Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΟΡΙΑ!

 

Ξεδιαντροπιά! Βάφτηκε και πόζαρε με make up που έκλεψε από θύματα του Boeing της Malaysia Airlines

Μόνο ντροπή για το ανθρώπινο είδος μπορεί να χαρακτηριστεί μια Ουκρανή, υποστηρικτής των ρωσόφιλων ανταρτών της Ουκρανίας, που πόζαρε… περήφανη γιατί είχε βαφτεί με καλλυντικά που έκλεψε από θύματα της συντριβής του Boeing της Malaysia Airlines.

Η Εκατερίνα Παρκομένκο όχι μόνο δε δίστασε να κλέψει τα υπάρχοντα των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στην ανατολική Ουκρανία, όπου το αεροπλάνο των μαλαισιανών αερογραμμών καταρρίφθηκε και παρέσυρε στο θάνατο 298 ψυχές, αλλά με τα καλλυντικά που βρήκε, βάφτηκε και περιχαρής φωτογραφήθηκε για να ανεβάσει στο Instagram τις φωτογραφίες της ντροπής.

«Μάσκαρα από το Άμστερνταμ ή μάλλον από το χωράφι. Νομίζω όλοι ξέρετε τι εννοώ» έγραψε η νεαρή από την πόλη Τορεζ της ανατολικής Ουκρανίας, δίπλα στη φωτογραφία της, όπου είναι μακιγιαρισμένη.

Εκείνη φυσικά υποστήριξε ότι δεν έκλεψε η ίδια τα καλλυντικά αλλά τα πήρε από έναν φίλο της.

Όταν το post της χαρακτηρίστηκε «τρομερό», αναγκάστηκε να κατεβάσει τις φωτογραφίες.

Ο εθνικισμός των Ρώσων είναι άρρωστος. Είναι ναζισμός. ΄Ενα μεγάλο πληθυσμιακό κομμάτι έχει επηρεαστεί καταλυτικά από την προπαγάνδα του δικτάτορα και θεωρεί  τη Δύση ως “διάβολο”. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον  ισλαμικό φονταμενταλισμό.