ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

Γραμμή Ζωής: Μήνυση για την φάρσα Σεφερλή

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η φάρσα του Μάρκου Σεφερλή σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους κατά την διάρκεια της εκπομπής Mega με Μία. Το αποτέλεσμα της πράξης του ήταν η άμεση αντίδραση οργανισμού των ηλικιωμένων που απαιτεί από τον παρουσιαστή να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, ειδάλλως θα κατατεθεί μήνυση.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Γεράσιμος Κουρούκλης αναφέρει σε δήλωσή του ότι δέχθηκε στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κουρουκλή:

Σήμερα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μα ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους «αστεία» σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο (2) ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ και Διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης.

Aλητήριος τύπος γενικώς.  Αδίστακτος για χρήμα και δημοσιότητα. Και όχι μόνο  τώρα  με το αισχρό αυτό περιστατικό του εξευτελισμού  των συνανθρώπων μας. Πάντα έστι ήταν.    

Δεν κατάλαβα ποτέ ,ειλικρινά, ποιος γελάει και γιατί με το “χιούμορ”  Σεφερλή.    Υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και πληρώνουν για να  δουν παράστασή του ή  τον παρακολουθούν στην τηλεόραση; Και τους δίνει κανείς γραμμή σε ποιο σημείο  ακριβώς θα γελάσουνε;  

 

 

 

**
“Αμέσως μετά τη θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή για ψήφο εμπιστούσυνης στην κυβέρνηση και τους λεονταρισμούς ΣΥΡΙΖΑ “εξαέρωση” 7 δισ. σε δυο ημέρες στο Χρηματιστήριο! – Επανέρχονται τα σενάρια κατάρρευσης της οικονομίας

Το χειρότερο είναι πως το διήμερο κραχ στο Χρηματιστήριο και η εκτίναξη του spread των ελληνικών ομολόγων έδωσαν τροφή σε αναλυτές να επαναφέρουν τα σενάρια κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και να κάνουν λόγο για κρίση νούμερο 2 στην Ευρώπη.

‘Ηταν αρκετές δύο μέρες για να μαυρίσει εκ νέου ο ορίζοντας ο οποίος σημαδεύτηκε..

Bloomberg: Κίνδυνος κατάρρευσης του ελληνικού σχεδίου

«Ρίσκο κατάρρευσης» του ελληνικού σχεδίου «να αποδράσει από τα δεσμά του μεγαλύτερου προγράμματος διάσωσης στην ιστορία» «βλέπει» σε σημερινό του δημοσίευμα το πρακτορείο Bloomberg.

Κάνοντας αναδρομή στις αρνητικές αντιδράσεις των αγορών τις τελευταίες ημέρες και τη σημαντική πτώση του χρηματιστηρίου το πρακτορείο επισημαίνει πως «για ακόμη μια φορά οι επενδυτές απειλούν να αφήσουν την Ελλάδα εκτός αγορών».

«Η ρευστοποίηση των ελληνικών ομολόγων σηματοδοτεί ότι η Ελλάδα έχασε την επαφή της με τις αγορές» εκτιμά ο σχολιαστής Θανάσης Δρογώσης της Pantelakis Securities SA. «Οι επενδυτές φοβούνται πως αν η Ελλάδα βγει τώρα εκτός προγράμματος διάσωσης, όλη η βελτίωση στα οικονομικά της θα είναι μη βιώσιμη», εξηγεί.

 

Υπάρχουν ένοχοι  για την  επαπειλούμενη οικονομική κατάρρευση της χώρας. Και τα ονόματα αυτών γνωστά, όσο και εντελώς απεχθή για την πλειοψηφία των Ελλήνων. Και φυσικά εντελώς  ανέντιμα πολιτικά. Τσίπρας και λοιποί σφογγοκωλάριοι του ΣΥΡΙΖΑ οι δήμιοι της χώρας!

 Και δεν είναι ένοχοι, επειδή δείχνουν μια πρωτοφανή για πολιτικούς ανευθυνότητα. ΄Ισως  μπορούσε κανείς να βρει ελαφρυντικά, αν ήταν μόνο αυτό.  Συνειδητά ,δόλια και ύπουλα υπονομεύουν τη χώρα.  Τα δυο μορφώματα, Χ.Α και ΣΥΡΙΖΑ, είναι πια διαπιστωμένο πως εξωθούν τη χώρα σε εμφύλιο. Ο ασφαλέστερος  τρόπος για να φτάσουμε εκεί, είναι μια άτακτη χρεοκοπία. Αλλιώς, υπό συνθήκες ανάπτυξης και τάξης  και τα δύο μορφώματα θα αυτοδιαλυθούν.

Μια μέρα,αν δεν εξελιχθούν καλά τα πράγματα για τη χώρα, ο Τσίπρας και οι συν αυτώ θα βρεθούν να κάνουν παρέα στο Μιχαλολιάκο και τα πρωτοπαλίκαρά του. Μια κατάρρευση της οικονομίας δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο. Θα έρθουν τα “πάνω κάτω” στη χώρα.   Η ίδια η δημοκρατία και οι θεσμοί θα δεχτούν ισχυρό πλήγμα.

Ο κόσμος δε θα έχει πλέον κουράγιο να αντέξει μια νέα οικονομική δίνη (και όχι μόνο οικονομική).  Αλλά, θα ξέρει επίσης  πολύ καλά ποιος ευθύνεται για τα δεινά του. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως θα  απαιτήσει παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων. ΄Οχι πάλι ένα καινούριο θέατρο  σαν αυτό που είδαμε να παίζεται με τις δίκες-καταδίκες Τσοχατζόπουλου, Παπαγεωργόπουλου και λοιπής “μαρίδας” απατεωνίσκων (τύπου Γαβαλά )  για εκτόνωση της λαϊκής οργής.

Θα ζητήσει “κεφάλια”,πολλά και “μεγάλα”. Αν δεν καταφέρουν να δραπετεύσουν (αλλά και πού να πάνε; Μόνο σε καμιά Λατινική Αμερική τους “παίρνει”), θα δικαστούν. Και το σίγουρο είναι πως θα καταδικαστούν. ΄Ισως καλύτερα ,γιατί στη φυλακή θα είναι πιο ασφαλείς απ΄όσο έξω. Αυτό ακιρβώς που συνέβη και με τους χουντικούς. Αν κυκλοφορούσε ελεύθερος ο Παπαδόπουλος ή ο Ιωαννίδης ,δε θα ήταν εύκολο να γλυτώσουν. Κάτι ήξεραν που δε θέλησαν ποτέ να βγουν από τη “στενή”.

Ας ευχηθούμε να μην έρθουν τέτοιες ημέρες. Θα είναι πολύ δύσκολες,”πέτρινες”.Αν μάλιστα βρεθεί και η Ευρώπη σε οικονομική κρίση (έτσι δείχνουν τα πράγματα) είναι αδύνατο με τέτοιες συνθήκες  να βοηθήσει τη χώρα, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Μια “κόλαση” θα ζήσουμε. Και δεν είναι καθόλου υπερβολικός ό όρος, αν σκεφτεί κανείς από ποιο θεοσκότεινο τούνελ  περάσαμε από το 2008 μέχρι σήμερα, μέσα σε κρίση μεν, αλλά ελεγχόμενη, αφού υπήρχε  χειροπιαστή “έξωθεν” βοήθεια. Αυτή τη φορά, όμως δε θα είναι έτσι. Θα είναι…”ο σώζων εαυτόν, σωθήτω”!

 

 

Αιμίλιος Λιάτσος: “Αξιόπιστη η πηγή μου”
Αιμίλιος Λιάτσος: “Αξιόπιστη η πηγή μου”
Ο Αιμίλιος Λιάτσος αρνήθηκε να αποκαλύψει στον εισαγγελέα οτιδήποτε αφορά στην υπόθεση με τις καταγγελίες περίχρηματισμού βουλευτών, ενόψει εκλογής προέδρου Δημοκρατίας, επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο, επέμεινε, ωστόσο, ότι η πηγή του είναι απολύτως αξιόπιστη.

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontra News», που δημοσίευσε το επίμαχο ρεπορτάζ, κατέθεσε σήμερα επί μιάμιση ώρα στον εισαγγελέα Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση.

Ο κ. Λιάτσος -o οποίος κλήθηκε να καταθέσει, καθώς το θέμα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα που διευθύνει- τόνισε, σε δηλώσεις του, πως οι πληροφορίες του ήταν από αξιόπιστες πηγές.

Σημειώνεται ότι στο επίμαχο δημοσίευμά της η «Kontra News» επικαλέστηκε πληροφορίες για τη συγκρότηση «ταμείου», προκειμένου να δωροδοκηθούν βουλευτές για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Αύριο, στον εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα, έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο είχε προβεί σε ανάλογες καταγγελίες.

Ε, ναι. Τόσο αξιόπιστη και “καθαρή”  η πηγή-υπόνομος  ,όσο αξιόπιστος και ο “σωλήνας”, που μετέφερε την..είδηση- “βοθρολύματα”.

Απίστευτα αλλοτριωμένος, εξαρτημένος και αδίστακτος ο Αιμίλιος. Γνωστό στους παροικούντες το συνάφι.

Γράφαμε για τον εξαθλιωμένο αυτό τύπο  της εμπορικής δημοσιογραφίας στις 23/9/2014  σε κείμενό μας με τίτλο:

 “ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ… ΑΝΤΙΦΑΣΚΩΝ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ !)”

 

Λιάτσος: «Με το που έπεσε το μαύρο ξέκοψα κάθε συζήτηση με αυτή την απαράδεκτη, εγκληματική πράξη να κλείσουν την ΕΡΤ»
Ο Αιμίλιος Λιάτσος βρέθηκε στην εκπομπή Μία στο star, που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για το κόψιμο της ΕΡΤ! Συγκεκριμένα είπε: «Με το που έπεσε το μαύρο ξέκοψα κάθε συζήτηση με αυτή την απαράδεκτη, ακατανόητη, εγκληματική πράξη να κλείσουν την ΕΡΤ. Είναι ένα «μαγαζί» που έχει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα και παθογένειες ετών. Είναι πάντοτε εξαρτημένο το μαγαζί από την εκάστοτε κυβέρνηση στην ενημέρωση κι εκεί υπάρχει ζόρι. Στη δική μου θητεία είχα ετοιμάσει και το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά δεν προλάβαμε να το φέρουμε στον αέρα δυστυχώς. Ήταν μια φοβερά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία με πολλά εμπόδια».

Λέει  ο γνωστός εκπορνευόμενος στην πιάτσα   της βιομηχανίας παραπληροφόρησης, Αιμίλιος:

«Η ΕΡΤ είναι ένα «μαγαζί» που έχει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα και παθογένειες ετών. Είναι πάντοτε εξαρτημένο το μαγαζί από την εκάστοτε κυβέρνηση στην ενημέρωση κι εκεί υπάρχει ζόρι» .

Την ίδια στιγμή λέει και το εξής  αφασικό:

 «Με το που έπεσε το μαύρο ξέκοψα κάθε συζήτηση με αυτή την απαράδεκτη, εγκληματική πράξη να κλείσουν την ΕΡΤ»!

Μα, αφού  η ΕΡΤ ήταν τόσο αισχρή, όπως λέει ο Αιμίλιος, γιατί ήταν έγκλημα, όπως πάλι λέει ο ίδιος, που την κλείσανε;

Τόσο ανήθικοι μιλάμε. Δεν έχουν τσίπα. Δεν τους νοιάζει αν ειναι αντιφατικοί ,ψεύτες, παράλογοι. Αρκεί να πουν κάτι και πάντα ΜΟΝΟ αυτό πο τους συμφέρει.΄Αθλια συντεχνία.