ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

1.ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ … ΒΑΡΟύΦΕΣ ΑΠΟ …ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ.

 

2. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ …”Ο,ΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ”, ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ “ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ” .

 

 3. “ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ”! Η ΠΙΟ ΚΩΜΙΚΗ ΚΑΙ…ΞΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ .

 

4. 300.000 ΟΠΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ  (ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ). Η  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΄Η ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ;

 

5. ΑΜΦΙΠΟΛΗ. “ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ”!  ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ…ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΤΕΙ  (ΩΣ “ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΑ”) ΚΑΜΙΑ   ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ …ΤΡΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ;

 

6. ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ.  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ  ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.

 

________________________________________________________________________

1.Γιάνης Βαρουφάκης: Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να τυπώσει χρήμα ;
777901_varoufakis_1

 

Διαβάστε την ανάλυση του υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με το πολυσυζητημένο θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή.   Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να τυπώσει χρήμα μέσω του ELA;

“Η απλή απάντηση είναι όχι. Κάπου εδώ όμως τα πράγματα περιπλέκονται καθώς η Τράπεζα της Ελλάδος όντως έχει την δυνατότητα όχι να τυπώσει χρήμα αλλά να παρέχει πίστη (υπό την μορφή ηλεκτρονικού χρήματος) στις εμπορικές τράπεζες. Επειδή η αλήθεια είναι το πρώτο θύμα κάθε προεκλογικής εκστρατείας, ας δώσουμε λίγη προσοχή στο τι ισχύει με το ELA και στην δυνατότητα των εθνικών κεντρικών τραπεζών που απαρτίζουν στο σύστημα της ΕΚΤ να δημιουργούν πίστη.   Πηγή: www.lifo.gr

 Η  κομματική τοποθέτηση ενός ατόμου στην Ελλάδα είναι και η “Λυδία λίθος” που πάνω της δοκιμάζονται ο χαρακτήρας ,η νοοτροπία, η συμπεριφοράς του. Για παράδειγμα, ένας  οπαδός του ΚΚΕ είναι (κατά κανόνα) σίγουρο πως δε διαπλέκεται,  δε διατηρεί πελατειακή σχέση με κόμμα.  Γενικότερα θα τον χαρακτηρίζαμε  έντιμο και αξιοπρεπή . (΄Αλλα είναι τα… κουσούρια του ,με πρώτο και χειρότερο το… σταλινισμό του).

Αντίθετα, ο οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κομματικού μορφώματος που ήρθε από το “πουθενά”, συγκεντρώνει όλα εκείνα  τα γνωστά, δημαγωγικά χαρακτηριστικά, που εύκολα αναγνωρίζονται και προσδιορίζονται στον “κορμό” του  και τα οποία τον συνοδεύουν  στην προσωπική, την καθημερινή του ζωή. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως γνωστό, απορρόφησε ένα συρφετό οπαδών από το παλιό, κομματικό “κατακάθι” του ΠΑΣΟΚ των πρασινοφρουρών και των συντεχνιών. Στη συνέχεια γιγαντώθηκε  από έναν αχταρμά άλλων οπαδών, κυρίως των “Αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος”.

Ως εκ τούτου, σαν κόμμα δεν έχει καμιά ιδεολογική υποδομή και συνοχή, δεν αναγνωρίζει στην ουσία ουδεμία κλίμακα πολιτικών αξιών και αρχών και υπάρχει μόνο και μόνο ,γιατί στη χώρα …ευδοκιμούν οι χρόνιες αρρώστιες της διαφθοράς, της απάτης ,της διαπλοκής και της κομματικής, πελατειακής σχέσης.  Ο οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ είναι “τάλε κουάλε” τύπος  με το το κόμμα του.  ΄Ατομο χωρίς καμιά ιδεολογία (πρωτίστως αριστερή), πλην εκείνης της…αρπακτής και της ικανοποίησης του προσωπικού συμφέροντος.

 Να τα αναγνωρίσουμε  αυτά που λέμε και  μέσα από  την  τοποθέτηση του γνωστού οικονομολόγου του ΣΥΡΙΖΑ Βαρουφάκη, ο οποίος προσπαθεί να απαλύνει τη χείριστη εντύπωση που προξένησε στο πανελλήνιο   η  πρωτοφανής κοτσάνα που αμόλησε η …  Ραχήλ ( “γνωστή και μη εξαιρετέα”,ως  “Ναζί χωρίς στολή” των ΑΝ.ΕΛ,που πήρε μετεγγραφή στου Τσίπρα) πως, όταν  γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα… τυπώσουνε δισεκατομμύρια (κάλπικα) ευρώπουλα.

Κι αντί “παλικαρίσια και  ντόμπρα να αναγνωρίσει ο… Μπαρουφάκης πως όντως αυτή η κουβέντα ήταν μεγάλη…μπαρούφα (μεγαλύτερη από εκείνες που λέει ατός του συνήθως),  βγαίνει και κουτοπόνηρα  αρχίζει το “μπλα μπλα”, για να μας πείσει  τάχα πως …  “μεν  δε, αλλά,όμως”.

Είπαμε, άθλια άτομα. Δεν έχουν  μπέσα, αξιοπρέπεια,  αυτογνωσία.΄Εχουν διαγράψει  από τη ζωή τους, εκτός των άλλων πολιτκών αξιών και τη  σημασία της συγγνώμης, της αναγνώρισης του λάθους .Από τις κορυφαίες συμπεριφορές που διαφοροποιούν το ζώο από τον άνθρωπο.

___________________________________________________________________________

 

2. Θεοδωράκης: Δε δέχομαι λεονταρισμούς για το ευρώ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλάει στο newsbeast.gr

Παράθυρο συνεργασίας με τη ΝΔ, αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξη που δίνει στο newsbeast.gr. Όπως σημειώνει: «Δεν θα πάμε από εκλογές σε εκλογές δεν θα καταστρέψουμε τη χώρα για να κάνει ένα κόμμα το 33%, 35%», ενώ τονίζει ότι Το Ποτάμι δεν θα επιτρέψει να πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες.Συνέντευξη στον Παναγιώτη ΕυθυμιάδηΟ κ. Θεοδωράκης τονίζει ακόμη ότι: «Η παραμονή της χώρας μας στο ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν θα δεχτούμε λοιπόν λεονταρισμούς στο θέμα αυτό από κομματικούς υπαλλήλους».– Στις 26 Ιανουαρίου με τον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστείτε ή με τη Νέα Δημοκρατία;
Θα συνεργαστούμε με όποιον ή όποιους επιβάλει το εθνικό συμφέρον. Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη, αυτό που προέχει είναι να βρεθεί ένα πεδίο συνεννόησης και στις 26 του μήνα να έχουμε μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία. Δεν θα πάμε από εκλογές σε εκλογές δεν θα καταστρέψουμε τη χώρα για να κάνει ένα κόμμα το 33%, 35%. Στις 26 Ιανουαρίου λοιπόν, εμείς θα έχουμε μια κυβερνητική πρόταση αφού δούμε βέβαια ποιος θα είναι πρώτος, πόση θα είναι η διαφορά του με τον δεύτερο, πόσο δυνατό θα είναι το Ποτάμι. Γιατί είναι διαφορετικό το Ποτάμι να είναι τρίτη δύναμη με 7% και διαφορετικό να έχει 14%.– Ποιος είναι ο βασικός σας όρος για μια κυβερνητική συνεργασία;
Το Ποτάμι δεν θα δεχτεί να είναι σε μια κυβέρνηση του 35%, μια κυβέρνηση κομματικών υπαλλήλων. Και η διαπραγμάτευση δεν θα είναι «τόσους εσύ – τόσους εγώ». Το Ποτάμι χωρίς να έχει την άγχος να έχει δικούς του υπουργούς, δικούς του αντιπροέδρους, θα έχει λυμένα τα χέρια του για μια πατριωτική πρόταση. Αν είχαμε αγωνία να βολευτούμε εμείς με κάποια υπουργεία, θα κάναμε μια συντηρητική πρόταση. Αλλά εμείς σκεφτόμαστε πατριωτικά και θα προσπαθήσουμε να υπάρξει μια νέα μεγάλη κοινοβουλευτική και κοινωνική πλειοψηφία.– Μας λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις. Ωστόσο κάποια υπουργεία θα ενδιέφεραν το Ποτάμι περισσότερα από άλλα… Ποιοι είναι οι τομείς που θα προτιμούσατε το Ποτάμι να έχει ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση πολιτικών;
Είναι λογικό αυτό που λέμε να μην μπορεί να γίνει απολύτως κατανοητό ή ακόμα και πιστευτό γιατί γενιές και γενιές έχουν γαλουχηθεί με πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιέφερε είναι το μοίρασμα των υπουργείων. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα υπουργεία . Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι πολιτική θα ασκήσουμε σε συγκεκριμένους τομείς και ποιοί είναι οι καταλληλότεροι άνθρωποι για να την ασκήσουν. Η παραμονή της χώρας μας στο ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν θα δεχτούμε λοιπόν λεονταρισμούς στο θέμα αυτό από κομματικούς υπαλλήλους. Η επέκταση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε όλες τις πραγματικά φτωχές οικογένειες είναι επίσης προτεραιότητας μας. Προσχολική αγωγή για όλα τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα, πρότυπα σχολεία στις γειτονιές και την περιφέρεια της χώρας. Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της παραγωγής και των εξαγωγών μέσα από μια μεγάλη αναπτυξιακή φορολογική μεταρρύθμιση. Δεν θα επιτρέψουμε κούρεμα ή επιπλέον φορολόγηση των καταθέσεων των Ελλήνων. Δεν θα επιτρέψουμε να πειραχτούν τα λιγοστά χρήματα που έχουν στην τράπεζα για τα παιδιά τους ή για μια αρρώστια. Είμαστε αποφασισμένοι επίσης οι γειτονιές μας να είναι ασφαλείς με πεζές περιπολίες και όχι με φρουρούς μόνο στα σπίτια των πολιτικών. Για αυτά θα συγκρουστούμε και δεν θα κάνουμε πίσω. Και αυτά μπορούν να τα κάνουν πράξη μόνο οι άξιοι και ικανοί που βρίσκονται μακριά από τους παλαιοκομματικούς μηχανισμούς της συναλλαγής και των ρουσφετιών.

– Ποιος είναι ο στόχος του Ποταμιού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου; Τρίτο κόμμα αλλά με τι ποσοστό;

Τo τρίτο κόμμα παίρνει τη διερευνητική εντολή και το Ποτάμι ξέρει τι να την κάνει. Έχουμε ανθρώπους, έχουμε προτεραιότητες, έχουμε λύσεις. Τώρα σημαντικό είναι –θα σας το ξαναπώ- και το ποσοστό που θα έχουμε. Άλλες δυνατότητες έχεις με 7% και άλλες με 15% Και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών, αυτό θα έχει στο μυαλό του. Την τρίτη δύναμη που θα προστατεύσει τη χώρα.– Και μια τελευταία ερώτηση. Γιατί να δώσουν οι πολίτες ψήφο στο Ποτάμι;
Τόσα χρόνια μιλάγαμε για το καινούργιο αλλά ψηφίζαμε το παλιό. Τώρα το καινούργιο είναι εδώ. Και μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα χωρίς να την γκρεμίσουμε.

Δεν έβαλε μόνο ο  Αλέξης Τσίπρας   “νερό στο κρασί” του, αλλά και ο Σταύρος Θεοδωράκης.  Ο αρχηγός του… “ό,τι βρέξει ,ας κατεβάσει” παλιότερα, τώρα δεν είναι πια ασαφής, γενικόλογος, μπερδεμένος. Σήμερα, που “τον δίνουν” οι “δημοσκόποι” 4ο κόμμα (πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας είναι η ΑΠΟΧΗ), τα λέει καλύτερα τα πράγματα. Δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά πως δε θα “παίξει” με το ευρώ και την τύχη της χώρας. Πως θα συνεργαστεί με εκείνον που θα δώσει τις περισσότερες εγγυήσεις για παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Αυτό είναι σημαντικό. Αρκεί να τηρήσει το λόγο του και μετά τις εκλογές.  Να “κλείσει τα αυτιά” του στις “σειρήνες” που ήδη ακούγονται, τώρα  πιο σιγανά, αλλά αργότερα θα ηχήσουν στη διαπασών.

Σταύρο Θεοδωράκη ,είναι η ιστορική ευκαιρία σου να αποδείξεις πως δεν είσαι  “προϊόν” του Μπόμπολα και του “γυαλιού”, αλλά συνειδητοποιμένος πολίτης, απαλλαγμένος από  τις παλιές, γνωστές κομματικές αγκυλώσεις από τις οποίες κατατρύχονταν (και συνεχίζουν) οι αρχηγοί των ελληνικών κομμάτων.

Εμείς είμαστε δω και σε παρακολουθούμε.

_________________________________________________________________

3. Με ποιους θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ
“Στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές της Κουμουνδούρου για την 26η Ιανουαρίου, καθώς τα κορυφαία στελέχη εκτιμούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανατροπή.Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για τα υπουργεία στη νέα κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα πληροφορίες λένε ότι τα υπουργεί θα μειωθούν δραστικά σε δέκα.”

…Ας μη ζήσω να το δω αυτό!  Ο…”θεός να βάλει το χέρι του”!

 Αλλά πάλι, θέλω να ζήσω για να τους βλέπω σε 3 μήνες μέσα (και πολλούς είπα)   να έχουν πάρει νύχτα  τα αεροπλάνα για… Βενεζουέλα.

_______________________________________________________________________

 

4. Σύλληψη υποψηφίου της Χρυσής Αυγής για κατοχή όπλων
Ενας 52χρονος, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Υπόλοιπο Αττικής στις επικείμενες εκλογές, κι ένας 22χρονος συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στο Καματερό, για παράβαση του νόμου περί όπλων.Προηγήθηκε καταγγελία από το ΚΚΕ στο τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης, για δύο άτομα που επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και νωρίτερα είχαν προβεί σε φθορά πανό του κόμματος, που ήταν ανηρτημένο σε περίφραξη σχολικού κτιρίου στο Καματερό.Στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα, που εντόπισε το εν λόγω όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες.Μετά από σε έλεγχο σε αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πανό πολιτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ), 70 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, πτυσσόμενο κλομπ και σπρέι πιπεριού.Σε βάρος του 52χρονου είχε σχηματισθεί το 2013 δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 Αυτά τα τέρατα “κατέβασε” στις εκλογές, για να πάρουν έδρανα στο ελληνικό κοινοβούλιο ο ΄Αρειος Πάγος.  Θα απολογηθούν οι δκαστές που διέπραξαν αυτό το έγκλημα  και στους θεσμούς μια μέρα, όταν αποκαθαρθούν. Η Ιστορία τους έχει αμετάκλητα καταδικάσει.

Πάνω από 300.000 όπλα κρύβουν στις καβάτζες τους οι Ναζί . Η αστυνομία  ναζιστοκρατείται. Ποιος θα τα βρει ;

_______________________________________________________________________

5. Αμφίπολη: Πέντε οι ενταφιασμένοι στον τύμβο Καστά

Μία γυναίκα, δύο άντρες, ένα μωρό και ένας αποτεφρωμένος άνδρας

Ολοκληρώθηκε  η  μακροσκοπική μελέτης του οστεϊκού υλικού από το ταφικό μνημείο στο λόφο Καστά, την οποία έχει αναλάβει διεπιστημονική ομάδα των Πανεπιστημίων Αριστοτελείου και Δημοκριτείου. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, ο  ελάχιστος αριθμός των ατόμων, που ταυτοποιήθηκαν από τα διαγνωστικά σκελετικά κατάλοιπα,  αντιστοιχεί σε πέντε άτομα, τέσσερα εκ των οποίων αποδίδονται σε ενταφιασμούς και ένα σε καύση.

 Θρήνος στις τάξεις των εθνικιστών!  Εκεί που περίμεναν να ξεθάψουν από τη… γη της Μακεδονίας ορίτζιναλ Μέγ΄ Αλέξαντρο,τους προέκυψε …πόπολο της εποχής ( μπορεί και “βάρβαρο”, αλλα “κονομημένο”, πάντως, αν κρίνουμε από την πολυτέλεια των τάφων).   “Ανθ’ ημών…Κουρουμπελές”, που έλεγε παλιός,  λόγιος Ανδριτσάνος.

Οι γραφικές κυρίες  (Περιστέρη, Παναγιωταρέα, Μελιδώνη)  θα έχουν βάλει τις… μαύρες πλερέζες, θα κλαιν  και θα οδύρονται τώρα. Τις κακομοίρες! Τις καταλαβαίνουμε. ΄Οταν είσαι προπέτης, “ελαφρύς”  και αντί για επιστήμη κάνεις  δημόσιες σχέσεις και παραδίνεσαι σε εθνικιστικό φραμπαλά και ντελίριο,  αυτά παθαίνεις και  χειρότερα.

Πώς το λέει ο ποιητής παραφρασμένος;

Αν τουλάχιστον, μέσα στις τρεις αυτές Χάριτες
μία τους  πέθαινε από αηδία…
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με ..εθνικιστικούς τρόπους,
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία!

_________________________________________________________

6. Αργεντινή: Νεκρός ο εισαγγελέας που ερευνούσε εμπλοκή του Ιράν σε αντιεβραϊκή επίθεση

Είχε συγκρουστεί και με την πρόεδρο της χώρας, Κριστίνα Φερνάντες

Νεκρός βρέθηκε ο Αργεντινός εισαγγελέας, ο οποίος είχε κατηγορήσει την πρόεδρο Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ ότι παρεμπόδισε την έρευνα για την εμπλοκή του Ιράν στην βομβιστική επίθεση εναντίον εβραϊκού κοινοτικού κέντρου το 1994, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η εφημερίδα Ambito Financiero και άλλες εφημερίδες της Αργεντινής έγραψαν ότι ο Νίσμαν βρέθηκε νεκρός λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του στην πολυτελή συνοικία Πουέρτο Μαδέρο του Μπουένος Άιρες.

Ο Αλμπέρτο Νίσμαν, ο οποίος ερευνούσε τις συνθήκες της επίθεσης στο εβραϊκό κοινοτικό κέντρο AMIA στο Μπουένος Άιρες, κατά την οποία σκοτώθηκαν 85 άνθρωποι, ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι η κ. Φερνάντες παρείχε υποστήριξη στους Ιρανούς που κατηγορούνται για την επίθεση και ότι παρεμπόδιζε την έρευνα με στόχο να αθωωθούν οι ύποπτοι, ώστε η Αργεντινή να επωφεληθεί του ιρανικού πετρελαίου.

Τη Δευτέρα, ο Νίσμαν επρόκειτο να συμμετάσχει σε κεκλεισμένων των θυρών ακρόαση στο Κογκρέσο όπου θα επιχειρηματολογούσε σχετικά με τις κατηγορίες που είχε απευθύνει κατά της προέδρου.

 

Σύμφωνα  με άλλες πληροφορίες που δαρρέουν από την Αργεντινή, η πρόεδρος της “περίεργης” αυτής λατινοαμερικανικής χώρας έχει άμεση συνεργασία με μια μαφιόζικη, παρακρατική ομάδα, που ξεπλένει χρήματα για λογαριασμό κρατικών αξιωματούχων  και τα μεταφέρει στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται αυτή η ομάδα να δολοφόνησε και το ρέκτη εισαγγελέα,ο οποίος φαίνεται να είχε φτάσει κοντά στους ενόχους,όχι μόνο της υπόθεσης της βομβιστικής ενέργειας στο εβραϊκό εμπορικό κέντρο το 1994,αλλά και στο μαφιόζικο κύκλο της  Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ.

Θα τη θάψουν,όμως,  την υπόθεση της δολοφονίας του εισαγγελέα, όπως γίνεται πάντα σ΄αυτές τις περιπτώσεις.  Η  ηθική αυτουργός της δολοφονίας, η  πρόεδρος της Αργεντινής, ” θα βγει λάδι” και πάλι.