Νόμιμη η Χρυσή Αυγή και με την υπογραφή των δικαστών του Αρείου Πάγου!

 

 “Κανονικά τελικά θα συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές μετά την απόρριψη της ένστασης από τον Άρειο Πάγο το απόγευμα της Κυριακής. Η ένσταση για απαγόρευση της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές είχε υποβληθεί με το σκεπτικό ότι οι βουλευτές και μέλη του κόμματος ελέγχονται και είναι κατηγορούμενοι για εγκληματική δραστηριότητα.

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε αυτό το σκεπτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστές φέρονται να απέρριψαν την ένσταση καθώς δεν υπάρχει ακόμα τελεσίδικη απόφαση για τους κατηγορούμενους.

Επίσης στον φάκελο με το καταστατικό που κατατέθηκε από τη Χρυσή Αυγή, όλα τα στοιχεία δεν έχουν καμία σχέση με όσα αναφέρονται ως κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής”.

 

“Μαύρη μέρα” η σημερινή για το θεσμό της δικαιοσύνης στη χώρα μας.

Είναι σίγουρο πως θα πληρώσει  ακριβά  στο μέλλον αυτή την απόφαση.

Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να έχει υποβάλει την παραίτησή του ο υπουργός δικαιοσύνης, αφού οι δικαστές που αποφάσισαν πως  νόμιμα μπορεί να συμμετάσχει μια εγκληματκή,ναζιστική  οργάνωση σε εκλογές, σίγουρα δεν έχουν ούτε το σθένος ούτε την επαγγελματική  ευαισθησία  να παραιτηθούν.

Η Ιστορία φρίττει και αγωνιά για το “αύριο” του θεσμού στη χώρα. Και καταδικάζει-καταγγέλει  φυσικά   την  απόφαση της ντροπής.