ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ. ΚΟΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΤΩΡΑ …”ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ Μ@ΛΑΚΕΣ”!

1.α Χίος: Βρέφος 3,5 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου

Φωτογραφίες με βρέφη που κοιμούνται. Ό,τι πιο όμορφο και γλυκό έχετε δει σήμερα

β. Ιταλία: Οι αντιεμβολιαστές να πληρώνουν τα έξοδα νοσηλείας τους, λέει ο υπεύθυνος υγείας -Εντονες αντιδράσεις

“Σχόλια και πολλές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπεύθυνου υγείας της περιφέρειας της Ρώμης Αλέσιο Ντ’ Αμάτο σχετικά με τους αντιεμβολιαστές που εισάγονται στα ιταλικά νοσοκομεία με κορωνοϊό.

«Οι πολίτες αυτοί, οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν, πρέπει να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους», δήλωσε ο Ντ΄Αμάτο στην εφημερίδα Il Messaggero. «Το Λάτιο, η περιφέρεια της Ρώμης, προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να ζητήσει από τους αντιεμβολιαστές να πληρώνουν τα έξοδα της νοσηλείας τους. Θα το κάνουμε, ήρθε η ώρα να μπει μια τελεία», πρόσθεσε ο ιταλός πολιτικός.

Ο Τύπος προσθέτει ότι ο κάθε ασθενής, που εισάγεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων, «κοστίζει» στο ιταλικό δημόσιο και στις περιφέρειές του 1.500 ευρώ την ημέρα. Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς με covid 19 παραμένουν στις ΜΕΘ για διάστημα 17 ημερών”.

***

΄Εντονες αντιδράσεις από ποιον, δηλαδή ; Τον ανόητο, τον παλαβό, το θολωμένο;

Γιατί να πληρώνω εγώ ΚΑΙ   τα νοσήλια;   Τη δική  του παλαβομάρα; Γιατί να πεθαίνουν έξω από τις ΜΕΘ παιδιά,  που κόλλησαν εξαιτίας του τον υιό  και  βάζουν τον παλαβό μέσα και όχι  αυτά; Γιατί να παίρνει τη δική τους θέση; Είναι παράλογο, είναι άδικο ;

Κάθε παλαβιάρης αντιεμβολαστής χρεώνει όλους εμάς με  25.500  ευρώ  και κλέβει τη θέση στις ΜΕΘ .  Πού υπάρχει σε τέτοια συμπεριφορά, σύνεση και ενσυναίσθηση;

΄Εχουμε χάσει πια το τρένο της λογικής . ΄Οχι όλοι. Κάποιοι θεοπάλαβοι κα ασυνείδητοι  πρωτίστως!

Ας αγωνιστούμε να προστατέψουμε αθώα παιδιά από  αιμοβόρους Λύκους, που βρυχώνται.  Από   άμυαλους αντιεμβολιαστές.

______________________________________

                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.α. Ανασχηματισμός: Πόσο λάθος είναι να εμπιστεύεσαι ένα στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ

Vv

iefimerida.gr

β. Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για Πλεύρη: Να ζητήσει συγγνώμη από τον εβραϊκό λαό

Ο Θανάσης Πλεύρης στη Βουλή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία του από την τοποθέτηση του κ. Θάνου Πλεύρη στη θέση του Υπουργού Υγείας.

Ο κ. Θάνος Πλεύρης το 2009 ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης έκανε, μεταξύ άλλων, την εξής αναφορά: «… Και θα σας πω σε θέματα που σας έχουν προβληματίσει: Σας προβλημάτισε η αναφορά για το Άουσβιτς. Που λέει ότι «να τηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Άουσβιτς». Εγώ παίρνω την ακραία εκδοχή. Ότι ο κατηγορούμενος εκεί πέρα εννοεί: «Να διατηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Άουσβιτς, γιατί θέλω κάποια στιγμή να επανέλθει εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, να επανέλθει ο Χίτλερ, να πάρει τους Εβραίους και να τους βάλει στο Άουσβιτς». Ποια παρότρυνση είναι αυτή; Ποια διέγερση; Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να πιστεύει και να θέλει να πιστεύει ότι «θέλω να εξοντώσω κάποιον;».

***

Είναι και ήταν γνωστό. ΄Εχουμε κυβέρνηση “΄Ορμπαν” στην Ελλάδα.  Ακρο-δεξιο-φασιστική.  Τώρα και με επίσημη  σφραγίδα.  Ο Καρατζαφέρης  παίρνει ρεβάνς, μέσω Μητσοτάκη.΄ Ολα τα καλόπαιδά του, αντί να είναι φυλακή, σήμερα  κουμαντάρουν τη χώρα. Από τα πλέον απίστευτα για χώρα της ΕΕ!

Για παράδειγμα. Ο γιος του φασίστα  Κωνσταντίνου Πλεύρη,  ίδιος και ο γιος σαν τον πατέρα (“το  (ξινό) μηλο κάτω από την (ξινο)μηλιά  θα πέσει”, όπως και του πατρός Μητσοτάκη), που δηλώνει ,πέρα από φασίστας και Εβραιο- Τουρκο-Σκοπιανο-προσφυγο-μεταναστο -φάγος,  ο “΄Ορμπαν “της Ελλάδας στον πρόσφατο ανασχηματισμό τον έκανε…Υπουργό Υγείας!  Στο πλέον  ευαίσθητο αυτή την ώρα υπουργείο  για ντόπιους και αλλοδαπούς.

Να τι λέει ο  φασίστας υπουργός  για το μετανάστη-πρόσφυγα:   «Όταν είσαι εδώ δεν θα υπάρχουν κοινωνικές παροχές, δεν θα μπορείς να φας, να πιείς, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο. […] Πρέπει να περνάνε χειρότερα -από τις χώρες τους. Η κόλαση πρέπει να φαντάζει παράδεισος σε αυτό που θα ζουν εδώ!»

Σε χώρα -μέλος της Ε.Ε . Σε  κράτους δικαίου. Σε …Ορθόδοξη χριστιανική κοινότητα!

Από την άλλη, ο γιος του Μητσοτάκη δεν είναι απλώς ακροδεξιός. Το παίζει  και ξύπνιος, πονηρός. “Ψάχνει για μ@λάκες”!

Πήγε να πετάξει την “καυτή πατάτα” της διαχείρισης της πανδημίας, των πυρκαγιών,  των άλλων δεινών στη χώρα , εξαιτίας τη δικής τους ανικανότητας  στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! Και διάλεξε τον Αποστολάκη, του Αλέξη Τσίπρα άνθρωπο,  να τον βάλει υπουργό στο υπουργείο-βόμβα.  Να χρεωθεί τα σπασμένα τούτος και κατ΄ επέκταση ο ΣΥΡΙΖΑ.  Τόσο έξυπνο πουλί , μιλάμε,  ο Κούλης τους.

Και αφού  “πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη”, τώρα  κραυγάζει, επειδή οι άλλοι δεν πιάστηκαν ,όπως συνηθίζουν  κορόιδα. Κι  μια ζωή, αντί κατήγοροι, πάνε   τούτοι  κατηγορούμενοι.  Τα γνωστά.  Τα λαμόγια της Novartis  ωρύονται να πάνε φυλακή οι εισαγγελείς που τους ξεβράκωσαν!

Αλλά, τούτη τη φορά ξύπνησαν στο ΣYΡΙΖΑ.  Και τους  γύρισαν πίσω το πεσκέσι. Και λύσσαξε ο γιος του πλέον διεφθαρμένου και κουτοπόνηρου, όπως και ο ίδιος ,   πολιτικού στην Ιστορία της Ελλάδας.  “Κατά μάνα κατά  κύρη, κατά γιος και θυγατέρα”.

Σιχαμένη φαμίλια!  Βουτηγμένη στη διαφθορά ,την απάτη  και την πονηριά. Ως τα μπούνια.

2. Διαφωνία Σασόλι-Μητσοτάκη για τους Αφγανούς πρόσφυγες: «Να μην επαναληφθεί το ανεξέλεγκτο κύμα του 2015»

Μητσοτάκης, Σασόλι

“Ρεσιτάλ” φασισμού  και ξενοφοβίας από τον ΄Ορμπαν της Ελλάδας. Ο γόνος σέβεται και  δίνει άδεια να ζήσουν μόνο οι φραγκάτοι.    Κλέφτες  ή όχι, δεν έχει σημασία .

Σαν τη δική τους αμύθητη περιουσία στη φαμίλια, που απόκτησαν με λοβιτούρες και απάτες. Πάντα πιστό το Μητσοτακέικο   στις αρχές της φιλελευθερισμού.  “Δούλεψε να φας και κλέψε νά΄ χεις”.

3. Γεωργιάδης: Ο Αποστολάκης το έβαλε στα πόδια με την πρώτη στρακαστρούκα -Ούτε για καφετζής.

Άδωνις Γεωργιάδης με μικρόφωνο μπροστά του σε συνέντευξη Τύπου

***

Ο  τρόφιμος φυλακών (για πολλούς από μας  και το FBI, εκεί είναι η μόνιμη και…κανονική κατοικία του Γεωργιάδη), έχει θράσος απύθμενο,΄Οπως όλοι οι φασίστες. Τους φτύνεις και δροσίζονται. Λένε ψιχάλα είναι!

Ούτε τα παιδιά τους δεν είναι σε θέση πια να σεβαστούν οι αμετροεπείς. Τέτοια ακροδεξιά  λοβοτομή, έχουν υποστεί. Δες το γιο του Πλεύρη. Ούτε ο πατέρας ντρέπεται για το κατάντημα του γιου του. Ούτε ο γιος για τον πατέρα.  Αφασία!

4.Η αποστομωτική απάντηση της Χριστίνα Μπόμπα σε σχόλιο για φωτό που θηλάζει τα μωρά της

Η Χριστίνα Μπόμπα

Η ερώτηση που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και η απάντηση που έδωσε

Μαζί σου, Χριστίνα. ΄Ολοι   μαζί.

Χτίζουμε τις κοινωνίες  που τα αυτονόητα,  όπως το στήθος μιας γυναίκας να είναι  για θηλασμό και όχι σεξιστικό αντικείμενο, δε  θα  θεωρείται  ούτε γρίφος, ούτε δίλημμα , ούτε αφορμή για ηλίθιες  απόψεις.

Προχωράμε έτσι. Αφήνουμε πίσω τους άρρωστους στο μυαλό.

5.Το Διδυμότειχο δίνει το όνομα της Ελένης Τοπαλούδη σε δρόμο

Ελένη Τοπαλούδη

Να και μια ονομασία δρόμου που το αξίζει. Το 80% των ονομασιών στις οδούς και τις πλατείες είναι  από άστοχες κα λαθεμένες,  μέχρι επιβράβευση διεφθαρμένων και εγκληματιών, αλλά τιμωμένων!

Μπράβο στο δήμο Διδυμότειχου!

6. Ιωάννινα: Πρόστιμο 61.400 ευρώ σε ιδιοκτήτη σκύλων, τα είχε δεμένα

Σκέψεις που κάνουν τα αδέσποτα ζώα (φωτογραφίες) - Provocateur

“Συνελήφθη αλλοδαπός, στα Ιωάννινα, για παραβίαση του νόμου περί προστασίας των ζώων.

Συγκεκριμένα μετά από καταγγελία που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε εντός αγροτεμαχίου δυο σκυλιά δεμένα με αποτέλεσμα να περιορίζει την κίνηση τους. Φυσικά υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί πνιγμός για τα ζωντανά.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Ιωαννίνων και σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο που ανέρχεται σε 61.400 ευρώ. Η δικογραφία της υπόθεσης θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων”.

***

Καλά, είναι τούτοι  ζωόφιλοι ;  Είναι αυτή απόφαση προστίμου  που βοηθάει τα ζώα και προάγει τη ζωοφιλία;  Το αντίθετο. Το σίγουρο είναι πως μισούν τα ζώα, αν  παίρνουν  τέτοιες αποφάσεις.

Είχε τα σκυλιά του δεμένα  ο άνθρωπος, προφανώς για να μη δαγκώσουν, αν κυκλοφορούσαν  ελεύθερα . Και καλώς. Θα έκανα το ίδιο, αν  οι σκύλοι  μου  ήταν επικίνδυνοι για τον περαστικό.

Και φυσικά, τα τάιζε τα πότιζε , τα αγαπούσε.  Αλλιώς ,δε θα τα έδενε, θα τα πήγαινε στο δάσος να τα απολύσει, όπως κάνουν οι περισσότεροι παλιάνθρωποι ιδιοκτήτες τους.

Και ουδείς, βέβαια, περιφράσσει το κτήμα του μόνο και μόνο , για να περιορίσει τα  σκυλιά, που  έστω κι αν είναι  σε περιφραγμένο χώρο, ελεύθερα, εύκολα μπορούν  να αποδράσουν, αν είναι άγρια  και να επιτεθούν σε άνθρωπο.

΄Αρα ορθά,  ορθότατα, ως σώφρων και φιλόζωος   τα έδεσε. Κάθε λογικός θα έκανε το ίδιο.

Και ερωτώνται τώρα οι αθεόφοβοι παντός είδους που   βγάζουν ή στηρίζουν τέτοιες αποφάσεις. Ποιος, ύστερα από τέτοιο πάθημα, θα είναι ηλίθιος να συμμαζέψει ένα αδέσποτο και να το περιθάλψει; Για να του κοπανήσουν στο κεφάλι 60.000 πρόστιμο; Ούτως  ή άλλως,  είτε δαγκώσει  κάποιον, είτε τον δέσει, για να μην είναι επικίνδυνος ο σκύλος,  ο   φιλόζωος  θα πληρώσει  τη νύφη.

΄Εχουν παλαβώσει . ΄Η  μισούν  τα ζώα ή  είναι ψυχάκηδες!