ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

  1. Οὐκ ἔνι Πολωνός  οὐδὲ Ἕλλην, οὐκ ἔνι εργάτης οὐδὲ  αφέντης,  οὐκ ἔνι ἄρσεν καὶ θῆλυ· πάντες γὰρ ὑμεῖς εἷς ἐστε ἐν ΗΠΕ!
  2. ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ …ΜΑΖΟΧΑΣ!
  3. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ “ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ” Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ.
1.  Σοκ στη Βρετανία: Συνελήφθησαν 6 έφηβοι για τη δολοφονία Πολωνού -Εγκλημα μίσους βλέπουν οι αρχές

Έξι έφηβοι σε πόλη ανατολικά του Λονδίνου αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση αφού συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον φόνο ενός Πολωνού, που υπάρχουν υποψίες ότι ήταν έγκλημα μίσους, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η αστυνομία έχει αναφέρει ένα άλμα στα εγκλήματα μίσους στη Βρετανία αφότου η χώρα ψήφισε τον Ιούνιο να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έπειτα από μια εκστρατεία που επικρίθηκε για υποκίνηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Ο 40χρονος άνδρας, που σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν ένας βιομηχανικός εργάτης και ονομαζόταν Άρεκ Γιόζβικ, υπέστη τραύματα στο κεφάλι σε επίθεση που δέχθηκε στο δρόμο το Σάββατο στο Χάρλοου και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία του Έσεξ.

Ένας δεύτερος άνδρας 43 ετών δέχθηκε επίσης επίθεση και υπέστη κατάγματα στα χέρια του και μόλωπες στο στομάχι. Έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πέντε αγόρια ηλικίας 15 ετών και ένα ηλικίας 16 ετών συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον φόνο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ερευνάται αν η επίθεση ήταν έγκλημα μίσους, πρόσθεσαν οι αστυνομικοί.

Οι έφηβοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση έως τις 7 Οκτωβρίου, καθώς πρόκειται να διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες.

Ο πρεσβευτής της Πολωνίας στο Λονδίνο δήλωσε τον Ιούνιο ότι “έχει σοκαριστεί και ανησυχεί βαθιά” όσον αφορά τις αναφορές για αύξηση των ξενοφοβικών βιαιοπραγιών εναντίον της πολωνικής κοινότητας στη Βρετανία, που υπολογίζεται ότι αριθμεί 850.000 μέλη.

Δρέπουν τους καρπούς τις αφροσύνης του  Brexit. Ηθικοί αυτουργοί του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος του  Πολωνού, βιομηχανικού εργάτη είναι η πρωτεργάτες της προπαγάνδας της εξόδου της χώρας από την Ε.Ε. Αλλά και οι ψηφοφόροι, που την έκαναν πράξη. Κατά κανόνα, οι περισσότεροι απ΄αυτούς,  αμόρφωτος όχλος,όλων των ηλικιών και των τάξεων. Πρωτοστατούντων πάντα των Χούλιγκανς και των περιθωριακών Εγγλέζων.

Στην Ελλάδα  η κατάσταση είναι χειρότερη. Ο ρατσισμός έχει εδώ και χρόνια κτυπήσει κόκινο. 3.500 επιθέσεις σε αλλοδαπούς και 60 δολοφονίες είναι η συγκομιδή της ναζιστικής προπαγάνδας -δράσης του Μιχαλολιάκου και της εγκληματικής του οργάνωσης. Και όλοι αυτοί κυκλοφορούν  σήμερα ελεύθεροι!  Απολαμβάνουν τη θάλασσα και τη δροσιά, όταν τα θύματά τους  είναι πια…φούχτα χώμα.  Και  οι σβερκούνοι-ντουλάπες Χρυσαυγίτες λιάζονται στις παραλίες και ξεδίνουν τα βράδια στα κοσμικά  μπιτσόμπαρα. Τί ΄Υβρις!

Πώς θα κρατήσετε  τις ισορροπίες με τέτοιες απίστευτες προκλήσεις; Οι Εγγλέζοι άφησαν ελεύθερους τους ρατσιστές δολοφόνους του εργάτη, όπως και οι ΄Ελληνες τους  φονιάδες Χρυσαυγίτες των μεταναστών. Ο μακελάρης Ναζί της Νορβηγίας σε λίγο θα έχει δικό του πολυτελές διαμέρισμα (!)  στη φυλακή,λένε!

Και όλα αυτά, εξαιτίας του φιλοναζισμού  πολλών εκπροσώπων των κρατών, ειδικά στη δικαιοσύνη και την Αστυνομία. Κυρίως, όμως,  από το επικίνδυνο και ανήθικο παιχνίδι της Δημοκρατίας. Η…δημοκρατική (διάβαζε επιεικής) συμπεριφορά απέναντι στους δολοφόνους  αποδεικνύει τάχα τη διαφορά και την ποιότητα στο πολίτευμα. Αυτό ισχυρίζονται οι θιασώτες της.  Θέατρο.Το χειρότερο πολίτευμα είναι  η Δημοκρατία. Και το πιο σκληρό και ανόητο.    Με  τερτίπια και κόπλα  προσπαθούν να την καθιερώσουν ως το άριστο των πολιτευμάτων.

Αν η διακυβέρνηση των χωρών δεν περάσει σε έντιμα και σοβαρά χέρια, αν συνεχίζεται η αφροσύνη, να εκλέγονται οι χειρότεροι, για να κυβερνήσουν τον κόσμο, τέτοια φαινόμενα σαν το παραπάνω,  θα αυξάνονται και θα πληθύνονται.  Αλλά, στόχος της Ευρώπης είναι η ίδρυση των ΗΠΕ, που θα λύσει οριστικά και αμετάκλητα προβλήματα, ειδικά, ρατσισμού. Θα είναι η εποχή που δε θα ξανακουστούν οι λέξεις Πολωνός, ΄Ελληνας, Γάλλος. Και οι ταυτότητες δε θα αναγράφουν εθνικότητα πια. Σύνορα δε θα υπάρχουν και  η παρουσία σε μια τέτοια “πατρίδα” “Κασιδιάρηδων” θα αποτελεί μέγα όνειδος. Αλλά  θα θεωρείται και  έγκλημα καθοσίωσης.

Μόνο,που η διακυβέρνηση μιας  τέτοιας μεγάλης χώρας,δεν μπορεί να ανατεθεί, όπως σήμερα, σε ανεύθυνους, διαπλεκόμενους, λαϊκιστές-δημαγωγούς “πολιτικούς”. Το μόνο που ενδιαφέρει τις σημερινές ηγεσίες των χωρών της Ε.Ε, είναι η επανεκλογή τους. Κανένα ουσιαστικό προσόν και καμιά αρτετή δε διαθέτουν ,για να αναλάβουν το τεράστιο έργο που απαιτεί η νέα αντίληψη της πολιτικής στην Ευρώπη.

 Είναι “μικροί” και ανεύθυνοι άνθρωποι. Δεν έχουν τις “πλάτες”   να σηκώσουν το βαρύ φορτίο της διακυβέρνησης μια τέτοιας μεγάλης χώρας. Μαζί με την ίδρυση των ΗΠΕ πρέπει να μπει ταφόπετρα και στο σύστημα που διαχειρίζεται σήμερα την εξουσία .Πρωτίστως στα πρόσωπα που την ασκούν αυτή την ώρα.

 

2. Εφοριακοί κάνουν ντου σε καντίνα: «Δεν κόβω αποδείξεις, γιατί δεν παίρνετε τα δισ. του Σώρρα;» τους απαντά

Δύο εφοριακοί κάνουν έλεγχο σε καντίνα, αλλά η συνάντηση με τον ιδιοκτήτη δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασικά ντου των εφοριακών.

Οι επικές ατάκες του Έλληνα καταστηματάρχη ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Η αντίδρασή του στον έλεγχο των εφοριακών είναι απίστευτη. Διαβάστε τον διάλογο και δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

«Είναι παράνομα όλα»

«Οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες»

«Δεν σου δίνω τίποτα… κάνε ό,τι θέλεις, γράψε ό,τι θέλεις… δεν κόβω αποδείξεις»

Και συνεχίζει ο καταστηματάρχης:

«Είστε μηνυόμενοι που δεν παίρνετε τα 27 δισ. του Αρτέμη Σώρρα»

«Έχετε ποινικές ευθύνες και εσείς»

«Ποια είναι η δικιά μου παρανομία; Να συνεργαστώ με εσάς που σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής;»

«Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά, καρδιές…»

«Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω, θέλω να σας αρπάξω…»

«Εγώ αν αυτή τη στιγμή αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε εσάς»

«Να πάτε να πάρετε τα 27 δις.»

«Θα πάρω την αστυνομία να σας πάω στο αυτόφωρο…»

«Ή φεύγετε με το καλό ή σας κάνουμε μήνυση και τα περιουσιακά στοιχεία σας δεσμεύονται… Θα βρείτε μπελά»

Η συνέχεια είναι απίστευτη!

Οι εφοριακοί πιάνουν κουβεντούλα, τον παίρνουν με το καλό, χαμόγελα, χαρούλες και στο τέλος τα βρίσκουν με την βεβαίωση μιας «παραβασούλας» («150-200 ευρώ», «άμα είναι έτσι γράψε δυο παραβάσεις χα χα χα

Χτες βράδυ στη Στενή της Εύβοιας. Μαζεμένη η παλιοπαρέα στην πλατεία, στου Γκέτσικα την ταβέρνα, δροσιζόμαστε με μπύρες και κουβέντες ανάλαφρες, Δεν ήταν ώρα τούτη για  βαριές συζητήσεις.

 Νέα πρόσωπα στη σύναξη ένα ζευγάρι Δανών. Ο άντρας Στενιώτης, φευγάτος  στη  Δανία και παντρεμένος  εκεί με ντόπια.

Μια στιγμή απρόσμενα έρχεται η κουβέντα στο πώς είναι η ζωή στην όμορφη αυτή Σκανδιναβική χώρα. Και φυσικά, ανάμεσα στ΄ άλλα, δε θα μπορούσε να μην έρθει η απορία ,  αν πληρώνουν και πόσα οι Δανοί στην εφορία.

Και, ω, της έκπληξης για τους παρόντες η ατάκα του Ελληνο-Δανού Παναγιώτη!: “Να σας πω. Εμείς κει πάνω πληρώνουμε με χαρά την εφορία. Η ώρα που βάζω το χέρι στην τσέπη να ξοφλήσω τις υποχρεώσεις μου στο κράτος, είναι σα να πληρώνω το μπακάλη για να ψωνίσω φαϊ για τα παιδιά μου”, είπε και σιώπησε. Κόκαλο  Στενιώτες και Αθηναίοι στην παρέα!

Την ίδια ατάκα, την είχα ακούσει και στη Σουηδία πριν 2-3 χρόνια. “Είναι ευχαρίστησή μου να πληρώνω την εφορία”, μου έλεγε συνάδελφος Σουηδός σε παρόμοια ερώτηση. Αλλά δεν έμεινα κόκαλο.

΄Ηξερα πώς δουλεύει εκεί το κράτος, πώς αντιμετωπίζει τον πολίτη, πώς συμπεριφέρεται στον πληθυσμό. Θα ήταν αχαριστία και ξεδιαντροπιά να μην πληρώνουν με χαρά και ευχαρίστηση ,να μην έχουν αναπτύξει  με τέτοια κοινωνική πολιτική  φορολογική συνείδηση οι Σκανδιναβοί.

Θα αργήσει κάμποσες γενιές ο ΄Ελληνας να πει και να τη νιώσει τέτοια κουβέντα. Και πάντως όχι με ΄Ελληνες σαν τους παραπάνω .Καντινιέρη και εφοριακούς. Τούτοι είναι αμφότεροι “φύρα” και βαρίδια για την πρόοδο της χώρας για την πάταξη  της νοοτροπίας της λαμογιάς και της διαπλοκής. ΄Οσο πιο νωρίς  εξαφανιστεί αυτή η φάρα, τόσο καλύτερα για τους νέους ανθρώπους.

 

Μαρτυρία στο indymedia: Ετσι ξυλοκοπήθηκε ο Διοικητής της Τροχαίας Αττικής
Φωτογραφία: EUROKINISSI

Ο άγριος ξυλοδαρμός του Διοικητή της Τροχαίας έξω από το Πολυτεχνείο, ήταν αφορμή για πολιτικούς διαξιφισμούς, ενώ τώρα πήρε θέση και ο αντιεξουσιαστικός χώρος.

Σύμφωνα με κείμενο αυτόπτη μάρτυρα που φιλοξενείται στο σάιτ «indymedia», που εκφράζει θέσεις των αναρχικών και αντιεξουσιαστών, τονίζεται ότι ο Διοικητής χτυπήθηκε από πολίτη και ότι ο αξιωματικός που τον συνόδευε έφυγε τρέχοντας.

Αναλυτικά το άρθρο του αυτόπτη μάρτυρα:

«Είχα πάει στη διαδήλωση και όταν αυτή τελείωσε στην Ομόνοια, φεύγοντας και ανεβαίνοντας την Πανεπιστημίου στο δεξί πεζοδρόμιο βλέπω μπροστά στο “οικολογικό” μαγαζί του Παπανικόλα δύο αξιωματικούς της αστυνομίας με ασύρματο στο χέρι να λογομαχούν με κάποιον πολίτη. Ξαφνικά βλέπω τον πολίτη να γρονθοκοπεί με μανία και να κλωτσάει άγρια τον ένα από αυτούς και να τον ξαπλώνει κάτω, με τον δεύτερο αξιωματικό τρομοκρατημένος να φεύγει τρέχοντας προς τα πάνω. Ο κτυπημένος αξιωματικός βρίσκεται ακίνητος και κοκαλωμένος ανάσκελα με τον ασύρματο υψωμένο στο χέρι του, ενώ ο πολίτης που τον κτύπησε αρπάζει το καπέλο του που είχε πέσει πιο πέρα και εξαφανίζεται τρέχοντας. Κοντοστέκομαι γιατί το θέαμα που βλέπω είναι ξαφνικό και ενδιαφέρον!

Περνάνε 2-3 λεπτά χωρίς να πλησιάζει κανείς στο σημείο. Μετά αρχίζουν και έρχονται περιπολικά, Ζητάδες, ΜΑΤ κ.λπ. Ακούω φωνές από αυτούς να λένε γιατί ήταν χωρίς συνοδεία και αρχίζουν να ψάχνουν στη συστάδα των θάμνων και γύρω από αυτούς, με τους φακούς για να βρουν το καπέλο του; Σε λίγο (αφού βλέπω από μακρυά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος) έρχεται και ο άλλος αξιωματικός που είχε φύγει τρέχοντας. Κάποιος από το απέναντι ξενοδεοχείο (Τιτάνια) φέρνει μια σακούλα με πάγο και του βάζουν στο κεφάλι. Βλέποντας ότι το ασθενοφώρο δεν έρχεται τον σηκώνουν και τον μεταφέρουν με συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Αργότερα το βράδυ διαβάζοντας για την είδηση σε πάνω από 20 γνωστά σάϊτ βλέπω να γράφεται πανομοιότυπα το ίδιο κείμενο (Δελτίο Αστυνομίας); Ότι ήταν μόνος του: Ότι τον κτύπησαν αναρχικοί και αντιεξουσιαστές! Ότι τον κτύπησαν ομάδα από 4-5-6 άτομα! Ότι τον κτύπησαν με καδρόνια και ξύλα!

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ».

Τα λέγαμε χτες. Καθαρή προβοκάτσια από Χρυσαυγίτη “εν υπηρεσία” για να ειπωθούν αυτά που ειπώθηκαν από τη βιομηχανία παραπληροφόρησης  για αναρχικούς  και αντιεξουσιαστές.

΄Ενας-ένας ξεσκεπάζονται.Ακόμα και η αστυνομία που δε βγήκε ακόμα  με ανακοίνωσή της να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία. Θα το κάνει αργά.΄Οταν πια θα έχουν μείνει οι εντυπώσεις .Χρυσαυγίτικη αστυνομία. Τί θα έκανε;