ΟΜΠΑΜΑ: ΣΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

 

“Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, επισκέφθηκε σήμερα την πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ουάσινγκτον και υπέγραψε στο βιβλίο των συλλυπητηρίων που έχει ανοιχθεί για τα 298 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας. Στα λίγα λόγια που έγραψε στο βιβλίο, επανέλαβε τη δέσμευση της Ουάσινγκτον στην προσπάθεια να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουν επαρκώς τη θλίψη που νιώθει όλος ο κόσμος για αυτή την απώλεια. Οι στενοί δεσμοί φιλίας μεταξύ των δύο κρατών μας κάνουν τα συναισθήματα αυτά πιο έντονα. Δεσμευόμαστε στο όνομα αυτής της φιλίας ότι δεν θα σταματήσουμε μέχρι να σιγουρευτούμε ότι η δικαιοσύνη αποδόθηκε» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.”

Ομπάμα: Να αυξηθούν οι αμυντικές δαπάνες του ΝΑΤΟ

Ομπάμα: Πέρα από υποκριτής. Σέρνει την ανθρωπότητα σε 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Κατώτερος των περιστάσεων, αναβλητικός, δειλός, ανιστόρητος, ανίκανος να διαχειριστεί κρίσεις. Αρνείται να αντιληφθεί (ή δεν μπορεί) την  πραγματικότητα, τον άμεσο κίνδυνο πυρηνικού πολέμου  και κάνει αλλεπάλληλες υποχωρήσεις στο τέρας της Ρωσίας, που έχει πλέον αποθρασυνθεί εντελώς. (Εκτός αν αυτή η συμπεριφορά του αμερικανού προέδρου υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες).

Ομπάμα: Το όνομα που η Ιστορία θα καταγράψει ως το μοιραίο άνθρωπο, που επέτρεψε στο δικτάτορα να αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα.