οι ειδησεις σημερα και αλλα δημοσιευματα

 

 1. Ο ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΕΙΧΕ (ΠΑΛΙ) ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ  ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ;
2. ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ
1. Βαρώτσος: Είχαμε προβλέψει το σεισμό από τον Αύγουστο!

Από τις 7 Αυγούστου είχαμε αναρτήσει στη διεθνή βάση του πανεπιστημίου του Κορνέλ ότι είχαμε προσεισμικά ηλεκτρικά κύματα για την περιοχή του Ευβοϊκού, δήλωσε το πρωί ο ιδρυτής της ομάδας ΒΑΝ Παναγιώτης Βαρώτσος. «Δεν ήταν κάτι που μας εξέπληξε, το αναμέναμε» ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του Αnt1.

Βαρώτσος: Είχαμε προβλέψει το σεισμό από τον Αύγουστο!

Εμείς ενημερώνουμε την πολιτεία και την επιστημονική κοινότητα μόνο για περιπτώσεις ισχυρών σεισμικών δονήσεων της τάξεως των 6 Ρίχτερ, εξήγησε ο κ. Βαρώτσος για τις ενέργειες της ομάδας του.

«Αν δεν είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για σοβαρές σεισμικές δονήσεις εμείς δεν θα είχαμε ειδοποιήσει» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν ακόμα η ομάδα λαμβάνει παρόμοια σήματα για την περιοχή ο κ. Βαρώτσος σημείωσε ότι αν λάβουμε τέτοια σήματα αμέσως θα τα δημοσιεύσουμε όπως έχουμε κάνει όλες τις προηγούμενες φορές.

Ο κ. Βαρώτσος, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα προσκεκλημένος της κινεζικής κυβέρνησης, ανακοίνωσε, τέλος, ότι η κυβέρνηση του Πεκίνου ανακοίνωσε πως θα εκτοξεύσει δορυφόρο για να συλλέγει τα προσεισμικά ηλεκτρικά και μαγνητικά κύματα προσθέτοντας ότι παρόμοιο ενδιαφέρον έδειξαν εκπρόσωποι της Ρωσίας και της ΕΕ με πρωτοβουλία της Γαλλίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Κι αν είναι έτσι, πως ο Βαρώτσος είχε προβλέψει το σεισμό της Εύβοιας (που είναι έτσι), ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη, αν είχαμε ισχυρότερο σεισμό με θύματα και ζημιές στις περιοχές που έχουν πληγεί;  Χρόνια τώρα ο σεισμολόγος φωνάζει πως μπορεί να προβλέψει τους σεισμούς. Μαζί του συμφωνούν και βλέπουμε να συνεργάζονται αξιόλογοι ερευνητές σε πολλές χώρες. Και μόνο εδώ οι υπεύθυνοι(;) αγνοούν το διάσημο σεισμολόγο και κάποιοι μάλιστα συνάδελφοί του τον σνομπάρουν κιόλας. Να υποθέσουμε το γνωστό “ουδείς προφήτης εν τη εαυτού πατρίδι”; Εντάξει. Αλλά ,εδώ μιλάμε για σεισμούς για καταστροφές για ανθρώπινες ζωές.

΄Οσοι  “παίζουν εν ου παικτοίς”   για τα δικά τους συμφέροντα ,τις αντιζηλίες, τα καμώματα και τα συντεχνιακά μαχαιρώματα,  θα  τα βρουν μπροστά τους μια μέρα, αν γίνει το μεγάλο κακό. Και τότε δε θα έχουν πού να κρυφτούν από τον οργισμένο κόσμο. Καθαρή προειδοποίηση.

___________________________________________________________________

2.Η Ραχήλ Μακρή αποκάλυψε ότι θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα
«Έχουμε μία δεδομένη κατάσταση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτά που έχουμε. Από αυτά που έχω να επιλέξω, αυτό που είναι πιο κοντά στις αρχές και στις αξίες μου, θεωρώ ότι θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα. Όταν λέω “θα στηρίξω”, δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο θα γίνει».
Διευκρίνισε επίσης πως δεν μπορεί να πει περισσότερα, καθώς δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
” Από αυτά που έχω να επιλέξω, αυτό που είναι πιο κοντά στις αρχές και στις αξίες μου, θεωρώ ότι θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα”.

1. Για ποιες αρχές και αξίες μιλάει  η κυρία;  Τί είναι οι αξίες, για να μπορεί εκείνη  να ξέρεις απ΄αυτές; Ταγιεράκια επώνυμων μόδιστρων για τις αστραφτερές της εμφανίσεις στη Βουλή;  Εμφορούνται και οι “Ναζί χωρίς στολή” από αξίες; Πρωτάκουστο.  Από πότε και ποιες ειναι αυτές;

2. Αυτό δεν είναι είδηση πως θα στηρίξει Τσίπρα η… αποστάτισσα.  Οι ΑΝ.ΕΛ  (ενδημούντες και…αποδημούντες) έχουν δηλώσει δια στόματος Κ.Καραμανλή  πως “τον Τσιπρα τον πάμε”  και επομένως σε κάθε περίπτωση θα  συνεργαστούν μαζί του.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ΑΝ.ΕΛ έχει Νεο Δημοκρατική προέλευση (οι ψήφοι που έχασε ο Α.Σαμαράς  στις  προηγούμενες εκλογές ) και μάλιστα ήταν (και είναι), όπως και ο αρχηγός τους , φαν του Κ.Καραμανλή και ορκισμένοι οπαδοί του. Ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν τους κέρδισε ,βέβαια με το σπαθί του. Αλλά,με τη συμφωνία πως δε θα πειράξει τον πρ. πρωθυπουργό, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει την απόλυτη και την ακέραιη αυθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας (διπλασίσασε το χρέος και εκτόξευσε στο ) 15.6% το έλλειμμα . Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως  ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Κι αυτό πάλι  κατ΄ακολουθίαν  σημαίνει ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας.

Κι αν δεν είχαν σπεύσει να μας στηρίξουν οι Γερμανοί πρωτίστως ,αλλά και οι υπόλοιποι  Ευρωπαίοι,  όχι τόσο από την άπειρη καλοσύνη τους, αλλά για το φόβο ντόμινο στις λοιπές οικονομίες, το αποκάλυψε πρόσφατα και ο Μπαρόζο (όχι πως δεν το ξέραμε, δηλαδή), σήμερα Μιχαλολιάκος,Τσίπρας και Καμμένος θα συνεδρίαζαν για να συζητήσουν από κοινού πώς θα βρεθεί τρόπος να σταματήσει η αιματοχυσία των Ελλήνων. Θα σφαζόμαστε, έτσι και σταματούσαν και ένα μήνα τα ΑΤΜ να ακουμπάνε, έστω και κουτσουρεμένους μισθούς και συντάξεις στους  “Αγανακτισμένους”΄Ελληνες. Το έλα να δεις θα γινόταν.

Να καλωσορίσουμε, λοιπόν, στο τημ των άλλων  Ελληνάρων του ΣΥΡΙΖΑ τη Ραχήλ και να της ευχηθούμε  καλή παραμονή και συνεργασία υπό τη νέα  ηγεσία   . Ας μην ετοιμάζει όμως ταγιεράκι  υπουργικό ή για άλλο κυβερνητικό θώκο. Δε γίνεται κυβέρνηση στον αιώνα τον άπαντα ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα “κουκια” μετρήθηκαν και ευρέθηκαν λειψά για να κάνει τέτοιο πανηγύρι.

 

Υ.Γ Μόλις λάβαμε γνώση της είδησης που παραθέτουμε στη συνέχεια. Οι “κουμπαριές” αρχηγών Ναζιστών-Ακροεξιών και “μορφωμάτων” που διατείνονται   πως ανήκουν στην Αριστερά (όπως Γκρίλι-Λεπέν, Τσίπρας-Καμμένος) είναι γνωστές και συνηθισμένες. Δε μάθαμε κάτι καινούριο από τη Ραχήλ.

Να και η είδηση:

Η υπόθεση «LuxLeaks» που αφορά τις προκλητικές φοροαπαλλαγές των εταιρειών που έχουν ως έδρα το Λουξεμβούργο κλονίζει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τέως πρωθυπουργό του Μεγάλου Δουκάτου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Συνολικά 76 ευρωβουλευτές από την πολιτκή ομάδα «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας» την ομάδα του Νάιτζελ Φάρατζ που λίγες ημέρες πριν βρισκόταν στο όριο της διάλυσης και που περιλαμβάνει βουλευτές του Μπέπε Γκρίλο κατάφεραν να συγκεντρώσουν μαζί με μη εγγεγραμένους ευρωβουλευτές του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λε Πεν το 10% των μελών του Σώματος που απαιτούνται για την πρόταση μομφής.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαΐκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς επιβεβαίωσε πως έλαβε την πρόταση η οποία θα συζητηθεί στην προσεχή ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα συγκληθεί την επόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.