“ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ”. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ… ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ!

 1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ  (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

 

α. βασικές αλήθειες για το κάπνισμα

Βίντεο-σοκ: Δείτε τι κάνει το τσιγάρο στους πνεύμονες... - Iatropedia

 

Το κάπνισμα σκοτώνει 

  8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ
ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

 β. “αλήθειες” για τον Κορόνα.

Στους 700 χιλιάδες οι νεκροί  παγκοσμίως.

Κορωνοϊός: Εικόνες πολέμου στις ΗΠΑ – Ομαδικοί τάφοι στο Hart Island (vid,pics)

Οι εναέριες εικόνες που θυμίζουν κατάσταση πολέμου, τραβήχτηκαν από το Hart Island της Νέας Υόρκης, ένα νησί όπου σε κανονικές συνθήκες θάβονται άνθρωποι που δεν έχουν συγγενείς ή φίλους να τους αναζητήσουν. Τώρα σε συνθήκες πανδημίας μεταφέρονται εκεί για ταφή περίπου 25 άνθρωποι την ημέρα,

***

O  καπνός!  Μπορείς άνετα να βρεις τσιγάρα, πούρα, χύμα καπνό, ακόμα  και αν είναι ένα  10χρονο παιδί! Οι  κυβερνήσεις  ,που…σκίζονται για την υγεία και τη ζωή μας, δεν απαγόρευσαν ποτέ το τόσο επικίνδυνο αυτό προϊόν για τον άνθρωπο. Τεράστια τα ποσά από τη φορολόγηση που εισπράττουν. Δε συμφέρει.  Ας πεθάνουν σαν μύγες.

Για τον Κορόνα όμως;  Καθολικό λουκέτο. Σε ανθρώπους και μαγαζιά.Και όχι μόνο.Τέτοια προπαγάνδα,αλλά και…ενδιαφέρον για την υγεία μας ποτέ στο παρελθόν.

Ξέρουν  πως μιλάνε σε κρετίνους.  Γιατί μόνο αυτοί  πιστεύουν  τους “Τσιόδρες”  και τους Γκεμπελίσκους.  Δίνουν κανονική θεατρική παράσταση.

 Ζαλίστηκαν από το πάσης φύσεως μπουκώματα, ειδικά με τα “φράγκα”. Τεράστια επιχείρηση κονόμας, Ειδικά για τη μαφία του Τύπου.

 Και δε διστάζουν  να  σου  λένε πως είσαι …ελέφαντας.  Και το χειρότερο , να σε προκαλούν να  αποδείξεις πως δεν είσαι!

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Μητσοτάκης: Υπάρχει συμβόλαιο προαγοράς για το εμβόλιο κορόνα  της Οξφόρδης

Κυριάκος Μητσοτάκης

΄Οντως. “Είναι πολλά τα λεφτά”,  Κούλη!

Ομπρός στο δρόμο που χάραξε ο ατσαλάκωτος  Δεξιός  Δημ. Αβραμόπουλος.

 

 

https://net.xekinima.org/otan-o-avramopoulos-eixe-paraggeilei-16/

 

3. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 

  1. Τούρκος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία: «Η ελληνική Π.Α. μπορεί να βομβαρδίσει την Άγκυρα»

2
Κοντυλοφόροι και οι  απέναντι. ΄Ιδιοι και όμοιοι με  τις μούρες των δικών μας γουρουνιών εδώ.  ΄Απαντα της  οκογένειας …”Συίδες “.Βρώμικα, μούσκεμα στην κόπρο.  Απόλαυσή τους να κυλιούνται   στη λάσπη, στη γλίτσα ξαπλωμένα. Και η ηδύνονται.
Κρέμασαν τα γραβάτια οι άλλοι , πάνω  στο τούρκικα  κανάλι και στήσαν λακριντί  στα παράθυρα,  πόσο μακριά μπορούν να πέσουν οι μπόμπες από τα ελληνικά βομβαρδιστικά. Αν το βεληνεκές τους πιάνει ολόκληρη  ή τη μισή…΄Αγκυρα.  Και μιλάμε για την “Αθήνα” της Τουρκίας!
΄Οπως και οι δικοί  μας εδώ. Σαν τα χοιρίδια  παραπάνω στη φασιστική  πορνοφυλλάδα  “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” ,που αναπαράγουν τη μακάβρια  είδηση . Το αισχρό έντυπο που έστησε  το βρώμικο εκείνο δίδυμο της “μπανιέρας”, Αναστασιάδης και “Ταρζάν”.
Και υπολογίζουν και μαλώνουν μεταξύ τους , αν οι Τούρκοι πιλότοι, λόγω..ανικανότητας (ως Τούρκοι πάντα!), είναι ικανοί  να βομβαρδίσουν τους Αμπελόκηπους, το Παγκράτι και το Βύρωνα ή   θα ρίχνουν  τις μπόμπες σε… λάθος κατεύθυνση.   Στην… Ελευσίνα και το Κερατσίνι!
Χαχόλε, εθνικιστή ,Ελληνάρα, για τα δικά σου παιδιά αποφασίζουν. Για τα εγγόνια σου.  Κουβεντιάζουν, αν θα  σου  τα  βάλουν   τελικά σε φέρετρο να σου τα φέρουν   ή θα μαζεύεις τα κομμάτια τους με το φτυάρι από τα ερείπια του σπιτιού σου.  Αν ζεις κι εσύ, να τα μαζέψεις.
Και είμαστε στον 21 αιώνα! Οι στρατόκαυλοι όμως, ,εδώ κι απέναντι μαζί  με τη μαφία των κοντυλοφόρων,  ονερεύονται  πόλεμο,  βομβαρδισμούς,κομμένα πόδια χέρια, φρίκη , οδυρμό.  Συρία θέλουν να το κάνουν.
΄Ετσι  ζουν. Γι αυτά υπάρχουν. Βγάζουν το ψωμάκι τους ή κτίζουν βίλες  στην Εκάλη, πουλώντας αίμα ή σπέρμα,τρόμο,πανικό,  ανάλογα.
Κι συ, πανύβλακα   πατριωταρά, αντί να πάρεις το σκουπόξυλο  να τους έχεις μια ζωή  στο το κατόπι,μου στρώνεσαι βραδιάτικα στην πολυθρόνα και επιτρέπεις  στον …Πορτοσάλτ(σ)ε και τον Εισαγγελάτο , να χ@ζουν μεγαλόπρεπα στο σαλόνι σου. Κι εσύ άνετος,  τους κοιτάς ξεβράκωτους και απολαμβάνεις τη βρώμα  τους.
Σιχτίρ, ανεγκέφαλοι!

2. ΤΣΙΟΔΡΑΣ: είμαι πιστός χριστιανός ορθόδοξος  και ψάλτης

Η φετινή Mεγάλη Eβδομάδα θα είναι για εκείνον διπλής σημασίας και πολλών νοημάτων. Κι εκείνος σηκώνει τον δικό του σταυρό, όμως ως χριστιανός πιστεύει και στο θαύμα και στην Ανάσταση. Γι’ αυτό και δεν διαμαρτύρεται, μόνο υπομένει και παραμένει αισιόδοξος με οδηγό του την αγάπη για τον άνθρωπο: Πηγή: www.lifo.gr
Ο ρατσισμός, στον οποίο αναφέρθηκε ο καθηγητής, προφανώς αφορά τη θρησκευτική του πίστη και την άσκηση των θρησκευτικών του δικαιωμάτων, για τα οποία θεωρεί ότι δέχτηκε αυτήν τη μισαλλόδοξη επίθεση. Φωτο: Eurokinissi
Σπάνια, ίσως και ποτέ, η επιλογή μιας κυβέρνησης για σημαντική θέση ευθύνης δεν έχαιρε τέτοιας εκτίμησης και αναγνώρισης ως αξιοκρατική, όπως η επιλογή του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, που έχει τεθεί επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας η οποία δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας.
λόγος είναι ο προφανής. Οι «ημέτεροι», οι «κολλητοί», οι «αρεστοί», οι «κουμπάροι» και αυτοί του «κομματικού σωλήνα», που συνήθως επιλέγονται, είναι για τις εύκολες μέρες. Όταν το διακύβευμα δεν είναι η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή. Για τα δύσκολα, όπως είναι η μάχη εναντίον μιας πανδημίας, και μάλιστα σε χώρα απροετοίμαστη γι’ αυτό, χρειάζονται οι άριστοι των αρίστων, γιατί κανείς δεν παίζει με αυτά. Οι άνθρωποι της προσφοράς και της αυταπάρνησης. Έτσι, η επιλογή του σεμνού αυτού καθηγητή και αφοσιωμένου επιστήμονα από τον πρωθυπουργό ήταν περίπου αυτονόητη κι ας μην είχε πολιτική σχέση μαζί του. Άλλωστε, όπως με ειλικρίνεια παραδέχτηκε και ο πρώην υπουργός Υγείας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτοί εκείνον θα επέλεγαν. Πηγή: www.lifo.gr
Πηγή: www.lifo.gr
***
Απλό νιονιό να υπάρχει, δε χρειάζεται ούτε στην Αμερική να  σπούδασες ούτε  βαρύ βιογραφικό να έχεις, Αν είμαι σε σχολείο δάσκαλος  και εμφορούμαι από οποιοδήποτε  φρόνημα, ιδεολόγημα,”πιστεύω” και τα προπαγανδίζω στη μαθητική κοινότητα, στη  τάξη  μέσα, μια τέτοια πράξη είναι ποινικά κολάσιμη.
Θυμάμαι την περίπτωση καθηγήτριας που ανήκε στη  χριστιανική  κοινότητα των Ευαγγελικών (Προτεστάντες)  και συνυπηρετούσαμε σε κάποιο Λύκειο. Και μόνο  το γεγονός πως δεν ήταν  Ορθόδοξη της δημιουργούσε απίστευτα προβλήματα με απειλές μάλιστα ως και απόλυσης. Κι ας μην είχε ποτέ κατηγορηθεί πως  απασχόλησε   στην τάξη  με θρησκευτικά  θέματα.
Ο “Ταλιμπάν¨,  όμως , Τσιόδρας, ασεβής προς στην ιδιότητα του επιστήμονα  και γιατρού, φανατικός, μισαλλόδοξος, ανόητος,  περιφέρεται  στα άθλια Μέσα Αποβλάκωσης και αποπατεί ανερυθρίαστα  εδώ και 7 ολόκληρους μήνες.  Μεταξύ αυτών που τον φιλοξενούν στην εμετική του “ανάγκη”    και το …γλυκανάλατο (μια στο καρφί και μια στο πέταλο),LIFO  (η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το πιο απαίσιο ψέμα, κρετίνοι  της συντεχνίας κι εκεί).   Λιγώνεται,μπουκώνει με μέλι το στόμα της η συντάκτρια, όταν ξεδιπλώνει τη δογματική και  τις άλλες ιδιότητες του, του εκτός των άλλων και υπόδικου ως συνυπεύθυνου στην επιβολή του δικτατορικού lockdown ,  λοιμωξιολόγου.  Και φυσικά  ενόχου και για άλλα σοβαρά αδικήματα  ,όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων, παραποίηση επαγγέλματος αλλά και κατατρομοκράτησης , πρόκλησης πανικού και ανασφάλειας σε πληθυσμιακές ομάδες.
Αν είχαμε μια κοινωνία πολιτισμού,  ένα “κράτος” δικαίου, ο Τσιόδρας θα είχε κληθεί από εισαγγελέα  με βάση τις  διατάξεις του νόμου.  Ο ποινικός κώδικας είναι σαφής. ΄Οταν εκμεταλλεύεσαι την ιδιότητά σου  (γιατρός, δάσκαλος, παππάς κ.λπ) για ίδιον όφελος , εξυπηρέτηση συμφερόντων  ή προπαγανδισμό   απόψεων και πιστεύω, η τιμωρία συνήθως  είναι δυο φορές σκληρότερη απ΄άλλων.
Ο Τσιόδρας διέπραξε εγκλήματα. Πέρα από τα επιστημονικά  “κουφά” που αράδιαζε τόσο καιρό. Αυτό είναι επίσης τεράστιο θέμα ευθύνης.  ΄Ομως, δεν είναι της παρούσης.  Αλλού εστιάσαμε.
Ουδείς του  αρνείται στο  σπίτι του να κάνει  γονυπετής την προσευχή του πριν κοιμηθεί μπροστά στο εικόνισμα της Παναγίας. Αλλά, ως επιστήμονας να βγαίνει χωρίς τσίπα, σαν τον τελευταίο   ρεμπεσκέ “κοσμοκαλόγερο”, να  προπαγανδίζει ένα δόγμα  τόσο προκλητικά και ανερυθρίαστα ,είναι και παρονοϊκό, εκτός από παράνομο .
Αλλά, είπαμε. Είναι κατηγορούμενος, πέρα από το νόμο και από την επιστημονική,εδικά από την πιο ευαίσθητη  ιατρική  κοινότητα. Αλλά,αυτά ,ας τα καταγγείλουν οι ειδικοί, οι συνάδελφοι του,που γνωρίζουν καλά τα  επιστημονικά του εγκλήματα.

3. Οι αρνητές του κορονοϊού

εφσυν

Αρχικά ήταν το αντιεμβολιαστικό κίνημα. Ενα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης τούς χαρακτήρισε γραφικούς και όταν επανεμφανίστηκαν ασθένειες, που τουλάχιστον στον ανεπτυγμένο κόσμο είχαν εκλείψει, τότε τους χαρακτήρισαν και επικίνδυνους.

Σήμερα οι αρνητές της επιστήμης αλλά και της πραγματικότητας επανέρχονται με αφορμή τον κορονοϊό. Σύμφωνα με αμερικανική μελέτη, κυκλοφορούν παγκοσμίως 2.300 διαφορετικές θεωρίες συνωμοσίας, από τα περί κατασκευής του ιού σε κινεζικό εργαστήριο ώς το «τσιπάκι» που δεν έχω καταλάβει αν θα βρίσκεται ενσωματωμένο στις μάσκες ή τα πολυαναμενόμενα εμβόλια και τα περί ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το κακό είναι ότι παρόμοιες θεωρίες ασπάζονται πολιτικά πρόσωπα, όπως οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Βραζιλίας, αλλά και θρησκευτικοί ηγέτες. Ετσι, δεν είναι καθόλου περίεργο που ένα υπολογίσιμο τμήμα του πληθυσμού και της νεολαίας δεν πιστεύει στην ύπαρξη του Covid-19. Χαρακτηριστική περίπτωση, νεαρός που δήλωσε το Σαββατοκύριακο στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξη του ιού, ως εκ τούτου δεν τηρεί τα μέτρα και για να πειστεί θα ήθελε να νοσήσει κάποιος γνωστός ή συγγενής του!

Η αντικοινωνική συμπεριφορά και η άρνηση ή, ακόμα χειρότερα, η αδυναμία κατανόησης μιας σύνθετης πραγματικότητας σε όλο τους το μεγαλείο.

Αλλοι αναγνωρίζουν την ύπαρξη του ιού, αλλά επιμένουν στα περί «απλής γριπούλας» υφαίνοντας ξανά ένα τεράστιο σχέδιο παγκόσμιας συνωμοσίας όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο «σταρ» Τζορτζ Σόρος.

Οι αρνητές του κορονοϊού ζουν ανάμεσά μας και είναι ευθύνη όλων να τους απαντήσουμε με επιχειρήματα και να τους πείσουμε για τη σοβαρότητα της κατάστασης, χωρίς απλώς να επικαλούμαστε τον μπαμπούλα των προστίμων και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

***

 Οι συνωμοσιολόγοι μιλούν για συνωμοσίες!  Για ξεκάρφωμα φυσικά. ΄Ως  ο κοντυλοφόρος παραπάνω από το πλέον …αξιόπιστο  βήμα  παραπληροφόρησης   στη χώρα που λέγεται  εφημερίδα της κολεκτίβας των συντακτών.

Παραπληροφόρηση  από “αριστερά”, είναι η γκεμπελική συνταγή . Οι Ναζί στα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες τους πάντα προπαγάνδιζαν  τη…σοσιαλιστική τους ιδιότητα.  Απ΄όλα είχε και έχει ο μπαξές .

Βρε, ψεύτη, Κωνσταντόπουλε, ποιος Τραμπ και ποιο παπαδαριό;  Εσείς τα λέτε όλα αυτά.  Εσείς παρουσιάζεται μια πανδημία βαριάς γρίπης ως… Αρμαγεδδώνα!

Βγες κα πες, αλητήριε ,πόσους νεκρούς  έχουμε  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ από κορόνα και πόσους από γρίπη; Ναι, από την απλή γρίπη να μας πεις ,παλιανθρωπάκο. Και δε μιλάμε για βαριές αρρώστιες με εκατομμύρια νεκρούς το χρόνο. “Πανούκλες” να λέμε.

 Είναι ή δεν είναι, άθλιε, “πανούκλα ο καρκίνος που θερίζει από περιβαλλοντική μόλυνση,από διατροφή, από τα δηλητήρια,τις  ορμόνες, τα τσιγάρα; Πότε βγήκατε 7 ολόκληρους μήνες καθημερινά, με  χρωματιστά “σαλόνια” και πρωτοσέλιδα , να κάνετε σταυροφορία για αυτούς τους “ιούς”,που ο κορονάκος είναι αστείος μπροστά τους;

Είπαμε,άθλιο αληταριό. Γκεμπελίσκοι,  πανούργοι” . Με μάσκα ,μάλιστα.  Εκτός από…κορονοϊκή και…  σοσιαλιστική, αριστερή!

“Ο  ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από δαύτους  έχει σκοτώσει τη μάνα του”. Να το έχετε υπόψη σας πάντα,όταν παλεύουν να σας πείσουν πως εκτελούν …λειτούργημα!

4. Χρυσούλα Διαβάτη για την τραγωδία στο Μάτι: «Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου, σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα»

Συγκλονίζει η Χρυσούλα Διαβάτη – «Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου, σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα»

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/hrysoyla-diabati-gia-tin-tragodia-sto-mati

Κυρά μου,εν τάξει . Να σεβαστούμε το δράμα που πέρασες. ΄Ομως, μένουμε με την απορία.

Εσύ  η λαλίστατη,  ρώτησες ποτέ ποιος σας έβαλε φωτιά, ποιος πήγε να σε κάψει και σένα μαζί με τους 100 συνανθρώπους που δεν είχαν τη δική σου τύχη;΄Η αυτό είναι λεπτομέρεια και θαμπώνει την εικόνα  τω  υπεύθυνων  για όλα  Συριζαίων που  πίνανε καφέ την ώρα  που εσείς καιγόσαστε;

Ποτέ δεν είδα θύμα και συγγενή  να έχουν  φτάσει σε τέτοιο σημείο εξαθλίωσης  ,σκύλευσης των  “ανθρώπων” τους για να ενισχύσουν  την  προπαγάνδα    ΥΠΕΡ  ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ!

4. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Η Μόνικα Μπελούτσι εξομολογείται: «Εγώ είμαι το παρελθόν, οι κόρες μου είναι το μέλλον»
Η Μόνικα Μπελούτσι εξομολογείται στο Δεύτερο Πρόγραμμα: «Η εικόνα μου είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ζωής μου»
Αν  . σεξουλιάρα  “μαμά”,  οι κόρες σου  (ευχόμαστε όχι) γίνουν το ίδιο ξέκωλα σαν ελόγου σου, τότε πάλι μέσα θα πέφτει   η λαϊκή θυμοσοφία: “Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”.
΄Αθλια κι αυτή η φάρα. Τάχα  κάνουν  τέχνη  το σεξισμό και το τσίτσιδο. Για την κονόμα.
Οι  άφυλες κοινωνίες  το μέλλοντος, όχι  αυτές τις σαβούρας και της  μούχλας, που ονειρεύεται η Μπελούτσι και για τις κόρες της,  τέτοια “νούμερα”  σεξισμού  σαν την  Ιταλίδα παραπάνω, που έκανε το  γυμνό  “μπούτι”επιχείρηση, δε θα έχουν,δυστυχώς γι αυτούς,  θεατές πια  να το δείχνουν.΄Ο,τι αρπάξανε.. αρπάξαν.  Τέλος το πανηγύρι.