ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

Αλαφούζος: «Έχει κλαπεί άλλη μια νίκη…»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το τέλος του ντέρμπι, μίλησε για κλοπή και για τραγική διαιτησία από πλευράς Καλογερόπουλου, καυτηριάζοντας την ΕΠΟ και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Για κλοπή νίκης και για μάχη με αρχές και ήθος κόντρα στο κατεστημένο της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για τη διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου αλλά και τις σχέσεις του προέδρου του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τα κινέζικα τηλέφωνα που αναφέρονται στη δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια και υποστήριξε πως οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν να μάχονται απέναντι στο κατεστημένο, όπως υποστήριξε.

«Νομίζω ότι όλοι είδαν το παιχνίδι και όλοι είδαν τι έγινε. Άλλη μια νίκη έχει κλαπεί. Εμείς κτίζουμε μια ομάδα με αρχές και ήθος, αυτές οι αρχές και το ήθος αποδίδουν. Φάνηκαν τα παιδιά, πως είχαν ήθος και καλύτερη φυσική κατάσταση, προσπάθησαν περισσότερο. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει άλλη τακτική. Ο πρόεδρός του έχει σχέσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, μιλάνε μεταξύ τους από τα κινέζικα τηλέφωνα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα επιμείνουμε, με τις αποκαλύψεις μας και με την προσπάθεια που κάνουμε. Θεωρώ υπεύθυνη την κυβέρνηση για αυτή τη σάπια κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Εμείς με ήθος και αρχές θα συνεχίσουμε, δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε».

Όσο για το που θεωρεί πως αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός, σχολίασε: «Νομίζω πως δεν ήταν η καλύτερη η διαιτησία σήμερα»…

Νωρίτερα, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και είχε αναφέρει πως «Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. Οι αρχές και το ήθος παίζουν ρόλο στη ζωή. Φαίνεται πως στον Ολυμπιακό δεν έχουν τις ίδιες αρχές και το ήθος που έχουμε εμείς. Μιλούν με πακιστανικά και κινέζικα τηλέφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, είναι απαράδεκτο να ανέχεται η κυβέρνηση τέτοιες καταστάσεις. Για να κερδίσει ο Ολυμπιακός πρέπει να στηθούν θέατρα, να έρθουν διαδηλωτές και να μιλούν κάποια σε πακιστανικά κινητά».

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι δυο…αιώνιοι αντίπαλοι ξεκατινιάζονται  για το ποιος είναι, λέει, λαμόγιο, παράγκα, διαπλεκόμενος, ανήθικος  στις  ποδόσφαιρικές τους μπίζνες. Μα, τί λένε; ΄Ολοι τους είναι διαπλεκόμενοι και αισχροί. Και γιατί να μην είναι; ΄Εχουν ήθος, ιδεολογία,αρχές οι παράγοντες του ποδοσφαίρου;

Αλλά και οι οπαδοί; Μάζα είναι, φανατικοί, ρατσιστές, ανεγκέφαλοι και λίαν επικίνδυνοι. Θεωρώ  εντελώς φασιστική τη νοοτροπία των οπαδών όλων των ομάδων. Δεν μπορεί να υπάρχει μέσα σε αυτό το συρφετό σοβαρός άνθρωπος.Τί να κάνει  σε τέτοιο όχλο ο πολιτισμένος, ο πολιτικοποιημένος, ο πολίτης; Ρεμάλια είναι οι περισσότεροι απ΄αυτούς.΄Ατομα δυστυχισμένα, ανασφαλή, φανατισμένα, ακαλλιέργητα που βγάζουν μέσα από το ποδόσφαιρο  τον πιο αισχρό, κομπλεξικό, μικροπρεπή και φασιστικό εαυτό τους.

Πρόσφατα φτάσανε και σε δολοφονία στην Κρήτη. Τόσο μίσος οι αλλόκοτοι, τέτοια αποκοτιά και χαμέρπεια. Ο πολίτης δεν έχει θέση ανάμεσα σε υπόκοσμο , δε γίνεται συστατικό μάζας, άβουλο ενεργούμενο. Δεν υποβιβάζεται σε ζώο. Καθαρές και σταράτες κουβέντες.

Και ποσώς μας ενδιαφέρει αν τους στενοχωρήσουμε.΄Ετσι κι αλλιώς, δεν έχουν θέση όλοι αυτοί στον δικό μας κόσμο, στα δικά μας όνειρα. Είναι αλλοτριωμένοι, παραδομένοι, αποπροσανατολισμένοι. Δε γίνεται να “βάλουν χέρι” να κάνουμε το κόσμο καλύτερο.  Η ενέργεια που εκπέμπουν είναι αρνητική, βαριά, καταθλιπτική.

Μιλάμε για τους άρρωστους ποδοσφαιρόφιλους φυσικά.Τα σούργελα. ΄Οχι για τους ευκαιριακούς θεατές, που έπεσαν πάνω σε μια ανοιχτή τηλεόραση στην καφετέρια και “παίρνουν μάτι” έναν αγώνα ,έτσι για πλάκα,για να περάσει η ώρα . Οι κολλημένοι είναι το πρόβλημα.΄Οσοι έχουν θρησκεία την Ολυμπιακάρα τους, την ΑΕΚάρα τους,την ΠΑΟΚΑΡΑ τους. Αυτούς δεν μπορώ χρόνια τώρα να  τους πάω με τίποτα.Με πνίγει η μπόχα αυτής της αισχρής μπίζνας. Με αποδιοργανώνει  αυτή η παράνοια.

____________________________________________________________________

Λάκης Λαζόπουλος: Διασκέδασε στον Τζίμη Πανούση

Αυτή τη φορά επέλεξε να πάει στην «Ακτή Πειραιώς» να δει τον Τζίμη Πανούση. Ο ηθοποιός μαζί με την παρέα του διασκέδασε με τον καλλιτέχνη και όλο το βράδυ δεν σταματούσε να χαμογελάει. Μάλιστα ο Τζίμης Πανούσης κατέβηκε από την σκηνή και πήγε στο τραπέζι του να τον χαιρετίσει. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί.

 

A, ρε Τζιμάκο πού κατάντησες! Ποιος περίμενε να σε δει στο μαύρο σου το χάλι ,να χαριεντίζεσαι με το Λαζόπουλο και να αβαντάρεις το Νεο-Πασόκο, καιροσκόπο καλλιτέχνη που ανα-βαπτίστηκε πρόσφατα στην κολυμπήθρα του ΣΥΡΙΖΑ και … είδε το φως το αληθινό και το ανέσπερο.

Κατάντημα, Πανούση, καταδικό σου όλο. Θα δεις που θα το πληρώσεις. Μπροστά σε Συριζιανούς  και Χρυσαυγίτες θα λες σύντομα  τα κρύα σου πια αστεία για το Σαμαρά,τη Μερκελ,τους Αμερικανούς.

Κανείς δεν ξεφεύγει γαμώτο;΄Ολοι σκοντάφτουν και τρώνε τα μούτρα τους τελικά;

 

_________________________________________________________________________

” Εύβοια: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που τα έχασε όλα και κοιμάται στο δρόμο – Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου!
Εύβοια: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που τα έχασε όλα και κοιμάται στο δρόμο – Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου
Δείτε τις εικόνες του άλλοτε πανίσχυρου επιχειρηματία – Η οικονομική κρίση τον κατέστρεψε και τον έριξε από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα – Άφωνοι οι κάτοικοι της Χαλκίδας όταν πληροφορούνται το όνομά του…
Η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον πρώην επιχειρηματία, ο οποίος έμεινε άστεγος και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στο δρόμο…

 

Εικόνα που προκαλεί θλίψη. Όπως αποκαλύπτει το eviazoom.gr, ο 55χρονος Χαλκιδέος τα έχασε όλα και από τρανός επιχειρηματίας, βρέθηκε στο δρόμο τους τελευταίους μήνες, βρίσκοντας καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, ενώ πολλές φορές έχει εντοπιστεί σε κοινή θέα να κοιμάται στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια της πόλης.
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt
Αυτές οι εικόνες γίνονται συχνά θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, με τους περισσότερους να μένουν άφωνοι όταν μαθαίνουν το όνομα και την ιστορία του άστεγου πλέον επιχειρηματία…

Πηγή: eviazoom

H τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την είδηση στο  κουτσομπολίστικο eviazoom; ΄Ετσι λένε στην Εύβοια. Γιατί εμείς, που έχουμε ένα σωρό κόσμο στη Χαλκίδα και ρωτήσαμε πολλούς αν ξέρουν κάτι για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, γέλασαν.Ανύπαρκτος ή άφαντος ο άστεγος έμπορος.

Πάλι “μούφα” δημοσιεύματα. Τέτοια πολιτική και με τέτοια μέσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Περιμένουμε από τον κατινίσιτικο ιστότοπο να μας στείλει (και θα το κρατήσουμε απόρρητο) το όνομα του επιχειρηματία. Αλλιώς, θα συνεχίσουμε να λέμε πως είναι μια ακόμα ανεύθυνη και χρησιμοθηρική γωνιά του διαδικτύου που κοιτάζει να μαζέψει “πενταροδεκάρες” με τα παραμυθάκια που κατασκευάζει. Περιμένουμε για να ανακαλέσουμε. Διαφορετικά “άξιος ο μισθός του”.