ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΛΟΒΕΡΔΟΙ

1. Τι παιχνίδι παίζεται με τις ανυπόστατες καταγγελίες σε βάρος εκπαιδευτικών;

εφσυν

“.Η περίεργη αυτή σύμπτωση δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά αναφορικά με την εγκυρότητα και την ύπαρξη των συγκεκριμένων καταγγελιών, εφόσον το ΥΠΑΙΘ και η Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας αρνούνται να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα των καταγγελλόντων, ενώ υιοθετούν και εξετάζουν το περιεχόμενο των καταγγελιών τους λειτουργώντας εκβιαστικά και τρομοκρατικά σε βάρος των συλλόγων διδασκόντων και των Προϊστάμενων αρχών των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου καλεί τους εκπαιδευτικούς που δέχονται τέτοιου είδους καταγγελίες από την πλευρά του ΥΠΑΙΘ και της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας να ζητούν εγγράφως το περιεχόμενο των καταγγελιών και τα ονόματα των καταγγελλόντων προκειμένου να τους παρέχει νομική κάλυψη και προστασία ο νομικός σύμβουλος του σωματείου δωρεάν”.

2. #Novartis_Gate: Ο Λοβέρδος γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες και θα τους βγάλει την… κουκούλα

Τελειωμό δεν έχουν οι απειλές εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis που εκτοξεύει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρώην υπουργός Υγείας ο οποίος είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο και φέρεται να έχει λάβει μίζες, δήλωσε ότι γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες και θα τους βγάλει τις… κουκούλες.

****

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμ:αρουσίου:  “Να ζητούν εγγράφως το περιεχόμενο των καταγγελιών και τα ονόματα των καταγγελλόντων προκειμένου να τους παρέχει νομική κάλυψη και προστασία ο νομικός σύμβουλος του σωματείου δωρεάν”.

****

Λένε και οι δάσκαλοι  αυτό  ακριβώς  που επικαλείται και  το μέγα  λαμόγιο, ο   Α. Λοβέρδος στο μέγα  σκάνδαλο Novartis για τους προστατευόμενους μάρτυρες. Η διαφορά είναι πως   οι δάσκαλοι ζητούν να τους “βγάλουν τις κουκούλες”,  ενώ  δεν είναι οι καταγγέλοντες   επισήμως προστατευόμενοι μάρτυρες. Κατά  τα άλλα, εμείς δε βλέπουμε καμμία διαφορά. Αντί να απαντήσουν επί της ουσίας και για την ταμπακιέρα οι αξιότιμοι συνάδελφοι, επέλεξαν τις απειλές και τους εκφοβισμούς ,δίκην  τελευταίων   λαμόγιων.

Στην Αγγλία, οι καταγγελίες  για εκπαιδευτικό ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ μπορούν να είναι ανώνυμες. Και μετράνε το ίδιο με τις επώνυμες στην πρόσληψη για τη  νέα χρονιά ενός  δάσκαλου.

Θα μου πεις,  εδώ είναι η Ελλάς,  δοβλέτι των αλήστου μνήμης Κανελλόπουλου Πρωτόπαπα, Κολλά  ,  Φωτόπουλου και λοιπών  μεγαλόσχημων  συνδικαλισταράδων. Δεν είναι  γηραιά Αλβιώνα με …φτωχή  δημοκρατία ήδη  από εποχής Ιωάννη Ακτήμονα!  (Ναι, τότε που η Ελλάδα δεν ήταν παρά  μια σκατούλα, μια κοκίδα μόνο στο χάρτη με τα  «θέματα» του Βυζαντίου).

Μεγάλη  και αθάνατη Ελλάς!