ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

_________________________________________________

ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!

__________________________________________________________________
1. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ -ΧΑΪΚΑΛΗΣ (΄Η “ΠΑΡ΄ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ”)  ΣΥΜΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ!
 2. Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ  ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΩΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ, ΩΣ ΠΟΤΕ;

__________________________________________________________________________

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ)

 Ψήφισαν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο!

Θα ψηφίσουν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο

 Ο έσχατος εξευτελισμός της Δημοκρατίας! ΄Υβρις στην Ιστορία. Η σημερινή Βουλή των Ελλήνων είναι κατάπτυστη ιστορικά. Συναγελάζεται και συμψηφίζει με τα τέρατα του Ναζισμού.

Ντροπή! Ντροπή και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας(!!!), που θα εκλεγεί από μια τέτοια Βουλή!

__________________________________________________________________________

1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: “Προσπάθεια χρηματισμού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη κι ένας άλλος βουλευτής… τα πήρε”!
«το ποσόν από 2 έως 3 εκ. ευρώ,τα στοιχεία είναι όλα στον εισαγγελέα»…
Ο Εισαγγελέας τι κάνει τόσον καιρό;

– Μου πρότειναν 700.000 ευρώ, διακανονισμό του δανείου μου και συμβόλαια
– “Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό” είπε ο Παύλος Χαϊκάλης
– Περιμέναμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης λέει ο Λ. Λαζόπουλος
-Η … βόμβα έπεσε από τον Λ. Λαζόπουλο. Όπως είπε είναι ο ίδιος μάρτυρας χρηματισμού βουλευτή. Μίλησε για εν ενεργεία βουλευτή και τόνισε ότι ήδη τα στοιχεία έχουν δοθεί στον εισαγγελέα.

Ποιος έρριξε τη βόμβα, λέει; Ο Λαζόπουλος; “Ρωτήστε και τον μπάρμπα μου τον ψεύτη”, δηλαδή. Καλά, άστο,δε θα πάρουμε. (Σε όλα μέσα αυτό το… παιδί ο Λαζόπουλος. “Απ΄όπου κι αν τον πιάσεις,  λέρωνεσαι”,τελικά).

Ωραία ,πάντως, η ατάκα της Ρεπούση για το θέμα. Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γράφει: «Τι περίεργο! Όλες οι “απόπειρες δωροδοκίας” για να ψηφίσουν ΠτΔ έγιναν στους βουλευτές του Καμμένου. Στη ΔΗΜΑΡ καμία. Τυχαίο; Δεν νομίζω».

Ούτε εμείς το νομίζουμε.

 

2. Δέκα χρόνια φυλάκιση για τον επικριτή του Πούτιν, Ναβάλνι, ζητά η εισαγγελία

Ποινή φυλάκισης 10 ετών ζήτησε η ρωσική εισαγγελία να επιβληθεί στον γνωστότερο επικριτή του Κρεμλίνου,Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση σε βάρος εταιρειών, μεταξύ των οποίων και θυγατρική της γαλλικής εταιρείας Yves Rocher.

Δέκα χρόνια φυλάκιση για τον επικριτή του Πούτιν, Ναβάλνι, ζητά η εισαγγελία

Ο Ναβάλνι κατηγορείται, όπως και ο αδελφός του Όλεγκ—σε βάρος του οποίου η εισαγγελία ζήτησε να επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών—για την υπεξαίρεση άνω των 30 εκατομμυρίων ρουβλίων την περίοδο 2009-2012 από δυο εταιρείες, εκ των οποίων η μία είναι θυγατρική της γαλλικής Yves Rocher .

Η γαλλική πολυεθνική έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν υπέστη ζημία από τη συνεργασία της με τον Ναβάλνι, όμως έχει παραδεχθεί πως είχε υποβάλει μια προσφυγή στην οποία βασίστηκε η δίωξη του αντιφρονούντα.

Παράλληλα, η ρωσική δικαιοσύνη αποφάσισε να παρατείνει την επιβολή περιορισμού κατ’ οίκον σε βάρος του Ναβάλνι έως την 15η Φεβρουαρίου, όπως ζητούσε η εισαγγελία. Αναμένεται να ανακοινώσει την τελεσίδικη απόφασή της για την υπόθεση της Yves Rocher σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ο 38χρονος πολέμιος του Βλαντίμιρ Πούτιν είχε ήδη καταδικαστεί τον Οκτώβριο του 2013 σε πέντε χρόνια κάθειρξη σε στρατόπεδο εργασίας με αναστολή για μια άλλη υπόθεση κατάχρησης. Η καταδίκη του είχε προκαλέσει μαζικές διαδηλώσεις στο κέντρο της Μόσχας.

Ο Ναβάλνι απορρίπτει τις κατηγορίες σε βάρος του περί διαφθοράς, οι οποίες θεωρεί ότι εντάσσονται στα πλαίσια εκστρατείας με πολιτικά κίνητρα, με στόχο να τον τρομοκρατήσουν και να τον κάνουν να σιωπήσει.

Για την υπόθεση Ναβάλνι,είχαμε παλιότερα διαβάσει σε άρθρο από σοβαρό Ρώσο πολιτικό αναλυτή ,πως για στην ενοχή του μόνο οι οπαδοί του Πούτιν είναι σίγουροι.

Δεν ξέρουμε πόσοι είναι οι οπαδοί του δικτάτορα (αρκετοί, πάντως, ακόμα, αλλά όχι για πολύ),ούτε έχουμε στοιχεία για να γνωρίζουμε αν είναι ένοχος ή όχι ο Ναβάλνι .Το γεγονός και μόνο πως υπάρχουν άπειρα τέτοια περιστατικά στη Ρωσία και πως η μαφιόζικη δικτατορία,που κυβερνά σήμερα τη χώρα ,έχει μάθει να εξοντώνει τους αντιπάλους της ή με κτελέσεις ή με μεθοδεύσεις-κατηγορίες για διαφθορά, μας κάνει να πιστεύουμε πως κι αυτή η περίπτωση είναι στημένη.

΄Αλλωστε,να μιλάει ο δικτάτορας για διαφθορά είναι, αν μη τί αλλο, αστείο. Ο Πούτιν  θεωρείται  ο αρχιερέας της διαφθοράς, της διαπλοκής, της ίντρικας,της απάτης, πέρα από ένοχος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Αν δε συλληφθεί για να παραπεμφθεί στο Διεθνές δικαστήριο, η παγκόσμια   δικαιοσύνη θα έχει υποστεί ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα.