ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 “ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ” (Χωρίς μοντάζ και ρετουσάρισμα)
1. ΟΙ   ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ   ΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ.
2. “ΠΑΓΩΝΙ”  Ο  …ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ  ΜΕΧΡΙ ΝΑ  ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΦΤΕΡΑ.
3. ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ- ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ .  “ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ”
4. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο…ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!
Χαμός στη Βουλή: Τραμπουκισμοί Χρυσής Αυγής κατά ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ -Βαρεμένος: Φωνάξτε τον Φρούραρχο [εικόνες & βίντεο]
1. Χαμός στη Βουλή: Τραμπουκισμοί Χρυσής Αυγής κατά ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ -Βαρεμένος: Φωνάξτε τον Φρούραρχο

Στα ύψη ανέβηκε η αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, αλλά και με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Γ. Βαρεμένος να απειλήσει ότι θα καλέσει τον Φρούραρχο και να διακόπτει τη συνεδρίαση.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός διαδέχθηκε στο βήμα τον Θανάση Παφίλη και κατηγόρησε το ΚΚΕ για τα οικονομικά του. Αφησε δε αιχμές για το πού πουλήθηκε η τηλεοπτική άδεια του 902.

Ο Γ. Λαγός είπε ότι «οι σύντροφοι του ΚΚΕ δεν μπορεί να μιλούν αν δεν δεχθούν έλεγχο στα οικονομικά τους» και ζήτησαν να πουν σε ποια offshore πούλησε τον 902».

Οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν έντονα:

«Μη μιλάς εσύ που είσαι δολοφόνος!» φώναξαν και αποχώρησαν ομαδικά.

Επικράτησε μεγάλη ένταση με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις με αποτέλεσμα ο προεδρεύων κ. Γ. Βαρεμένος να ζητήσει να διακοπεί η συνεδρίαση και να έρθει στην Ολομέλεια ο Φρούραρχος της Βουλής.

Εκεί απάντησε προκλητικά ο Γ. Λαγός:

«Εμείς δεν φοβηθήκαμε όταν μας βάζατε φυλακή θα φοβηθούμε τα τσιράκια του συστήματος; Να έρθει ο φρούραρχος!»

Ο Γ. Βαρεμένος διέκοψε πράγματι την συνεδρίαση ενώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής επετέθησαν φραστικά στον Πάνο Σκουρλέτη. «Βγες έξω» του φώναζαν για να απαντήσει εκείνος.

«Μιλάτε εσείς που πουλάτε προστασία στα ξενοδοχεία τα βράδια και θα μου πείτε εμένα να φύγω από τη Βουλή; »

Μετά την δεκάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης στο βήμα ανέβηκε και πάλι ο Γ. Λαγός, ο οποίος απευθυνόμενος στο ΚΚΕ που είχε αποχωρήσει είπε: «Ή θα είναι εδώ και θα ακούνε την αλήθεια που πονάει ή θα φεύγουν».

Από το καφενείο όπου βρισκόταν μπήκε στην Ολομέλεια και ο Νίκος Μανιός του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε για να βγάλει έξω τους Χρυσαυγίτες, με τον Κασιδιάρη να του λέει κάτι του στυλ «δεν μιλάμε/ αναφερόμαστε σε εσάς» και τον Λαγό να φαίνεται να κινείται απειλητικά απέναντί του. Εκείνη τη στιγμή έσπευσαν η Σοφία Βούλτεψη και ο Γιάννης Βρουτσης από τη ΝΔ και πρότειναν στο Μανιό να απομακρυνθεί για να μην τον χτυπήσουν οι Χρυσαυγίτες.

Όπως εξήγησε ο κ.Μανιός αργότερα, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους βουλευτές ότι δεν πρέπει να αποχωρούμε από την αίθουσα όταν αυτοί βάζουν τις φωνές «Δεν είναι δυνατό να φεύγουμε από τη Βουλή όταν αυτοί βάζουν τις φωνές. Δική μας είναι η Βουλή».

ΣΥΡΙΖΑ: Μαύρη κηλίδα στην νεότερη κοινοβουλευτική μας ιστορία

«Η τραμπουκική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής συνιστά μια μαύρη κηλίδα στη νεώτερη κοινοβουλευτική μας ιστορία.

Η μάχη για την κοινωνική και πολιτική απομόνωση του νεοναζιστικού μορφώματος είναι το χρέος κάθε δημοκρατικής δύναμης» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Τα είδαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια-νταβατζιλίκια  εκεί στον ΄Αρειο Πάγο, ο οποίος  νομιμοποίησε τους Ναζί και τους έτειλε στη Βουλή; Και δεν ντρέπονται στο Ανώτατο δικαστήριο;

΄Οχι, δεν ντρέπονται. Αλλιώς, θα είχαν εδώ και πολύ καιρό κινήσει νομικές διαδικασίες να διώξουν από το “ναό της Δημοκρατίας” (όπως και οι ίδιοι μεγαλόστομα στους “πανηγυρικούς” τους χαρακτηρίζουν τη Βουλή) τα τέρατα, που  υποκλίνονται στα άλλα τέρατα που άναψαν φούρνους να κάψουν ανθρώπους.

Πού είναι η ευαισθησία σας κυρία Θάνου; Μόνο συνδικαλιστικά μανιφέστα ξέρετε να συντάσσετε; Η Ιστορία έχε   διασώσει στις μαύρες δέλτους της τα ονόματα εκείνων που συνήργησαν στο  έγκλημα να παριστάνει τους βουλευτές  ο υπόκοσμος των ναζιστών και είναι ανώτατοι δικαστές.

 

2. Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ»
Χαμός στη Βαρκελώνη με τον Βαρουφάκη: Ουρές «πιστών» που περίμεναν να τον ακούσουν
Χαμός στη Βαρκελώνη με τον Βαρουφάκη: Ουρές «πιστών» που περίμεναν να τον ακούσουν [εικόνες]

Εικόνες που συναντάει κανείς έξω από εκδοτήρια συναυλιών όπου οι πιστοί φαν περιμένουν το είδωλο-τραγουδιστή ωσάν Μεσσία. Αυτό έζησε η Βαρκελώνη την Πέμπτη για τα… μάτια του Γιάνη Βαρουφάκη.

Την είδηση αναμεταδίδει το ρωσικό RT, αλλά αψευδής μάρτυρας είναι και τα πολλαπλά tweet που ανάρτησαν άνθρωποι που βρέθηκαν στo μέρος που θα μιλούσε ο πρώην ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας και τράβηξαν τις σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν ένα πολυπληθές κοινό να περιμένει στην ουρά για να μπει στην αίθουσα της εκδήλωση.

Όπως γράφει προσφυώς και το άρθρο της ρωσικής ιστοσελίδας, «όλος αυτός ο κόσμος δεν μαζεύτηκε στη Βαρκελώνη για να προσκυνήσει στη Sagrada Familia, αλλά να παραστεί στην εκδήλωση του προσώπου που δεν διαπραγματεύεται, αλλά βαράει… πισινά. Πρόκειται για τον χαρισματικό Γιάνη Βαρουφάκη που πλέον έχει μετατραπεί σε ροκ σταρ».

Πάντως, ακόμη και ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης έμεινε εντυπωσιασμένος από την αθρόα προσέλευση των Καταλανών και σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, έσπευσε να τους ευχαριστήσει αναλόγως.

 

Απίστευτο είναι, αλλά ιστορικά διαπιστωμένο, πως οι μάζες είναι τυφλές και κουφές. ΄Η, καλύτερα, βλέπουν και ακούνε εκείνα που επιθυμούν και τους τα προσφέρουν άφθονα, ως σκουπιδοτροφή, η βιομηχανία παραπληροφόρησης (εμπορική δημοσιογραφία).

Αλλιώς, πώς εξηγείται ένας ανόητος και φαντασμένος οικονομολόγος, που συμπεριφέρεται ως σταρ και όχι ως επιστήμονας ή πολτικός,  να αποτελεί  ίνδαλμα ατόμων που σίγουρα έχουν μπερδέψει την πολτική με το ποδόσφαιρο και τις ροκάδικες συναυλίες;  Πόσο μυαλό μπορεί να διαθέτει κανείς για να τρέχει να “μαθητεύσει στα πόδια”  του  σύγχρονου…γκουρού της ασυναρτησίας, της απάτης , του ξιπασμού και της γελοιότητας;

΄Οσο  το σύστημα έχει  κόψει τα φτερά  στους σώφρονες  να προσπελάσουν  τα εμπόδια και να βγουν  πιο ανοιχτά να ενημερώσουν τον κόσμο ποιοι πολιτικοί απατεώνες τους υπόσχονται τον παράδεισο επί γης,  ο …Μπαρουφάκης θα ζει , θα βασιλεύει και θα θριαμβεύει. Πάντα σε βάρος της αλήθειας, της ενημέρωσης, της επιστήμης, των διαχρονικών αξιών.

Ο τύπος ένα “παγώνι” είναι. Τίποτα περισσότερο. ΄Οταν πέσουν τα πολύχρωμα φτερά του, θα φανεί  η γυμνή συρρικνωμένη “πέτσα” των ιδεοληψιών του. Περιμένετε.

 

3. Μιχαλολιάκος: Ο Κοτζιάς μου έστειλε επιστολή για να προτείνω ονόματα για τα Σκόπια
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Προτάσεις αναφορικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ζήτησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, από τον γ.γ της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Την ύπαρξη αλληλογραφίας αποκάλυψε ο γ.γ της Χ.Α στη Βουλή, δίνοντας στη δημοσιότητα και το σχετικό έγγραφο.

«Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας. Ούτε σύνθετο, ούτε παράγωγο, ούτε τίποτα. Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να πάει σε μία τέτοια λύση θα έχει μαζί της τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, αλλά θα έχει απέναντί της την πλειοψηφία του λαού», ανέφερε.

Αναλυτικά η επιστολή:

Τα πήραν (και ίσως τα παίρνουν ακόμα) και οι δύο …ευτραφείς συνονόματοι  από την ίδια πηγή και στο ίδιο νόμισμα. Σε “ρούβλια”.

Ο ένας Ναζί και ο άλλος φιλοΝαζί-συνοδοιπόρος με πολλές “αμαρτίες” στην πλάτη.΄Οταν ολοκληρώσαμε την έρευνα για το χρηματισμό των κομματικών μορφωμάτων στην Ελλάδα και των στελεχών τους από τους Ρώσους, στην κυριολεξία φρίξαμε για τον Κοτζιά. Για τους λόγους που μνημονεύσαμε παλιότερα  (την ασφάλεια των ανθρώπων που μας έδωσαν τις διασταυρωμένες πληροφορίες) δεν ανεβάζουμε ΤΩΡΑ όλα τα στοιχεία που έχουμε και είναι συντριπτικά εναντίον του Ν. Κοτζιά.

Δεν είναι μόνο το χρήμα που έρευσε άφθονο.  Είναι και οι στενές ιδεοληπτικές  σχέσεις του αρχηγού της Χ.Α και του υπουργού Εξωτερικών  με  το δικτάτορα Πούτιν. Είναι και οι δυό τους αχυράνθρωποι των Ρώσων.

Γράφαμε στις 11/2/2015 γι΄αυτόν τον πανάθλιο τύπο,που δεν αισχύνεται να στέλνει επίσημη επιστολή σε ένα Ναζί, όχι τόσο για να έχει την άποψή του για το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων, όσο για να νομιμοποιήσει και μ΄αυτόν τον τρόπο το κομματικό μόρφωμα της Χ.Α.

ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
.«Στροφή 180 μοιρών» από Κοτζιά: Παραδέχεται την πρόσκληση στο Ρώσο εθνικιστή Ντούγκιν
Κοτζιάς εναντίον Financial Times: Ψευδές ότι έχω σχέσεις με τον Ρώσο καθηγητή Ντούγκιν
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε διαψεύσει σχετικό δημοσίευμα των Financial Times στις 28 ΙανουαρίουΜπορεί πριν από μερικές ημέρες -όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία τους στο Διαδίκτυο- να διέψευδε τη σχέση του με τον Ρώσο ακροδεξιό Αλεξάντρ Ντούγκιν, ωστόσο ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, παραδέχτηκε σήμερα ότι είχε προσκαλέσει τον εθνικιστή καθηγητή σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πειραιά.Με πρόσφατη ανακοίνωση, το υπουργείο Εξωτερικών είχε απαντήσει σε δημοσίευμα των Financial Times για τη γνωριμία του κ. Κοτζιά με τον Ντούγκιν, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Σε άρθρο των Financial Times που δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου αναφέρονται ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί ύπαρξης σχέσεων μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά και του Ρώσου καθηγητή κ. Αλεξάντρ Ντούγκιν. Στο άρθρο αναφέρεται ο ψευδής ισχυρισμός ότι ο κ. Κοτζιάς είχε προσκαλέσει τον κ. Ντούγκιν σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πειραιά. Όπως το ίδιο το Πανεπιστήμιο Πειραιά έχει διαψεύσει με χωριστή ανακοίνωσή του, ο κ. Κοτζιάς ουδέποτε προσκάλεσε τον κ. Ντούγκιν στην εν λόγω διάλεξη και ουδέποτε, όπως ψευδώς αναφέρεται στο δημοσίευμα, μετέβη στη Μόσχα για να τον συναντήσει».
Σε συνέντευξή του, ωστόσο, που δημοσιεύεται σήμερα, Δευτέρα, στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών παραδέχεται, ουσιαστικά, ότι απηύθυνε πρόσκληση στον γνωστό για τις εθνικιστικές του θέσεις καθηγητή, καθώς, σε ερώτηση γιατί κάλεσε «τον Απρίλιο του 2013, τον Αλεξάντρ Ντούγκιν στον Πειραιά», απάντησε ότι «ήταν ένας από τους συμβούλους του Πούτιν και κατείχε μία από τις σπουδαίες έδρες στο Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας»

Δεν είναι τώρα, πάντα ήταν  πολλοί στο ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από εθνικιστές και φιλοναζιστές.  Ο αχταρμάς  των Αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος εμπεριείχε πολλούς Ναζί. Είναι γνωστό και απολύτως τεκμηριωμένο.΄Αλλωστε, όπως γράφαμε  χτες, οι διαχωριστικές γραμμές των εθνικιστών του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ- Χ.Α είναι αχνές και σε πολλά σημεία ανύπαρκτες.

 

4. Η ακτιβίστρια που φώναξε στον Τσίπρα: Ο λαός είπε «Οχι»
ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

 

Μια ακτιβίστρια, που βρέθηκε στα θεωρεία, προκάλεσε αναταραχή στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Την ώρα που τόνιζε πως «εμείς δώσαμε μια επτάμηνη μάχη στην διαπραγμάτευση και φτάσαμε στα άκρα. Και πήραμε πολλά σε όφελος του ελληνικού λαού. Πήραμε μια δύσκολη απόφαση, ήταν μια απόφαση συμβιβασμού. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Ο λαός ήξερε πριν τις εκλογές και όχι μετά την Συμφωνία και πήρε την απόφαση ποιος θα την διαχειριστεί. Ο λαός αποφάσισε…», η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να κρατά στα χέρια της μια μπλούζα.

«Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ», είπε.

Χωρίς καθυστέρηση η αστυνομική φρουρά παρενέβη, καθώς μια τέτοια κίνηση απαγορεύεται από τον Κανονισμό της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός με χαμόγελο συνέχισε την ομιλία δείχνοντας ανοχή.

«Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…», συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

O ελληνικός λαός ψήφισε ΟΧΙ  λέει η…ακτιβίστρια της παραζάλης.  Αυτός ο ελληνικός λαός!

Είμαστε  σχεδόν 11 εκατομμύρια (ζωή νά χουμε!). Αλλά, στο στόμα των πολιτικών και των οπαδών τους, ανάλογα με τις επιλογές-επιταγές της κομματικής παράταξης, ο  πληθυσμός…   συρρικνώνεται αριθμητικά, όπως εκείνος ο μπόμπιρας στην  ομώνυμη κινηματογραφική επιτυχία  “Αγάπη μου,συρρίκνωσα το παιδί μας”.

΄Ετσι, πληθυσμός και λαός στην αφασική, κομματική διάλεκτο  είναι έννοιες αντιστρόφως ανάλογες,. Ο λαός δεν είναι και ο πληθυσμός.  Αντίθετα. Ελληνικός λαός μπορεί να είναι το… 63% που ψήφισε ΟΧΙ στο δημοφήφισμα. Δηλαδή, ούτε καν 3 εκατομμύρια.

Αυτούς θεωρεί μόνο ως λαό και  η  παραπάνω    σαματατζού των κομματικών μαγαζιών.  Και τα υπόλοιπα 8 εκατομμύρια μέχρι να συμπληρωθούν τα 11; Τη ρωτάς. Τί γίνανε τα άλλα οχτώ;

Μπα, δεν κωλώνουν οι τέτοιοι. Θα σου το δικαιολογήσουν στο πι και φι. “Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, έξη το λαδόξυλο”. Τις εντυπώσεις της στιγμής να κερδίζουμε. Και άσε την απλή λογική και το αυτονόητο να πανε περίπατο ή απλώς να…κουρεύονται.

“Βρεγμένη σανίδα” ,που χρειάζεται.