ΛΙΣΤΑ ΜΕ “ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ” ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!

 

Χρυσαυγίτες βανδάλισαν το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στην Κοκκινιά

 

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής διέρρηξαν και βανδάλισαν το 14ο και 15ο γυμνάσιο Πειραιά, όπου συστεγάζεται και το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών.

Και δεν το έκαναν μία αφορά, αλλά δυο: πρώτα τη νύχτα της 14ης και στη συνέχεια το βράδυ της 15ης Αυγούστου. Οι άγνωστοι, μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, “υπέγραψαν” τα συνθήματα μίσους ως Μέτωπο Νεολαίας Χρυσής Αυγής, τοπική Νίκαιας.

Η διάρρηξη έγινε στα σχολεία που βρίσκονται στις οδούς Αγίων Αναργύρων & Κω στην Παλιά Κοκκινιά. Σύμφωνα με την αστυνομία κάποιοι απέσπασαν από το ένα σχολικό συγκρότημα ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή ενώ προκάλεσαν μικροζημιές.

Οι δράστες είχαν κόψει τα κάγκελα στον πρώτο όροφο όπου στεγάζεται στο Σχολείο Μεταναστών, είχαν μπει στο χώρο και φαίνεται πως επιχείρησαν να κλέψουν αρχεία από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ανακοίνωση για τους βανδαλισμούς Χρυσαυγιτών στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για απόγονους των συνεργατών των Ναζί που επέλεξαν να θυμίσουν την παρουσία τους την ημέρα που τιμώνται τα 70 χρόνια από τη θηριωδία των ναζί στην Κοκκινιά.

Τί τα ήθελαν τα αρχεία του σχολείου από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του οι Ναζί στην Κοκκινιά; ΄Οχι, φυσικά, για να κλέψουν το πεπαλαιωμένο (όπως μας είπαν) μηχάνημα και να το πουλήσουν. Σκοπός τους να “φακελώσουν” τους μετανάστες,να ξέρουν επακριβώς πού θα τους βρουν, για να μη… χάνουν χρόνο να τους αναζητούν και να τους κυνηγούν στους δρόμους.

Εγκληματίες εκτός φυλακής! Πόσο ακόμα;