Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ. ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ” ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ”.

Δε χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος ,για να διαπιστώσει πως η χώρα κατέρρευσε. Η  εθνικιστική κυβέρνηση  πολύ  γρήγορα δε θα είναι σε θέση να εκπληρώσει ούτε τις βασικές της οικονομικές υποχρεώσεις.  Η στάση πληρωμών είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά ορατή και αναπόφευκτη,αφού από πουθενά δε φαίνεται “φως”, για να αναστραφεί η κατάσταση. Από Απρίλη  ή  σε κάποιον από τους επομένους μήνες, είναι βέβαιο πως ούτε καν συντάξεις και μισθούς θα είναι σε θέση η κυβέρνηση να καταβάλει. Αυτό και μόνο αρκεί να μαντέψει κανείς τί πρόκειται να επακολουθήσει.

Η  εθνικιστική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ  υπεύθυνη για την καταστροφή της χώρας. Η καταφυγή της στην  παρελθοντολογία, την υπόμνηση των ευθυνών και  των προηγούμενων, η επίκληση  κακών συγκυριών, ο “πόλεμος” της Ευρώπης και η επιστράτευση άλλων τέτοιων προφάσεων, δεν είναι παρά “προφάσεις εν αμαρτίαις”. Το κομματικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ διέπραξε έγκλημα.  Με  τη δημαγωγία, το λαϊκισμό, την απάτη, το δόλο, την “τζάμπα μαγκιά” οδήγησε την Ελλάδα στον όλεθρο. Σε μια μη αναστρέψιμη πλέον κατάσταση.  Γι΄αυτό και σε καμιά  περίπτωση δε βλέπουμε να  αποφεύγουν στις ημέρες που έρχονται, τουλάχιστον τα πρωτοκλασάτα μέλη της κυβέρνησης,  τα “σίδερα” της φυλακής.

Από την άλλη, βέβαια,τεράστια είναι και η ευθύνη της αντιπολίτευσης, που παρακολουθεί  σχεδον αδιάφορα την κατρακύλα, χωρίς ουσιαστική αντίδραση.  Η χώρα βυθιζόταν  όλες αυτές τις εβδομάδες και η αντιπολίτευση δε διοργάνωσε ούτε ένα συλλαλητήριο, μια πορεία, μια διαδήλωση.΄Εστω, “για την τιμή των όπλων”. Αντί για “σφαίρες” πετάει  στρακαστρούκες, για θόρυβο και εντυπώσεις.  Παρακολουθεί από μακριά την καταστροφή και περιμένει τη συντριβή της κυβέρνησης για καθαρά μικροκομματικούς λόγους. ΄Εγκλημα  κι αυτό “καθοσίωσης”

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ελληνική βιομηχανία παραπληροφόρησης και προπαγάνδας, όπως ακριβώς είχε κάνει και το 2008, όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση . Τα συγκροτήματα και οι βαρώνοι του Τύπου, στη συντριπτική τους πλειοψηφία ,αφού έλαβαν υποσχέσεις από την κυβέρνηση της απάτης   πως σύντομα θα τύχουν των γνωστών εξυηρετήσεων, όπως έκαναν μέχρι σήμερα όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις με τον “Τύπο”, συμμετέχουν στο έγκλημα της παραπληροφόρησης, στηρίζουν την κυβέρνηση, αρνούνται να παρουσιάσουν την πραγματική εικόνα της καταστροφής και περιγράφουν μια κατάσταση στις  μυθικές πόλεις    του…Νώε λίγο πριν το μεγάλο “κατακλυσμό”.

  Η Ελλάδα φαίνεται πως είναι καταδικασμένη  να συντριβεί. Οι έντιμοι και συνειδητοποιημένοι ΄Ελληνες πολίτες  θα υποστούν κι αυτοί τις συνέπειες, έστω κι αν δεν έχουν ευθύνες, μαζί με τους “Ταλιμπάν”  που έκαναν κυβέρνηση ένα κομματικό μόρφωμα, μια ομάδα  πολιτικά ανήθικων και απατεώνων εθνικιστών που υποδύονται τους αριστερούς. Όμοια κυβέρνηση η χώρα δεν έχει δει ως σήμερα στην πολιτική της ιστορία.

Και όμως. Οι περισσότεροι ΄Ελληνες θέλουν την Ευρώπη, αρνούνται να εγκαταλείψουν το ευρώ και όπως παρουσιάσαμε και στην πρόσφατη δημοσκόπηση-έρευνα, η πλειοψηφία των Ελλήνων ζει με το όραμα  μιας  πραγματικά ενωμένης Ευρώπης (ΗΠΕ) ,πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά. Η Ελλάδα, ως πολιτεία αυτής της μεγάλης ευρωπαϊκής πατρίδας , έχει τη μοναδική  ευκαιρία, εγγύηση και ελπίδα, για να βγει  από τα τραγικά αδιέξοδα που την οδήγησε ένα εγκληματικό, πελατειακό κράτος. ΄Ενα διαπλεκόμενο, διεφθαρμένο, παράλυτο κράτος που ζει και βασιλεύει από την εποχή της σύστασής του, μέχρι σήμερα.

Κι αυτό είναι το μεγάλο δράμα της χώρας. Ενώ έχει καθαρό, ευρωπαϊκό προσανατολισμό, η έλλειψη συνοχής, συσπείρωσης και οργάνωσης όλων των ευρωπαϊστών, η επινόηση από το κομματικό κατεστημένο εκλογικών  νόμων-εκτρωμάτων, για να κερδίζουν και να κυβερνούν πάντα οι ανίκανοι, οι ψεύτες οι δημαγωγοί, αλλά και η προκατάληψη (δικαιολογημένη εν πολλοίς) των Ευρωπαίων, απέναντι σε μια χώρα που δεν έχει “μπέσα”, δεν επιτρέπουν  την ανακοπή της συντριβής και την επαναφορά του εκτροχιασμένου τρένου στις ράγες του. ΄Ετσι, ο “Αρμαγεδών” δείχνει αναπόφευκτος για την πατρίδα μας.

Εμείς, δεν έχουμε, δυστυχώς, τη δυνατότητα να   αποκτήσουμε άλλο  “βήμα”, για να ακουστεί η  φωνή μας  στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα του πληθυσμού και να αναλάβουμε εκστρατεία ενημέρωσης  για τη μοίρα που περιμένει τους κατοίκους αυτής της άτυχης χώρας.  Η κυβέρνηση και η εμπορική δημοσιογραφία, με την απόλυτη στήριξη όλων των θεσμών της Πολιτείας, ελέγχουν ασφυκτικά  τηνπληροφόρηση και επιβάλουν  μια φασιστικής μορφής  λογοκρισία, προωθούν μια επαίσχυντη προπαγάνδα ,για να κρατούν τον κόσμο στο σκοτάδι και την παραπληροφόρηση. Ζούμε σε μια αόρατη από τους πολλούς δικτατορία, που την αποκαλούν με χίλια δυο άλλα ονόματα ,αλλά όχι με το πραγματικό της.

Θα περιμένουμε μοιρολατρικά το τέλος;