ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ τον τραγικό θάνατο των 298 επιβατών του Malaysia Airlines

1. Αλληλοκατηγορίες για την τραγωδία του Boeing – Διεθνείς εμπειρογνώμονες στο σημείο

Με αγωνία παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τη νέα τραγωδία με αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών το οποίο κατερρίφθη στην ανατολική Ουκρανία. Κι ενώ Κίεβο, Μόσχα και ρώσοι αυτονομιστές αλληλοκατηγορούνται για το ποιος έριξε το Boeing, την έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας το απόγευμα ανακοίνωσε ο ΟΗΕ προκειμένου να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι πίσω από τον τραγικό θάνατο των 298 επιβατών του Malaysia Airlines oι οποίοι, όπως όλα δείχνουν θυσιάστηκαν στον βωμό του εμφυλίου.

2. Ο “Ελληνας” που ομολογεί την κατάρριψη του Boeing της Malaysia Airlines! – Ηχητικό ντοκουμέντο! – Οι συνομιλίες των φιλορώσων.

– Οι συγκλονιστικοί διάλογοι που υπέκλεψαν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες

– Πως εμπλέκεται ο “Έλληνας” που συνομιλεί με “ταγματάρχη” λίγο μετά τη συντριβή του αεροπλάνου

– Θρήνος για τους 298 επιβάτες της πτήσης MH17 που συνετρίβη στο Σαχτιορσκ της Ουκρανίας

– Το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines είχε απογειωθεί από το Άμστερνταμ με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ – Δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου

– Ο Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποιεί παρόμοιο αεροπλάνο και είχε περάσει λίγη ώρα πριν από το ίδιο σημείο

– ΗΠΑ: Το έριξαν με πύραυλο εδάφους-αέρος

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) έδωσαν στη δημοσιότητα, αναρτώντας στο Ιντερνετ, συνομιλίες μεταξύ στρατιωτικών διοικητών των δυνάμεων των φιλορώσων αυτονομιστών αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους στην ανατολική Ουκρανία, στις οποίες παραδέχονται ότι κατέρριψαν ένα αεροσκάφος και ότι στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι επρόκειται για επιβατηγό αεροπλάνο. Η αυθεντικότητα των συνομιλιών δεν έχει ακόμη πιστοποιηθεί.

Οι ουκρανικές υπηρεσίες υπέκλεψαν συνομιλίες ανάμεσα στον διοικητή των φιλορώσων αυτονομιστών Ιγκορ Βέζλερ (Μπες), τον Ρώσο συνταγματάρχη Βασίλ Μικολάιοβιτς Γκεράνιν και τον στρατιωτικό διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν που συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου.

Στην πρώτη συνομιλία ο Ιγκορ Μπέζλερ φέρεται να λέει στον Γκεράνιν: “Μόλις καταρρίψαμε ένα αεροπλάνο”.

Σε άλλη συνομιλία, κάποιος ονόματι “Grek”, το οποίο η Washington Post μεταγράζει ως Greek δηλαδή Έλληνας και κάποιος “ταγματάρχης” συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου με τον τελευταίο να δηλώνει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για πολιτικό, και όχι για στρατιωτικό, αεροσκάφος. Απαντώντας σε ερωτήσεις του συνομιλητή του, ο “ταγματάρχης” λέει ότι στα συντρίμμια δεν έχουν βρεθεί όπλα, αλλά μόνο μη στρατιωτικά αντικείμενα και ότι το μοναδικό επίσημο έγγραφο είναι “η ταυτότητα ενός φοιτητή από την Ινδονησία…”.

Σε άλλη συνομιλία ένας αυτονομιστής φέρεται να συνομιλεί με τον διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν για να του πει ότι “τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολιτικό αεροσκάφος”.

“Επεσε έξω από το Χράμποβο… υπάρχουν πολλά πτώματα γυναικών και παιδιών…στην τηλεόραση λένε ότι ήταν ένα ουκρανικό, μεταγωγικό Antonov-26, αλλά η ταμπέλα λέει ‘Malaysia Airlines’. Τι γύρευε πάνω από την Ουκρανία;” , λέει ο συνομιλητής και ο Κοζίτσιν απαντά: “Μετέφερε κατασκόπους. Γιατί στο διάολο πετάνε, εδώ γίνεται πόλεμος”.

 Ελάχιστες αμφιβολίες έχουμε πως το αεροπλάνο το έρριξαν οι τυφλωμένοι Ρώσοι εθνικιστές. Αν,όμως, αυτοί είναι οι φυσικοί αυτουργοί, ο δικτάτορας Πούτιν είναι ο ηθικός αυτουργός κι αυτών των νέων δολοφονιών και ένοχος για “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”.

Αλλά αυτή τη φορά, στη λίστα των ενόχων που “συντάσσει” η Ιστορία, προστίθενται πλέον και οι ηγέτες του κόσμου ολόκληρου, οι οποίοι στο όνομα των ποικίλων (οικονομικών κυρίως) συμφερόντων τους, άφησαν τον δικτάτορα της Ρωσίας, το νέο Χίτλερ, να φτάσει μέχρις εδώ. Πολύ καιρό τώρα, όπως ζητούσαμε κι εμείς, έπρεπε να έχει συλληφθεί το “τέρας” της Ρωσίας και να οδηγηθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, για να (κατα)δικαστεί για “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”. Δεν το έκαναν.

Ας σιωπήσουν τώρα. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα ούτε να συλλυπούνται  ούτε τάχα να συμπάσχουν ή να  αγανακτούν για το δράμα που ζει η ανθρωπότητα.  Ειδικά οι ηγέτες της Δύσης, αλλά πρωτίστως ο πρόεδρος της Αμερικής, είναι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας των αθώων επιβατών (μεταξύ αυτών και 80 παιδιά!). Επέτρεψαν με τις εγκληματικές  παραλείψεις τους, αλλά και για τα στενά συμφεροντά τους στο “Χίτλερ” του εθνικισμού, του ρατσισμού, της παράνοιας, στον ιδρυτή της μαφιόζικης μορφής κράτους, να αιματοκυλήσει για άλλη μια φορά τον κόσμο. Και όσο η “ύαινα” της Ρωσίας παραμένει χωρίς τιμωρία, θα συνεχίσει να καταστρώνει σχέδια για την ίδρυση της νέας “τσαρικής” αυτοκρατορίας στα συντρίμμια της Σοβιετικής και να θυσιάζει την παγκόσμια ειρήνη στο όνομα της απίστευτης τρέλας και της παραφροσύνης του.

Ντροπή στον Ομπάμα,στη Μέρκελ,στον Ολλάντ, στον Κάμερον στους λοιπούς ηγέτες του κόσμου . Αποδείχτηκαν όχι απλώς “κατώτεροι των περιστάσεων”, αλλά και οι ίδιοι, κατέληξαν ένοχοι για “εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”.

ΝΤΡΟΠΗ!