ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

________________________________________________________________
ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!
_________________________________________________________________
1. Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

2. ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ  (ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ) ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ!

 

3. ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ “ΑΚΡΟ” ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ “ΑΛΛΟ” ΣΗΜΕΡΑ.
__________________________________________________________________

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ)

 Ψήφισαν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο!

Θα ψηφίσουν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο

 Ο έσχατος εξευτελισμός της Δημοκρατίας! ΄Υβρις στην Ιστορία. Η σημερινή Βουλή των Ελλήνων είναι κατάπτυστη ιστορικά. Συναγελάζεται και συμψηφίζει με τα τέρατα του Ναζισμού.

Ντροπή! Ντροπή και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας(!!!), που θα εκλεγεί από μια τέτοια Βουλή!

___________________________________________________________________

1.Στον εισαγγελέα Χαϊκάλης και Καμμένος – Εκ διαμέτρου αντίθετα όσα κατέθεσε ο Αποστολόπουλος
Στον εισαγγελέα Χαϊκάλης και Καμμένος - Εκ διαμέτρου αντίθετα όσα κατέθεσε ο Αποστολόπουλος
α. Σαμαράς: Ο Τσίπρας πρωταγωνιστής των άθλιων κατηγοριών περί δήθεν προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών.
β. Η μέρα με τη νύχτα είναι όσα κατέθεσαν στις εισαγγελικές αρχές ο βουλευτής των ΑΝΕΛ,Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, με τον πρώτο να περνά εκ νέου σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα για συμπληρωματική κατάθεση, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Οι εξελίξεις στο θρίλερ, που πήρε νέα τροπή το Σάββατο, μετά την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα Εφετών που χειρίζεται την υπόθεση, αναμένεται να είναι και πάλι καταιγιστικές την Κυριακή, αφού κλήθηκαν για συμπληρωματική κατάθεση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης.

Η εκ νέου κατάθεσή τους, κρίθηκε αναγκαία από τη στιγμή που προέκυψαν νέα στοιχεία, και μάλιστα αντικρουόμενα, μετά την κατάθεση του φερόμενου ως “μεσολαβητή” Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση.

“Είμαι αθώος – Φταίει ο Χαϊκάλης”

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου κατέθετε επί 2,5 ώρες στον εισαγγελέα, δηλώνει στην τηλεοπτική κάμερα ότι είναι αθώος και ότι έδωσε τις απαντήσεις στη Δικαιοσύνη. “Η ανάκριση είναι μυστική”, πρόσθεσε στην κάμερα ο κ. Αποστολόπουλος.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, επανήλθε στο ζήτημα και με νεότερη δήλωσή του, στο Mega, αμέσως μετά την κατάθεση Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα, κάλεσε οποιονδήποτε να του υποβάλει μήνυση και απαίτησε από τους εισαγγελείς “να δώσουν στη δημοσιότητα όλο το υλικό με τα βίντεο και τους διαλόγους για να φανεί ποια είναι η αλήθεια”.

Αποστολόπουλος: Έχω αδιάσειστα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο κληθείς ως ύποπτος για τον χρηματισμό φέρεται να κατέθεσε πως δεν λειτούργησε για λογαριασμό κανενός και ότι ο βουλευτής ήταν εκείνος που του ζήτησε χρήματα, γιατί βρισκόταν σε δεινή οικονομική θέση.

Δεν πρόλαβα να τον καταγγείλω πρώτος, φέρεται να δήλωσε ο κ, Αποστολόπουλος

Πηγές αναφέρουν ότι στην επί 2,5 ωρών κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο κ. Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι με δική του πρωτοβουλία έγιναν οι συναντήσεις με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, γιατί ήθελε να αποδείξει στον Πάνο Καμμένο πόσο ευάλωτος και πολιτικά ανήθικος είναι ο κ. Χαϊκάλης.

Αναφορικά με το τελευταίο ραντεβού τον δυο τους, στο οποίο ο ίδιος δεν πήγε ποτέ, ο φερόμενος ως ύποπτος για την υπόθεση χρηματισμού, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι κατάλαβε ότι τον υποψιάστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης και αποφάσισε να μην παραστεί στη συνάντηση γιατί φοβήθηκε μήπως η ιστορία του γυρίσει “μπούμερανγκ”.

Ενδεικτικό της κατάστασης και της κρισιμότητας των ερευνών, είναι το γεγονός ότι ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, αποφάσισε να καλέσει εκ νέου αύριο, Κυριακή, για συμπληρωματική κατάθεση τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη.

Χώρα περίγελος του κόσμου!  ΄Εχουν εντελώς απαξιωθεί οι θεσμοί στην Ελλάδα, έχουμε γίνει παντελώς  ρεζίλι στην υφήλιο .  Ειδικά ο θεσμός της δικαιοσύνης. Απίστευτη κατρακύλα. Μόνο περίσκεψη, πόνο και οργή  στους πολίτες δημιουργεί όλη αυτή η απίστευτη αντιμετώπιση του εγκλήματος από τους εκπροσώπους της Θέμιδος στη χώρα.  Μια υπόθεση που “βγάζει μάτι” και  από την αρχή δείχνει “φώς φανάρι” τους ενόχους, ποιοι,δηλαδή έστησαν αυτό το πανάθλιο σενάριο και τί επεδίωκαν,  την κλωθογυρίζουν,την ράβουν, την ξηλώνουν,τη λιβανίζουν και  πάνε να την βάλουν στο αρχείο! Είπαμε,δεν έχει πλέον σταματημό ο κατήφορος.

Για όσους τώρα  δεν πήραν είδηση ακόμα τί έγινε ή μπερδεύτηκαν με αυτή την  βρώμικη ιστορία του τάχα μου χρηματισμού Χαϊκάλη, λέμε τί ακριβώς συνέβη. Και τα κατα-γράφουμε μετά λόγου γνώσεως και  ευθύνης.

Ο κωμικο-τραγικός, λοιπόν,   Πάνος Καμμένος, αρχηγός των  Ναζί “χωρίς στολή”  που δεν έχουν τα κότσια (όπως και  οι άλλοι, άλλωστε, οι …ορίτζιλαν)  να βγουν και να  δηλώσουν ευθαρσώς τη ναζιστική τους ιδιότητα, αναθέτει στον κολλητό του Γιώργο  Αποστολόπουλο να πλησιάσει 1-2  …επικίνδυνους  βουλευτές του μορφώματος των ΑΝ.ΕΛ, να τους βολιδοσκοπήσει, τάχα, αν είναι   επιρρεπείς σε δωροδοκία, για να ψηφίσουν πρόεδρο Δημοκρατίας. Ο …ντέτεκτιβ (οποίος, ειρήσθω εν παρόδω”, όπως δείχνουν τα πράγματα…”διαβάζει βουλωμένο γράμμα”), ζώνεται τον εξοπλισμό παρακολούθησης και βγαίνει στο κυνήγι  βουλευτών. Να καταγράψει, δηλαδή, εν προκειμένω, τη συμπεριφορά του πρώτου ύποπτου (και εντελώς ανεκδιήγητου από κάθε άποψη) Χαϊκάλη.  Του κάνει πρόταση να “τα πιάσει”  και να ψηφίσει Δήμα για πρόεδρο Δημοκρατίας και ο παντελώς ανήθικος Χαϊκάλης   δέχεται, αλλά θέλει λίγο χρόνο να σκεφτεί το σχέδιο καλύτερα.

Στη συνέχεια, ο  κωμικός για… κλάματα, παίρνει είδηση πως τους τη στήσανε  (και πως έπεσε στα “σκατά”) και για να ανατρέψει τα δεδομένα, πασκίζει να βρει τρόπο να  καθαρίσει τη ρετσιτσινιά και αποφασιζει  να “βγεί κι από πάνω”. Ζώνεται κι αυτός σύνεργα παρακολούθησης ,για να καταγράψει το….μεσάζοντα του “χρηματισμού” του με σκοπό να αποκαλύψει την ιστορία στον αρχηγό του και  να λάβει τα εύσημα του έντιμου και αδιάφθοου  Ελληνάρα πολιτικού θεατρίνου!  Η συνέχεια γνωστή.

΄Οντως, καταγράφει την πρόταση -παγίδα του Αποστολόπουλου και παραδίδει ΑΜΕΣΩΣ (μην τον προλάβει ο  “ντετέκτιβ”) την “κασέτα” στο μεγάλο αρχηγό (που ήξερε φυσικά τα πάντα,αφού αυτός ο ίδιος είχε στήσει το σενάριο).  Ο τραμπούκος, ακροδεξιός Καμμένος  ενημερώνει τον κολλητό του  Τσίπρα (δεν αποκλείεται, βέβαια, να ισχύει κι αυτό που  είπε ο Αν. Σαμαράς ,ότι δηλαδή, ήταν και ο ίδιος ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο “κόλπο”) πως “έχει πιάσει λαβράκι” με οπτικοακουστικά ντοκουμέντα για προτάσεις  χρηματισμού βουλευτών του και του στέλνει τα τεκμήρια. Ο “μεγάλος”  βρίσκει την ευκαιρία που επιζητούσε και δίνει εντολή στον έτερο κωμικό (επίσης ανηθικότατο, αλλά όμως…σύντροφο) Λάκη Λαζόπουλο να αναλάβει το μοντάζ της ταινίας, να τη ρετουσάρει επαυξητικά της ενοχής …Σαμαρά  και να την παραδώσει έτοιμη για κατανάλωση στο φιλοθεάμον  …κενό.

“Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια”; ΄Οχι κανένας ελέφαντας φυσικά,αλλά οι …”γάτες με πέταλα” Καμμένος και Τσίπρας ,που όχι μόνο εξευτέλισαν  και απαξίωσαν  με τα εγκλήματά  τους εδώ και πολύ καιρό τους  θεσμούς  της χώρας, αλλά και τα- πείνωσαν στην παγκόσμια κοινότητα τους Πολίτες αυτής της χώρας.

Κι αντί η  ανεκδιήγητη ελληνική δικαοσύνη να έχει ζητήσει …ΧΤΕΣ την άρση ασυλίας  Τσίπρα, Καμμένου, Χαϊκάλη και να έχει προφυλακίσει  τους Αποστολόπουλο και Λαζόπουλο, απειλεί πως θα κλείσει το φάκελο και θα τον στείλει στο αρχείο. Οπότε… “ούτε γάτες με πέταλα, ούτε ζημιά”!

Η Ελλάδα,έχει πεθάνει ως χώρα. Πρωτίστως θεσμικά. Και ως γνωστόν οι νεκροί δε ζωντανεύουν. Χρειάζεται να γεννηθεί η νέα χώρα, με φρέσκους  θεσμούς που θα τους υπηρετούν εχέφρονες, σοβαροί  και έντιμοι πολίτες.

Αλλά, ας θάψουμε πρώτα τους νεκρούς. ΄Ηδη όζουν.   Αυτό έχουμε αρχίσει κι εμείς εδώ, πολύ καιρό τώρα: Θάβουμε τα σεσηπότα πτώματα.

__________________________________________________

 

2. ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ… ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η ΧΡ. ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ
«Απαξιωτική και απαράδεκτη πρακτική»
Την έντονη αντίδραση των κοινοβουλευτικών συντακτών προκάλεσε η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, με την πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά ανάκληση δηλώσεών της μέσα σε λίγες μόνο ώρες.
«Απαξιωτική και απαράδεκτη πρακτική»
Οι δηλώσεις της κυρίας Γιαταγάνα έγιναν κατά τη διάρκεια συζήτησης με κοινοβουλευτικούς συντάκτες το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Βουλή, και αφορούσαν το εάν η επαγγελματική σχέση του Γ. Αποστολόπουλου με τον Π. Καμμένο συνεχίζεται ή όχι μέχρι σήμερα.Στις δηλώσεις αυτές η κυρία Γιαταγάνα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τον εξής διάλογο με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες: «Ποιος σας είπε ότι τα έσπασε με τον Π. Καμμένο; Ακόμη εκεί είναι. Τον Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να επιστρέψω στους Ανεξάρτητους Έλληνες και του απάντησα ‘άντε φύγε από εδώ’».
Περίπου 4 ώρες αργότερα και αφού είχε προηγηθεί προφορική διάψευση από την κυρία Γιαταγάνα, η ανεξάρτητη βουλευτής προχώρησε και σε γραπτή.
«Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου».
Οι … διορθωτικές δηλώσεις της οδήγησαν τους ΑΝΕΛ να αποσύρουν την μήνυση που σχεδίαζαν, σύμφωνα με αρχική ανακοίνωση, να υποβάλουν εναντίον της ανεξάρτητης βουλευτού, πυροδότησαν όμως την έντονη αντίδραση 31 κοινοβουλευτικών συντακτών που θεωρούν απαράδεκτη και απαξιωτική την πρακτική της κυρίας Γιαταγάνα. Σε κοινή τους δήλωση που αναρτήθηκε στο site της Ένωσης Συντακτών, οι 31 συντάκτες αναφέρουν :
«Τα τελευταία 24ωρα βουλευτές επιχειρούν να εμπλέξουν τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στα όποια πολιτικά ή προσωπικά τους παιχνίδια. Αυτό που βιώνουμε είναι μέλη του Κοινοβουλίου, να διαψεύδουν με νεότερες δηλώσεις τους, όλα όσα νωρίτερα είχαν πει απαντώντας σε ερωτήσεις μας, τόσο στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, όσο και σε διαδρόμους της Βουλής. Θεωρούμε αυτή την πρακτική απαράδεκτη, απαξιωτική και υπονομευτική για την εργασία μας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιχειρεί τον εκφοβισμό μας».

 

Μόνο στην εντελώς ανήθικη πολιτικά Ελλάδα συμβαίνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια και άνευ προηγουμένου  διαπλοκές. Η ανωτέρω πανάθλια πολιτικά κυρία είναι εκπρόσωπος του ελληνικού λαού στη Βουλή των Ελλήνων. Υπήρξε και εισαγγελέας! (΄Οσο για  εκείνους που την ψήφισαν, θεωρούν εαυτούς… “πολίτες”. Εμ, πώς δεν είναι! Και μάλιστα πρώτης ποιότητας).

Ας πάρουμε μια ιδέα με ποια πρώην εισαγγελέα και  μέχρι προ  τινος  “Ναζί χωρίς στολή”  μιλάμε.

Πέμπτη 30 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
  Πλήρωσε τις αποκαλύψεις της η Χρ. Γιαταγάνα

Καταδικάστηκε χτες από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η πρώην εισαγγελέας Χρυσούλα – Μαρία Γιαταγάνα,που είχε καταγγείλει με μήνυσή της τους δικαστές που απελευθέρωσαν παράνομα το 1986 τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών Σαϊτ Σαμπάν και είχε κάνει αποκαλύψεις για τα ύποπτα κυκλώματα των φυλακών και τις άθλιες συνθήκες κράτησης των φυλακισμένων στις φυλακές Επταπυργίου.

Συγκεκριμένα, της επιβλήθηκε ποινή 18μηνης φυλάκισης με τριετή αναστολή, 300.000 δρχ. πρόστιμο και στέρησης των πολιτικών της δικαιωμάτων για δύο χρόνια για τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, της εξύβρισης και της ψευδορκίας. Η πρώην εισαγγελέας είχε μηνύσει τους δικαστές Αθανάσιο Νατσιόπουλο, Βασιλική Μπούρα και Μαρία Βασματζή πως άφησαν ελεύθερο τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης 24 χρόνων γιατί θεώρησαν πως είχε εκτίσει ποινή 19 ετών, ενώ ήταν στη φυλακή μόνο 19 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη μήνυση της Γιαταγάνα, ακολούθησε έρευνα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ανδρέα Φλούδα σχετικά με το αποτέλεσμα των δικών που αφορούσαν εμπόριο ναρκωτικών και σύμφωνα με αυτήν οι 9 στις 10 υποθέσεις παρουσίαζαν ελλείψεις. Τελικά η μήνυσή της τέθηκε στο αρχείο, αλλά ο πρόεδρος του δικαστηρίου, που άφησε ελεύθερο τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών, κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

Στη χτεσινή δίκη τόσο ο Α. Νατσιόπουλος, όσο και οι άλλοι δύο δικαστές υποστήριξαν πως έγινε λάθος και η απελευθέρωση του Σαμπάν δεν είχε δόλο, αλλά στηρίχτηκε σε ένα δικαστικό έγγραφο, το οποίο όμως μυστηριωδώς εξαφανίστηκε. Η πρώην εισαγγελέας δικάστηκε χωρίς δικηγόρο υπεράσπισης, καθώς μία μέρα πριν τη δίκη ο συνήγορός της δήλωσε “κώλυμα”, ενώ η ίδια αρνήθηκε να υποβάλει ερωτήσεις στους μάρτυρες κατηγορίας, θεωρώντας προσβλητική και εχθρική τη στάση τους. Μάλιστα η Β. Μπούρα κατηγόρησε την πρώην εισαγγελέα πως έδειξε υπερβολικό ζήλο για την υπόθεση και πως δεν μπορεί όλοι οι δικαστικοί να είναι επίορκοι και αυτή καθαρή. Ανάλογου περιεχομένου ήταν και οι καταθέσεις των άλλων μαρτύρων κατηγορίας, που υποστήριξαν πως η Γιαταγάνα για λόγους αυτοπροβολής πρόσβαλε το κύρος των δικαστών.

Στην απολογία της η Χ. Γιαταγάνα τόνισε πως τα γεγονότα την έχουν δικαιώσει, καθώς όπως αποδείχτηκε και από την Ιντερπόλ ο Σαμπάν ανήκει σε κύκλωμα που διοχετεύει το 80%-90% των ναρκωτικών που διακινούνται στα Βαλκάνια. Μετά τη δίκη δήλωσε ότι η δική της μήνυση μπήκε στο αρχείο, αλλά η ίδια καταδικάστηκε.

__________________________________________________________
 3. Ο Τζίμης Πανούσης παραδέχεται: «Έχω πάνω από 100 δίκες»

έλος πάντων, κανένας δεν μου έχει κάνει, μόνο το κράτος και παλιότερα ήταν άγρια τα πράγματα, ήταν περιύβριση αρχής, προσβολή θρησκείας κτλ. παρ’ όλα αυτά, με μία αθωωτική απόφαση σε δικαστήριο της Λάρισας που θεωρείται ως δεδικασμένο από τότε αθωώνομαι. Ο μόνος πολίτης που μου έχει κάνει μήνυση είναι ο Νταλάρας και το παγκόσμιο Εβραϊκό συμβούλιο».

Πώς κατάντησες Τζιμάρα; Και στο λέμε εμείς οι παλιοί φίλοι σου. Εμείς σε στηρίξαμε από την αρχή, σε ανεβάσαμε,σε φτάσαμε εκεί όπου είσαι. Νομίζαμε πως είχαμε να κάνουμε με έναν σαν κι εμάς.Τελικά αποδείχτηκες  απίστευτα ρατσιστής, συκοφάντης, αντι-σιωνιστής.

Αφέσου στον κατήφορό σου. Εμείς δεν μπορούμε πια να σε κρατήσουμε.

Κρίμα,ρε,φίλε,κρίμα!