Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΝΗΣΗΣ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ.»ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ»!

 

 

΄Οπως όλα δείχνουν, τα τρία κόμματα των ευρωπαϊστών (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) αποφάσισαν σε μυστική συνάντηση των 3 αρχηγών την περασμένη εβδομάδα  να κατέβουν τελικά ως ένας κομματικός σχηματισμός ,όταν και όποτε γίνουν εκλογές!  Κάτι,που αν είχε  γίνει εξ αρχής (το είχαμε κι εμείς απο δω προτείνει) ,σήμερα η χώρα θα περπατούσε  στο δρόμο που οδηγεί στην έξοδο από τα μνημόνια και τις τρόικες. «Κάλλιο αργά ,παρά ποτέ»,όμως. 

Kαμιά άλλη ελπίδα δεν υπάρχει για τη χώρα, παρά μόνο η συσπείρωση των ευρωπαϊστών.Είναι η συντριπτική δύναμη στην Ελλάδα. Οι εθνικιστές κατάφεραν να κάνουν κυβέρνηση , ακουμπώντας σε δύο σάπια στηρίγματα. ΄Εναν εκλογικό νόμο εξάμβλωμα-προσβολή του πολιτικού και νομικού πολιτισμού και σε μια συνεργασία ενός (τάχα μου) αριστερού κόμματος με τους «Ναζί χωρίς στολή».΄Εστησαν κυβέρνηση με μια…συντριπτική μειοψηφία! Απίστευτες ιστορικά και ανερμήνευτες συγκυρίες, που λίγο έλειψε,όμως, να τινάξουν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας στον αέρα.

Φαίνεται  πως τα ψέματα τελείωσαν. «Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». Πάνω από  4 εκατομμύρια ψήφους θα εξασφαλίσει ο νέος ευρωπαϊκός συνασπισμός. Οι εθνικιστές θα καταποντιστούν. Αποκλείεται να συγκεντρώσουν  μόνοι τους στο κομματικο μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ  περισσότερες από  ενάμιση εκατομμύριο ψήφους.Το δε κόμμα των  «Ναζί χωρίς στολή», δε φαίνεται καν να μπαίνει στη βουλή.

Επιτέλους! Να μπει η χώρα στην πορεία της ανάπτυξης. Να αισθανθεί ο κόσμος ασφάλεια, δύναμη, αξιοπρέπεια. Να ανθίσει πάλι το χαμόγελο στα χείλη του απλού πολίτη.  Να εύχεται να μην ξανάρθουν τέτοιες αποφράδες μέρες σαν τις σημερινές.

Μετά, έχουν σειρά οι τιμωρίες. Και θα είναι σκληρές. Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτή η λαίλαπα. Τίναξαν την οικονομία στον αέρα. Καθυστέρησαν την ανάπτυξη της χώρας. ΄Επαιξαν με τους θεσμούς με το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Κατατρόμαξαν τον κόσμο. Και όχι μόνο στην Ελλάδα.  Δεν είχαν και δεν ήθελαν  να εφαρμόσουν κανένα πολιτικό πρόγραμμα. Μόνο δημαγωγίες και λαϊκισμοί  υπήρχαν στην ατζέντα τους.

Μοναδικός τους σκοπός ήταν η αποσταθεροποίηση της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ. Κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι. Και με τους Αμερικανούς ειδικά  δεν παίζεις, δεν αστειεύεσαι. Οι εθνικιστές ήρθαν  να δουλέψουν για τον δικτάτορα Πούτιν που τους εξαγόρασε με πακτωλό χρμάτων, για να θέσει σε εφαρμογή και να ολοκληρώσει  τη σύγχρονη φάση του «Ανατολικού ζητήματος».

Θα δικαστούν οι οι Ρωσοδωσίλογοι. Και στο ελληνικό και στο διεθνές Δικαστήριο. Μαζί με το  Ρώσο δικτάτορα θα μποιραστούν, ως ηθικοί αυτουργοί, το ίδιο εδώλιο  του Διεθνούς Ποινικού δικαστηρίου.Είναι σίγουρο.

Ξημερώνει «Λαμπρή» γαι τη χώρα. Το «σκάφος» δεν καταποντίστηκε. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία ό,τι έγινε.΄Ομως καλύτερα. «Ουδεν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι αρχαίοι. «Το πάθημα έγινε μάθημα» .Πορευόμαστε γοργά στην ίδρυση των ΗΠΕ (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ).Οι Κασσάνδρες διαψεύτηκαν, οι εχθροί της χώρας και της ιδέας της   ΗΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ νικήθηκαν κατά κράτος. Θα τελειώσουν την άθλια ζωή τους στη φυλακή.Η Μόσχα είναι μακριά και αφιλόξενη σε λίγο,για να διαφύγουν.΄Αξιος ο μισθός τους! 

Οφείλουμε εδώ να διευκρινίσουμε πως την είδηση της κοινής καθόδου στις εκλογές των 3 ευρωπαϊκών κομμάτων ,προανήγγειλε ο Κώστας Σημίτης. Εμείς απλώς σήμερα διασταυρώσαμε και από άλλες πηγές το ανέλπιστο δώρο.

Γράφαμε χτες για το ίδιο θέμα:

 

» Σημίτης: Μαζί Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ, αν υπάρξει ρήξη Με επικεφαλής πρόσωπο που το “φωτογραφίζει”

Κοινή κάθοδο στις εκλογές από Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ προτείνει ο Κώστας Σημίτης σε περίπτωση που η κυβέρνηση οδηγηθεί σε ρήξη με τους δανειστές, σύμφωνα με τη Real News. «Αν υπάρχει ρήξη και γίνουν εκλογές, μία λύση υπάρχει. Να κατέβουν μαζί σε μία ομοσπονδία τα κόμματα του ευρωπαϊκού μπλοκ: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι», δηλώνει ο πρώην Πρωθυπουργός, όπως αναφέρει η εφημερίδα. Ο κ. Σημίτης εκφράζει δε επιφυλάξεις στους συνομιλητές του ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα κάνει αυτό το βήμα γιατί δεν θέλει να ταυτιστεί με το παλιό σύστημα ενώ σημειώνει και πως ο Σαμαράς δεν πρέπει να ηγηθεί αυτού του εγχειρήματος, αλλά ένα εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο. Για αρκετούς αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλος από τον κ. Στουρνάρα. Προτείνει επίσης στο “μέτωπο” αυτό επιθυμεί να συμμετάσχουν και στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, όπως ο Φίλιππος Σαχινίδης, αλλά όχι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Κώστας Σημίτης υπήρξε ένας από τους λίγους (μετρημένοι στα δάχτυλα)΄Ελληνες συνετούς πολιτικούς από συστάσεως ελληνικού κράτους. Ακόμα και η περίφημη «παραποίηση» των οικονομικών στοιχείων για  να μπούμε στο ευρώ, ούτε αποδείχτηκε ποτέ, αλλά ούτε, αν συνέβη,  υπήρξε εγκληματική πράξη, όπως κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν.

Η πρότασή του για κονή κάθοδο των ευρωπαϊστών στις εκλογές, είναι απολύτως λογική και ίσως η μοναδική σωτήρια για τη χώρα .  ΄Επρεπε ήδη , όπως λέγαμε κι εμείς εδώ παλιότερα,να έχει  εξαγγελθεί από τη πρώτη στιγμή που ενέσκηψε ως λαίλαπα στη χώρα η διακυβέρνηση των εθικιστών. Αλλά, σημασία έχει να εφαρμοστεί,έστω και τώρα.  Και ένα τέτοιο πολιτικό-κομματικό σχήμα είναι σίγουρο πως θα «σαρώσει» σε εκλογές,  όποτε και υπό όποιες συνθήκες κι αν γίνουν.

΄Εχουμε δύο ενστάσεις:

Η μια αφορά την πρόταση να μη συμμετάσχει σ΄αυτό το σχήμα ο Γιώργος Παπανδρέου.  Θα είναι τραγικό λάθος.    Ο π. πρωθυπουργός είναι ευρωπαϊστής και ήταν εκείνος που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας στην πιο κρίσιμη περίοδο της οικονομικής κρίσης. Πήρε τις σωστές αποφάσεις (φαίνεται σήμερα) , πλην εκείνης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος κι αν σήμερα το «καράβι» της χώρας δεν είναι στον πάτο, οφείλεται κατ΄εξοχήν στην προσπάθεια του τότε πρωθυπουργού  να το οδηγήσει ασφαλώς στο λιμάνι. 

 Η δεύτερη ένσταση αφορά   το πρόσωπο που φωτογραφίζει ο  Κώστας Σημίτης, για να τεθεί επικεφαλής του νέου πολιτικού σχήματος. Ο Στουρνάρας μπορεί να έχει παρουσιάσει θετικό έργο μέχρι σήμερα, αλλά είναι «λίγος» για πρωθυπουργός. 

Ας τολμήσουν οι αρχηγοί των ευρωπαϊκών κομμάτων να βάλουν στην πάντα τις φιλοδοξίες,το προσωπικό συμφέρον, το φανατισμό ,τις μικρότητες και να κοιτάξουν την τύχη της χώρας. Αν δεν το κάνουν και  συνεχίσουν να πολιτεύονται μόνοι τους, σύντομα θα συντριβούν. Είναι εθνικό και περισσότερο ευρωπαϊκό καθήκον εδώ κα τώρα να συσπειρωθούν.