ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!
_____________________________________________________________
1.ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΛΟΓΩ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Χ.Α

 

2.ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ.  ΓΙΑΤΙ  ΜΟΝΟ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ;

_________________________________________________________

(ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ)

 Ψήφισαν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο!

Θα ψηφίσουν και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ για Πρόεδρο

 Ο έσχατος εξευτελισμός της Δημοκρατίας! ΄Υβρις στην Ιστορία. Η σημερινή Βουλή των Ελλήνων είναι κατάπτυστη ιστορικά. Συναγελάζεται και συμψηφίζει με τα τέρατα του Ναζισμού.

Ντροπή! Ντροπή και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας(!!!), που θα εκλεγεί από μια τέτοια Βουλή!

___________________________________________________________________

1.Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα ψηφίσω “παρών” αν οι Χρυσαυγίτες ψηφίσουν Σταύρο Δήμα»
Ξεκαθάρος ότι δεν θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στην τρίτη ψηφοφορία στην περίπτωση που οι Χρυσαυγίτες βουλευτές πουν «ναι» στον κυβερνητικό υποψήφιο, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προέβλεψε πως και άλλοι βουλευτές της ΝΔ θα κάνουν το ίδιο στην περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή επιχειρεί τη νομιμοποίησή της μέσα από την διαδικασία εκλογής του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα και τόνισε χαρακτηριστικά:«Ούτε να το συζητάτε. Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή… Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου… Εγώ αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή.Εγώ δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής μέσα από την προεδρική εκλογή. Θα πω “παρών” και δεν θα το κάνω μόνο εγώ», τόνισε ο κ. ΜητσοτάκηςΟ ίδιος εκτίμησε πως στην περίπτωση που οι πρώτοι βουλευτές της Χ.Α. ψηφίσουν Σταύρο Δήμα θα υπάρξει άμεση αντίδραση επισήμως από την Νέα Δημοκρατία, ώστε να μην εκλεγεί Πρόεδρος και οι βουλευτές να ψηφίσουν «παρών».Ο κ. Μητσοτάκης έστρεψε τα «βέλη» του και κατά των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγοντας πως συγκροτούν μαζί με τη Χρυσή Αυγή προεδρική μειοψηφία και τόνισε πως για να υπάρξει ο αριθμός των 180 βουλευτών θα πρέπει ορισμένοι βουλευτές να πάνε κόντρα στις αποφάσεις των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

O Κυριάκος Μητσοτάκης άργησε να θυμηθεί τα εκατομμύρια θύματα του ναζισμού, τον οποίο πρεσβεύουν οι Χρυσαυγίτες, “συνδαιτυμόνες” των Ελλήνων βουλευτών  στη Βουλή .  Πάλ καλά, βέβαια,που έστω και την ύστατη ώρα,  κάποιοι βουλευτές  αντελέφθησαν το  κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα που προκύπτει από την παρουσία των μελών της εγκληματικής οργάνωσης του Μιχαλολιάκου στη Βουλή  κατά τις  διαδικασίες εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας.

Εμείς, που αναδείξαμε μέρες τώρα από δω  το συγκεκριμένο αυτό έγκλημα των  Ελλήνων βουλευτών, να συμψηφίζουν, δηλαδή, με τους Ναζί για εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, θα ζητήσουμε αργότερα την ακύρωση αυτής της εκλογής για ύψιστους ιστορικούς λόγους.  Στους νόμους και τις επιταγές της Ιστορίας είναι υποχρεωμένοι να υπακούουν ΟΛΟΙ οι φορείς των θεσμών ,με πρώτο τον κορυφαίο θεσμό του κοινοβουλίου. Αλλιώς, δεν έχει νόμα να σέβεται κανείς μια πολιτεία που ασελγεί προκλητικά επί της Ιστορίας.

___________________________________________________________________________

 

2. Σε εκατοντάδες αίθουσες βγαίνει το Interview, ικανοποιημένος δηλώνει ο Ομπάμα

Σε εκατοντάδες αίθουσες βγαίνει το Interview, ικανοποιημένος δηλώνει ο Ομπάμα

Σε τουλάχιστον 200 κινηματογραφικές αίθουσες θα προβληθεί τελικά ανήμερα των Χριστουγέννων η ταινία της Sony Pictures Entertainment «The Interview», όπως ανακοίνωσε την Τρίτη εκπρόσωπος της εταιρείας.Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική αναβολή της πρεμιέρας στις 25 Δεκεμβρίου εξαιτίας της κυβερνοεπίθεσης που δέχτηκαν τα πληροφορικά συστήματα του περίφημου αμερικανικού κινηματογραφικού στούντιο.

Η ταινία είναι μια παρωδία που πραγματεύεται ένα σενάριο συνωμοσίας για τη δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν. Οι ΗΠΑ έχουν κατηγορήσει τη χώρα αυτή ότι βρίσκεται πίσω από τη διαδικτυακή επίθεση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ικανοποιημένος για την απόφαση της Sony να προβάλει την ταινία σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών.

«Ο πρόεδρος χαιρετίζει την απόφαση της Sony να εγκρίνει την προβολή της ταινίας» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ερικ Σουλτς.

«Οπως έχει ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος, ζούμε σε μια χώρα που πιστεύει στην ελευθερία του λόγου και στο δικαίωμα της καλλιτεχνικής έκφρασης. Η απόφαση που έλαβαν η Sony και οι κινηματογραφικές αίθουσες επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν τη δική τους επιλογή για την ταινία και χαιρετίζουμε αυτό το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Σουλτς.

΄Ομως ,με τις ταινίες και το ανάθεμα δεν πέφτει ο πιο μισητός σημερινός δικτάτορας της Β.Κορέας. ΄Ενας ολόκληρος λαός επί χρόνια στενάζει υπό το πέλμα μιας αβάστακτης δικτατορίας. Πείνα, συλλήψεις, βασανιστήρια, στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελέσεις. Αυτή είναι σήμερα η χώρα του παρανοϊκού  “μπέμπη” Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Ο αδίστακτος δικτάτορας πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο διεθνές δικαστήριο.Τα εγκλήματά του είναι πολλά. Η Αμερική ανέχεται χρόνια αυτή την κατάσταση. Το καθεστώς της άθλιας Κίνας από την άλλη στηρίζει το ανθρωπόμορφο τέρας και έχει απόλυτη ευθύνη γι΄αυτό.

Δεν είναι επιτρεπτό η επιβίωση της ανθρωπότητας και η συνέχιση της ζωής στον πλανήτη να εξαρτάται από τα πυρηνικά μιας παλαβωμένης οικογένειας δικτατόρων. Ο “μικρός” και η αδερφή του τα έχουν εντελώς χαμένα πια. Είναι στον κόσμο τους! Δεν αποκλείεται καθόλου να τα “εκτοξεύσουν” κάποια μέρα στα κεφάλια μας.