ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ…. ” ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΟΜΑΤΑ” . ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ … ΠΡΟ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ !

ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ Η BΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ :

ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ…ΟΡΓΑΝΩΝ  ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ.

“Ποίον με  έπος φύγεν έρκος οδόντων»; (= πώς μου  ξεφεύγουν τέτοια  λόγια;) ΄Ελα, ντε!

1. Δε χρειάζονται πια βιτριόλια και περίστροφα οι απατημένοι,  οι προδομένοι, οι παρατημένοι, οι “δια του αρραβώνος στρίβειν”.   Αμφοτέρων των φύλων και των… παραλλαγών τους.

Μια καταγγελία  στο… Φώτη Σεργιανόπουλο και  άλλα  τέτοια νούμερα, τίγκα ο χώρος (χαρακτηρισμός  κυριολεκτικός  και όχι άλλων… ιδιαιτεροτήτων ) για σεξουαλική κακοποίηση   και τελειώνεις.  Καταγγέλλεις: “΄Εβγαλε (ΑΥΤΗ) στην κρεβατοκάμαρα  περίστροφο και  με εξανάγκασε σε συνουσία”. “Μου έδεσε (ΕΚΕΙΝΟΣ)  τα χέρια στο κρεβάτι  και  μού΄κανε τα ανομολόγητα του κόσμου”.

Καθάρισες.  Πήρες και με τόκους υπερημερίας την εκδίκησή σου.  Μάλιστα, καθόλου δεν αποκλείεται  να σε  καλέσει   σε  συνάντηση για  συμπαράσταση και   η πρόεδρος της Δημοκρατίας .(Αν και χλωμό  το βλέπω τούτο,  δοθέντος πως αυτή τη φορά δε θα έχει εντολή από τον Κούλη της, για τέτοιες αβρότητες  η Κυρία Σακελλαροπούλου).

2. Κάποια … σιτεμένα πια  παλικάρια  από το ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα και στα  μαγαζιά  της παραπληροφόρησης ,  ας προλάβουν. Θα τους κάνουν χουνέρι.΄Εχουν έτοιμα τα…σεξουαλικο-καμακο-σενάρια . Μιλάμε για τη  Δεξιά  μαφία  Μητσοτάκη. Δεν ορρωδούν ποσώς και  επ΄ουδενί. Ανοίξτε μάτια,  “κρεμάστε ανάποδα” αχυρανθρώπους. Αλλιώς, θα σας “στείλουν αδιάβαστους”.  Εδώ θα είμαστε.

_____________________________________________________—

ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

  1. Καβάλα πάν’ στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε (και όχι μόνο).

“΄Ανοιξαν τα στόματα” . Από τον… τάφο τους μάλιστα.  Και τώρα  δεν τους  “πλένει της Καλλιρρόης το ποτάμι”.

Μετά τους σύγχρονους …καλλιτέχνες και πρωταθλητές , σειρά έχουν οι παλιοί   ήρωες.   Στο δρόμο που χάραξε η Μπεκατώρου.  (΄Οχι, θα γλίτωναν ).

Να  αποκαθηλωθούν να αφαιρεθούν τα ονόματά τους από το βιβλίο της ιστορικής ζωής. ΄Ενοχοι οι περισσότεροι από τους ήρωες, που σήμερα γιορτάζουμε και την επέτειο των αγώνων τους. Ο μεν Θοδωρής Κολοκοτρώνης για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση  νεαράς (κορασίδος).   Ο δε Γιώργης Καραϊσκάκης, ο γιος της…Καλογριάς για …εργασιακή καταπίεση  ,απρεπή εκφορά λόγου,  χρήση  ναρκωτικών ουσιών (το τελευταίο   εν τη ρύμη του λόγου ειπωθέν,  να αφαιρεθεί).

Γράφαμε προ ημερών εδώ  σε άλλο θέμα  για το Γέρο του Μωριά

Οι τελευταίες στιγμές  του Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Οι τελευταίες στιγμές του: Το αιφνίδιο τέλος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη το βράδυ της πιο μεγάλης του χαράς

Η εκκλησία με τους «αγίους» Καραϊσκάκη και Κολοκοτρώνη που άφησε άφωνο τον Αδωνι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
(“Αγιογραφίες στους τοίχους του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι. Ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Παπαφλέσσας, ο Νικηταράς, ο Δασκαλογιάννης και η Μπουμπουλίνα”).

**

“Αν το ελληνικό έθνος θα έπρεπε να κηρύξει μία επίσημη ημέρα πένθους, αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την 4η Φεβρουαρίου του 1843.

“Ήταν η μέρα που έκλεισε για πάντα τα μάτια ο άνθρωπος που αν δεν είχε γεννηθεί, ενδεχομένως να μην υπήρχε καν ελληνικό έθνος. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δεν ήταν απλώς ένας ακόμη πολέμαρχος της ελληνικής επανάστασης, αλλά η ίδια η επανάσταση. Ήταν ο θεμελιωτής του αγώνα για ανεξαρτησία, αυτός που χάρη στη στρατηγική ιδιοφυία του και το ασύγκριτο χάρισμα να εμψυχώνει και να δίνει όραμα στο στράτευμα, πέτυχε τις μεγάλες στρατιωτικές νίκες τη διετία 1821-22, εδραιώνοντας την επανάσταση στην Πελοπόννησο και θεριεύοντας το σπόρο της απελευθέρωσης στην υπόλοιπη Ελλάδα”. (παράγραφοι κειμένου από κοντυλοφόρο)

 

****

Κι εμείς σχολιάζαμε τότε:

  ‘ Εχουν  την εντύπωση πως αν γράψουν για παράδειγμα  ότι ο θεμελιωτής της απελευθέρωσης της Ελλάδας,  ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης με τις όντως σπάνιες αρετές, στρατιωτικές και πολιτικές,  ήταν και άνθρωπος με ό τι σημαίνει αυτό, θα έχανε την αίγλη του ο μεγάλος ήρωας της Επανάστασης του 1821.
Δεν είναι έτσι.  Η μυθοποίηση, η εξιδανίκευση, η αμιγώς  κολακευτική εικόνα για τα ιστορικά πρόσωπα, είναι ο  λαθεμένος δρόμος που ακολουθεί η στρατευμένη ,η εθνικιστική  Ιστορία
Γιατί ,ας πούμε,  θα έχανε από το θαυμασμό μας,  έστω και ελάχιστα ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αν τον παραδίδαμε στις γενιές έτσι όπως  ήταν στην πραγματικότητα χωρίς τα ψεύτικα  ψιμύθια;   Γλεντζές, έξω καρδιά, αλλά και …ερωτιάρης τύπος.    Γιατί να του εξαφανίσουμε  κάποια  κομμάτια του παζλ, που θα μας δώσουν  μια πλήρη εικόνα αυτού του  θαυμάσιου ήρωα  της ελληνικής Επανάστασης του 1821;
Να κάποια   κομμάτια  κρυμμένα:
 ΄Ηταν παντρεμένος από το 1790 με την Αικατερίνη Καρούτσου, κόρη του προεστού  Δημητρίου Καρούτσου.   Παιδιά που απόκτησε  με την Αικατερίνη ήταν ο  Γενναίος (Ιωάννης) που έγινε στρατιωτικός και μετέπειτα πρωθυπουργός,  Ο Κωνσταντίνος , ο  Πάνος, που δολοφονήθηκε το  1824 και   η Ελένη.  Ο Κολοκοτρώνης είχε έναν ακόμη γιο τον επίσης  ονομαζόμενο  Παναγιώτη-Πάνο   που τον απέκτησε εκτός γάμου με τη Μαργαρίτα Βελισσάρη, κόρη του Αγγελή Βελισσάρη.   Έγινε αξιωματικός και διοικητής της σχολής Ευελπίδων.
Η  Μαργαρίτα Βελισσάρη  ήταν μια πρώην  καλόγρια  που φρόντιζε τον Κολοκοτρώνη  κατά την περίοδο που εκείνος ήταν φυλακισμένος στην Ύδρα το 1825.  Ήταν κόρη του Αγγελή Βελισσάρη.  Ο Κολοκοτρώνης τη γνώρισε όταν ήταν 55 χρόνων.   Την ερωτεύτηκε σφοδρά και έκανε μαζί της  ένα γιο, ο οποίος γεννήθηκε αρκετά χρόνια μετά, το 1836.   Πήρε το όνομα του πρωτότοκου γιου του Κολοκοτρώνη, Πάνου, ο οποίος σκοτώθηκε στο δεύτερο εμφύλιο το 1824.
Τον Μάιο του 1841 στο κτήμα του στο  Ναύπλιο, ζήτησε από  τον συμβολαιογράφο Χαράλαμπο Παπαδόπουλο να συντάξει  τη διαθήκη του («Αρκαδική Επετηρίς» ,1906) . Στη διαθήκη αυτή πέρα από τα περιουσιακά τους, αναγνώριζε και εξασφάλιζε το  εξώγαμο παιδί του. Ένας γιος  που γεννήθηκε εκτός γάμου ήταν σκάνδαλο . Ο ίδιος, όμως , το  αναγνώρισε με παλικαριά,  το  συμπεριέλαβε στη διαθήκη του ως  κληρονόμο με  τα άλλα  τρία του παιδιά, χωρίς να κάνει διαχωρισμούς. Αναφέρει χαρακτηριστικά:  “…και ένα μερίδιο ο υιός μου Παναγιωτάκης,  τον οποίο απέκτησα με τη Μαργαρίτα θυγατέρα του Αγγελή Βελισσάρη από τα Χαλικιάνικα, τον οποίο να έχουν τα παιδιά μου ο Γενναίος και Κωνσταντίνος μέσα εις το σπίτι μας…».  Η αναγνώριση έγινε επίσημα με την εξής αναφορά: «…και τον οποίον Παναγιωτάκην τον κηρύττω και αναγνωρίζω ως υιόν μου «….
***

Εργαζόμενη γυναίκα και νεαρούλα , λοιπόν,   η Μαργαρίτα Βελισσάρη.  Στη δούλεψη του Κολοκοτρώνη. Και ο  Θοδωρής   (ποιος ξέρει;)  με απειλές πως θα χάσει τη δουλειά της , με συχνές σεξουαλικές παρενοχλήσεις ,  με άλλο τρόπο ,κανείς δε γνωρίζει , την…πήδησε, τελικά,  την κοπελιά. Και  όχι μόνο,  την γκάστρωσε κιόλας. Και το είχε νόθο το παιδί ως και λίγο πριν το  θάνατό του!

Κανένα τρισέγγονο  (και βάλε) της Μαργαρίτας  θα  υπάρχει.  Ας βγει σήμερα στα παράθυρα  να πάρει το αίμα του πίσω. Πάταγο θα κάνει.  Να καταγγείλει το Γέρο του Μωριά για σεξουαλική κακοποίηση!   Δεν είναι αργά. Καμιά …180  μόνο, χρόνια  πίσω.

Το έγκλημα παραγράφηκε, βέβαια, όπως, άλλωστε  κι αυτό που…υπέστη η Ολυμπιονίκης. Αλλά  η ρετσινιά  θα μείνει.

Επιτέλους!  Να αποκατασταθούν   ιστορικά και να  ευχαριστηθούν και οι οχθροί του  οι…Ρουμελιώτες  ,αλλά και  οι  λοιποί,  εκτός Πελοποννήσου,   ληστές του “εμφυλίου”    που  ακούγαν  “Γέρο του Μωριά”   (και μάλιστα από  Καλαμάτας τα χωριά) και τους έπνιγε  η τοπικιστική  αγανάκτηση (διάβαζε, πρεμούρα για πλιάτσικο).

Ο Γιώργης ο Καραϊσκάκης;  ΄Αλλος  τούτος.  Ξέρετε  πώς μιλούσε στους κλέφτες του και το λοιπό ασκέρι που διαφέντευε;  Στις 10 λέξεις του,  οι 9  ήταν  βρισιές . Και  πάντα με σεξουαλικά υπονοούμενα.

“Να πας και να του πεις”,   συνήθιζε να λέει στο ψυχογιό του, “πως  αν κάνω σιακάτ  ,΄ θα ντονε βρω το ζαγάρ ΄  και θα ντονε γαμήσω στα τέσσερα, τον πούιστη”!   Το παιδί  του  αρματωλού Καραϊσκου και γιος της Καλογριάς , άλλες κουβέντες, έξω από χριστοπαναγίες και …απρεπή εκφορά λόγου,  δε γνώριζε.

Α, ωρέ, παλικάρια,  Θοδωράκη Κολοκοτρώνη  και Γιώργαρε Καραϊσκάκη!    Για ποιους  ψωνάρες, νούμερα  και Κογιόνηδες   πολεμήσατε, μωρέ;

“΄Αγια τα κόκαλά Σας”! Και   μην ξεχνάτε πως  αυτός ο τόπος ήταν πάντα  και “χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας”.   Από τότε, στις δικές σας ημέρες, ως σήμερα.

 

 

Αλήθεια, η …ρέκτης  πρόεδρος της Δημοκρατίας ακούει;  Επέτειο έχουμε της Επανάστασης.  Να …αποκαθαρίσουμε  την Ιστορία.

Μήπως να  καλέσει τα τρισέγγονα  της Μαργαρίτας Βελισσάρη  και της Καλόγριας  Σαρακατσάνας Ζωής Ντιμισκή   για συμπαράσταση, ως θύματα σεξουαλικής κακοποίησης;  Να πάνε, επιτέλους,   οι ήρωες  στα σκουπίδια της  Ιστορίας.

Η Μπεκατώρου περιμένει στη σειρά να βγουν εκείνοι,  να μπει  ετούτη  στις χρυσές σελίδες της,  ως Ολυμπιονίκης αλλά και ηρωίδος του ME TOO. ΄Αφεριμ!

΄Αθλιοι, κοντυλοφόροι.  “Τοιούτος έπρεπεν  υμίν αρχιερεύς”!

2. Μωραΐτης: Συνεχίζεται η χειραγώγηση και κομματικοποίηση του αθλητισμού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

“Φαμίλια”. Νονός και μαφιόζος. Μάλιστα τον Αυγερινάκη τον έχει συλλάβει ο “κοριός της ΕΥΠ” σε μαφιόζικες συζητήσεις με γνωστά αστέρια του υπόκοσμου.  Πέρα από βασιλικοί άντρες αμφότεροι. (αυτά πάνε μαζί)

Τι δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τη συνάντησή της με την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου

Οι Μασκοφόρες (κυριολεκτικά και μεταφορικά)  μαζί  από την αρχή στο  βρώμικο παιχνίδι. ΄Απαντες παίξανε “εν ου παικτοίς”.  Θα τιμωρηθούν στις καλές ημέρες του τόπου.

***

“Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης με αφορμή την διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ από τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την επανένταξή του στην ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επισημαίνει ο Θάνος Μωραΐτης «ήταν ξεκάθαρη από την αρχή η επιλογή της κυβέρνησης για πρακτικές άλωσης, χειραγώγησης και κομματικοποίησης των αθλητικών ομοσπονδιών», ενώ υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση της ΝΔ «αντιμετωπίζει τον αθλητισμό ως φέουδο».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του:

«Για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, το Μαξίμου αποφασίζει για τον Πρόεδρο της ΕΠΟ. Ήταν ξεκάθαρη από την αρχή η επιλογή της κυβέρνησης για πρακτικές άλωσης, χειραγώγησης και κομματικοποίησης των αθλητικών ομοσπονδιών.

Προϋπόθεση της διεκδίκησης από τον κ. Ζαγοράκη της θέσης του Προέδρου της ΕΠΟ ήταν προφανώς η επανένταξη στην ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Πιστεύαμε ότι θα κρατούσαν τα προσχήματα.

Αντιμετωπίζουν, όμως, τον αθλητισμό ως φέουδο, του οποίου την τύχη αποφασίζουν, καθορίζοντας τους όρους του δικού τους παιχνιδιού.

Αυτήν την κατεύθυνση θα εξυπηρετήσει και το νέο νομοσχέδιο για τον αθλητισμό, που προανήγγειλε η κυβέρνηση, με πρόσχημα την ολιστική μελέτη της UEFA για το ποδόσφαιρο.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα επιδιώξουν να καταργήσουν ό, τι τους ξέφυγε με τον προηγούμενο αθλητικό νόμο.

Συνεχίζουν το ξήλωμα των δημοκρατικών κατακτήσεων του Ν.4603/2019, που ενίσχυε την πολυφωνία κι εξασφάλιζε τη διαφάνεια και την ανανέωση στη διοίκηση του αθλητισμού.

Επιχειρούν ένα βήμα παραπάνω, για την εγκαθίδρυση ενός στενού κομματικού μηχανισμού της άμεσης επιρροής του κ. Μητσοτάκη.

Συνεχίζουν να τραυματίζουν το αθλητικό κίνημα και να εργαλειοποιούν τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Εμείς συνεχίζουμε να μαχόμαστε, για να τους ξεσκεπάζουμε.»

***

Καλά, δεν το έχω ξαναδεί στην πολυτάραχη ζωή μου.  Κόμμα με “μπαζούκας” στα χέρια να πολεμάει με… στρακαστρούκες!

Περιμέναμε εμάς στο ΣΥΡΙΖΑ να τους αποκαλύψουμε από την πρώτη ημέρα το βρώμικο παιχνίδι  Μητσοτάκη-Αυγερινάκη-προέδρου της Δημοκρατίας και Μπεκατώρου. Τώρα…σφοδρή επίθεση λέει εξαπολύσανε τα σαϊνια του ΣΥΡΙΖΑ. Στην αρχή   έστελναν και τούτοι συλλυπητήρια    στην… κακοποιημένη ,  καημενούλα  Μπεκατώρου.  Πώς να τα συμμαζέψουν τώρα;

Εντελώς ανόητοι, άπειροι , πρωτάρηδες εκεί στην Κουμουνδούρου.  Δεν έχουν καταλάβει με ποια μαφία  έχουν μπλέξει.

Κι ακόμα τώρα, δεν τολμούν να τα πουν όλα με το όνομά τους. Οι  κομματικές τους φυλλάδες  αρνούνται να βγουν προς τα έξω (θα  γίνουν ρόμπες με όσα λέγαν πριν)  να  ξεμπροστιάσουν  τους  διαπλεκόμενους. Καθαρά να πουν  , αν υπάρχουν και ποιες  σχέσεις  Μητσοτάκη-Αυγερινάκη-Μπεκατώρου και  τ.  βασιλιά Κωνσταντίνου ,  τ. βασιλικής οικογένειας.

Να βγάλουμε και φωτογραφίες “αλά μπρατσέ”  την Μπεκατώρου και τον Κωνσταντίνο;΄Εχουμε.  Σεβόμαστε την ασθένειά του.

Εμείς, σε αντίθεση με αυτούς  από παλιά και τώρα ,δεν περνάμε τα ανθρωποκεντρικά  “εσκαμμένα” . Αγωνιζόμαστε τίμια κα με σεβασμό. Και φυσικά , χωρίς …κουκούλες από την αρχή. Δεν τις βάζουμε και βγάζουμε , όταν μας βολεύει.

Πανάθλιο το Σύστημα. Μπάζει από παντού. Βρώμικο ως το μεδούλι!

3.Τρίτη νύχτα διαδηλώσεων στη Βαρσοβία κατά του νόμου που απαγορεύει τις αμβλώσεις

Μαζική ήταν και η χθεσινή παρουσία των διαδηλωτών στους δρόμους της πρωτεύουσας της Πολωνίας, Βαρσοβίας, ενάντια στο διάταγμα που απαγορεύει οποιαδήποτε σκόπιμη διακοπή της κύησης.

Τρίτη νύχτα διαδηλώσεων στη Βαρσοβία κατά του νόμου που απαγορεύει τις αμβλώσεις

Πολωνία, Ουγγαρία, Ελλάδα .Τρεις χώρες στην Ε.Ε με κοινοβουλευτικές  δικτατορίες.  Όλα τα ατομικά δικαιώματα είναι στον αέρα. Βάναυσες καταπατήσεις.

4. 30 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα

30 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα

Μια στυγνή δολοφονία επί ημερών αλήστου μνήμης  Κων.  Μητσοτάκη. Πρωθυπουργός  τότε της χώρας. Ο  Πατέρας του…υιού πρωθυπουργού!

Και ο δολοφόνος του Καλαμπόκας ,αφέθηκε λίγο μετά ελεύθερος. ΄Οπως όλοι οι δολοφόνοι της Δεξιάς (   πχ. Κορκονέας).

Μόνο ο Κουφοντίνας και οι Ξηροί είναι δολοφόνοι . Και πρέπει να σαπίζουν  φυλακή. ΄Ασπλαχνοι,  τιποτένειοι,  μικροί. Φασίστες, εν τέλει όλο το Δεξιοαληταριό. Γνωστό από καταβολής κόσμου.

5. Νέες καταγγελίες: Τρεις άνδρες ηθοποιοί κατηγορούν γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Ερρίκος Μήλιαρης

΄Ατιμη φάρα. “Καλλιτέχνες και κοντυλοφόροι”.  “Αλλαξοκωλιές” . Τα δίνουν όλα .  Τούτη τη φορά να βγάζουν το καρβέλι τους μέσα από κλειδαρότρυπες.

Εντελώς σούργελα ,μιλάμε. ΄Απαντες τούτοι.  Φτύστε τους!