ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ …ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙΣ;

Την παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Σαμαράς

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία «συγγνώμη» δεν ξεπλένει τον υφυπουργό Παιδείας

ΣΤΥΛΙΟΣ: “«Ακούστε εδώ, κυρία Κανέλλη. Εσείς θέλετε Κασιδιάρη «εγώ όμως δεν θα γίνω».

Tην παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Σαμαράς

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία «συγγνώμη» δεν ξεπλένει τον υφυπουργό Παιδείας

Την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μόλις έμαθε για τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Στύλιος στην κυρία Λιάνα Κανέλλη στην Ολομέλεια της Βουλής.
Μόλις η κ. Κανέλλη έμαθε για την αντίδραση Σαμαρά δήλωσε: «Ευτυχώς η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο».

ΣΤΥΛΙΟΣ: “«Ακούστε εδώ, κυρία Κανέλλη. Εσείς θέλετε Κασιδιάρη «εγώ όμως δεν θα γίνω».

“Το αίμα νερό δε γίνεται”, γνωστό αυτό και αποδεδειγμένο. Κασιδιάρης και Στύλιος δίδυμα, μιας μάνας…παξιμαδοκλέφτρας  γέννα, της γνωστής (΄Ακρο) Δεξιάς, που με τα χρόνια ,ως “είδος” κι αυτή, μεταλλάσσεται και εξελίσσεται, σύμφωνα με τη θεωρία του Δαρβίνου. Προσαρμόζεται, δηλαδή, η πάλι ποτέ …”παξιμαδοκλέφτρα” , ανάλογα με τις ανάγκες των καιρών και τους ρόλους που απαιτούν.

Σήμερα ,έχει αφήσει πίσω της την “αλανιάρα” -(΄Ακρο)Δεξιά (έτσι λέει, τουλάχιστον,αλλά τα δεδομένα την διαψεύδουν ) και ποζάρει ως …”Μεγάλη Κυρια”- κεντροδεξιά του Σαμαρά. Ας λέει. “Η πουτ@άνα, την πουτ@νιά δεν την αφήνει”.Το λέει σοφά ο λαός.

Αλλά ,και η επιστήμη το υποστηρίζει. Ο βασικός κανόνας της θεωρίας της εξέλιξης είναι πως το “είδος” οιανδήποτε κι αν υποστεί αλλαγή ή μετάλλαξη ,DNAτικά παραμένει το ίδιο. Δεν αλλάζει η γονιδιακή του σύνθεση. Πάει τελείωσε. Πάλι στο λαό πάει ο  λόγος: ” Ο βλάχος άρχος κι αν γενεί, πάλι βλαχιά μυρίζει”.

Αλλά εμένα δεν είναι αυτή η απορία μου. ΄Αλλο αναρωτιέμαι:

Ορμήσαμε όλοι και “βαράμε” τον Κασιδιάρη (Και καλά του κάνουμε τέτοιος που είναι). Αλλά, μπας και δεν είναι μόνος; Μήπως κι άλλοι (διάβαζε: 1. Πολλοί 2. Και όχι μόνο στα…δεξιά) έχουν τα ίδια “βίτσια” μέσα τους και απλά δεν τα αφήνουν να ξεμυτίσουν (γιατί: 1. Ξέρουν καλά να τα καταχωνιάζουν 2. “Φίδι που τους έφαγε”,εάν και εφ΄όσον…Καληώρα Στύλιος! Κάτι είπε πολύ σημαντικό γι΄αυτή την περίπτωση ο Φρόυντ στη θεωρία του id =υποσυνείδητο-ασυνείδητο).

΄Αρα, το ζητούμενο είναι (στην πολιτική, κοινωνική, επαγγελματική ζωή κ.λπ), πόσο καλά ξέρεις να κρύβεις τον “Κασιδιάρη” που έχεις μέσα σου. Εκεί κερδίζεται ή χάνεται το παιχνίδι. Ο …ορίτζιναλ Κασιδιάρης το έχασε , γιατί τελικά απ΄ό, τι φαίνεται, υπήρξε κακός ηθοποιός.

Υ.Γ Μήπως, λέμε, κουβαλάς μέσα σου τον “Κασιδιάρη” και ή (δεν) το ξέρεις ή τον “έχεις κάνει …γαργάρα”;