ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ! Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ …ΔΕΗΣΗ ΚΑ ΕΠΙΤΙΜΙΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

1. Προανακριτική – Παπαγγελόπουλος: Η Ράικου είναι το μακρύ χέρι του Σαμαρά!

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα καταθέτει ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής ο Δ. Παπαγγελόπουλος, φέρνοντας στην επιφάνεια τους στενούς δεσμούς -όπως ο ίδιος τους περιέγραψε- ανάμεσα στην Ελένη Ράικου και τον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρώην αν. υπουργός Δικαιοσύνης είπε: «Ο Αντ. Σαμαράς πάντοτε ευνοούσε την Ελ. Ράικου με παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη. Σε αντάλλαγμα αυτού, η Ελ. Ράικου καταθέτει εις βάρος μου. Είναι το μακρύ χέρι του κ. Σαμαρά!».

Έπειτα, αναρωτήθηκε με νόημα γιατί η Ελ. Ράικου «χρωστά» στον Αντ. Σαμαρά. Κατά τις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην αν. υπουργός ανέφερε: «Αν ακολουθούσα την ηθική τους, θα είχε γίνει της κακομοίρας με αυτά που γνωρίζω, αλλά οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να τα πω. Γιατί η Ελ. Ράικου χρωστά στον Αντ. Σαμαρά;».

Παπαγγελόπουλος:  Ράικου και Σαμαράς είναι κολλητοί
Παπαγγελόπουλος:  ΄Ολη η ΝΔ ήξερε τη σχέση Ράικου-Σαμαρά. Η Ράικου, που τόλμησε να πει ότι της ασκούσα τρομοκρατία, μου είχε ζητήσει να τη φέρω σε επαφή με τον Σαμαρά για να βοηθήσει τα παιδιά της να πάρουν υποτροφία στην Αμερική. Αρνήθηκα να της κάνω οποιοδήποτε ρουσφέτι, παρότι γίνεται βδέλλα. Απλά τους έφερα σε επαφή και έγιναν κολλητοί. Την έκανε εισαγγελέα Διαφθοράς και τα παιδιά της πήραν υποτροφία στην Αμερική. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε τελικά με βοήθειά του. Ρωτήστε τους. Δίνει την πρώτη κατάθεσή της στις 23 Σεπτεμβρίου του 2019. Λέει όσα έχει να πει.

***

Είχαμε εδώ προ ημερών, ενημερώσει πως δεν πρέπει  σοβαρές καταγγελίες στο σάιτ μας να γίνονται μέσω μέηλ. ΄Ηταν η ημέρα που λάβαμε απίστευτες   καταγγελίες ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την υπόθεση Novartis.Κι όχι μόνο.  Συγκλονιστικές  κατηγορίες  για όσα  αδιανόητα συμβαίνουν στο χώρο της Δικαιοσύνης   με εμπλεκόμενα διάφορα πρόσωπα στο χώρο αυτό, παλιότερα και σήμερα.

Ανάμεσα στα καταγγελλόμενα υπήρχαν πολλά για  για τη…γούνα της   Ελένης Ράικου, που αφορούσαν την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή  της ζωή και τις…συνήθειές της. Αν, έστω και το 20% των όσων της καταλογίζουν, είναι αλήθεια, η κυρία και ο κύριός της , ας βάλουν  από τώρα μια “πέτρα στο λαιμό” κι ας αναχωρήσουν   για θάλασσα. Γιατί, θα το κάνουν μια μέρα,αν κάποιος τα βγάλει όλα αυτά στη φόρα. Ελάχιστη  τσίπα να έχεις,αυτοκτονείς ,αν βγουν προς τα έξω όλα τούτα τα αισχρά.

Αν αυτά έχει και ο Παπαγγελόπουλος υπόψη του, όπως αναφέρει ,τότε καλώς κάλλιστα που δεν τα κοινοποίησε με λεπτομέρειες.  Πρώτα θα έκανε ζημιά στον εαυτό του και μετά στους εμπλεκόμενους. Δοθέντος πως οι περισσότερες απ΄αυτές τις καταγγελίες είναι προϊόντα υποκλοπής.

΄Ομως, “ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον”. Μια μέρα, θα βγουν όλα στη φόρα. Και  για τα λαμόγια που τσέπωσαν τα πλούσια   δώρα της  Νovartis.΄Οχι μόνο για τη Ράικου και τους λοιπούς εισαγγελείς και δικαστές.

Εδώ είναι η “κόλαση και ο παράδεισος”. Ας το ξέρουν οι αστόχαστοι και οι ασεβείς.

2. Ξεκινούν οι απολογίες κατηγορουμένων στη δίκη για το «Noor One»

Ξεκινούν οι απολογίες κατηγορουμένων στη δίκη για το «Noor One»

 Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Δίκη» (Open) το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά αρνήθηκε περιέργως το 2018 να φωτίσει την υπόθεση πιθανού μάρτυρα, ο οποίος ζει στο εξωτερικό και ζητά επί δύο χρόνια να συνδράμει την ελληνική Δικαιοσύνη με νέα στοιχεία για το «Noor One».

Οπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τα στοιχεία εμπλέκουν τουλάχιστον ακόμα 10 άτομα (που δεν είναι κατηγορούμενοι) με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το σχετικό αίτημα για νόμιμη παρακολούθηση του συγκεκριμένου «μάρτυρα» υπέβαλε η ανακρίτρια Πειραιά, Καλλιόπη Μάντακα, η οποία χειριζόταν τότε τη σχετική υπόθεση και η οποία πλέον έχει εγκαταλείψει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και το επάγγελμα.

***

Απλό,κατανοητό το ακόλουθο ερώτημα.  Και καθόλου περίεργο, γιατί απευθύνεται στον ιδιοκτήτη, μερικών από τα αισχρότερα   Μέσα  Παραπληροφόρησης (σε ένα εκ των οποίων, ειρήσθω εν παρόδω ,εργάζεται και προσφέρει σπουδαίο …δημοσιογραφικό έργο η “εθνική  μας χωροφύλαξ”  ΄Ελενα Ακρίτα, αλλά και οι  αμέμπτου ηθικής και αξιοπρέπειας κοντυλοφόροι  Πρετεντέρης και Παπαχρήστος ). Το ερώτημα:

Μήπως ο εν λόγω εφοπλιστής και ιδιοκτήτης  Μέσων Τύπου έχει ακούσει κάτι για τους λόγους που η π. ανακρίτρια  Καλλιόπη Μάντακα, εξαφανίστηκε από τη δουλειά  της και κρύβεται στο εξωτερικό;  Αν ζει ακόμα.

Να περιμένουμε απάντηση με τα…ΕΛΤΑ ή με χελώνα;

3. α.Μητσοτάκης στο Bloomberg: Δεν θα υπάρξει δεύτερη έξαρση κορωνοϊού στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Δεν θα υπάρξει δεύτερη έξαρση κορωνοϊού στην Ελλάδα το καλοκαίρι

β. Κορωνοϊός -Ερευνα ΑΠΘ: Αυξημένα ποσοστά κατάθλιψης, σκέψεων αυτοκτονίας και θεωρίες συνωμοσίας μεταξύ των Ελλήνων φοιτητών

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Στην Ελλάδα,ανέκαθεν, μόνο πολιτική νηφαλιότητα και συνέπεια  δεν υπήρξαν,ούτε υπάρχουν . Τεχνητές ή μη συγκρούσεις,δημαγωγία, ψεύδη,απάτη στα 200 περίπου χρόνια που η χώρα έγινε κράτος. (Σημ.  Με ένα ξενόδουλο Κυβερνήτη και μάλιστα δικτάτορα, όπως υπήρξε ο Ιωάννης Καποδίστριας, σε τί περίμενες να εξελιχθεί η ταλαίπωρη χώρα;  Μια Μπανανία έγινε.  Ανέκαθεν, οι περισσότεροι κυβερνήτες της, πρόεδροι, πρωθυπουργοί της χώρας, μπορεί να μη το έλεγαν,αλλά   είχαν κατά νου, πως, όπως έλεγε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών και πρώτος κυβερνήτης της Ψωροκώσταινας για το Σύνταγμα  “δε δίνεις  λεπίδα σε ένα παιδί γιατί  θα κοπεί”)!

Λοιπόν, μπορούμε μα  φορά  να μιλήσουμε    πολιτισμένα,  ως   πολιτικά όντα; Και μια φορά μόνο, να μη μας ταράζουν οι πολιτικοί στα ψέματα και τη δημαγωγία;

Να μας πουν ,λοιπόν, ο  Κούλης και Αλέξης  τώρα που…πέρασε (!) η απειλή του Κορόνα και που οι δύο επικεφαλής των σπουδαιότερων θεσμών της  χώρας …πάλεψαν να τον νικήσουν και συμφώνησαν να συμμαχήσουν τόσο στο συνταγματικό πραξικόπημα που έγινε και  κράτησε παραπάνω από 2 μήνες, όσο και στη κατάρρευση  της οικονομίας και της ψυχικής υγείας των εγκλείστων ( Σημ. 2.  Ο Αλέξης Τσίπρας, κι ας φωνάζει τώρα για “ξεκάρφωμα”, συναίνεσε και είναι  το ίδιο ένοχος με τον πρωθυπουργό  για ό τι συνέβη  στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Κι ας παριστάνει τώρα τον κήνσορα και τον τιμητή. ΄Εδωσε εξετάσεις ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο σοβαρότερο πρόβλημα που προέκυψε στη χώρα, τα τελευταία χρόνια, το ίδιο  σοβαρό,  όπως η χρεοκοπία και απέτυχε (και στα δυο).

Ερωτήματα, λοιπόν,  αναμένοντα απάντηση κι από του δυο Καππαδόκες:

  1. Γιατί και πώς πέρασε η πανδημία; Πώς είναι σίγουροι και οι δυο  πως έληξε αυτή η “ιστορία” και δε θα υπάρξει έξαρση το καλοκαίρι;
  2. Βρέθηκε κανένα φάρμακο και εμβόλιο  και δεν το ξέρουμε; Τηρούνται κάποια μέτρα…κρυφά και δε μας τα λένε;  Τί συνέβη, ξαφνικά και χωρίς καραντίνες, μάσκες και φυσικά,  χωρίς να υπάρχουν εμβόλια και φάρμακα  μας λένε πως εξαφανίστηκε ο κίνδυνος εν ριπή οφθαλμού και δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα το καλοκαίρι;
  3. Αυτό συνέβη  γιατί το συνταγματικό πραξικόπημα της απαγόρευσης κυκλοφορίας  απέτρεψε τον κίνδυνο, όπως τα τανκς του Πατακού τον κομμουνιστικό παλιότερα;   ; Πώς έγινε αυτό;   Από την άλλη οι Χαλιαχαρδαλιάδες μας λένε  πως ο ιός είναι δίπλα μας, αφού βλέπουμε καθημερινά νέα κρούσματα. Και όμως : Χωρίς lockdown, μάσκες, διαφημίσεις  εκατομμυρίων και λοιπής προπαγάνδα, ο ιός πια δεν είναι επικίνδυνος, αν…προσέχουμε λίγο  και “μπείτε χίλιοι αλέστε”, οι τουρίστες;
  4. Μήπως πάρθηκαν στο τέλος Μάρτη  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ  μέτρα και μάλιστα  παράκαιρα, σπασμωδικά, υπερβολικά και φυσικά άστοχα; Μήπως τα μέτρα  ήταν επιβεβλημένα   να παρθούν στα αεροδρόμια και τις πύλες εισόδου τη χώρας  από αρχές Φλεβάρη; Και συγκεκριμένα: Υποχρεωτική  χρήση μάσκας σε εξόδους, τοπική γα λίγες ημέρες  καραντίνα, όπου υπήρχε έξαρση ( όπως τώρα σε περιοχή της Ξάνθης) και σε καμιά περίπτωση γενική απαγόρευση και καταπάτηση του Συντάγματος .
  5. Παραδείγματα τρανταχτά. Δίπλα μας η Αλβανία, η Βουλγαρία,το Μαυροβούνιο. Πιο μακριά.Η Ταϊβάν, το Βιετνάμ ,η  Ν Κορέα. Και τέλος σχεδόν όλες οι Αφρικανικές χώρες.  Πώς συνέβη εκεί να έχουν σημειωθεί λίγα κρούσματα με εκατομμύρια πληθυσμό , τουλάχιστον οι 3 που αναφέραμε; Αυτό και μόνο  δε δείχνει πως στην Ελλάδα και σε ορισμένες άλλες χώρες,   10 τουλάχιστον, του κόσμου, δεν αντιμετωπίστηκε  ούτε έγκαιρα ούτε σωστά ο ιός;
  6.  ΄Αλλα επίσης  σπουδαία παραδείγματα. Η Αυστρία, παρά τα μέτρα ,είχε περισσότερους νεκρούς από τη γρίπη και όχι από  Κορόνα. Το ίδιο και η Ελλάδα. Από το 2009 μέχρι σήμερα η γρίπη  ( με φάρμακα και  εμβόλια) έχει  θερίσει κόσμο,απείρως περισσότερο από τον κορόνα,  αλλά ουδείς ποτέ διανοήθηκε να κάνει συνταγματικό πραξικόπημα και  να βυθίσει     τη χώρα στη φτώχεια και την ψυχοπάθεια. Τί διαφορετικό έχουν οι νεκροί του  κορόνα  από εκείνους της γρίπης  και  κάνατε τους πρώτους … καθημερινό δελτίο και  ήρωες της  εντατικης;

Τελευταία και..φαρμακερή ερώτηση .Μήπως, αλήθεια, εξέλιπε ο κίνδυνος της πανδημίας για τη χώρα μας όχι από τα  (σωστά) μέτρα που (δεν )πήρανε,αλλά επειδή, λέει, έγινε …  μυστική  δέηση στο ΄Αγιο ΄Ορος, παρουσία του κυρίου πρωθυπουργού, της κυρίας Μενδώνη και της επίσης κυρίας  Κεραμέως ,διαβάστηκαν  επιτίμιο και εξορκισμός  και ήταν αυτός ο λόγος που ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε το Bloomberg πως “δεν θα υπάρξει δεύτερη έξαρση κορωνοϊού στην Ελλάδα το καλοκαίρι”; (Σημ.3. Είχε κάνει και ο πατέρας  του Κούλη το ίδιο . Παραμονές εκλογών με την Μαρίκα,  είχαν πάει στη Φυλή στη Μονή του Αγ. Κυπριανού και ο ηγούμενος τον… ξεμάτιασε από το κακό μάτι τότε της “Μιμής” (Δήμητρα Λιάνη).  Η οποία, βέβαια, δεν έμεινε κι αυτή   με τα χέρια σταυρωμένα. Την ίδια εποχή κι εκείνη  με τον (υποταγμένος πια  λόγω αρρώστιας) Ανδρέα Παπανδρέου  είχαν σοβαρό αντίπαλο του ηγούμενου Κυπριανού (που ήταν  και…παλαιοημερολογίτης) τον αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Ηλιάκη στο  ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νουνεχείς, Συνέλληνες! Καταλαβαίνετε  σε ποια χώρα ζείτε και  ποιοι τόσα χρόνια σας κυβερνούν; Και μη το πάρετε για σχήμα λόγου ή λαϊκισμό. Είναι σοβαρή η ερώτηση).

4. Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη κοκκινομάλλα κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία

Η κατηγορούμενη ομολόγησε τις πράξεις της εις βάρος της 10χρονης Κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων «βλέπει» η ΕΛΑΣ πίσω από την αρπαγή Ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας.

Μαρκέλλα: Καταπέλτης ο εισαγγελέας - Βιασμός και πορνογραφία στο κατηγορητήριο κατά της 33χρονης

Η πορνογραφία είναι μια  από τις παρενέργειες   του δεινού σεξισμού στις μέρες μας. Ειδικά η παιδική πορνογραφία,  είναι ΄Υβρις στη Φύση!

΄Ομως, για σκέψου καλύτερα. ΄Αρπαξε το παιδί η πρόστυχη αυτή η γυναίκα, για να το  κάνει βίντεο και να το ανεβάσει προφανώς σε διαδίκτυο, να το πουλήσει!

Το ερώτημα είναι τούτο. Θα υπήρχαν τέτοια πορνογραφία και όμοιες εγκληματικές πράξεις, αν δεν είχαμε δίπλα μας διεστραμμένους που  ψάχνουν και ανοίγουν τέτοιες σελίδες; Και δεν είναι άρρωστοι τούτοι, δε χρειάζονται θεραπεία και επιτήρηση;

Ως πότε θα κάνουμε τα στραβά μάτια, να μην απαιτούμε,  όχι μόνο να τιμωρούνται,  αλλά και  να υποβάλλονται  οι παιδεραστές, “θέλουν δε θέλουν”, σε θεραπεία;

Γενικότερα.  Προσφορά και  ζήτηση  πάνε μαζί. Θα υπήρχαν ναρκωτικά χωρίς ναρκομανείς; Πορνοφυλλάδες χωρίς σκουπιδοφάγους;  Μην είμαστε αφελείς και “βλέπουμε το  δέντρο, χάνοντας το δάσος”.

5. Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»: Αυτά είναι τα 20 μεγαλύτερα έργα -Σε ποιες περιοχές θα γίνουν

Αντώνης Τρίτσης πρόγραμμα

Τα μισά και παραπάνω αγάλματα και “Ερμές” στην Ελλάδα και την Οικουμένη, θα έπρεπε να έχουν κατεδαφιστεί.  Εγκληματίες και μάλιστα στυγνοί, βασανιστές, ανήθικοι, βρωμερά ονόματα τιμώνται με την ανέγερση  ανδριάντα,  αντί να  “ρίχνονται στο πυρ το εξώτερο”.

Ο Αντώνης Τρίτσης,που τον τιμά το Σύστημα, μπορεί να μην ήταν μεν εγκληματίας τέτοιος, αλλά υπήρξε μέγα λαμόγιο. Διαβάστε παρακάτω τη μαρτυρία μας.

 

Αγαπητή Νίκη ,επειδή (κρίμα!) έγραψες μια επιστολή στον πρωθυπουργό ,που σου υπαγορεύτηκε, εσύ ξέρεις καλύτερα από ποιους, σου παραθέτω μια παλιά, εκπαιδευτική εμπειρία μου ,που δημοσιεύτηκε εδώ (12/7/2011), για να δεις ποιες αξίες πρεσβεύει το σχολείο σου και ποιες εκπαιδευτικές μεθόδους ακολουθεί, όπως λες.

Πριν κάποια χρόνια, υπηρετούσα Διευθυντής στο “ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΒΑΡΥΜΠΟΠΗΣ”. ΄Ενα νέο σχολείο-δέλεαρ  για τα παιδιά των Αποδήμων Ελλήνων που επέστρεφαν στην πατρίδα με αντάλλαγμα να φέρουν τα λεφτά τους και να τα επενδύσουν στη χώρα Καλό σχολειό,προσεγμένο,με καλό εκπαιδευτικό προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή. Το σχολείο, λόγω περιοχής, ανήκε τότε στο Δήμο Αχαρνών (Μενίδι),ο οποίος έπαιρνε ΟΛΑ τα κονδύλια μας.
 ΄Ενα χειμώνα, με κρύο και χιόνια στη Βαρυμπόπη, μας άφησε ο Δήμαρχος , 300 παιδιά και εκπαιδευτικούς, να πεθάνουμε από το κρύο. Για ποιο λόγο λέτε; Το  ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ με τον τρόπο που λειτουργούσαμε, “γονάτισε” όλα τα ιδιωτικά σχολεία στη Βόρεια Αττική και ειδικά τα ξενόγλωσσα. Ποιος θα πήγαινε να πληρώσει δίδακτρα, όταν υπήρχε ένα σχολείο τζάμπα και υψηλών προδιαγραφών; Πέσανε λοιπόν οι …σχολάρχηδες πάνω στο μακαρίτη τον Αντώνη Τρίτση ,υπουργό Παιδείας τότε, να το κλείσει («Κύριος οίδεν» έναντι ποίων ανταλλαγμάτων). Κι ο Τρίτσης άρχισε από τη θέρμανση. Μας έκοψε μαχαίρι το πετρέλαιο. Φανταστείτε, εν μέσω Χειμώνα σε μια παγωμένη Βαρυμπόπη να κάνεις μάθημα χωρίς θέρμανση. Λίγο αργότερα ,μας έκοψε και τις…κιμωλίες ο Δήμος. Πόσο να βαστούσαμε;  Φύγανε τα παιδιά, διαλύθηκε το σχολείο και το κλείσανε.
Ο άθλιος τότε Δήμαρχος  στις διαμαρτυρίες μου και τις καθημερινές παρακλήσεις να μας δώσει τα λεφτά μας ,σε μια έκρηξη οργής και αλήθειας μου πέταξε κατάμουτρα: “Εγώ έχω λεφτά μόνο για τους δημότες μου”(διάβαζε ψηφοφόρους του. Το ΑΠΟΔΗΜΩΝ δεν ήταν σχολείο της “γειτονιάς”. Λειτουργούσε για τα παιδιά από όλη την Αττική).