ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

1.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ  ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ  12ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ!
2. “ΚΟΠΡΙΤΕΣ” ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: “ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ” !
3. ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ …ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ;
4. ΑΣ  ΣΤΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,  ΩΣ Ο “ΝΟΜΙΜΟΣ” ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ .
 5. GOOGLE. ΣΚΟΤΩΣΕ Κ ΕΣΥ ΕΝΑΝ GAY,ΜΠΟΡΕΙΣ!

Κι άλλη εκτέλεση μικρού παιδιού από αστυνομικούς στις ΗΠΑ!
Κι άλλη εκτέλεση μικρού παιδιού από αστυνομικούς στις ΗΠΑ!
Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής για πέμπτη συνεχή νύκτα στην πόλη Σεν Λούις ζητώντας την απαγγελία κατηγοριών κατά του λευκού αστυνομικούΝτάρεν Ουίλσον που σκότωσε στις 9 Αυγούστου τον 18χρονο Μάικλ Μπράουν στοΦέργκιουσον, εν αναμονή της απόφασης του σώματος των ενόρκων, η οποία θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, για τη δίωξή του ή μη.

Την ίδια στιγμή, ο φόνος χθες στο Κλίβελαντ του Οχάιο του 12χρονου Ταμίρ Ράις,που έπαιζε με ένα ψεύτικο όπλο, από τα πυρά αστυνομικών απειλεί να προκαλέσει νέο κύμα οργής.

Ο θάνατος του αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν στο Φέργκιουσον ξύπνησε τη φυλετική ένταση στο προάστιο του Σεντ Λούις του Μισούρι και προκάλεσε βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, την επέμβαση της εθνοφρουράς και την επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις αρχές, σε μία πόλη όπου το 67% του πληθυσμού είναι μαύροι, αλλά οι τοπικές αρχές και οι αστυνομία είναι επανδρωμένες σχεδόν αποκλειστικά από λευκούς.

“Ψηλά τα χέρια, μην πυροβολείτε “, “Να με τι μοιάζει η δημοκρατία”, φώναζαν οι διαδηλωτές κρατώντας πανώ που έγραφαν “Οι ζωές των μαύρων μετράνε”.

Το δικαστήριο του Κλέιτον, όπου συνεδριάζει εδώ και τρεις περίπου μήνες το σώμα των ενόρκων για να αποφασίσει εάν ο αστυνομικός που σκότωσε τον Μάικλ Μπράουν θα διωχθεί, είναι πλέον περιφραγμένο από προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο αστυνομικός δήλωσε ενώπιον του σώματος των ενόρκων ότι ενήργησε στο πλαίσιο της νόμιμης άμυνας κατά τη διάρκεια συμπλοκής με τον Μάικλ Μπράουν. Ομως αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο νεαρός μαύρος είχε τα χέρια ψηλά όταν πυροβολήθηκε από τον λευκό αστυνομικό.

Μετά τον πατέρα του Μάικλ Μπράουν, ο οποίος δημοσιοποίησε βίντεο μέσω του Ιντερνετ την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο κυκλοφόρησε και ο ίδιος του δρόμους του Φέργκιουσον απευθύνοντας εκκλήσεις για ηρεμία, η μητέρα του νεαρού, η Λέσλι ΜακΣπάντεν, πήγε χθες στον τόπο του φόνου του παιδιού της.

“Θέλω μόνο να είστε προσεκτικοί. Μην τους προκαλείτε, μην τους αφήσετε να σάς προκαλέσουν. Δεν θέλω να τραυματισθεί κανείς. Διότι όταν θα έρθει η ώρα του δικαστηρίου, σάς θέλω όλους μαζί μου”, είπε.

Το Σάββατο στο Οχάιο, η τοπική αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα που ειδοποιούσε για την παρουσία σε παιδική χαρά του Κλίβελαντ, παιδιού που κρατούσε “όπλο” και “απειλούσε” τους περαστικούς. Ο ανησυχών πολίτης είχε ωστόσο διευκρινίσει ότι το όπλο είναι “πιθανότατα ψεύτικο”.

Οι δύο αστυνομικοί που έφθασαν επί τόπου, ο ένας με μονοετή και ο δεύτερος με δεκαετή πείρα στην υπηρεσία, ζήτησαν από το παιδί να σηκώσει ψηλά τα χέρια και όταν αυτό τα έφερε προς τη ζώνη του, το πυροβόλησαν. Το 12χρονο παιδί υπέκυψε έπειτα από λίγες ώρες στα τραύματά του. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ονομάζεται Ταμίρ Ράις.

Τον Αύγουστο, αστυνομικοί σκότωσαν σε σουπερμάκετ του Οχάιο έναν μαύρο, τον Τζον Κρόφορντ, επειδή κρατούσε ένα όπλο, ένα παιγνίδι που είχε πάρει από τα ράφια του καταστήματος. Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και τότε από ανησυχούντα πολίτη.

πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ’

” Οι δύο αστυνομικοί που έφθασαν επί τόπου, ο ένας με μονοετή και ο δεύτερος με δεκαετή πείρα στην υπηρεσία, ζήτησαν από το παιδί να σηκώσει ψηλά τα χέρια και όταν αυτό τα έφερε προς τη ζώνη του, το πυροβόλησαν. Το 12χρονο παιδί υπέκυψε έπειτα από λίγες ώρες στα τραύματά του”

΄Η δεν έχουν “κουκούτσι μυαλό” (και τότε πώς τους κρατούσαν στην υπηρεσία;) οι δυο εγκληματίες  αστυνομικοί που πυροβόλησαν ένα 12χρονο παιδί σε παιδική χαρά ή είναι  μανιακοί και διεστραμμένοι.  Δεν πυροβολείς με τίποτα ένα παιδάκι, ακόμα κι αν έχει αληθινό όπλο στα χέρια του, με το πρόσχημα της νόμιμης άμυνας. Καλύτερα να σε σκοτώσει, παρά να το πυροβολήσεις .΄Ενα  παιδί είναι πάντα ένα παιδί.

Τί έχουν πάθει τελικά οι μπάτσοι στην Αμερικοί τελευταία; Είναι στα καλά τους ή χρειάζεται να πάρει η κυβέρνηση “σκούπα” κι εκεί,όπως  είναι απαραίτητο και στη χώρα μας να γίνει το ίδιο,αφού η αστυνομία ναζιστοκρατείται και μάλιστα σε ποσοστό πάνω από 40%;

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ

 

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη θα έχει όπως όλα δείχνουν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εξ’ αιτίας μήνυσης που θα καταθέσει εναντίον του η ΠΟΕ ΟΤΑ.
Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση αποφάσισε να προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον του πρώην Υπουργό, με αφορμή πρόσφατα σχόλια του σε ραδιοφωνικό σταθμό, σύμφωνα με τα οποία φέρεται να χαρακτήρισε «κοπρίτες» και «τεμπέληδες» τους δημοσίους υπαλλήλους.
Το Γενικό Συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε να μηνύσει το Θεόδωρο Πάγκαλο, κάτι που ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από μία μακροσκελή ανακοίνωση η οποία τιτλοφορείται «Μετά 30 χρόνια βουλευτικής ασυλίας… επιτέλους ίσοι».
Σε περίπτωση που υλοποιηθεί η απειλή, τότε δεν αποκλείεται πολύ σύντομα οι δικαστικές αίθουσες να ζήσουν μεγάλες στιγμές…

Δηλαδή, τί είναι, αν δεν είναι κοπρίτες, τεμπελόσκυλα και λαμόγια πάρα-πάρα πολλοί από τους δημοσίους υπαλλήλους; Ειδικά εκείνοι στην τοπική αυτοδιοίκηση που  όλοι “οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνωρίζουμε με ποιο τρόπο και  ποιες… αξιοκρατικές διαδικασίες προσλαμβάνονται, καθώς και πώς “σκοτώνονται” στη δουλειά.

Μεγάλος αριθμός  δημοσίων υπαλλήλων δεν κάνει τη δουλειά  του όχι απλά  σωστά, ούτε καν υποφερτά. Κι αυτό το ξέρει ο κόσμος,  δεν περίμενε να το πει ο Πάγκαλος. Χαραμοφάηδες, λουφαδόροι, ανεπαρκείς, ένα σωρό βρίσκεις τέτοιοιους “κοπρίτες” στις δημόσιες υπηρεσίες. Σε όλες. ΄Ασε που “λαδώνονται” κιόλας πολλοί απ΄αυτούς στις εφορίες, τις πολεοδομίες, τα νοσοκομεία. Οι μηνύοντες τον Πάγκαλο κάνουν πως δεν τα γνωρίζουν αυτά. Αλλά, ποιος τους ρωτάει; Για  τους…κακούς δημοσίους υπαλλήλους μιλάμε και δεν είναι συκοφαντία να λες την αλήθεια.

΄Οποιος είναι σωστός, έντιμος και δουλευταράς, ούτε φοβάται ούτε προσβάλεται, αφού  δεν τον αφορούν οι χαρακτηρισμοί. ΄Οσοι… “έχουν τη μύγα μυγιάζονται”. Δυστυχώς,όμως  οι  “καθαροί”,οι εργατικοί, οι άξιοι, που πήραν με το “σπαθί” και τα προσόντα τους τις θέσεις, δεν είναι και η πλειοψηφία στο δημόσιο

Τί απειλούν τώρα οι “κοπρίτες”  του Πάγκαλου με μηνύσεις; Μήπως όσοι απειλούν θα έπρεπε να πάνε σπίτια τους ,αν δε μας τεκμηριώσουν πρώτα με χαρτιά και ντοκουμέντα τον τρόπο και τις διαδικασίες με τις οποίες προσελήφθησαν στα πόστα ” βρέχει- χιονίσει πέφτει ο μισθός”;

Το θράσος στην Ελλάδα δεν έχει όρια.”Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης”. Γνωστή η μέθοδος. Δεν το ξέρει, λέτε, η λαϊκή σοφία;

Σιγά μην τους φοβηθούμε κιόλας.

 

__________________________________________________________________________

3. Σε κλοιό μια ολόκληρη περιοχή – Ταμπουρωμένος και επικίνδυνος λένε οι αστυνομικοί για τον μανιακό που πυροβόλησε στο Μικρολίμανο
Μέγεθος κειμένου
Σε κλοιό μια ολόκληρη περιοχή – Ταμπουρωμένος και επικίνδυνος λένε οι αστυνομικοί για τον μανιακό που πυροβόλησε στο Μικρολίμανο
– Για μια παρεξήγηση με γυναίκα ίσως σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο ο μανιακός
– Και στη Μιχαλακοπούλου είχε πυροβολήσει για τα μάτια μιας γυναίκας
– Τι δείχνουν οι κάμερες και ποια στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί
– “Καμένος” ακόμη και για τον υπόκοσμο ο δράστης

Στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει τώρα τρία αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί θέλουν να εντοπίσουν ποιο από αυτά χρησιμοποίησε ο δράστης ώστε να “ακολουθήσουν” μέσω καμερών το δρομολόγιό του.

Ήδη ωστόσο έχουν εντοπίσει το Ford Maverick το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις τρεις επιθέσεις που προηγήθηκαν σε Μεταξουργείο, Άγιο Παντελεήμονα και Μιχαλακοπούλου.

Πηγές του newsit κάνουν λόγω για ένα αυτοκίνητο που έχει ενοικιαστεί και το οποίο οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει σε περιοχή την οποία έχουν θέσει υπό ασφικτικό κλοιό καθώς πιστεύουν ότι κοντά μπορεί να βρίσκεται και το κρησφύγετό του.

Πυροβολεί με το παραμικρό

Για άτομο που δεν διστάζει να πυροβολήσει χωρίς ουσιαστική αιτία κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που επισημαίνουν ότι ίσως βρίσκεται και υπό την επήρεια ουσιών, γεγονός που τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο.

Για το απίστευτο περιστατικό στο Μικρολίμανο ίσως αφορμή στάθηκε μια παρεξήγηση με μια γυναίκα, λένε οι ίδιες πηγές. Άλλωστε όπως τονίζουν για μια γυναίκα έγινε και το περιστατικό έξω από το μπαρ στη Μιχαλακοπούλου.

Ο δράστης δεν κατατάσσεται σε καμία περίπτωση στα στελέχη της μαφίας και αντίθετα λέγεται ότι πρόκειται για χαμηλόβαθμο μέλος. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα φαίνεται ότι στην ασφάλεια υπάρχει ροή πληροφοριών για τον μανιακό ακόμη και από αλλοδαπούς που φέρονται να έχουν σχέσεις με κυκλώματα της νύχτας με έμπειρους αστυνομικούς να τονίζουν ότι πιθανότατα η συμπεριφορά του δεν γίνεται ανεκτή ακόμη και από άτομα που κινούν τα νήματα του υποκόσμου

Αλλάζουν το νόμο μετά τον τραγέλαφο με τη φωτογραφία του μανιακού στο Μικρολίμανο

Με την επίσημη δημοσίευση των στοιχείων του δράστη που πυροβόλησε και τραυμάτισε 15 άτομα στο Μικρολίμανο να μην μπορεί να γίνει πριν περάσουν ακόμη δυο μέρες λόγω απαγόρευσης από τον σχετικό νόμο κάποιοι διαπίστωσαν ότι πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή

Έτσι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας μιλά για ανάγκη τροποποίησης του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου και ζητά είτε την επαναφορά του Ν.2472/1997 σχετικά με τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων καταζητούμενων, είτε την τροποποίηση για εξειδικευμένες περιπτώσεις, όπως για καταζητούμενους, που δεν ανευρίσκονται ή είναι αγνώστου διαμονής με στόχο τη διευκόλυνση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ασφάλεια και την προστασία του Έλληνα πολίτη.

Δεν είναι απλά ένας αλητήριος ο τύπος, ένας συνήθης παραβατικός .Είναι μανιακός εγκληματίας. Δεν πυροβολείς στην ψύχρα ανύποπτους ανθρώπους για τα… μάτια μιας γκόμενας!  Είσαι τελειωμένος απο μυαλά και συνείδηση.

΄Ομως, θα μπορούσε η  αστυνομία να μας διευκρινίσει κάποιες απορίες μας, γιατί εμείς αδυνατούμε  να κατανοήσουμε τα εξής!

1. ΄Εχουμε δεδομένα ότι:

α. Ο κακοποιός  -serial killer ήταν “σεσημασμένος” εδώ και πολύ καιρό (φόνοι, εμπόριο κοκαϊνης, επιθέσεις κ.α).

β.΄Ηταν Αλβανός

2. Ερωτήματα:

α.Γιατί δεν είχε συλληφθεί ;

β. Υπήρχε κάποιος ειδικός λόγος που ένας τόσο επικίνδυνος κακοποιός κυκλοφορούσε ελεύθερος; Κι αν ναι, ποιος; (΄Οχι, φυσικά, πως δε γνωρίζανε στην αστυνομία πού κυκλοφορεί ο παρανοϊκός τύπος και τί έχει διαπράξει).

γ.Μήπως ως …Αλβανός και επικίνδυνος εγκληματίας εξυπηρετούσε κάποιους συγκεκριμένους  στόχους της Αστυνομίας, που την …επάνδρωσε εδώ και πολύ καιρό ο Αρχι-Ναζί Μιαχαλολιάκος με οπαδούς του; Μήπως περίμεναν από την αστυνομία να γίνει ό,τι έγινε, ίσως και μεγαλύτερο μακελειό (ευτυχώς αποφεύχθηκε),για να καλλιεργηθεί κλίμα ρατσισμού και ξενοφοβίας στον πληθυσμό;

Εύλογα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση.

___________________________________________________________________

4.  1. ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ
Η Καϊλή (Ευρωβουλευτίνα “ΕΛΙΑΣ”)  «αποστόμωσε» αμερικανό γερουσιαστή: «Δεν θα διευκρινίζω από ποια Μακεδονία είμαι!»
ΚΑΡΓΑΚΟΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ): ΣΤΗΝΑΜΦΙΠΟΛΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ
Οι Σκοπιανοί δεν το βάζουν κάτω. Αυτή τη φορά ασχολούνται με τον Όμηρο, την Ιλιάδα και την Οδύσσεια και υποστηρίζουν πως η γραφή τους

ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Τα αποκαλυπτήρια αγάλματος εφίππου Μέγα Αλέξανδρου, ύψους 22 μέτρων, στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας των Σκοπίων, προγραμματίζουν

είναι στη «Μακεδονική Γλώσσα».
Η εφημερίδα «Sky» της Οχρίδας, αναφέρει πως «Η χώρα μας (Σκόπια) είναι μια βιβλική χώρα, αλλά έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές από τις κατακτήσεις. Και αυτό εξηγείται από τον απλούστατο λόγο ότι στο κομμάτι αυτό της γης, αλλάζοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της, αλλάζουν όλα τα ιστορικά γεγονότα και μας επιβάλλουν μια άλλη ιστορία».
Επιπλέον, εκθειάζει ένα βιβλίο που εκδόθηκε στο Βελιγράδι το 1992 για την ιστορία της «Μακεδονικής» Αρχιεπισκοπής από έναν «οδοιπόρο» και «ερευνητή» και έχει τον τίτλο «Η αλήθεια για τη Μακεδονία (νοτιοσλαβία), βάσει τεκμηρίωσης».
Αναλυτικότερα, αναφέρει:
«Η κιβωτός του Νώε υπάρχει στην περιοχή των Σκοπίων. Βρέθηκαν λένε…υπολείμματά της.
Η απαρχή του ιστορικού κόσμου δεν ξεκίνησε από τη Μεσοποταμία, αλλά από τα Σκόπια.
Οι δώδεκα Απόστολοι του Ιησού δεν υπήρξαν στη Γαλιλαία, αλλά στην περιοχή των Σκοπίων και αυτό αποδεικνύεται από διάφορα τοπωνύμια στην περιοχή.
Ο Όμηρος την Ιλιάδα και την Οδύσσεια την έγραψε στην «μακεδονική» γλώσσα και όχι στην Ελληνική, χρησιμοποιώντας το «μακεδονικό» αλφάβητο.
Από τις λέξεις που υπάρχουν βεβαιώνεται ότι η γλώσσα προέρχονται από την περιοχή των Σκοπίων»
Στο δημοσίευμα τονίζεται, γιατί η Ακαδημία των Σκοπίων, σιωπά σε ένα τόσο σημαντικό ιστορικό έργο, το οποίο πρέπει να μελετάται από όλους τους νέους στα σχολεία της χώρας…
Κάποιος πρέπει να τους απαντήσει επισήμως…

 

Και γιατί, παρακαλώ, να κατηγορούμε κάποιους ασστείους Σκοπιανούς για τις παραπάνω γραφικότητες που τσαμπουνάνε;  Είναι καλύτεροι ,δηλαδή, εδώ οι δικοί μας;  Τί ζήσαμε όλο αυτό τον καιρό με τις “τρεις κυρίες” στην Αμφίπολη, που λίγο έλειψε να ανακοινώσουν πως ξέθαψαν  από το ταφικό συγκρότημα της Αμφίπολης και τα υπολείμμματα της…  μπουγάτσας Σερρών,  που δοκίμασε για τελευταία φορά ,λίγο πριν αναχωρήσει ο Αλέξανδρος ο Μέγας για την εκστρατεία στην Ασία;   Γιατί  να να μην αμολήσουν οι αντίστοιχοι Σκοπιανοί “Καργάκοι”-“Παναγιωταρέες” ανάλογες εθνικιστικές κοτσάνες ,όπως εδώ οι δικοί μας; Η φαιδρότητα δεν είναι… προνόμιο μόνο των Ελληνάρων.

“Ο εθνικισμός είναι το καταφύγιο των απατεώνων”, έλεγε ο Εγγλέζος διανοητής.  Αλλά, και των ανοήτων και των φαιδρών και των εχόντων “τρικυμία εν τω κρανίω”να συμπληρώσουμε.

Ας μας αφήσουν, επιτέλους, ήσυχους  και οι μεν πάνω και οι δε κάτω, τετυφλωμένοι. ΄Εχει σοβαρότερα προβλήματα ο κόσμος και εδω κι εκεί, για να ασχοληθεί.  Και ειλικρινά  δε θα αλλάξει τίποτα και για κανέναν, αν η σημερινή ,ελληνική Μακεδονία σταθεί  γενναιόδωρη και  χαρίσει  στα Σκόπια το τοπικό-προσδιοριστικό επίρρημα  “΄Ανω”, αφού το θέλουν τόσο πολύ οι γείτονες. Και δεν πρόκειται σίγουρα να αλλάξει η  (ξεπερασμένη πια παντού από τα πράγματα) “νομιμότητα”,που χορηγεί η ιστορία στην ελληνική Μακεδονία, ως κληρονόμος της αρχαίας. Ούτε ο Αλέξανδρος ο Μακεδών θα απολέσει την ελληνική του… ιθαγένεια, επειδή ανιστόρητοι και φανατικοί εθνικιστές τον…πολιτογάφησαν Σ(κ)λάβο.

Να μην ξεχνάμε,άλλωστε, πως χιλιάδες σλαβικά και τούρκικα τοπωνύμια άλλαξαν στη χώρα μας. Ε, και τί έγινε; Ο κοντοχωριανός  μου  από το χωριό Μπέρεκλα , που μετονομάστηκε σε Νέδα (από το αρχαίο ποταμό η Νέδα) αισθάνεται τώρα περισσότερο ΄Ελληνας από τον πατέρα και τον παππού του, που αποκαλούσαν το χωριό τους  με το παλιό, σλαβικό του όνομα;

Και όχι μόνο εδώ ,παγκόσμια, ολόκληρες ήπειροι, χώρες, περιοχές άλλαξαν και ένα και δυο και περισσότερα ονόματα (κάποτε,μάλιστα, ιστορικά άδικα και παράλογα) . Η αρχαία, ιστορική Δακία με τους αυτόχθονες κατοίκους, ας πούμε, μετονομάστηκε σε Ρουμανία ,με απόγονους τώρα από τη σπορά των ρωμαϊκών λεγεώνων. Καταργήθηκε και η ιστορία τους γι΄αυτό;  Η Βαλκανική  “τράνηνε”, έγινε ολόκληρη “γηραιά” Ευρώπη.  Η Αμερική, η Αυστραλία…. Πρόσφατα η πρώην Γιουγκοσλαβία διελύθη  “εις τα εξ ων συνετέθη” και βλέπεις   χωριά και πολιτείες σήμερα με νέες ονομασιες στις ταμπέλες, εκτός από τα νέα σύνορα. Μην τρελαθούμε κιόλας με τα ονόματα!

Μα τόση ανοησία και αστοχασιά; Τόση βλακεία; Θα έχει πετάξει στα ύψη ο πολιτισμός, θα έχει ανέβη  σε επίπεδα δυσθεώρητα ο άνθρωπος την εποχή  που θα απαγορεύει δια νόμου  στις κοινωνίες να επικαλούνται  τα μέλη τους για οποιοδήποτε λόγο “προσδιορισμού” και διάκρισης   χρώμα, φυλή, φύλο, εθνικότητα,ηλικία, θρησκεία.

Μόνο που αργεί πολύ αυτή η εποχή. Πρώτα,θα φτάσουν  κάτοικοι άλλων πλανητών στη γη και μετά θα απαλλαγεί από αυτά τα ασήκωτα  βαρίδια η ανθρωπότητα. “Η βλακεία είναι ανίκητη”, βλέπετε.Το είπε ο σοφός.

__________________________________________________________________________

5.”Σκότωσε τους γκέι”! Σάλος με το ομοφοβικό παιχνίδι της Google

 

Σάλο έχει προκαλέσει το ομοφοβικό παιχνίδι που ανέβηκε στοGoogle play την Κυριακή και καλούσε τους παίκτες να σκοτώνουνομοφυλόφιλους για να περνάνε τις πίστες!Με το όνομα “Ass Hunter” και την περιγραφή “Το κυνήγι των ομοφυλόφιλων είναι τώρα διαθέσιμο στα Android! Παίξτε και μην είστε γκέι”, το παιχνίδι έδινε πόντους και επέτρεπε στους παίκτες να αλλάζουν πίστες, ανάλογα με το πόσους γκέι άντρες εκτελούσαν. Όποιος όμως δεν τα κατάφερνε και έπεφτε “θύμα αιχμαλωσίας” από ομοφυλόφιλους, οι οποίοι εμφανίζονταν συχνά κρυμμένοι πίσω από θάμνους, έπρεπε να κάνει ό,τι ήθελαν εκείνοι!

“Ήρθε το θρυλικό παιχνίδι, όπου είσαι κυνηγός και η αποστολή σου είναι να σκοτώσεις όσους περισσότερους γκέι μπορείς ή να καταφέρεις να δραπετεύσεις από αυτούς. Οι ομοφυλόφιλοι ίσως κρύβονται στους θάμνους και μπορούν ξαφνικά να σε αιχμαλωτίσουν! Για αυτό μην ξεχνάς: όταν σε πιάσουν θα σου κάνουν ό,τι θέλουν”, αναφερόταν χαρακτηριστικά στην περιγραφή.

Σύμφωνα με τη Mirror, το παιχνίδι “κατέβηκε” περισσότερες από 10.000 φορές σε κινητά, ωστόσο, έχει λάβει και χιλιάδες αρνητικά σχόλια. Μετά από τα κύματα οργής, η εταιρεία απέσυρε το παιχνίδι πριν μερικές ώρες.

 Να δείτε που θα βγει η άθλια εταιρία να ζητήσει συγγνώμη, να ψελλίσει δικαιολογίες γι αυτό το έγκλημα που διέπραξε και… “ούτε γάτα ούτε ζημιά”. Στο μεταξύ, πέρασε μια χαρά σε χιλιάδες χρήστες το μήνυμα πως ένας γκέι είναι …αναλώσιμος. Δεν είναι δα και  μεγάλη απώλεια!  Ενώ, οι  βιονικο-αναβολικάκηδες με τα ποντίκια και τις γραμμώσεις, άλλη…ποιότητα ε;

Γιατί οι οργανωμένοι ακτιβιστές δεν προτείνουν μποϊκοτάζ  στην google;  Τί άλλο χειρότερο θα μπορούσε να κάνει η συγκεκριμένη εταιρία που κοιτάζει να τα αρπάξει από παντού;