού σε πλατείες και κεντρικά σημεία των μεγάλων πόλεων της χώρας.

efsyn.gr

 

***

Στο κρεσέντο παραπληροφόρησης, κυρίως για μικροοικονομικά  συμφέροντα στην Ελλάδα, πρωτοστάτησαν οι λεγόμενες “δημοκρατικές” εφημερίδες.  Για παράδειγμα (κι ας τύχω,παρακαλώ, της κατανόησης και της συγγνώμης της σεβαστής κοινότητας των  γυναικών που εκτελούν το “αρχαιότερο επάγγελμα” για τον…παραβολικό  παραλληλισμό) :  i efimerida.gr μοιάζει με το κανονικό μπουρδέλο.΄Εχει απ΄έξω το “κόκινο φωτάκι” του ,κι αν μπεις,  ξέρεις γιατί μπαίνεις. Δεν μπορείς να πεις -αμ σό-σορρυ,  έκανα λάθος,παιδιά,  ή …είδα φως και μπήκα. Αστεία πράγματα!

Η “Εφημερίδα Συντακτών”, όμως,   είναι μεν και τούτη   πόρνη (ίδια κι όμοια όπως κι εκείνη στο μπουρδέλο), αλλά, δεν καταδέχεται  να κυκλοφορεί σε κακόφημες τέτοιες περιοχές  και   στούντιο. Την  συντυχαίνεις έξω ,στον κανονικό “περίπατο”.    Αλλά,  μέχρι να την πείσεις ,να … πάρει τα λεφτά “εν τη παλάμη και ούτω… βοήσομεν”, σου κάνει χίλιες τσιριμόνιες και – μη…δε θέλω,  για ποια με περνάς. Τέτοια!

Δεν κρίνω τις άλλες συγγενείς φυλλάδες και  μικρόφωνα ,όπως την ΑΥΓΗ και το DOCUMENTO (κυρίως),γιατί  τούτες  κάνουν   κανονικό  “πεζοδρόμιο” για το   ΣΥΡΙΖΑ . Εκεί κατάντησε αυτό το κόμμα.Και όχι βέβαια,  εξ αρετής. Από ανικανότητα. Ο Κούλης έγινε πρωθυπουργός  και συνεχίζουν να  τον στηρίζουν με γερές πλάτες  το 90% της πλέον αισχρής , ελληνικής βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Και μάλιστα πολλά από αυτά τα καταστήματα   ξεπλένουν ..πεντακάθαρα  μαύρο χρήμα, όπως ναρκοδολάρια και όχι μόνο.

Οι  Συριζαίοι  στηρίζονται ακόμα σε δυο στην ουσία  “κοντυλοφόρους” (και όχι ομολογουμένως από τους χειρότερους). Σε έναν “Κώστα Βαξεβάνη” και έναν  “Τάσο Παπά”. Κατάντημα, βέβαια, για συστημικό κόμμα εξουσίας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου,τουλάχιστον, είχε το βαρύ πυροβολικό του …δημοκρατικού Τύπου  της εποχής , καταδικό του  (ΤΟ ΒΗΜΑ,ΤΑ ΝΕΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΤΟ ΕΘΝΟΣ, Η ΑΥΡΙΑΝΗ κ.α). Ο Αλέξης Τσίπρας,μια φορά πήγε να  διαπλακεί  με τον  Σταύρο Ψυχάρη  ,τότε ακόμα   κουμανταδόρο  τον ΔΟΛ,  και κόντεψε η παλιά αυτή αλεπού  στο συγκρότημα Λαμπράκη, να τον δέσει χειροπόδαρα!

Η Efsyn  εδώ και κάποιους μήνες με την ιστορία του κορονοϊού, έπαιξε ένα ρόλο,αισχρότερο κι απ΄αυτόν  της ακροδεξιάς  πορνοφυλλάδας του αχυράνθρωπου εκδότη  Χρ.Ράπτη. ΄Οχι, μόνο ακολούθησε  την  ολισθηρή πορεία της   άκρως επικίνδυνης παραπληροφόρησης για τη συμπεριφορά του ιού  και τα μέτρα, που έπρεπε να ληφθούν, αλλά κατάντησε “βασιλικότερη το βασιλέως”. Κατελήφθη από  ένα πρωτοφανή, υστερικό ..ιερό ζήλο για τη σωτηρία των… ψυχών και των σωμάτων  ημών στο πόπολο. Είδε στον ορίζοντα τα κομμάτια της πίτας που θα  κερνούσε ο Κούλης και έφτασε στο σημείο,όχι μόνο να στηρίζει εν παντί   την  κυβέρνηση, να τραγουδάει διθυράμβους για Τσιόδρες και λοιπούς παρατρεχάμενους αχυρανθρώπους, να  συντάσσει ανελλιπώς και να δημοσιεύει καταλόγους με fake νεκρούς από τον ιό, αλλά το εγκληματικότερο όλων   να υπερθεματίζει στην κατάλυση του Συντάγματος!

Πρωτοστάτησε με κάθε τρόπο  στην επιβολή του  πραξικοπήματος  του Locdown. Κι όχι μόνο δεν έβγαλε τσιμουδιά  ως όφειλε, τουλάχιστον τυπικά για την ιδιότητα που προσδίδει η ίδια η εφημερίδα στον εαυτό της  (“αριστερή)  για αυτό το τερατώδες  πραξικόπημα της κοινοβουλευτικής δικτατορίας Μητσοτάκη,αλλά όπως είπαμε, του παρείχε απόλυτη κάλυψη και βρέθηκε στην πρωτοπορία της περιφρούρησης  στις  σκληρές τακτικές  των πραξικοπηματιών.

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Τώρα, που τελειώνουν οι διαφημιστικές παροχές (και δε μιλάμε μόνο για τη χαψιά και τις αρπαχτές των 11 εκατομμυρίων),  ξεκίνησε τις μπαγαποντιές,  να βρει τον παλιό, αριστερό βηματισμό της . Να απεκδυθεί το στίγμα του πραξικοπηματία. (Αν είναι δυνατόν να την αφήσουμε κι αυτή και τους  λοιπούς  “συνταγματάρχες” , εμείς εδώ σε ησυχία).

Κατάλαβε πως ο κόσμος τους πήρε είδηση και αρχίσανε μάλιστα να τους πετροβολάνε (μεταφορικά και κυριολεκτικά). Και  τούτη την ώρα  αγωνίζεται με νύχια και δόντια να καθαρίσει  τη ρετσινιά  του πραξικοπηματία. Με  πηχυαίους  τίτλους  παλεύει να πείσει πως δεν είναι πια …απαραίτητα τα lockdowns  για τα οποία εκόπτετο   με  ποινή θανάτου  σε μας τους αρνητές τους. Και σήμερα, πρωτοσέλιδα το πανάθλιο έντυπο,  επιτίθεται τάχα με  σφοδρή αγανάκτηση  στις σιδερόφρακτες λεγεώνες των ΜΑΤ,που δε σέβονται τo….. συνταγματικά κατοχυρωμένο, ατομικό δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας και  διακίνησης. Τέτοια υποκρισία δε θα δεις ούτε σε  ακροδεξιό τύπο!

Προσέξτε αυτό:

Ο Γκέμπελς που υπήρξε ο  βασικότερος πυλώνας της επικράτησης του Ναζισμού,όταν ακόμα  ο Χίτλερ ,ούτε καν ήξερε αν είναι…σοσιαλιστής ή  εθνικιστής Ναζί,  τον δίδαξε δυο πράγματα:

  1. Να βαπτίσει την “ιδεολογία” τους εθνικο-σοσιαλιστικο-κοινωνική . ΄Οπως, ακριβώς , είναι οι περισσότερες ιδεοληψίες του συστήματος και σήμερα.
  2. Να  παίξει όλα τα “χαρτιά” του στον Τύπο με τον εξής τρόπο: Να ιδρύσει εργοστάσια κατασκευής  ραδιοφώνων ,που θα μοιράζονταν  δωρεάν στο λαό ( κάτι σαν το “ελεύθερο” ιντερνέτ σήμερα). β. Να εξαγοράσει τον φιλικό και εχθρικό Τύπο της εποχής. γ. Να ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ “ΑΓΩΝΑ” ΜΕ  ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ  ΕΠΙΘΕΣΗ   ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΥΠΟ . ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ “ΑΚΟΥΜΕ”,ΔΙΑΛΕΓΟΜΑΣΤΕ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ δ. ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ   ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΚΑΙ ΞΕΝΑ “ΜΜΕ”, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑΙ, ΜΕΝ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ,ΑΛΛΑ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ  ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΝΩΝΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ . ΟΠΩΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ  Ο ΚΑΠΙΤΑΛΣΜΟΣ ΚΑΙ  Ο “ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ”.

Υ.Γ Πάσα τώρα ομοιότητα της σημερινής  βιομηχανίας προπαγάνδας και παραπληροφόρησης  όλων των οικονομικών συμφερόντων και των ιδεοληψιών  (δεν) είναι τυχαία.  Κι να ξεκαθαρίσουμε τούτο. Οι πολιτικοί  με  τη μακιαβελική τους  πανοπλία  δεν είναι καθόλου πιο επικίνδυνοι  από τον γκεμπελικής σύστασης Τύπο.  Αντίθετα, ως εξουσία, είναι το πιο δυνατό ,σύγχρονο όπλο “μαζικής” καταστροφής στον πλανήτη. Κυρίως, “κονδυλοφόροι και μικρόφωνα”, είναι αμείλικτοι σε όσους αγωνίζονται για την ανατροπή του υφιστάμενου συστήματος. Οι “Τζούλιαν ΄Ασανζ” και οι όμοιοι ακτιβιστές είναι οι ορκισμένοι εχθροί τους.

3.α.Κορωνοϊός: Μόνο 15 νέα κρούσματα.

Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου και ο Νίκος Χαρδαλιάς

β. Τσιοδρας: Οι υψηλες θερμοκρασιες δεν σκοτωνουν τον κορονοϊο

«Μπορούμε να κολλήσουμε τον ιό ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Η άμεση έκθεση στον ήλιο και η θερμοκρασία πάνω από 25 βαθμούς δεν έχει προληπτική δράση απέναντι στον κορονοϊό» επισήμανε, εν όψει του κύματος καύσωνα.

Le Figaro: Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ο νέος αγαπημένος των Ελλήνων - ΦΩΤΟ

Παραλία στη Γλυφάδα

Ο άθλιος “Ψάλτης” που ασέλγησε στην επιστήμη, συνεχίζει την παραπληροφόρηση. Οι περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν το αντίθετο. Οι υψηλές θερμοκρασίες σκοτώνουν  τον ιό. Ούτε καν το αναφέρει. Η Αφρική σώθηκε λόγω θερμοκρασιών από την απειλή του ιού.

Αν πανάθλιε, δεν επηρέαζαν οι θερμοκρασίες τον ιό,  σήμερα δεν θα είχε μόνο 15 κρούσματα, αλλά 15.000 . ΄Ετσι ,όπως ο κόσμος ξεχύθηκε στις αλάνες και τις παραλίες για να κερδίσει τους μήνες ζωής που του κλέψατε.

 

 

4. ΔΕΛΤΙΟ FAKE NEWS ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

iefimerida.gr

α. Οι Σκανδιναβοί τηρούσαν την κοινωνική απόσταση πριν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού! Γιατί δεν τους αρέσει να τους πλησιάζουνΚοινωνική απομόνωση: Σκανδιναβοί κρατούν τις αποστάσεις περιμένοντας το λεωφορείο

 

β. ΛΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 70.000 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
Κορωνοϊός: Γιατί η επιδημία δεν εξαπλώθηκε πολύ στην Αφρική -Οι δύο λόγοι (και δεν είναι η ζέστη)

κορωνοϊός Αφρική

 

γ. Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει θέμα μείωσης μισθών στο Δημόσιο

Tάκης Θεοδωρικάκος χωρις γραβάτα

ε. «ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»
Σταϊκούρας: Δεν υπάρχει σκέψη για μείωση μισθών και συντάξεων

Χρήστος Σταϊκούρας πισω αστρα