Η ΖΩΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ “ΧΡΗΣΗΣ” ΜΟΝΟ!

 

1. Τα μαύρα κουτιά επιβεβαίωσαν ότι έγινε έκρηξη πριν την συντριβή του αεροπλάνου!

Η εξέταση των μαύρων κουτιών του μοιραίου Boeing 777 που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία, αποδεικνύουν ότι υπήρξε ισχυρή έκρηξη και αποσυμπίεση πριν την συντριβή του αεροπλάνου.Η εξέταση των μαύρων κουτιών του Μπόινγκ των μαλαισιανών αερογραμμών που καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία αποκάλυψε μια «αποσυμπίεση» που οφείλεται με μια «ισχυρή έκρηξη» την οποία προκάλεσε ένας πύραυλος, ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας.

«Τα στοιχεία των καταγραφέων που βρίσκονταν στο αεροσκάφος δείχνουν ότι η καταστροφή και η πτώση του αεροσκάφους προκλήθηκαν από μια τεράστια αποσυμπίεση που οφείλεται με μια έκρηξη εξαιτίας των διατρήσεων που προκάλεσε η έκρηξη ενός πυραύλου» στην άτρακτο, διευκρίνισε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου ένας εκπρόσωπος τύπου του Συμβουλίου, ο Αντρίι Λισένκο.

Ο Λισένκο εξήγησε ότι η πληροφορία αυτή προέρχεται από ειδικούς που ανέλυσαν τους καταγραφείς από το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία τη 17η Ιουλίου

2. «Από ρουκέτα κατερρίφθη το Boeing στην ανατολική Ουκρανία»

Σε χτύπημα από ρουκέτα οφείλεται η πτώση του Boeing των Μαλαισιανών γραμμών στην ανατολική Ουκρανία, όπως δήλωσε σήμερα αξιωματούχους της χώρας.

Ο Ουκρανός αξιωματούχος, επικαλούμενος τα στοιχεία από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους των Μαλαισιανών, δήλωσε ότι η συντριβή του οφείλεται σε μεγάλη αποσυμπίεση που προκλήθηκε από χτύπημα ρουκέτας.

Νωρίτερα ο ΟΗΕ, με ανακοίνωσή του σημείωσε ότι η κατάρριψη του αεροσκάφους μπορεί να συμπεριληφθεί στα «εγκλήματα πολέμου» και τόνισε την «επιτακτική η ανάγκη για τη διεξαγωγή μίας ταχείας, διεξοδικής, αποτελεσματικής και ανεξάρτητης έρευνας για το συμβάν».

Εν τω μεταξύ σε…σίριαλ εξελίσσεται η προσπάθεια των διεθνών ερευνητών να προσεγγίσουν το σημείο συντριβής του Boeing στην ανατολική Ουκρανία.

Για δεύτερη ημέρα, οι ειδικοί του ΟΑΣΕ που ταξιδεύουν με συναδέλφους τους από Ολλανδία και Αυστραλία, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο Ντονέτσκ, «για λόγους ασφαλείας» όπως ανέφερε ο Οργανισμός, αφού μαίνονται οι σφοδρές συγκρούσεις στην περιοχή.

 

Σε άλλες εποχές μελλοντικά, που δε θα κοστολογείται η αξία της ανθρώπινης ζωής με βάση τα συμφέροντα των κρατών, η κατάρριψη, έστω κι από λάθος, ενός αεροπλάνου με 300 επιβάτες (80 παιδιά μεταξύ των νεκρών και δεκάδες επιστήμονες περιωπής!) θα είχε κινητοποιήσει όλη την υφήλιο.Οι δράστες από αμέλεια ή δόλο θα είχαν συλληφθεί και θα είχαν ήδη τιμωρηθεί. Σε όποιο όνομα ή εθνικότητα κι αν άκουγαν.

Ο δικτάτορας της Ρωσία, ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των συνανθρώπων μας αυτών, είναι όχι μόνο ελέυθερος ακόμα, αλλά βρυχάται ως λυσασμένη ύαινα και απειλεί πως θα κατασπαράξει κάθε λογικό,συνετό και σώφρονα  άνθρωπο που στρέφεται εναντίον της παράνοιας  και του εθνικισμού των Ρώσων.

Φαντάζεται κανείς, αν οι 300 νεκροί ήταν Αμερικανοί πολίτες ή, αν υπήρχαν άλλα,σοβαρά (αμερικανικά ή γερμανικά  περισσότερο) οικονομικά συμφέροντα στην περιοχή, τί θα συνέβαινε σήμερα;  Ο δικτάτορας θα είχε πέσει στο λεπτό και το ΝΑΤΟ θα συνεδρίαζε σήμερα στη… Μόσχα!

Είπαμε, η αξία της ζωής του ανθρώπου σήμερα είναι “χρηστική”. Δε μετράει ως ιδανικό,ως “αξία” (και μάλιστα υπέρτατη). ΄Εχει μόνο αξία χρήσης. Τραγικό,αλλά πραγματικό.