ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Έφυγε από τη ζωή η Αδαμαντία Πανδή, από την ΕΡΑ

Τον 13ο νεκρό θρηνεί η οικογένεια του ERTOPEN, ένα χρόνο μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ που έβαλε η κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει:

«Τα ξημερώματα, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μας συνάδελφος Αδαμαντία Πανδή, από την ΕΡΑ Ζακύνθου. Διοικητική υπάλληλος πριν από την 11η Ιουνίου, συμμετείχε ενεργά στον αγώνα ενάντια στο μαύρο εκτελώντας χρέη ηχολήπτριας την περίοδο της αυτοδιαχείρισης», ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση οι συνάδελφοί της και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

«Η οικογένεια του ERTOPEN θρηνεί αλλά δεν λυγίζει», δηλώνουν και προσθέτουν: «Συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα αυτόν τον δίκαιο αγώνα αξιοπρέπειας!».

΄Εχουμε γράψει και παλιότερα πως οι χαραμοφάηδες της  παλιάς κρατικής τηλεόρασης είναι μια αδίστακτη ομάδα με μέλη διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα ως το “μεδούλι” , που επί συναπτά έτη ξεκοκάλιζαν το “ψαχνό” στο δημόσιο κανάλι και όταν τους το πήραν από το στόμα, έγιναν θηριά ανήμερα, και πέσαν να κατασπαράξουν  το σύμπαν.

Απόδειξη ΚΑΙ η σημερινή ανακοίνωση αυτών των “βρυκολάκων” της παλιάς ΕΡΤ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αφήνουν να υφέρπει η υπόνοια στο συνδικαλιστικό… επικήδειο που έβγαλαν για τη νεκρή συνάδελφό τους  πως η αιτία του  θανάτου της αλλά  και άλλων  12 ανθρώπων της ΕΡΤ που πέθαναν από την ημέρα που έκλεισε το “αμαρτωλό” κανάλι, δεν είναι άλλη από την απώλεια της δουλειάς τους.  Πέθαναν , υπονοούν, από θλίψη ή γιατί δεν είχανε να φάνε!

Και οι χιλιάδες εργαζόμενοι στους άλλους τομείς, που έχασαν κι αυτοί τις δουλειές τους (και δεν μοσχοπληρώνονταν,όσο τις είχαν),  γιατί δεν πέθαναν σε τόσο μεγάλο… πλήθος, απατεώνες μου; Μόνο εσείς  το  πήρατε βαρέως  και μάλιστα  “του θανατά”;

Δε σέβονται τίποτα οι άθλιοι,ούτε τους νεκρούς. Εντελώς αναξιοπρεπείς και παρτάκηδες. “Ο θεός να σε φυλάει απ΄αυτή τη συντεχνία”! Δε φτάνει που τίναξαν τόσα χρόνια την  “μπάνκα στον αέρα” (διάβαζε καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα) στην πιο άθλια και διαπλεκόμενη κρατική υπηρεσία του ελληνικού “μπάχαλου”, την ΕΡΤούλα τους, όταν έχασαν την κότα που τους έκανε τα  “χρυσά αυγά”, βγήκαν λάβροι και  οργισμένοι να καταγγείλουν πως… πάει πια, έπεσε η ελληνική δημοκρατία με το που χάσανε αυτοί  τη μάσα!

Τόσο άθλιοι, τόσο αισχροί.